Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ντέρμπι στη Ρόδο


Μετά την ισοπαλία στη Ριζούπολη, η Ρόδος επιστρέφει στο νησί για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναιγιάλειο στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα από τον Πανηλειακό έμειναν δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή, αλλά πλέον πάνε στα Δωδεκάνησα, με μόνο στόχο το διπλό!
Ο συγκάτοικος της Ρόδου, Ηρακλής Ψαχνών υποδέχεται τα Χανιά, που προέρχονται από μια σπουδαία νίκη με 5-1 επί του Αίαντα Σαλαμίνα την Τετάρτη. Οι γηπεδούχοι είναι ξεκούραστοι, αφού δεν αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα στην Κερατέα
Ξεκούραστο τρίποντο θα πάρει η Κόρινθος το κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας, ενώ ο Απόλλωνας Σμύρνης κατεβαίνει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Χερσονήσου σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι,.
Τελος, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων σε όλα τα επίπεδα, πάει στα Μέγαρα να κοντραριστεί με τον ανεβασμένο Βύζαντα, ο Ασπρόπυργος παίζει με τον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ ο Αίαντας Σαλαμίνας υποδέχεται τον Πανηλειακό.

Κυριακή 23/01/2011 (15.00)
Ρόδος – Παναιγιάλειος
Χερσόνησος – Απόλλων Σμύρνης
Αίας Σαλαμίνας – Πανηλειακός
Ηρακλής Ψαχνών – Χανιά
Ασπρόπυργος – ΠΑΟ Ρουφ
Κόρινθος – Κεραυνός Κερατέας 3 – 0 α. α.
Βύζας Μεγάρων – Παναχαϊκή
Πλατανιάς – Αγία Παρασκευή 3 - 0 α. α.

Πορεία διαμαρτυρίας στις 26/1 των οπαδών της Παναχαϊκής κατά Κούγια


Οι οργανωμένοι οπαδοί της εξέδωσαν ανακοίνωση που καυτηριάζουν τα όσα συμβαίνουν γύρω από την Πατρινή ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ 1891

Αβέβαιο το μέλλον της Football League 2 κατηγορίας!

"Ταφόπλακα" στην Football League 2 είναι έτοιμη να βάλει η ΕΠΑΕ, αφού σκέφτεται να σταματήσει τις δωρεάν μετακινήσεις των ομάδων των δυο ομίλων, λόγω του οικονομικού βάρους αυτής της παροχής.Μια κίνηση που αν τελικά γίνει θα ωθήσει κι άλλες ομάδες στο δρόμο που ήδη έχουν πάρει Αγία Παρασκευή και Κεραυνός Κερατέας. Τον τελευταίο καιρό ο πρόεδρος της Ένωσης, Σπύρος Καλογιάννης προσπαθεί να βρει τρόπους να έρθουν κι άλλα έσοδα στην 3η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά αυτό φαίνεται σχεδόν ανέφικτο.
Αν τελικά γίνει αυτό τότε θα είναι ακόμα πιο κοντά η συγχώνευση των ομίλων, ο περιορισμός στον αριθμό των ομάδων, αφού πολύ λίγες ΠΑΕ θα μπορέσουν να αντέξουν αυτό το βάρος!

Στον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ!


Η ένταξη του Ράφικ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό είναι η μετεγγραφή «βόμβα» του χειμώνα. Το έντονο φλερτ που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ράφικ Τσιμπούρ κατέληξε σε γάμο. Οι Πειραιώτες Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού μπορεί να μην ήταν ο επιθετικός, αλλά δεν θα μπορούσαν να μην κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του, από την στιγμή, μάλιστα που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.
Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με τον διεθνή Αλγερινό επιθετικό ,κι αυτός θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα» για έξι μήνες. Με προοπτική το καλοκαίρι να τα ξαναπούν για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια. Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Ολυμπιακού ο Ράφικ Τζιμπούρ, που πήρε τη φανέλα με το νούμερο 10 δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που έχω υπογράψει σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Στόχος μου είναι το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο την παρουσία μου στην ομάδα. Του χρόνου θέλω να ευχαριστηθώ αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραϊσκάκη».
Ερωτηματικό αποτελεί πως σκέφτεται να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα ο Βαλβέρδε τους Μιραλάς, Πάντελιτς και Τζιμπούρ, ενώ θα πρέπει να αποφασιστεί ποιο θα είναι και το μέλλον του Νέμεθ, μιας και θα πάρει πολύ δύσκολα ευκαιρία.

ΑΜΑ ΓΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Μια ιστορία θα σα πω που γνώρισα ένα γέρο
Εδάκρυσαν τα μάτια μου χωρίς να τον εξέρω.
Μια συμβουλή στον άνθρωπο  γράφω προτού γεράσει
να τη διαβάζει πάντοτε και να μην την ξεχάσει.
Άμα γεράσει ο άνθρωπος δεν τονε συμπαθούνε.
Το θάνατο παρακαλούν  να τον ξεφορτωθούνε.
Γι αυτό κράτα καημένε γέροντα τα περιουσιακά σου
γιατί μια μέρα θα βρεθείς στο δρόμο από τα παιδιά σου.
Ο μεγαλύτερος εχθρός στον άνθρωπο γίνεται το παιδί του
και ο καλύτερος φίλος του είναι η σύνταξή του.
Άμα γεράσει ο άνθρωπος και δεν αυτοσυντηρείται,
Καλύτερα ο θάνατος παρά να τυρανείται.
Σε μια γωνιά τον βάζουνε  το φουκαρά το γέρο
Και για να τον κοιτάζουνε  χρειάζεται συμφέρο.
Άμα γεράσει ο άνθρωπος και φύγουν τα παιδιά του
Είναι απαραίτητο  νάχει τη συντροφιά του.
Άμα φύγει ο ένας απ΄ τους δυο ο άλλος γίνεται ένα κουρέλι,
Ο ένας τον σπρώχνει από τη μια κι ο άλλος δεν τον θέλει.
Τη συμβουλή μου ανάλυσα  και να μην την ξεχάσεις
Να τη διαβάζεις πάντοτε  αλλά προτού γεράσεις!


ΕΥΡΩΣΤΟΣ

Φινάλε Α’ γύρου στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας

Η αυλαία του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορινθίας , για τον πρώτο γύρο πέφτει , αύριο με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής. Αύριο θα αναδειχθεί ο άτυπος πρωταθλητής χειμώνα όπου τον διεκδικούν οι δύο διεκδικητές της ανόδου , η πρωτοπόρος Ελλάς Βέλου και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου που την ακολουθεί με ένα πόντο διαφορά. Και οι δύο διεκδικητές αγωνίζονται στις έδρες των. Η Ελλάδα Βέλου υποδέχεται την Προοδευτική Περιγιαλίου και ο Ατρόμητος στο Χιλιομόδι κοντράρεται με τον τρίτο , αλλά με διαφορά στην βαθμολογία, Ηρακλή Ξυλοκάστρου.


15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ -ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ -ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ.
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ -ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

Πάτρα: Ακόμα αναζητούν τον Κουγια στα πλαίσια του… αυτοφώρου! Ήταν στα δικαστήρια της Αθήνας χθες και έκανε δικές.

Σε μηνύσεις και αγωγές κατά του Προέδρου της ΠΑΕ Παναχαικη Αλέξη Κούγια προχώρησαν στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ και ο πρωην πρόεδρος του Οργανωμένων φιλάθλων Αντώνης Τσουκαλάς μετά τα επεισόδια στο γήπεδο της Αγυιάς και την επίθεση στο καφενείο του δευτέρου...
Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισε και η καταγραφή των ζημιών στις εγκαταστάσεις του γηπέδου που προκάλεσαν άγνωστοι μετά την λήξη των επεισοδίων στην περιοχή.
Δείτε το ρεπορτάζ από τον τηλεοπτικό σταθμό super b.

 Νίκος Ξανάλατος

thebest.gr

Αιγιάλεια: Μπήκαν στο κτήμα του και του έκλεψαν...τις ελιές


Αγρότης από τον πρώην Δήμο Συμπολιτείας, ξεκινάει ένα πρωί, να πάει να μαζέψει τις ελιές από το κτήμα του. Μαζί του παίρνει και εργάτες και φυσικά όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ελαιόπανα. Φτάνοντας όμως στο κτήμα του τον περίμενε μία μεγάλη έκπληξη.
Κάποιος τον είχε… προλάβει και με περίσσιο θράσος, είχε μαζέψει όλες τις ελιές από τα δέντρα του και μάλιστα είχε κάψει και τα κλαριά! Ο άνθρωπος κόντεψε να τρελαθεί και «έφαγε» τον τόπο για να μάθει ποιος ή ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν αυτό το πράγμα στην περιουσία του! Για καλή του τύχη, μετά από λίγες ημέρες, βρήκε κάποιον που έτυχε να περνάει από το κτήμα του, την ώρα της «κλοπής», ο οποίος και του ανάφερε ποιος είχε μπει στο κτήμα του.
Μάλιστα, όπως του είπε, του έκανε εντύπωση που δεν τον είχε δει και αυτόν να μαζεύει τις ελιές του, αλλά δεν έδωσε τότε μεγάλη σημασία. Ο παθών έσπευσε αμέσως στον… δράστη και του είπε ότι έχει και μαρτυρία ότι τον έκλεψε. Ο δράστης, που ήταν και γνωστός του κιόλας, παραδέχτηκε την πράξη του και τον παρακάλεσε να μην τον μηνύσει.
Τελικά τα βρήκαν, αφού ο ιδιοκτήτης του κτήματος αποζημιώθηκε παίρνοντας όλο… το λάδι που είχε βγάλει ο πονηρός γνωστός του, από την δική του περιουσία!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΙΤΣΟΥΔΗΣ

thebest.gr

Αν οι αριθμοί είναι σωστοί

                                                         
Γράφει η Μάγια Φουριώτη

 Πόσοι είναι οι  επίσημοι ΧΑΔΑ (Χώροι Ανεξέλεκτης Διάθεσης Απορριμμάτων) στο Νομό Κορινθίας με βάση την προ-Καλλικρατική εποχή;
Δήμος Αγ. Θεοδώρων (1), Ασσου Λεχαίου (1), Βέλου (8), Βόχας (2), Ευρωστίνης (1), Κορινθίων (5) Λουτρακίου - Περαχώρας (1), Νεμέας (4), Ξυλοκάστρου (1), Σαρωνικού (1), Σολυγείας (1), Στυμφαλίας (9), Σικυωνίων (29)!!!!, Τενέας (1), Φενεού (7)
Πόσοι από τους παραπάνω  πρώην δήμους υπέβαλλαν αίτηση και έλαβαν έγκριση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για να την αποκατάστασή τους;

Ορισμός εκπροσώπων για συγκρότηση της επιτροπής διαβούλευσης στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

ΠΡΟΣ: Φορείς και Συλλόγους Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

 
Παρακαλούμε όπως μας ορίσετε ένα εκπρόσωπο, μέχρι την 28/1/2011, προκειμένου να προβούμε στη συγκρότηση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου μας, σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν. 3852/10, Πρόγραμμα Καλλικράτης.

Ο Δήμαρχος
Αντώνης Κλαδούχος


εδώ Πίνακας.Aποδεκτών

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης 26/1/2010


Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου την 26η του μηνός Ιανουαρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010:

Πρόγραμμα λαϊκών Συνελεύσεων στις Τοπικές Κοινότητες

Παρασκευή 21-01-11
7:00 μμ στη Λυκοποριά (καφενείο κ. Βραχνού)

Κυριακή 23-01-11
10:30 πμ στη ΣΥΚΙΑ (κατάστημα Φοίνικες)

7:00 μμ στη ΛΥΓΙΑ (ταβέρνα κ. Κατούφα Αθανάσιου)

7:30 μμ στον ΠΥΡΓΟ (στον Πύργο "ΚΟΡΔΗ")

Δευτέρα 24-01-11
7:00 μμ στο ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΟ (καφενείο κ. Ανδρομάχης Σπανού)

8:30 μμ στο ΣΤΟΜΙ (καφενείο κ. Αριστ. Πρέστου)

Τρίτη 25-01-11
7:00 μμ στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Δημοτικό Σχολείο)

Συνέλευση Τοπικής Κοινότητας Συκέας

Ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Συκέας σας προσκαλούν να παραστείτε στην 1η τοπική συνέλευση που θα γίνει, σύμφωνα με την αριθ. 01/2011 απόφαση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας (αρθ. 85 Ν.3852/10 Πρόγραμμα Καλλικράτης), την Κυριακή 23/1/2011 και ώρα 10:30 (μετά το πέρας της εκκλησίας) στο κατάστημα "ΦΟΙΝΙΚΕΣ", με θέμα:

•Τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας και των κατοίκων της, τις προτεραιότητες για την τοπική ανάπτυξη, όπως και τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν στην Τοπική Κοινότητα.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Συκέας
Βλάσιος Αλέξ. Σούρλος

Ανδρική Ομάδα Μπάσκετ Ξυλοκάστρου - 1η αγωνιστική 2ης Φάσης

Σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, για την άνοδο στην Α1 ΕΣΚ Αργολίδας Κορινθίας.
1η Αγωνιστική 2ης Φάσης
Α.Ο.ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - Α.Ο. ΕΡΜΙΟΝΗΣ
Σαββατο 22/1/2011,  Ωρα 15:00 μ.μ.
Κλειστό Γυμναστήριο Ξυλοκάστρου

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ...

Η αντρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Ξ. 2010-11

Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου Λυκοποριάς


Η Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Λυκοποριάς καλούν τους κατοίκους και τους φορείς της τοπικής κοινότητας, την Παρασκευή 21.01.2011 και ώρα 19:00 στο κέντρο Βραχνού, για συζήτηση σχετικά με θέματα που αφορούν την τοπική κοινότητα.

