Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Χέρι-χέρι στους «16»

Χιλή - Ισπανία 1-2


Η Ισπανία νίκησε με 2-1 την Χιλή και έτσι πέρασαν αμφότερες στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Mε τις Ελβετία και Ονδούρα να μένουν στο 0-0, Ισπανία και Χιλή συγκέντρωσαν από 6 βαθμούς. H Furia Roja λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων πήρε την πρώτη θέση και παίζει με την Πορτογαλία στην επόμενη φάση, ενώ η Χιλή με την Βραζιλία, όπως και το 1998.

Το ασφαλιστικό Νομοσχέδιο στη δημοσιότητα (ολο το σχέδιο)

«Καλά Σαράντα»

Το σχέδιο νόμου για το νέο ασφαλιστικό σύστημα έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Λοβέρδος. Περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές στο δημόσιο με 40 χρόνια εργασίας και ασφάλισης. Ο κ. Λοβέρδος έκανε λόγο για αλλαγές απολύτως αναγκαίες για την πατρίδα αλλά και τους ασφαλισμένους και σημείωσε ότι το νομοσχέδιο κατατέθηκε ήδη στη Βουλή και θα εισαχθεί στην Ολομέλεια για συζήτηση την μεθεπόμενη Τρίτη.
όλο το νομοσχέδιο εδώ

Ξύλο αντί για γκολ...

Πορτογαλία-Βραζιλία 0 - 0

Η πολυαναμενόμενη σύγκρουση της Βραζιλίας με την Πορτογαλία δεν είχε νικητή (0-0) αλλά ούτε και πλούσιο θέαμα, με τις σκληρές μονομαχίες να κλέβουν την παράσταση. Η "σελεσάο" κράτησε την

Ο κινηματογράφος «Το Διάλειμμα» στο Δερβένι αρχίζει τις παραστάσεις του

ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ

Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι... μες τα θερινά τα σινεμά... με μοσχοβολιά από αγιόκλημα και γιασεμί... νύχτες μαγικές... νοσταλγικές!!! Πρώτα καρδιοχτύπια, αθώα φιλιά, τρυφερές αγκαλιές, με πασατέμπο, ποπ κορν, τσιπς και αναψυκτικό...
Ο θερινός Δημοτικός κινηματογράφος του Δερβενίου “Το διάλειμμα” αρχίζει για τέταρτη χρονιά με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής Ευρωστίνης, και πάλι να λειτουργεί. Με πυξίδα την περσινή

Για ποιον δήμο αγωνιζόμαστε

Άρθρο του Γιάννη Λαλιώτη

( Μεσινό Φενεού Κορινθίας)

Σηκώνω τα χέρια. Παραδίνομαι. Αδυνατώ να εξηγήσω τα γεγονότα και τα τεκταινόμενα. Αυτά που συμβαίνουν στην τοπική μας κοινωνία, είναι πέραν πάσης λογικής. Βιάζουν τη νοημοσύνη μας. Πληγώνουν την αισθητική μας. «Από τον όλεθρο στην αναγέννηση»! Από το σκοτάδι στο φως,

Ευχαριστήριο προς τους αιμοδότες του Ξυλοκάστρου



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010 και την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010 ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε, στα γραφεία μας Αγίου Βλασίου 20, δύο προγραμματισμένες Αιμοδοσίες με το Σταθμό Αιμοδοσίας Α΄ του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, αφιερωμένες στη Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, η οποία γιορτάζεται παγκοσμίως στις 14 Ιουνίου.
Η προσφορά των τακτικών μη αμειβόμενων εθελοντών αιμοδοτών μας ήταν ικανοποιητική και έφτασε τις εκατόν είκοσι οκτώ (128) μονάδες αίματος .
Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδωσαν το αίμα τους για τον άγνωστο συνάνθρωπο, καθώς και όσους προσήλθαν αλλά δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν.
Ευχαριστούμε το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Σταθμού Α΄ της Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κορίνθου για την άριστη συνεργασία και την φιλική συμπεριφορά τους σε όλους τους αιμοδότες μας .
Ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε. του Νομού μας.

«Αλλαγή σελίδας»

Ξεκινά σήμερα του 8ο Συνέδριο της ΝΔ


Η κορυφαία κομματική διαδικασία το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αρχίζει
Με «στοίχημα» την οργανωτική και πολιτική ανασυγκρότηση, καθώς και την αποσαφήνιση της ιδεολογικής φυσιογνωμίας της Νέας Δημοκρατίαςαρχίζει σήμερα Παρασκευή στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο το 8ο συνέδριο της ΝΔ.
Ο Αντώνης Σαμαράς δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της ιδεολογίας, πιστεύοντας πως μόνο με