Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ο Σιώκος από την Κόρινθο στο Αίγιο

Φιλική ήττα του Παναιγιάλειου με 1 - 3 από τον Αστέρα Τρίπολης


Η μία μεταγραφική έκπληξη διαδέχεται την άλλη από τους ανθρώπους του Παναιγιάλειου, που πρόσθεσαν έναν ακόμα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας, τον Ηλία Σιώκο.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε το Σάββατο ελεύθερος από την Κόρινθο και χθες ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των «μελανόλευκων» για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σιώκος ήταν ο «δήμιος» της Παναχαϊκής στο περσινό πρωτάθλημα, όταν με τη φανέλα της «Μπάρτσα» είχε σκοράρει το μοναδικό τέρμα της ομάδας του στο διπλό μέσα στην Πάτρα.

Κάθε βράδυ στις 10 στο Δερβένι


Με επιτυχία συνεχίζει τις βραδινές προβολές του , κάθε βράδυ στις 10 , ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος ¨Το Διάλειμμα¨ , στο Δερβένι. Ήδη διανύουμε την 5η εβδομάδα με προβολή ταινιών από τον Ξένο και Ελληνικό κινηματογράφο.

Το πρόγραμμα της 5ης εβδομάδας, 2/8 – 8/8/2010:

Μετωπική δικύκλων στη Ροδινή με δύο νεκρούς

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε , σήμερα στις 10 το πρωί, στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στη Ροδινή Αχαΐας , μετά από μετωπική σύγκρουση δύο δικύκλων. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να xάσουν την ζωή τους οι δύο αναβάτες των δικύκλων. Νεκροί είναι ο 34χρονος Αιγιώτης Νικόλαος Χριστόπουλος και ο γνωστός 57χρονος Πατρινός επιχειρηματίας Χαράλαμπος Γεωργίου Γιαννόπουλος. Γιά τα αίτια του δυστυχήματος προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πατρών

8η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Ξεκινά η 8η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ξυλόκαστρο στις 8 Αυγούστου 2010.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ :


Ο κορινθιακής καταγωγής ιατρός Κώστας Καλλίρης Υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγραφου

Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ όπως και ο Αλέκος Πνευματικός στην Κόρινθο.



Σήμερα η αύριο το ΠΑΣΟΚ ,όπως γράφει η αυτοδιοίκηση gr ανακοινώνει τα ονόματα των πρώτων 60 από τους συνολικά 325 υποψήφιους δημάρχους σε ολόκληρη της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ανάμεσα στα ονόματα που πρόκειται να ανακοινωθούν είναι και οι υποψηφιότητες του νύν Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέκου Πνευματικού στην Κόρινθο , καθώς και του Κορίνθιου ( Βραχάτι) την καταγωγή ιατρού πνευμονολόγου κ Κώστα Αθ. Καλλίρη ως υποψηφίου Δημάρχου στο Δήμο Ζωγράφου.
.

Συνεδρίαση Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας 6/8/2010


Την Παρασκευή 6 Αυγούστου και ώρα 8 μμ θα διεξαχθεί συνεδρίαση της
Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, στην
Κόρινθο.


Τα βασικά θέματα συζήτησης είναι:

1. Προσεχείς δημοτικές εκλογές
2. Πρόοδος διοργάνωσης εκδρομής
3. Συνεργασία με τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.
4. Προτάσεις μελών για διοργάνωση εκδηλώσεων
5. Αλλαγές στη δομή του site της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας.
6. Δημιουργία ηλεκτρονικού καναλιού.

Η Ν.Ε. είναι "ανοιχτή" για όλα τα μέλη μας

Ο Ανδρέας Ζάρρος υποψήφιος Δήμαρχος ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ


Ο Ανδρέας Απ. Ζάρρος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης , επικεφαλής της Αγωνιστικής Αυτοδιοικητικής Πρότασης "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ".

2.900 νέοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία

Εως 10 Αυγούστου ανακοινώνονται οι προσλήψεις –
Υπ. Παιδείας: Δεν θα υπάρξουν κενά λόγω των συνταξιοδοτήσεων



ΠΗΓΗ : KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Του Αποστολου Λακασα

Η πρόσληψη 2.900 μόνιμων εκπαιδευτικών στη δημόσια εκπαίδευση πρόκειται να ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας έως τις 10 Αυγούστου, ενώ ο επιμερισμός του αριθμού των προσλήψεων ανά ειδικότητα υπαγορεύεται από τη δημοσιονομική κρίση με άξονα τον «εξορθολογισμό» του συστήματος διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.