Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΜΙΛΗΣΕ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ


Η Κορινθία μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 4/11, και ανέδειξε στην ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου τον επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Δημήτρη Δράκο. Η Κόρινθος μίλησε και ψήφισε πρώτο Αντιπεριφερειάρχη της τον επί οκτώ χρόνια νομάρχη της, Νίκο Ταγαρά, που έχει προσφέρει στον τόπο του ποιότητα, έργο και προοπτική.

Μία προηγούμενη εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο στο Πανεπιστήμιο έφερε καθυστέρηση στην έναρξη της προγραμματισμένης για τις 8.00μ.μ., κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του Δημήτρη Δράκου στους εκατοντάδες πολίτες της Κορινθίας, άλλα εκείνοι όχι μόνο δεν κουράστηκαν να περιμένουν, αλλά κάθε λεπτό καθυστέρησης μεγάλωνε την προσμονή τους να ακούσουν τους Δ. Δράκο και Ν. Ταγαρά να μιλούν για το όραμα και το σχέδιό τους για μία ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, σε μία ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. Παρόντες, ήταν ο κ. Κόλλιας βουλευτής Κοριθνίας της ΝΔ, η κ. Κόρκα, πρώην βουλευτής, ο κ. Γιώτης υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου και μεγάλος αριθμός στελεχών από την αυτοδιοίκηση και κοινωνικούς φορείς.

Το μεγάλο πλήθος των Κορινθίων, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα της εκδήλωσης, το φουαγιέ έξω από αυτήν, και κατέλαβε και ένα σημαντικό κομμάτι του προαύλιου χώρου, υπερβαίνοντας κατά μεγάλο αριθμό την αντίστοιχη συγκέντρωση του Π. Τατούλη, δεν σταμάτησε λεπτό να χειροκροτεί τους Δ. Δράκο και Ν. Ταγαρά, όπως επίσης και τους υποψήφιους περιφερειακού συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, που συγκροτούν μία ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ και ένα δυνατό ψηφοδέλτιο, που αναμένεται να επιτύχει μία σημαντική νίκη.

ΝΑΙ ΣΤΟ Δ. ΔΡΑΚΟ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΞΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ - «ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΡΑΚΟ» ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ

«Είχαμε μία συνάντηση εκ μέρους του κλάδου, να εκφράσουμε τη στήριξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που ηγείται ο κ. Δράκος, γιατί ο κλάδος αυτή τη στιγμή περνάει μία δύσκολη περίοδο από όλους αυτούς που έχουν στηρίξει και είναι υπέρ του Μνημονίου, οπως στην περίπτωση εδώ τη δική μας στην Πελοόννησο του κ. Τατούλη» τόνισε το μεσημέρι της Πέμπτης 4/11 ο πρόεδρο της ΣΑΤΑ και ΠΟΕΙΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησης που είχε στην πόλη της Κορίνθου με τον επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο.

ΦΩTEINH ΠΙΠΙΛΗ - ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ «Παίρνει παράνομα το σύνολο της Βουλευτικής σύνταξης ο Διευθυντής του ΕΣΥ κ. Π. Τατούλης;»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                Αθήνα, 04 Νοεμβρίου 2010

Επανέρχεται στις καταγγελίες της για τη διπλομισθία – αργομισθία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη και πρώην βουλευτή κ. Πέτρου Τατούλη η βουλευτής Ά Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κα Φ. Πιπιλή. Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Οι αντίθετοι» του Ράδιο 9 με τους Δ. Σταυρόπουλο και Δ. Βερύκιο, η βουλευτής κάλεσε δημοσίως τον κ. Τατούλη να απαντήσει αμέσως στην καταγγελία ότι εισπράττει εξ ολοκλήρου τη βουλευτική σύνταξή του παρά τις σαφείς διατάξεις του νόμου 3865/10 άρθρο 10, παρ.2, καθώς και του παλαιότερου νόμου 2592/98, άρθρο 8, παρ.14, σύμφωνα με τους οποίους όποιος λαμβάνει σύνταξη από το Δημόσιο οφείλει να δηλώνει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τη δεύτερη πηγή εσόδων πριν την έναρξη της εργασίας του σε νέα θέση στο Δημόσιο, ώστε να γίνεται η ανάλογη περικοπή της σύνταξής του. Η βουλευτής επανέλαβε ότι λειτουργεί με τις αποδεδειγμένες καταγγελίες της, στο πλαίσιο των συνταγματικών υποχρεώσεων του εκπροσώπου του λαού για την άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου, ειδικότερα αυτή την περίοδο που εκδηλώνεται με τόσο έντονο τρόπο η κατακραυγή της κοινωνίας εις βάρος του συνόλου των βουλευτών και του πολιτικού συστήματος.
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα η βουλευτής έθεσε θέμα ηθικής τάξης και σκανδαλώδους συμπεριφοράς του «σημαιοφόρου της κάθαρσης και πολέμιου του σάπιου πολιτικού συστήματος» σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του κ. Τατούλη, χαρακτηρίζοντάς τον προκλητικά αργόμισθο διευθυντή του ΕΣΥ και ταυτοχρόνως συνταξιούχο βουλευτή. Πώς είναι δυνατό αναρωτήθηκε η βουλευτής σε τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα να λαμβάνει χρήματα από δύο πηγές του δημοσίου, την παχυλή σύνταξη από τη Βουλή και τον μισθό του διευθυντή μαζί με τις εφημερίες του - σύνολο κοντά στις 10.000 ευρώ – και ταυτοχρόνως να σιωπά προκλητικά μέχρι σήμερα και ο ίδιος αλλά και οι αρμόδιοι Υπουργοί Οικονομικών και Υγείας κκ Παπακωνσταντίνου και Λοβέρδος.
Η βουλευτής πρόεβη σε δημόσια ερωτήματα, αφού λόγω της διακοπής των εργασιών της Βουλής δεν κατέστη δυνατό να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση επί του θέματος. To be continued…

ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μαλαπάνη, καθώς και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», παρευρέθησαν στην παράδοση του νέου τμήματος του αυτοκινητόδρομου Τρίπολης – Καλαμάτας το πρωί της 3ης Νοεμβρίου.
Ο κ. Τατούλης μιλώντας για την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου στην κυκλοφορία εξέφρασε την ικανοποίησή του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σχέδιο δράσης του ανεξάρτητου συνδυασμού: «είναι μια προσπάθεια χρόνων για να κατασκευαστεί ένας ασφαλής οδικός κυκλοφοριακός άξονας, που ταυτόχρονα δίνει αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή. Η παράδοση του άξονα Τρίπολη – Καλαμάτα, μέχρι τα μέσα της ερχόμενης χρονιάς, αλλάζει τελείως το αναπτυξιακό τοπίο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δίνοντας συγκριτικά πλεονεκτήματα, ώστε με χρήση του δικού μας σχεδίου δράσης να έχουμε αποκτήσει όλες τις απαραίτητες υποδομές, να υπάρξουν επενδύσεις και πολύ σύντομα να είμαστε στα πρότυπα μιας ευρωπαϊκής περιφέρειας, όπου η τοπική της οικονομία θα αποτελεί παράδειγμα για τη χώρα μας να βγει από την κρίση που σήμερα έχει».

Νωρίτερα ο κ. Τατούλης επισκέφτηκε την ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης όπου συναντήθηκε με διάφορους επιχειρηματίες και εργαζόμενους στις βιομηχανικές μονάδες της περιοχής. Συνομιλώντας μαζί τους για το στόχο του συνδυασμού που αφορά στην ανάδειξη μιας δημιουργικής κι εξωστρεφούς Πελοποννήσου ο κ. Τατούλης τους διαβεβαίωσε ότι : «Η Νέα Πελοπόννησος θα άρει τα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα και θα σταθεί αρωγός στον εκσυγχρονισμό των προϊόντων ή των υπηρεσιών των επιχειρήσεων, στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και καινοτόμων δραστηριοτήτων. Παράλληλα, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας μέσα από ένα υγιές μοντέλο ανάπτυξης και δημιουργίας πλούτου, με μακροπρόθεσμη προοπτική».
Το απόγευμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφτηκε το ξενοδοχείο SPARTA INN στην Σπάρτη όπου έδωσε την τελευταία προεκλογική ομιλία του στο νομό Λακωνίας.

Οι περιοδίες του Γιώργου Δέδε

Περιοδεία στο Ξυλόκαστρο χθες το απόγευμα πραγματοποίησε ο κ. Γιώργος Δέδες, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίων με τον ανεξάρτητο Συνδυασμό τις θέσεις του ανεξάρτητου Συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης» συνοδεία κλιμακίου υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων. Ο κ. Δέδες ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού και έδωσε το στίγμα των επιδιώξεων της πολιτικής του συνδυασμού της Νέας Πελοποννήσου, με πυλώνα την αειφόρο ανάπτυξη και την έξοδο της περιοχής της Πελοποννήσου από το οικονομικό αδιέξοδο. Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης εξήρε τις δυνατότητες που δίνει στην περιφέρειά μας ο Καλλικράτης. Βρισκόμαστε σε μια ιστορική καμπή, είπε ο κ. Δέδες, και έχουμε μία και μοναδική ευκαιρία να αποτινάξουμε ο,τι μας κρατούσε πίσω, ιδέες, πολιτικές και νοοτροπίες και να δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον.

Σήμερα Πέμπτη ο κ. Δέδες και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Νέας Πελοποννήσου» θα επισκεφθούν στις 6.30 μμ το Άνω Δημηνιό, στις 7 μμ το Λαλιώτη, στις 8 μμ τον Μικρό Βάλτο και στις 8.30 το Μεγάλο Βάλτο.

Αύριο Παρασκευή 5 Νοεμβρίου ο κ. Δέδες θα ολοκληρώσει την προεκλογική του περιοδεία στην Κορινθία με τις εξής ομιλίες: στις 6 μ στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, στις 6.30 στα Ίσθμια, στις 7 μμ στο Συνοικισμό Κορίνθου και στους Αγίους Θεοδώρους στις 8.30 μμ.

Γιατί συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Σκούρα


Πληροφορήθηκα ότι στην συγκέντρωση σας των παραγωγικών τάξεων στον ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝ την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου ασχοληθήκατε επί μακρόν μαζί μου και μου και μου χαρίσατε τους γνωστούς επιθετικούς χαρακτηρισμούς σας.

Σας ευχαριστώ θερμά που ασχοληθήκατε μαζί μου για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια και 6 ημέρες πριν τις Δημοτικές εκλογές.
Όσον αφορά την απορία σας γιατί συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Σκούρα νόμιζα ότι το ξέρατε……
Γιατί μας ρημάξατε κ. Δήμαρχε, μας ξεγελάσατε σκόπιμα και με πρόθεση….και γιατί αν δεν ξαναζωνταζέψει ο Σκούρας το Ξυλόκαστρο θα χρεοκοπήσουμε.

Αυτά κ. Δήμαρχε!
Γ. Κραβαρρίτης
Πρόεδρος Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης – Αναψυχής Δυτικής Κορινθίας
«ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ»

Η προεκλογική περιοδεία του Νίκου Ταγαρά


Μετά την μεγάλη χθεσινή κεντρική συγκέντρωση της Κορίνθου, στην οποία μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνδυασμού «ΔΗΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» Δημήτρης Δράκος , ο νομάρχης Κορινθίας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης , Νίκος Ταγαράς, συνέχιζε σήμερα τις επισκέψεις του : στις ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ , την ΚΟΡΦΙΩΤΙΣΣΑ , την ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Καφενείο Γιαννόπουλου) ενώ από τις 11:30 βρίσκεται στα ΚΑΡΥΩΤΙΚΑ (Καφενείο Γκενέ) ενώ στις 12:00 θα βρίσκεται στη ΣΥΚΙΑ (Καφενείο Τζίνη) και στις 12:30 στο ΘΑΛΕΡΟ (Καφενείο Αμάραντου).
Το απόγευμα ο Νίκος Ταγαράς θα επισπευτεί στις 17:30 τον ΜΑΨΟ (Ταβέρνα ο Μπίλλας) , στις 18:15 τον ΚΟΥΤΑΛΑ (Δημοτικό Αναψυκτήριο) ,στις 18:45 το ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ (Καφενείο Δημογέροντα) , στις 19:15 τις ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΛΕΩΝΕΣ (Καφενείο Κυριάκου) και στις 20:00 στον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (Καφενείο Ξύδη).

Στην Καλαμάτα ο Πέτρος Τατούλης

Στο νομό Μεσσηνίας βρίσκεται σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» το πρωί στην Καλαμάτα επισκεφτείκε το κέντρο της πόλης.
Στη συνέχεια ο κ. Τατούλης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις Μεσσηνιακές περιοχές Θουρίας, Άρις και Μικρομάνη.
Το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα επιστρέψει στην Καλαμάτα για την προγραμματισμένη ομιλία του στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 8μ.μ.

Ο Δημήτρης Σκούρας σήμερα στο Θαλερό , στα Γελλινιάτικα και στο Μελλίσι



Χθες στο Δερβένι ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης του συνδυασμού" ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" , Δημήτρης Σκούρας πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην κατάμεστη αίθουσα του καφενείου Παπασταμόπουλου.

Το σημερινό πρόγραμμα του

Σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου ο Δημήτρης Σκούρας επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης θα πραγματοποιήσει προεκλογικές ομιλίες και παρουσίαση προγράμματος του Συνδυασμού του
στο Θαλερό
Τόπος: Καφενείο κ. Αμάραντου
Ώρα: 18:00
στα Γελληνιάτικα
Τόπος: Καφενείο κ. Καπλάνη
Ώρα: 19:00
και στο Μελίσσι
Τόπος: Καφενείο κ. Αλεξόπουλου
Ώρα: 20:00
ενώ αύριο Παρασκευή 5 Νοεμβρίου ο Δημητρης Σκούρας θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία με την ανοικτή Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του στις 19:30 στη Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο


Κεντρικό Ψηφοδέλτιο
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Τοπική Κοινότητα Δερβενίου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΔΟΥΡΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΘΑΡΕΙΟΥ – ΝΑΝΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΙΤΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΛΑΖΑΝΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τοπική Κοινότητα Ελληνικού
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΜΑΝΤΖΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Τοπική Κοινότητα Ευρωστίνης Ροζενών
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΚΑΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΙΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΜΕΝΤΖΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΡΟΥΣΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΠΑΡΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ
Τοπική Κοινότητα Λυγιάς
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΛΑΤΣΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΣΩΚΡΑΤΗ
ΜΠΟΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Τοπική Κοινότητα Λυκοποριάς
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΚΑΛΕΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΛΟΝΤΟΥ ΑΝΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ
Τοπική Κοινότητα Πύργου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΒΕΛΑΕΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Τοπική Κοινότητα Σαρανταπήχου
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΕΝΤΖΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
Τοπική Κοινότητα Στομίου
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
Τοπική Κοινότητα Χελυδορέου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΝΔΡΕΑ
ΜΟΥΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΘΕΟΦΑΝΗ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Δημοτική Κοινότητα Ξυλοκάστρου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας
ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΟΥΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ
ΣΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΣΩΚΡΑΤΗ
ΤΣΟΥΡΑΠΑ ΑΝΝΑ του ΒΛΑΣΙΟΥ
Τοπική Κοινότητα Άνω Τρικάλων
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΑΤΑΛΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Τοπική ΚοινότηταΓελινιατίκων
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΔΟΥΒΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΕΥΜΟΡΦΟΥΤΣΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Τοπική Κοινότητα Δενδρού
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΜΑΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΣΕΦΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗΣ
Τοπική Κοινότητα Ζεμενού
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΖΑΡΚΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΜΠΑΡΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΡΩΝΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΧΑΤΟΥΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
Τοπική Κοινότητα Θαλερού
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΓΕΩΡΓΑΚΙΛΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΤΣΑΜΙΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
Τοπική Κοινότητα Θροφαρίου
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΖΑΡΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Τοπική Κοινότητα Καμαρίου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΓΚΟΛΟΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΣΚΟΥΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΧΑΒΕΛΕΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ
Τοπική Κοινότητα Καρυάς
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΡΕΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΣΑΡΑΝΤΑΥΓΑ (ΠΡΟΚΟΠΟΥ) ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Τοπική Κοινότητα Κάτω Λουτρού
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΥΜΠΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑ του ΙΩΑΝΝΗ
Τοπική Κοινότητα Κάτω Συνοικίας Τρικάλων
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΓΚΟΥΡΒΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΡΟΒΗΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
Τοπική Κοινότητα Κορφιωτίσσης
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
Τοπική Κοινότητα Λαγκαδαϊικων
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΜΑΥΡΑΝΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΑΝΔΗΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Τοπική Κοινότητα Μάννας
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Τοπική Κοινότητα Μελισσίου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΑΔΡΑΚΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ
ΤΣΟΥΛΟΥΦΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Τοπική Κοινότητα Μέσης Συνοικίας Τρικάλων
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΡΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΤΖΙΝΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Τοπική Κοινότητα Νέων Βρυσουλών
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Τοπική Κοινότητα Ξανθοχωρίου
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΠΑΝΑΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΡΗΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ
Τοπική Κοινότητα Παναριτίου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΛΑΣΙΟΥ
ΜΠΕΛΕΣΙΩΤΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
ΝΤΟΝΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΟΥ
ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
Τοπική Κοινότητα Πελλήνης
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΡΑΧΙΑΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΡΑΧΙΑΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Τοπική Κοινότητα Πιτσών
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΣΚΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Τοπική Κοινότητα Ρεθίου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΓΑΠΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΣΚΑΠΕΝΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΤΑΡΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Τοπική Κοινότητα Ρίζης
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΓΑΝΤΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΠΟΥΓΚΙΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΛΑΣΙΟΥ
Τοπική Κοινότητα Σοφιανών
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Τοπική Κοινότητα Στυλίων
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Τοπική Κοινότητα Συκέας
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΓΚΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
ΔΑΜΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σήμερα στο Ξυλόκαστρο η κεντρική Προεκλογική ομιλία του Ανδρέα Ζάρρου


Σήμερα Πέμπτη στις 8μμ, στην πλατεία Αγ. Βλασίου στο Ξυλόκαστρο και αύριο Παρασκευή στις 7:30μμ στο καφενείο Παπασταμόπουλου στο Δερβένι, θα γίνουν οι κεντρικές ομιλίες της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Ομιλητής στις συγκεντρώσεις θα είναι ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και υποψήφιος δήμαρχος Ανδρέα Απ. Ζάρρος όπου θα κάνει προς τους δημότες του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης την τελική παρουσίαση των προγραμματικών προτάσεων του συνδυασμού του.

Κεντρικη προεκλογική ομιλία Αντώνη Κλαδούχου απόψε στο Δερβένι

΄Την κεντρική προεκλογική ομιλία στο Δερβένι , πραγματοποιεί , απόψε στις 8 το βράδυ  στην καφετ. COLUBIA (LEVEL) ο υποψήφιος Δήμαρχος του Συνδυασμού "Κίνηση πολιτών Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης" Αντώνης Κλαδούχος. Αύριο , Παρασκευή , ο κ. Κλαδούχος ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία με την κεντρική συγκέντρωση του συδιασμού του με ομιλία στο Ξυλόκαστρο στις 8 το βράδυ  έξω από το Δημαρχείο Ξυλοκάστρου
.

Μειώθηκε η ημερησία αποζημίωση για τους δικαστικούς αντιπροσώπους

Μεγάλη θα είναι η συμμετοχή των δικηγόρων της Κορίνθου στην εκλογική διαδικασία στον ρόλο του δικαστικού αντιπρόσωπου παρά τις μειωμένες αποζημιώσεις που λαμβάνουν φέτος σε σχέση με τις εκλογές του 2009, όπως ενημέρωσε μέσα από δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, κ. Δημήτρης Κονομόδης. Όπως δήλωσε ο κ. Κονομόδης τα χρήματα που παρέχει το κράτος ως ημερήσια αποζημίωση στους δικαστικούς αντιπροσώπους από 135 ευρώ μειώθηκα στα 108. Οι μέρες για τις οποίες οι δικαστικοί αντιπρόσωποι λαμβάνουν την αποζημίωση ανέρχονται στις 7 για την πρώτη Κυριακή των εκλογών και στις 4 για την δεύτερη Κυριακή εάν προκύψει. Οι δικηγόροι σε αυτήν την εκλογική διαδικασία θα έπρεπε ίσως να έχουν αντιμετωπιστεί διαφορετικά, δήλωσε ο κ. Κονομόδης καθώς είναι η πρώτη στην οποία εφαρμόζεται ο «Καλλικράτης» και άρα θα είναι περισσότερο σύνθετη και κοπιαστική. Εντούτοις σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου είναι σημαντικότερο για τους δικηγόρους να στηρίξουν την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών με τις δυνάμεις τους από το να σταθούν στην μείωση των αποζημιώσεών τους και να μη συμμετάσχουν.

"Εμού και του ιδίου"


ΚΑΤΑΝΤΙΑ:…«Μα πώς κατάντησε έτσι η χώρα μας», μεμψιμοιρούσαν πολλοί Ειδικοί και Αρμόδιοι σε τηλεοπτικά παράθυρα, προχθές. «Χειρότερα δεν γίνεται».
Και έχουν απόλυτο δίκιο. Γιατί στην Ελλάδα, στην ένδοξη αυτή χώρα, κάποτε δέσποζαν οι κλέφτες και οι αρματωλοί.
(Έπειτα έφυγαν οι αρματωλοί και έμειναν… οι κλέφτες)

Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ: Ένας Δημοτικός Σύμβουλος της Κέρκυρας, ονόματι Σπύρος Μουμούρης, που διετέλεσε υπεύθυνος Πρασίνου και Νεκροταφείου του Δήμου της πόλης, ανακηρύχθηκε πανηγυρικά ως ο πιο δυναμικός Κερκυραίος. Και αυτό διότι:
Από το Νοσοκομείο, τους φεύγουνε
Από τις Φυλακές… εκεί κι αν τους φεύγουνε
Από την Ασφάλεια, τους φεύγουνε…
Από το Ψυχιατρείο, τους φεύγουνε…
Ενώ από το Νεκροταφείο… κανένας δεν του έχει φύγει!

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ: Διάβασα ότι υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας πήρε μαζί του μια Σύμβουλο και επισκέφθηκαν την οδό Φυλής όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των κοριτσιών…
Έ λοιπόν… όλα τα έχω δεί. Αλλά Δήμαρχο να πηγαίνει… μπουρ*****αρκα, πρώτη φορά βλέπω…

Καταργήσεις… Τελικά όποιος (ή όποια) υπουργός αναλαμβάνει το Υπουργείο Παιδείας, ΚΑΤΑΡΓΕΙ αυτά που είχε θεσπίσει ο προηγούμενος Υπουργός. Έτσι έγινε και με την Άννα. Και με τον πριν της Άννας. Και με τον πριν πριν από τον πριν της Άννας. Και με τον Άρη. Και με τη Μπενάκη. Και με… τους πριν την Μπενάκη.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτές οι καταργήσεις. Μάλιστα επί ΠΑΣΟΚ (από αείμνηστου εποχή) ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ την καθαρεύουσα, ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ τις ποδιές, ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ τους τόνους, ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ τα πηλίκια, ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ τα πνεύματα… Δεν μένει παρά να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ και τα σχολεία, να ησυχάσουμε…
Την… «γλύτωσε»: Έχουμε την λέξη μέσα σε εισαγωγικά, γιατί συνέβη το εξής παράδοξο: Όπως είπαν τα κανάλια (και σχολίασε και ο Λαζόπουλος) ένας Αθηναίος πήγε σε νοσοκομείο σε αθλία κατάσταση. Μόλις και μετά βίας έφτασε εκεί, έτοιμος να καταρρεύσει. «Ένας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ γιατρός – είπαν τα κανάλια και ο Λαζόπουλος – διεπίστωσε ότι βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση γιατί είχε… ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ».
Γιατί τώρα λέμε ότι «την γλύτωσε»; Γιατί στην κατάσταση που βρισκόταν, αν έκανε λάθος και αντί για το Νοσοκομείο πήγαινε σε κανένα υπουργείο (το Εσωτερικών για παράδειγμα που μελέτησε και τον «Καλλικράτη»), τότε, βλέποντας οι εκεί ειδήμονες και επαϊοντες και αρμόδιοι το μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη του, υπήρχε φόβος να του έκαναν μήνυση για… παράνομη οπλοφορία!!!
Καθυστερημένο… Ενθουσιασμένος από το χωριό της Κέρκυρας, Κυνοπιάστες, ο πρωθυπουργός, είπε σε κάποια στιγμή σε ένα κομματικό παράγοντα:
Καταπληκτικό το χωριό σας. Έχει γεννηθεί κανένας μεγάλος άνδρας εδώ;
Όχι κ. Πρόεδρε… Μόνο μωρά γεννιούνται!
Σοφή συμβουλή: Κάπου πήρε το αυτί μου ότι σε μια περιοχή της Κερατέας… δεν κοκκινίζουν οι ντομάτες. Προφανώς οι εν λόγω καλλιεργητές θα πάρουν τηλέφωνο το Υπουργείο ΓΕΩΡΓΙΑΣ για να τους δώσει οδηγίες. Και οι του Υπουργείου, που έγιναν… πιο σοφοί από τις συνομιλίες εκατομμυρίων ευρώ με τα ροζ τηλέφωνα, να πούν:
- Για να κοκκινήσουν οι ντομάτες θα πρέπει να τις φυτεύετε… κοντά στα αγγούρια.

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ «Β»

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/11/blog-post_1662.html