Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Γιατί φοβάσται τους πολίτες του Δήμου Ευρωστίνης?

Ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος με δήλωση του ανακοίνωσε πρόσφατα ,στον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma Virus του Ξυλοκάστρου , ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του και δεν συμμετέχει στην διαδικασία επιλογής του υποψηφίου Δημάρχου από τον χώρο της ευρύτερης Δημοτικής αντιπολίτευσης ,για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές για τον διευρυμένο Δήμο Ευρωστίνης - Ξυλοκάστρου αφήνοντας αιχμές και κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις.
Ο κύριος λόγος της παραίτησης του Θανάση Παπαχριστόπουλου είναι η συμφωνία των δύο έτερων υποψηφίων ( Δημήτρη Σκούρα και Κώστα Κλωνή ) να πάρει μέρος στην εκλογική αυτή διαδικασία επιλογής και ο Δήμος Ευρωστίνης και αποχώρησε με μία ομοβροντία καταγγελιών για τη διαδικασία αλλά και τον υποψήφιο για το χρίσμα πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Σκούρα),ότι "ψάχνει για δεκανίκια στην Ευρωστίνη..¨."

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ

Ο Σαρωνικός Γαλατακίου 2 – 0 τον Αστέρα Δερβενίου




Ο Αστέρας Δερβενίου, παίζοντας με παίκτη λιγότερο σ’ όλο το β’ ημίχρονο, ηττήθηκε στο Γαλατάκι από το Σαρωνικό με 2 – 0. Τρεις περίπου μήνες είχε να ηττηθεί εκτός έδρας ο Αστέρας και στο διάστημα αυτό είχε πετύχει τέσσερες συνεχόμενες νίκες. Στο Γαλατάκι όμως ηττήθηκε φυ...σιολογικά, μιας και δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά το τέρμα που δέχτηκε, παίζοντας με 10 παίκτες μετά την ορθή αποβολή στο 48΄του Διαμαντόπουλου, που σταμάτησε με τα χέρια τον Μπεκιάϊ των γηπεδούχων ο οποίος έφευγε μόνος του προς την εστία του Σαμωνά. Μέχρι εκείνο το διάστημα του αγώνα, ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο γήπεδο και δεν κινδύνευε από τον επιζητούντα εναγωνίως