Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Ποιός θεωρείται ο εγκέφαλος του εγκλήματος στο Διακοπτό

Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας


ΠΗΓΗ: thebest.gr

Σε έναν 50χρονο Έλληνα, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές και σε βάρος του εκκρεμούν καταδίκες, στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της ανατριχιαστικής δολοφονίας του 42 χρονου Τάσου Τσαγκαρόπουλου από τη Ζάκυνθο που βρέθηκε
"τσιμενταρισμένος" στο μπάνιο μιας βίλλας του Διακοπτού. Ο 51χρονος θεωρείται ο εγκέφαλος της στυγερής δολοφονίας, ενώ ένας 38χρονος Αλβανός αλλά και μια 54χρονη γυναίκα απο την Αλβανία η οποία και είχε ενοικιάσει το σπίτι, αναζητούνται από τις αρχές και φαίνεται να έχουν παρελθόν με το κοινό έγκλημα. Η αστυνομία ερευνά και το ενδεχόμενο το έγκλημα να έχει να κάνει με σπείρα διακινησης ναρκωτικών. Η 54χρονη είχε προλάβει να ξενοικιάσει το σπίτι στο Διακοπτό, αφήνοντας πίσω της θαμμένο το μυστικό της και από τότε εκεί διαμένει η οικογένεια ενός ζαχαροπλάστη. Τα μέλη της εμφανώς σοκαρισμένα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μέσα στο σπίτι τους, εκεί που έκαναν μπάνιο, βρισκόταν το πτώμα ενός άνδρα.
Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας Τάσος Τσαγκαρόπουλος, πριν ένα χρόνο, με το αυτοκίνητο ενός φίλου του, εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή της Βούλας στην Αττική. Από τότε σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής. Η οικογένεια και οι φίλοι του ανήσυχοι αποφάσισαν να απευθυνθούν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ». Μετά από τρεις ώρες εκπομπής άνοιξε ο δρόμος και να έρθουν στο φως στοιχεία και πρόσωπα που σχετίζονταν με την υπόθεση.