Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΟΥΡΑ

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Εψήφισαν1858
Άκυρα - Λευκά 37
ΕΓΚΥΡΑ 18211
Έλαβαν
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ 1494 ποσοστό 82,26%
ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΩΝΗΣ 323 ποσοστό 17,72%


ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΕΡΒΕΝΙ
Εψήφισαν 262
Άκυρα 2
ΈΓΚΥΡΑ 260
Έλαβαν
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ 234 ποσοστό 90%
ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΩΝΗΣ 26 ποσοστό 10%

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Εψήφισαν 1596
Άκυρα - Λευκά 35
ΈΓΚΥΡΑ 1561
Έλαβαν
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ 1264 ποσοστό 80,90%
ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΩΝΗΣ 297 ποσοστό 19,02%

Συντριπτική επικράτηση Σκούρα με 90 % στο Δερβένι



ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΕΡΒΕΝΙ
Εψήφισαν 262
Άκυρα 2
ΈΓΚΥΡΑ 260
Έλαβαν
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ 234 ποσοστό 90%
ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΩΝΗΣ          26 ποσοστό 10%

Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου αποχαιρέτισε το περιφερειακό με βαριά ήττα

Με τον εξ αναβολής αγώνα της 30ης αγωνιστικής στο Δημοτικό Στάδιο Λουκισίων ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου έπεσε και τυπικά η ποδοσφαιρική αυλαία στον 7ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος. Νικήτρια ανεδείχθη η τοπική ομάδα με 5 - 2 σε ένα αγώνα δίχως κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς ο Α. Ο. Λουκισίων έχει παραμείνει στην κατηγορία ενώ ο Ατρόμητος έχει υποβιβαστεί κα από την προσεχή περίοδο θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία Κορινθίας.

Περισσότερα αθλητικά στο ΔΕΡΒΕΝΙ Sport NEWS
http://www.facebook.com/topic.php?topic=14236&uid=259013168113#!/group.php?gid=259013168113

Κλείνουν οι κάλπες στο Δερβένι και Ξυλόκαστρο. Σε μια ώρα τα πρώτα αποτελέσματα .

Σε 10’ λεπτά περίπου κλείνουν οι κάλπες , στο Δερβένι και στο Ξυλόκαστρο , καθώς ολοκληρώνεται η εκλογική διαδικασία , που άρχισε στις 8 το πρωί, για την ανάδειξη του επικεφαλής από το χώρο της σημερινής αντιπολίτευσης υποψηφίου δημάρχου στο νέο δήμο Ευρωστίνης – Ξυλοκάστρου, που θα διεκδικήσει το Δημαρχιακό Αξίωμα στις Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Υποψήφιοι για το χρίσμα του επικεφαλής του συνδυασμού είναι ο πρώην δήμαρχος Ξυλοκάστρου Δημήτρης Σκούρας και ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Κλωνής.Η συμμετοχή των πολιτών στην πρωτόγνωρη και πρωτοφανή για τοπικό επίπεδο δημοκρατική διαδικασία ήταν αθρόα, καθώς μέχρι αυτή την στιγμή έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 1400 άτομα. Υπολογίζεται ότι τα πρώτα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε μια ώρα περίπου.

Αν και «νεοφώτιστος» τέταρτος ο Αστέρας Δερβενίου


Νίκησε 3 – 0 την Αναγέννηση Κιάτου

Nικηφόρα περάτωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ Κορινθίας, ο Αστέρας, Δερβενίου κατακτώντας αν και «νεοφώτιστος» στην κατηγορία, την 4η θέση στο βαθμολογικό πίνακα καθώς επικράτησε , στο Ξυλόκαστρο με σκορ 3 – 0 της ουραγού Αναγέννησης Κιάτου. Η νίκη αυτή για την ομάδα της Δυτικής Κορινθίας , που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και έξι νεαροί παίκτες στη βασική ενδεκάδα, συνοδεύτηκε από πολύ καλή απόδοση, συνυπολογίζοντας και τις περιστάσεις του αγώνα καθώς η ομάδα του Κιάτου έχει υποβιβαστεί προ καιρού.

Δερβένι και Ξυλόκαστρο ψηφίζουν υποψήφιο Δήμαρχο

Αθρόα είναι η συμμετοχή πολιτών που από το πρωί ψηφίζουν στο Δερβένι και στο Ξυλόκαστρο στις προκριματικές εκλογές ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου στο νέο δήμο Ευρωστίνης – Ξυλοκάστρου από το χώρο της σημερινής αντιπολίτευσης, στις οποίες συμμετέχουν ο πρώην δήμαρχος Ξυλοκάστρου Δημήτρης Σκούρας και ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Κλωνής.

Ο Α.Ο.Λουτακίου πρωταθλητής Α' Κορινθίας 2009 - 10

Ο Πανεμεατικός υποβιβάστηκε αν και «ξεπουπούλιασε» τον Αετό Κρυονερίου

Φιέστα στο Λουτράκι για την άνοδο του Α.Ο.Λ

Ο Αστέρας Δερβενίου τερμάτισε στη τέταρτη θέση

Με τους αγώνες της 30ης αγωνιστικής , «έσβησαν τα φώτα της ράμπας» , στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας . Ένας αγωνιστικός Μαραθώνιος που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των Κορινθίων φιλάθλων από την πρώτη αγωνιστική έως και το αποψινό φινάλε του πρωταθλήματος. Ενώ η κατάκτηση του τίτλου είχε ξεκαθαρίσει αρκετά νωρίς και με την ομάδα του Α. Ο . Λουτρακίου να είναι και τυπικά πρωταθλήτρια της κατηγορίας περιόδου 2009 -2010 και από την νέα περίοδο θα εκπροσωπεί , μαζί με τον Πέλοπα Κιάτου , το κορινθιακό ποδόσφαιρο ,στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής