Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ : Φιλική εφτάρα επί της Ακράτας

Σε φιλικό αγώνα την Τρίτη, ο Παναιγιάλειος επικράτησε με 7-0 της Ακράτας πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Τα τέρματα για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού σημείωσαν οι Βίκμαε, Γκιγκάνι, Βασιλαντωνόπουλος, Ιορδανίδης, Διαμαντόπουλος, Λίτσος, Σιώκος ενώ είχε δοκάρι και ο Κοροβέσης.

H κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Συνολικά μπήκαν στην κλήρωση 67 ομάδες, ενώ δεν δήλωσαν συμμετοχή το Αιγάλεω, η Καλαμάτα και ο Πυρσός Γρεβενών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

Φιλικό σήμερα στο Βέλο

Πρώτο φιλικό τεστ στις 6 το απόγευμα , σήμερα , για τον Αστέρα Δερβενίου όπου στο στάδιο του Βέλου κόντρα στην τοπική Ελλάδα.
Ο Αστέρας Δερβενίου ανακοίνωσε μέσα από την ιστοσελίδα του, την επιστροφή του Κών/νου Τοτώνη μετά το μονοετή δανεισμό του στον ΑΟ Λυκοποριάς. Επίσης ανανεώθηκαν οι δανεισμοί των Ψαρρού Κών/νου και Χαραλάμπη Κών/νου στον ΑΟ Λυκοποριάς αλλά και του Στεφανάκου Παναγιώτη στον Πανευρωστινιακό.

OXI στο λατομείο , ΝΑΙ στην αξιοποίηση του σπηλαίου Σαφτουλή στο Πιτσά


Με ανακοίνωση του που ανάρτησε στο Blog του , ο συνδυασμός «Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης» και ο επικεφαλής του , υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Ζάρρος καλεί. όλους τους υποψηφίους να συστρατευτούν στον αγώνα των κατοίκων των Πιτσών για την ανατροπή της απόφασης κατασκευής των Λατομείων από κατασκευαστική εταιρεία της Εθνικής Κορινθου Πατρών. Η ανακοίνωση της «Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης» έχει ως εξής: