Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο ΔΗΜ. ΔΡΑΚΟΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για τη σωστή διάθεση των προϊόντων του τόπου μας στις εδώ αγορές, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό και στις ξένες», δεσμεύτηκε στις συζητήσεις που έκανε με πλήθος εμπόρων και παραγωγών στη Λαϊκή Αγορά της Καλαμάτας κατά την περιοδεία του το Σάββατο 2/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος.
Και συμπλήρωσε: «Είναι σαφές ότι τα αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου διακρίνονται από μία μοναδική ποιότητα, που τα καθιστούν κορυφαία στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο και επιβάλλεται να τους δώσουμε τις ευκαιρίες για να λάβουν τη θέση που τους αξίζει. Και αυτό, μπορεί να γίνει μόνο μέσα από μία οργανωμένη προσπάθεια προώθησης σε περιφερειακό επίπεδο».

«Δεν δικαιούται να μιλά για διαιτησία ο Πατέρας»

Ο Ολυμπιακός δεν εξέδωσε ανακοίνωση για ν' απαντήσει στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τη διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα το σημερινό με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ωστόσο οι άνθρωποι της Πειραιώτικης ομάδας σχολίασαν ότι «η ομάδα της πεντάρας από την Μπαρτσελόνα, η ομάδα που ξεφτιλίστηκε και γλίτωσε με 2-0 από την Κοπεγχάγη, η ομάδα της ισοπαλίας με την Ξάνθη και την Καβάλα και της νίκης επί του Άρη μ' ένα ανύπαρκτο πέναλτι έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι λογικό να είναι ζαλισμένη και πανικοβλημένη, καθότι παίζει αύριο ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς στην Κρήτη με τον Εργοτέλη. Ο Ολυμπιακός δεν απαντά σε δηλώσεις που είναι για γέλια και που έχουν ως μοναδικό στόχο να κουκουλώσουν προβλήματα και αδυναμίες. Ο μόνος που δεν δικαιούται να μιλά για διαιτησία είναι ο Νίκος Πατέρας».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 3-1 - Με την σφραγίδα του Μιραλάς!

Με ηγέτη τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος έκανε τα πάντα, ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Βέλγος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ, κέρδισε ένα πέναλτι και έστειλε το δικό του μήνυμα ότι αξίζει να παίζει. Οι παίκτες του Βαλβέρδε κέρδισαν δίκαια, αλλά στο τέλος αγχώθηκαν, καθώς κατέβασαν ταχύτητα και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενουμενους να μειώσουν. Οι Πειραιώτες έχασαν πέναλτι με τον Ριέρα.

Η Λυκοποριά νίκησε με 1 – 0 στη Στιμάγκα στην πρεμιέρα της Β΄ Κορινθίας


Ποδαρικό με το δεξί έκανε ο Α. Ο. Λυκοποριάς , στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Β΄ ομίλου, της Β κατηγορίας Κορινθίας. Η «ερυθρόλευκη» ομάδα του Γιάννη Δορμπαράκη , μετά από αμφίροπο αγώνα ,επικράτησε με 1 – 0 με τέρμα του Σιάπικα , μέσα στη Στιμάγκα επί της τοπικής ομάδας.
Επίσης στους σαββατιάτικους αγώνες της πρεμιέρας , στον ίδιο όμιλο ο Πανκαμαριακός επιβλήθηκε με 3 – 0 της Αναγέννησης Κιάτου και ο Ολυμπιακός Άσσου επικράτησε με 3 – 2 , εκτός έδρας , της Θύελλας Κάτω Διμηνιού. Τέλος σε παιγνίδι της πρεμιέρας στον Α’ όμιλο μεγάλη νίκη με 4 – 2 πήρε ο ΠΑΟΚ Κορίνθου , μέσα στο Αγγελόκαστρο, επί του τοπικού Αετού.

Εκτός έδρας 2 στα 2 για Ηρακλή Ξυλοκάστρου , Ατρόμητο Χιλιομοδίου και Ελλάδα Βελου


Προχώρησαν με νίκες και μάλιστα εκτός έδρας και ετέθησαν επικεφαλής , ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου , (στο Συνοικισμό , 5 -1 τον Σαρωνικό Γαλατακίου) , ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου , ( στο Ξυλόκαστρο, 3 – 0 τον Αστέρα Δερβενίου) και η Ελλάδα Βέλου ( στο Σοφικό , 1 – 0 τους Αγίους Θεοδώρους). Με νίκες με σκορ 3 – 0 προχώρησαν η Δάφνη Εξαμιλίων επί του Πανευρωστινιακού , στο Σολομό και ο ΠΑΣ Κλένια επί του Πανσολυγειακού, στο Χιλιομόδι. Αντίθετα έχασαν βαθμούς στις έδρες τους ο Ολυμπιακός Λουτρακίου ( 2 – 2 με τον Ηρακλή Λεχαίου)και η Προοδευτική Περιγιαλίου (1 -1 τον Ισθμιακό). Τέλος αύριο γίνεται στο Ξυλόκαστρο στις 16.00 , ο αγώνας του Αετού Κρυονερίου με τον Α. Ο. Σπαθοβουνίου

Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 3 - 0
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1 - 5
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 0 - 3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 2 - 2
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 1 - 1
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 0 - 1
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 3 - 0
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ αύριο



Η Βαθμολογία
( επί 2 αγώνων)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ. 7 - 1 6
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. 6 - 0 6
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 4 - 1 6
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ. 4 - 1 4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ.6 - 5 4
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 3 - 2 4
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 3 - 3 3
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ 1 - 1 3
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2 - 5 3
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 1 - 1 1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 2 - 3 1
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1 - 2 1
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 1 - 3 0
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 3 - 7 0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. 1 - 5 0
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 0 - 5 0

Ο Αετός Κρυονερίου έχουν ένα αγώνα λιγώτερο , διεξάγεται αύριο.

Κόρινθος: Πάνοπλη στον Πύργο


Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον 1ο ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (Football League 2), που συνεχίζεται αύριο Κυριακή.
Η πρωτοπόρος του ομίλου , Κόρινθος φιλοξενείται από τον Πανηλειακό , στον Πύργο και με θετικό αποτέλεσμα θα παραμείνει επικεφαλής της βαθμολογίας, Ο προπονητής της Κορίνθου, Νίκος Κουρμπανάς, είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει να αντιμετωπίσει κάποια ιδιαίτερα απουσία. Αλλωστε και ο Μπιτσάκος που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού αποθεραπεύτηκε πλήρως και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο του Πανηλειακού στον Πύργο αναμένονται και 300 εκδρομείς από την Κόρινθο οι οποίοι έχουν προγραμματίσει να πάνε στον Πύργο και να δουν την ομάδα από κοντά και να την βοηθήσουν να πάρει μία ακόμα νίκη .
. Αναχώρηση Κυριακή 03/10/2010 και ώρα 11:00 από τα Περιβολάκια".

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Στους άλλους αγώνες ο ΠΑΟ Ρουφ υποδέχεται τον Κεραυνό Κερατέας και με νίκη θα «πατήσει» κορυφή. Παράλληλα, ο Απόλλων Σμύρνης, που φιλοξενεί τον Ασπρόπυργο θέλει τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις, ενώ η Παναχαϊκή είναι το φαβορί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά, όπως και ο Παναιγιάλειος που θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Ψαχνών.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (16:00)

Αίας Σαλαμίνας-Ρόδος
Ολυμπιακός Χερσονήσου-Πλατανιάς Χανίων
Παναιγιάλειος-Ηρακλής Ψαχνών
Απόλλων Σμύρνης-Ασπρόπυργος
Πανηλειακός-Κόρινθος
Αγία Παρασκευή-Βύζας Μεγάρων
Χανιά-Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ-Κεραυνός Κερατέας

17 Οκτωβρίου η πρεμιέρα της Γ' Κατηγορίας Κορινθίας

Το πρόγραμμα



Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα και το τρίτο τη τάξη πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Κορινθία. Το πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορία Κορινθίας θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 10 ομάδων , καθώς μετέχουν σ’ αυτό συνολικά 20 ομάδες.

"Έφυγε" ο πρωτεργάτης της ιδιωτικής τηλεόρασης της Ηλείας

Νικημένος απο το καρκίνο.
Ο πρωτεργάτης της ιδιωτικής τηλεόρασης στο νομό Ηλείας, Τάσος Τσώτας  «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, έχοντας χάσει τη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο ορθοπεδικός – χειρουργός από το Μεσολόγγι, που δραστηριοποιήθηκε στον Πύργο για δεκαετίες μαζί με την σύζυγό του μικροβιολόγο Γεωργία Τράγκα, ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε την τοπική τηλεόραση, ιδρύοντας στις αρχές της δεκαετίας του 1990, τον τηλεοπτικό σταθμό Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση.