Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

H ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Με την δημοσκόπηση της πρώτης επίσημης μέτρησης πρόθεσης ψήφου σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, για το νομό Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο «μύθος Τατούλη» καταρρέει.
Οι φήμες που μεθοδικά καλλιεργούνταν επί μακρόν από ανώνυμες πηγές και που έφερναν τον συνδυασμό του Π. Τατούλη να προηγείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στη Μεσσηνία, διαλύθηκαν σήμερα το βράδυ με την ανακοίνωση από τον τηλεοπτικό σταθμό Μεσσηνίας BEST TV, μέτρησης πρόθεσης ψήφου.
Ο Συνδυασμός του Δημήτρη Δράκου ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ σύμφωνα με μετρήσεις της εταιρείας ΑΠΟΨΙΣ, επικρατεί του Π. Τατούλη ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, με διαφορά 21,2%, με πρόθεση ψήφου 42,3% για τον Δημήτρη Δράκο έναντι 21,1% για τον Πέτρο Τατούλη, την πρώτη Κυριακή.

Στην δεύτερη Κυριακή τα ποσοστά πρόθεση ψήφου διαμορφώνονται ως εξής:

- Δημήτρης Δράκος - ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 43,8%

- Πέτρος Τατούλης - ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 27,4%

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρη Δράκο, μετά την δημοσιοποίηση της μέτρησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Με την ανακοίνωση απόψε της μέτρησης πρόθεσης ψήφου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο νομό Μεσσηνίας, επιβεβαιώθηκε αυτό που διαπιστώνουμε καθημερινά όλοι εμείς τα στελέχη του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, απ΄ άκρη σε άκρη της Πελοποννήσου. Οι πολίτες της Πελοποννήσου στηρίζουν και συμπαρατάσσονται αποφασιστικά με τον συνδυασμό μας, βαδίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας για τον τόπο μας την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
Αφετηρία, διαδρομή και προορισμός μας είναι η Πελοπόννησος. Η πρόβλεψη για τη νίκη που έρχεται δεν μας εφησυχάζει. Συνεχίζουμε δυνατά με πρόγραμμα, ήθος, δυναμισμό και μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Είμαστε όλοι αυτοδιοικητικοί, αυτός είναι ο ρόλος μας και ο σκοπός μας. Να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους πολίτες της Πελοποννήσου, και να συμβάλουμε στην αναγέννηση του τόπου μας. Σ΄ αυτό τον αγώνα καλούμε όλους τους πολίτες δίπλα μας, δεν περισσεύει κανείς. Μαζί χτίζουμε το αύριο του τόπου μας, τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΥΓΕΙΑ'' ΤΕΥΧΟΣ 14


Κυκλοφόρησε το τεύχος 14ο

Το ψηφοδέλτιο της «Δυνατής Πελοποννήσου» με τον Δημήτρη Δράκο, μπορεί να πάει τον τόπο

Δημ. Αβραμόπουλος: Είμαστε εδώ να μοιραστούμε την ελπίδα για αναζωογόνηση του τόπου με το Δημήτρη Δράκο που τον πλαισιώνουν διακεκριμένες προσωπικότητες, που έχουν τιμηθεί από τις τοπικές κοινωνίες


Σταύρος Δήμας: θα συμβάλλει στην αναγέννηση της Πελοποννήσου



Ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν εκατοντάδες πολίτες της Πελοποννήσου στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο το βράδυ της Πέμπτης 21/10 στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη και στο αμφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης. Παρουσία των αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Αβραμόπουλου και Σταύρου Δήμα και του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Αρκαδίας Ανδρέα Λυκουρέτζου, βουλευτών, τέως βουλευτών, πολιτευτών, νομαρχών και δημάρχων της Περιφέρειας και σε ένα κατάμεστο από κατοίκους της αρκαδικής πρωτεύουσας χώρο, ο Δημήτρης Δράκος παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματος του συνδυασμού, τους αντιπεριφερειάρχες καθώς και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Η Επισκεψη του Πέτρου Τατουλη στο Δερβένι και στο Ξυλόκαστρο




Εξαιρετική αποδοχή είχαν την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στο Δερβένι και την πόλη του Ξυλοκάστρου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της «Νέας Πελοποννήσου» κ. Πέτρος Τατούλης και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γεώργιος Δέδες.

ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Δέδε και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κορινθίας επισκέφτηκαν το πρωί το Δερβένι, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από περαστικούς και καταστηματάρχες. Στις συζητήσεις που ακολούθησαν ο Πέτρος Τατούλης περιέγραψε στους συνομιλητές του το συγκροτημένο σχέδιο ανάπτυξης και τόνισε ότι : « η Νέα Πελοπόννησος γνωρίζει πολύ καλά ότι η επιχειρηματικότητα είναι πηγή ανάπτυξης κι ευημερίας. Δεσμευόμαστε λοιπόν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας να σταθούμε στο πλευρό του επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει και να δώσει δουλειά στους συμπολίτες μας. Παράλληλα, θα ενισχύσουμε τους ήδη υπάρχοντες επιχειρηματίες στην περιοχή, αξιοποιώντας σωστά και με διαφανή τρόπο όλες τις σχετικές διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου».

Ο κ. Τατούλης με τον κ. Δέδε και τους υπόλοιπους υποψηφίους μετά την περιήγησή τους στο κέντρο επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, όπου συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Ευρωστίνης κ. Νίκο Κεκερή και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το Σάββατο στο Ξυλόκαστρο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Σκούρα

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ



ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ


<< ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ >>



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτριος Σκούρας και οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας

σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου

στην Πλατεία Ξυλοκάστρου στην Κολοκοτρώνη & Αγ. Βλασίου γωνία,

το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ..

Η παρουσία σας θα αποτελέσει εξαιρετική τιμή για όλους εμάς.

Με εκτίμηση

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος


Δημήτρης Σκούρας

Στο SUPER TV απόψε στις 10 οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης συζητούν με τη δημοσιογράφο κ. Τζένη Σουκαρά.


Απόψε Παρασκευή στις 10 το βράδυ στο περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι TV SUPER Κορίνθου έχουν κληθεί να συζητήσουν με τη δημοσιογράφο κ. Τζένη Σουκαρά, οι 4 υποψήφιοι δήμαρχοι Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης (ο Δημήτρης Σκούρας της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ , ο Αντώνης Κλαδούχος της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ , ο Ανδρέας Ζάρρος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και ο Ηλίας Μπράβος της «Λαϊκής Συσπείρωσης»). Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Κυριακή το μεσημέρι.

O Πέτρος Τατούλης αύριο στην Μεγαλόπολη , την Κυριακή περιοδεύει την Αργολίδα


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, αύριο Σάββατο 23 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο νομό Αρκαδίας. Το πρωί θα είναι στην Τρίπολη και το απόγευμα θα επισκεφθεί τη Μεγαλόπολη.


Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου θα περιοδεύσει στο νομό Αργολίδας.
Συγκεκριμένα: 10:30 Ναύπλιον , 12:00 Άργος ,  18:00 Ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο στο Λυγουριό και 20:30 Ομιλία στην Πάνω Πλατεία Κρανιδίου

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ

             

Το πλήθος του κόσμου απλωνόταν έξω από το φουαγιέ στην πλατεία, ακόμη και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Δημήτρη Δράκου. Οχώρος του αμφιθεάτρου και το φουαγιέ την ώρα της ομιλίας