Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Κώστας Κλωνής : «Σέβομαι απόλυτα την απόφαση των Δημοτών μας…»

Σε ανακοίνωση του ο κ. Κώστας Κλωνής για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας για το χρίσμα του Υποψηφίου Δημάρχου από το χώρο της σημερίνης αντιπολίτευσης, στο νέο Διευρυμένο Δήμου Ευρωστίνης – Ξυλοκάστρου τονίζει τα εξής:

"Συμπολίτισσες & Συμπολίτες

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης που με οδηγεί σε όλη την Αυτοδιοικητική μου πορεία έκανα έναν έντιμο και ειλικρινή αγώνα για την ανάδειξη μου ως Υποψηφίου Δημάρχου , του νέου Διευρυμένου Δήμου Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης .
Στην πρωτόγνωρη και πρωτοποριακή διαδικασία στις 23/05/2010 , οι δημότες μας αποφάσισαν και υπερψήφισαν τον κ. Δημήτρη Σκούρα με μεγάλη πραγματικά πλειοψηφία , παρότι μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής ιδιαίτερα στο Δήμο Ευρωστίνης θα έδινε μια άλλη δυναμική.
Σέβομαι απόλυτα την απόφαση των Δημοτών μας και εύχομαι στον κ. Δημήτρη Σκούρα να

Τέσσερις θέσεις στο Δήμο Ευρωστίνης


Ο Δήμος Ευρωστίνης ζητεί να καλύψει τέσσερις θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ως εξής:
-1 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου
-3 ΥΕ Εργατών (Συνοδοί Απορριμματοφόρου)

Καταληκτική ημερομηνία: 31/5/2010
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 22/5/2010-31/5/2010
Τηλέφωνο: 27433-60120 27433-60120

Εισβολή χιλιάδων βατράχων στην Εγνατία οδό!

                          Προκλήθηκαν τροχαία ατυχήματα

ΠΗΓΗ: thebest.gr

Κλειστή παρέμεινε για περίπου 2 ώρες η Εγνατία Οδός, στο ύψος του κόμβου Προφήτη Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, λόγω της εισβολής χιλιάδων βατράχων στο οδόστρωμα! Η διέλευση των βατράχων προκάλεσε έκπληξη στους διερχόμενους οδηγούς, με αποτέλεσμα τρεις από αυτούς, να πανικοβληθούν και να ρίξουν τα αυτοκίνητά τους στις προστατευτικές μπάρες του αυτοκινητόδρομου, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές ωστόσο, και χωρίς να κιντυνεύσουν οι οδηγοί. Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο μέχρι να ολοκληρωθεί η διέλευση των βατράχων, ενώ επιστήμονες προσπαθούν να εξηγήσουν το περίεργο αυτό συμβάν.