Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντιση στην Κόρινθο Δημήτρη Δράκου - Θωμά Θωμαίδη


Με τον πρώην Δήμαρχο Κορινθίων, Θωμά Θωμαϊδη, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι , ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επσκέψεώς του στην Κόρινθο. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, οι κύριοι Δράκος και Θωμαϊδης ανέπτυξαν κυρίως ζητήματα οργανωτικού χαρακτήρα, ενώ αναφέρθηκαν και στα κύρια θέματα που αφορούν στο Νομό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Θωμαϊδης δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στο πρόσωπο του Δ. Δράκου για τις επερχόμενες εκλογές και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Νωρίτερα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, είχε πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της πόλης, πολιτικούς και κοινωνικούς παράγοντες, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους της Κορίνθου, στο κέντρο της πόλης.

Π. Μπεγλίτης: «Δεν βγαίνω στο μπαλκόνι με το ΛΑΟΣ»


Korinthian News

Δεν μάσησε τα λόγια ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτης σε ότι έχει να κάνει με τις πολιτικές εξελίξεις από εδώ και πέρα και τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος. Είναι η πρώτη φορά μου μιλάει μετά την ανακοίνωση στήριξης του ΠΑΣΟΚ.
Ο ίδιος ανέφερε ότι ΔΕΝ βγαίνει στο ίδιο μπαλκόνι με το ΛΑΟΣ. Ο Κορίνθιος πολιτικός διατηρεί τις θέσεις του και τις απόψεις του. Δεν αναδιπλώνεται και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη σε αυτό που λέει.
Η πορεία και το αποτέλεσμα θα δείξει εξάλλου αν δικαιωθεί από αυτή την στάση που θα κρατήσει! Δεν έχει τίποτα προσωπικό με τον κ. Τατούλη και οι ενστάσεις του έχουν να κάνουν καθαρά σε πολιτική βάση. Σίγουρα αυτή η δήλωση του κ. Μπεγλίτη αναμένεται να σχολιαστεί αρκετά…
Πιο συγκριμένα σε δηλώσεις του ο κ. Μπεγλίτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στηρίζω τον Γ. Δέδε για την νίκη του στην Κόρινθο αλλά δεν βγαίνω στο ίδιο μπαλκόνι με το ΛΑΟΣ. Μακάρι να πάνε όλα καλά αλλά έχουμε προβλήματα. Θα διατυπώνω πάντα ελεύθερα την γνώμη μου, δεν θα μασάω τα λόγια μου»

Πρεμιέρα Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - Α. Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η πρεμιέρα στην Δ' Εθνική αύριο, Κυριακή, στον 7ο όμιλο, όπου μετέχουν και οι δύο ομάδες της Κορινθίας , ο Πέλοπας Κιάτου και ο ΠΑΟ Λουτρακίου.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στη Γ' Εθνική

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Γ' εθνικής κατηγορίας (Φούτμπολ λιγκ 2).

Ολοκληρώνεται αύριο η Α’ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας

Με τους υπόλοιπους 6 αγώνες ολοκληρώνεται, αύριο Κυριακή, η Α’ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας
Στο γήπεδο Βασιλικού ο Άρατος υποδέχεται την ομάδα του Αγιάννη ,οι Γαλάζιοι Νέοι στο γήπεδο του6ου Σ. Πεζικού αγωνίζεται με την Θύελλα Λεοντίου. Στην Πουλίτσα η τοπική Δάφνη μάχεται με τον Αετό Αγγελοκάστρου , ενώ η Περαχώρα στην έδρα της αντιμετωπίζει τον Φωκα Αρχαίων Κλεωνών. Στα Αθίκια ο Τετνεάτης μάχεται με τον Πανκαμαριακό. Τέλος στο Σολομό η τοπική ομάδα αγωνίζεται με τον ΑΟΦ ΠΑΟΚ

Επίδομα τέλος για τις εκλογές

Τη δραστική περικοπή του σχεδιάζει η κυβέρνηση

Εκλογικό επίδομα τέλος με τη μορφή που το ελάμβαναν μέχρι σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών διαμηνύει ότι, λόγω της δεινής δημοσιονομικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, δεν είναι δυνατόν να βρεθούν περίπου... 148.789.910 ευρώ για την καταβολή εκλογικού επιδόματος.

Μην πληρώνετε

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ υπήρξαν τα βασικά στοιχεία της προγραμματικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ. Ο νυν πρωθυπουργός υποστήριζε ότι μετά τη νίκη του κόμματός του όλα θα βγουν στη φόρα. Οτι θα αλλάξει μια ολόκληρη νοοτροπία. Και πράγματι για κάποιους μήνες άρχισαν να έρχονται στο φως υποθέσεις απίστευτες με γιατρούς εκατομμυριούχους οι οποίοι δήλωναν στην εφορία ποσά κάτω του ορίου φτώχειας, για περίεργους που διαθέτουν πισίνες, κότερα, βίλες και αυτοκίνητα αδήλωτα και άλλα τινά, τα οποία όλοι γνωρίζαμε αλλά δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε.
ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ «ΜΠΡΑΒΟ» διότι αφελώς πιστέψαμε ...

Ραντεβού με τον...Καλλικράτη

Η «χρυσή βίβλος» του καλού ψηφοφόρου.


Δεν θα είναι μία από τις συνήθεις εκλογικές αναμετρήσεις. Αυτό έχει γίνει πλέον αντιληπτό. Ακόμη και η γλώσσα μας έχει αλλάξει. Δεν μιλάμε πια για δημοτικές ή νομαρχιακές εκλογές, όπως κάποτε. Μιλάμε για «αυτοδιοικητικές» κι έτσι όπως ξαφνικά μπήκε στη ζωή μας ο «Καλλικράτης», έτσι συνειδητοποιήσαμε πως ο όρος «νομάρχης» έχει περάσει πλέον στην αιωνιότητα...

Την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου, λοιπόν, εκλέγουμε δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, συμβούλους δημοτικής κοινότητας, συμβούλους τοπικής κοινότητας, εκπροσώπους τοπικής κοινότητας, περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειαρχικούς συμβούλους.

Λάσπη και παραπληροφόρηση.

Δύο βασικά συστατικά της «επιτυχίας»…



Κάτι περισσότερο από 50 ημέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές και το κυνήγι του «κάτι περισσότερο από 50%», έχει αρχίσει και εκτραχύνεται πολύ. Το είχαμε προβλέψει από καιρό και δυστυχώς επαληθευόμαστε.
Εκτός από την πραγματική λάσπη που χύνουν οι μπετονιέρες την προεκλογική περίοδο ανά την επικράτεια, προς εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων, υπάρχει και η «λάσπη» η συκοφαντική, που αποτελεί βασικό συστατικό κάθε εξουσίας και κάθε φιλόδοξου εξουσιαστή.