Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Χτύπησαν τον Μπάγεβιτς!



Τραγικές καταστάσεις μετά το τέλος του φιλικού ανάμεσα στην Καλλιθέα και την ΑΕΚ στο «Ελ Πάσο». Πολλοί φίλαθλοι είχαν μπει στον περιβάλλοντα χώρο του αγωνιστικού χώρου πρoτού το παιχνίδι ολοκληρωθεί, ωστόσο κανείς δεν περιέμενε αυτό το οποίο θα ακολουθούσε.

Φιλική νίκη με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης επί της Κορίνθου

 
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε με νίκες τον κύκλο των φιλικών αγώνων του. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου επικράτησε 2-0 της Κορίνθου , στη Τρίπολη.

Στα Κορινθιακά γήπεδα

Επιτυχής η αιμοδοσία στο Μεσινό

Με απόλυτη επιτυχία έγινε στις 31 Ιουλίου 10 στο Μεσινό η αιμοληψία από την κινητή μονάδα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίο της Πάτρας.

Ξεκινά η 8η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, από το Ξυλόκαστρο



Το Σάββατο στις 7:00 μ.μ. έγινε η αφή της φλόγας στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος, στην Αθήνα. Ακολούθως πεζοί λαμπαδηδρόμοι τη μετάφεραν στη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. όπου έγινε η επίσημη τελετή, της έναρξης της 8ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών.