Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011

ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ


ΟΙ  "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ "      
                      σας εύχονται

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ 2011

Η ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Ευχές...


 


Η Αγωνιστική Αυτοδιοικητική Πρόταση "Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης" εύχεται σε όλους τους συμπολίτες, καλή χρονιά, γεμάτη δύναμη και αγωνιστικότητα, για τα δύσκολα που μας περιμένουν.
Η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης (Ανδρέας Ζάρρος), ξεκινά στις 2/1/2011, όπου θα εκλεγεί το προεδρείο του και τα μέλη των δύο βασικών επιτροπών του νέου δήμου. Της "Οικονομικής" και της "Ποιότητας ζωής".
Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την προεδρία της Τοπικής Κοινότητας Συκιάς (Βλάσης Σούρλος) και μετέχουμε στο Τοπικό Συμβούλιο Ζεμενού (Χατούπης Κων/νος).
Τα μέλη και οι φίλοι της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, έχουν σχηματίσει θεματικές επιτροπές για να παρακολουθούμε όλα τα θέματα του νέου δήμου και θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε τους συμπολίτες και να τους κινητοποιούμε για να συμμετέχουν, όσο το δυνατόν περισσότεροι, στη διακυβέρνηση του τόπου.
Οι συνθήκες είναι δύσκολες, αλλά δυσκολεύουν πιο πολύ αν αφήνουμε άλλους να παίρνουν αποφάσεις για εμάς. Θα το παλέψουμε...

Ο κόσμος υποδέχεται το 2011

Ο κόσμος γιορτάζει την έλευση του 2011 παρά τα καπρίτσια του καιρού. Ήδη οι πρώτες χώρες στον Ειρηνικό Ωεκανό υποδέχθηκαν το νέο έτος.
 


 
Δισεκατομμύρια άνθρωποι θα γιορτάσουν σήμερα την είσοδο του 2011, αψηφώντας τις πλημμύρες και τον καύσωνα στην Ωκεανία ή τις χιονοθύελλες στις ΗΠΑ, με το Σίδνεϊ να είναι η πρώτη μεγάλη πόλη στην οποία θα ανοίξουν οι σαμπάνιες για την αλλαγή της χρονιάς.
Οι πρώτοι που άφησαν ήδη το 2010 είναι οι κάτοικοι του Κιριμπάτι, ενός μικρού νησιού του Ειρηνικού που γύρισε τη σελίδα του 2010 στις 12.00 (ώρα Ελλάδας). Τα πολύ θρησκευόμενα 6.000 μέλη αυτής της νησιωτικής κοινότητας συγκεντρώθηκαν στις εκκλησίες.
Η ατμόσφαιρα θα είναι πιο εορταστική στην Αυστραλία, έστω κι αν οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς αναστατώθηκαν από τις χωρίς προηγούμενο πλημμύρες που σημειώθηκαν στο βορειοανατολικό τμήμα της αυστραλιανής ηπείρου.

ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΙΑ ΚΑΙ ΒΕΡΒΕΛΟΥΔΕΣ!

Γράφει ο Δ. Παλάσκας
(Δρ. Δασολογίας)
Ή κατουρλήδες, σκαντζάρια, τζόγιες, τσιλικρωτά, σταχτοπάτηδες, κολοβελόνηδες, καψιούρηδες - ή ακόμα και ντιντήδες! Είναι αυτοί που όλο το χρόνο ζούν κάτω από τη γη προσπαθώντας να κόψουν το δέντρο της γης -αυτό που στηρίζει...
τον κόσμο- και ξεπροβάλλον, κατά την παράδοσή μας, τα Χριστούγεννα για να φέρουν αναστάτωση στους νοικοκυραίους, να πειράξουν τους σοβαρούς, να δουλέψουν τους πειθαρχημένους, να ανακατέψουν τους τακτοποιημένους.

Από την Κόρινθο στη Σάλκε!

Το δικαίωμα να κυνηγήσουν το όνειρο της μεταγραφής σε έναν από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους, τη Σάλκε, απέκτησαν οι Σταύρος Νικολάου (20 ετών) και Φάνης Ζάρκος (19 ετών). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Κορίνθου την ερχόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψουν στο Γκελζενκίρχεν προκειμένου να δοκιμαστούν από τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας. Την υπόθεση χειρίζεται Ελληνας μάνατζερ, ο οποίος έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους δύο πιτσιρικάδες και έτσι έφτασε η πρόσκληση στα γραφεία της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ προκειμένου αυτοί να μεταβούν για δοκιμή στη γερμανική πόλη.
Τόσο ο Νικολάου όσο και ο Ζάρκος στην πρώτη τους σεζόν με την Κόρινθο στη Football League 2 κατάφεραν να ξεχωρίσουν, καθώς ο Νίκος Κουρμπανάς τους έδωσε την ευκαιρία να παίξουν σε αρκετά παιχνίδια και αυτοί την έπιασαν από τα μαλλιά. Ο πρώτος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου, ενώ ο δεύτερος χρησιμοποιείται κυρίως στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Κορίνθου φυσικά δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην τεράστια ευκαιρία που παρουσιάστηκε στους δύο παίκτες και μάλιστα χαρακτήριζαν «ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο την πρόσκληση της Σάλκε για τους δύο ποδοσφαιριστές».

Η "ΜΠΑΡΤΣΑ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΕ

Σε διοικητικό επίπεδο, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα τα μέλη του ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ αποφάσισαν ομόφωνα τη μετατροπή του ΤΑΠ σε ΠΑΕ. Το μετοχικό κεφάλαιο ορίστηκε στις 200.000 ευρώ, ενώ η τιμή της μετοχής ορίστηκε στα 10 ευρώ έκαστη. Η διάθεση των μετοχών θα ξεκινήσει άμεσα και θα πραγματοποιηθεί μέσω λογαριασμού που θα ανοιχθεί στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου και το υπόλοιπο του ποσού θα καλυφθεί από το Δ.Σ.
Τέλος,η Διοίκηση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣγια μια ακόμη φορά ενάντια στα σημεία των καιρών εξόφλησε χθες τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία που εισέπραξαν το ποσό των 32.000 ευρώ που αντιστοιχούσε σε μισθούς, δόσεις συμβολαίων, ενοίκια και υπαλληλικό προσωπικό και έτσι όλοι θα περάσουν πρωτοχρονιά χαρούμενοι.
Σήμερα τελευταία μέρα προπόνησης για φέτος, θα δοθεί διήμερο ρεπό στους παίκτες και θα επανέλθουν την Δευτέρα με την νέα χρονιά.

Ευτυχισμένο το νέο έτος !

Image
                           Ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία, χαρά, δύναμη, δημιουργικότητα !
                      
ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