Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Επίσημο Ξ.Ε.κίνημα Νίκου Κουρτζή από το Ξυλόκαστρο

ΚΟΥΡΤΖΗΣ «Καμία συμφωνία με Κλαδούχο»

VIDEO DR TV
ΠΗΓΗ:Isthmos.gr

Τον απολογισμό της Δημαρχιακής του θητείας αλλά τους γενικούς άξονες του προγράμματος του παρουσίασε το Σάββατο το βράδυ στο Ξυλόκαστρο , στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Απόλλων» , ο νυν Δήμαρχος Ευρωστίνης και υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Νίκος Κουρτζής,

Δωρέαν μετάβαση στο Θέατρο Εξαμιλίων για παρακολούθηση εκδήλωσης από τον Παναγιώτη Λάλεζα


Την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 19:00 το απόγευμα το ΚΤΕΛ Κορινθίας διαθέτει δωρεάν λεωφορείο για την παρακολούθηση θεατρικής παράστασης, χορευτικών ομάδων και τραγουδιού από τον Παναγιώτη Λάλεζα, στο Θέατρο Εξαμιλίων Μίκης Θεοδωράκης.Τις ανωτέρω εκδηλώσεις διοργανώνει το Ευθύμιο Κέντρο Κορίνθου.
Είσοδος ελεύθερη
Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί από την πλατεία Ξυλοκάστρου στις 19:00μ.μ.
Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά
Τηλ Επικοινωνίας: 2743 360210 2743 360210 & 2743 360244 2743 360244

Bραδινή βόλτα στην ανακαινισμένη παραλία του Ξυλοκάστρου


 Σας καλούμε όλους σε μια ευχάριστη βραδινή βόλτα στην ανακαινισμένη παραλία μας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί μουσική, χορό, έκθεση ζωγραφικής και δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.
Την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010 στις 21:30 μ.μ.
Σας περιμένουμε όλους!

Διαμαρτυρία του Δήμου Ξυλοκάστρου για τη δημιουργία λατομικού χώρου αδρανών υλικών στο Τ.Δ. Πιτσών


Η Κοινοπραξία «Άπιον Κλέος» ζήτησε στις 14/05/2008 από το Δασαρχείο Ξυλοκάστρου Πράξη Χαρακτηρισμού για συγκεκριμένη έκταση στη θέση «Σπηλιές» του Τ.Δ. Πιτσών, με σκοπό τη δημιουργία λατομείου για να καλυφθούν οι ανάγκες της για την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα.

Καθυστερούν την έρευνα για την Αρχαία Ελίκη

«Με αφορμή την μη έναρξη των προγραμματισμένων εργασιών για την ερευνητική περίοδο 2010 στην Αρχαία Ελίκη, πραγματοποιούμε συνέντευξη τύπου την Παρασκεύη, 16 Ιουλίου 2010 και ώρα 1:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Παλαιό Νοσοκομείο).
Στη συνέντευξη που θα πραγματοποιηθεί από την Πρόεδρο της Εταιρείας και Διευθύντρια των ερευνών Ντόρα Κατσωνοπούλου και τον Καθ. Νίκο Κοντόπουλο Διευθυντή του αρμόδιου Τομέα του Πανεπιστημίου Πατρών, θα γίνει αναλυτική ενημέρωση των ΜΜΕ του Νομού μας, των προσκεκλημένων Βουλευτών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης για την πρωτοφανή κωλυσιεργία εκ μέρους υπηρεσιακών παραγόντων του ΥΠΠΟ με συνέπεια την απώλεια ήδη της πρώτης εβδομάδας των προγραμματισμένων ερευνών που είχαν ωστόσο γνωστοποιηθεί αρμοδίως από τον Νοέμβριο 2009, την οικονομική ζημία των φορέων της έρευνας (Πανεπιστήμιο Πατρών και ΕΦΑΕΛ) και δυστυχώς τη δυσφήμιση της χώρας μας διεθνώς, αφού όπως είναι γνωστό στην έρευνα συμμετέχουν φοιτητές και διακεκριμένοι επιστήμονες μεγάλων Πανεπιστημίων του εξωτερικού.»

Ισπανοί παγκόσμιοι κατακτητές!

Ολλανδία - Ισπανία 0-1

Μετά την κορυφή της Ευρώπης, η Ισπανία έκανε κατάληψη και στο… Έβερεστ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου! Οι Ίβηρες επικράτησαν στην παράταση με 1-0 της Ολλανδίας έπειτα από το γκολ του Ινιέστα στο 117'και είναι πρωταθλητές κόσμου για πρώτη φορά στην ιστορία τους!