Η Πρόεδρος Τ.Κ. Λυκοποριάς
Νίκη Καζή

Ανήλικος μαχαίρωσε 85χρονο στην Κόρινθο


Αποτροπιασμό προκάλεσε χθες στην κοινωνία της Κορίνθου η δολοφονία 85χρονου από ανήλικο αθίγγανο που μπήκε στο σπίτι του με σκοπό να τον ληστέψει. Ο δράστης εισέβαλε στην οικία την ώρα που ο ηλικιωμένος κοιμόταν και άρχισε να ψάχνει για χρήματα και κοσμήματα. Ο 85χρονος ξύπνησε από το θόρυβο και όταν προσπάθησε να αντιδράσει δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, από τον 17χρονο που πανικοβλήθηκε , με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα.
Ο δράστης παραδόθηκε αργότερα στην Αστηνομία περιγράφοντας την πράξη του.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας Κορίνθου.

Βίντεο από τα επεισόδια στην Κοζάνη κατά την επίσκεψη Παπανδρέου

Πολύ ξύλο στην Κοζάνη κατά την άφιξη του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη από διαδηλωτές με τα ΜΑΤ… Οι ιδιοκτητες των καφέ και των μπαρ της πόλης, οι κάτοικοι του Βελβεντού, οι φοιτητές του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, οι κάτοικοι της Μαυροπηγής, αλλά και οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας γύρω απο το πάρκο του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη λίγη ώρα πριν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρεόυ ανακοινώσει στην Αίθουσα Τέχνης της πόλης τη δημιουργία του φωτοβολταϊκού πάρκου.
δείτε το:

 
taxalia.blogspot.com

Με εντολή Τατούλη δε δίνουν του Δράκου γραφείο στο Διοικητήριο

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δε δείχνει διατεθειμένος να δώσει στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δημήτρη Δράκο γραφείο στο Διοικητήριο Μεσσηνίας.

Το πλυντήριο βάφτηκε πράσινο


Και ύστερα τολμούν από την κυβέρνηση να ζητούν συναίνεση στα όσα επιζήμια έχουν επιφέρει ένα χρόνο τώρα στην ελληνική κοινωνία, κατηγορώντας μάλιστα την αντιπολίτευση ότι δεν συμβάλλει στο… θεάρεστο έργο τους, όταν ουσιαστικά στα μεγάλα σκάνδαλα για τα οποία συνεστήθησαν Εξεταστικές Επιτροπές το πλυντήριο έχει βαφτεί πράσινο...Η Ελλάδα γελάει με αυτά που παρακολουθεί, διότι όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί.
Ηταν γνωστό σε όλους ότι το κάθε κόμμα θα εξέδιδε δικό του πόρισμα για το σκάνδαλο της Siemens. Εξίσου γνωστό είναι στον ελληνικό λαό ποια είναι η κυβέρνηση που ευθύνεται τόσο στην υπόθεση Siemens όσο και στο τεράστιο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, το οποίο για ευνόητους λόγους οι σημερινοί κυβερνώντες έχουν «ξεχάσει».
Ηταν η περίοδος του Κώστα Σημίτη, όταν ο Χάρης Καστανίδης παραιτήθηκε επειδή πρότεινε τη δημιουργία ανεξάρτητης αρχής προμηθειών. Ο τότε πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ τοποθέτησε στη θέση του τον Τάσο Μαντέλη, με τον οποίο άρχισε εν συνεχεία το μέγα σκάνδαλο της γερμανικής εταιρίας. Η Νέα Δημοκρατία εκλήθη το 2004 να υλοποιήσει τις ήδη έτοιμες συμβάσεις. Το ΠΑΣΟΚ, για να κλείσει στόματα, αν και γνώριζε ότι υπήρχε παραγραφή, έστησε την Εξεταστική. Γι’ αυτό και ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι θα πρέπει να βγουν όλα στο φως. Να μάθουν όλοι την αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Για να μη σπιλωθούν αδίκως υπολήψεις ανθρώπων που δεν έχουν σχέση, αλλά και για να παραδοθούν στην κρίση του ελληνικού λαού οι πραγματικοί φταίχτες. Εκείνοι που πραγματικά έλαβαν και υλοποίησαν αποφάσεις επιζήμιες για το Ελληνικό Δημόσιο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η παρουσίαση του νέου λογοτύπου της ΝΔ


Image 





Video :



Πρόωρες εκλογές και "απόδραση" Παπανδρέου βλέπει ο Καρατζαφέρης. "Σενάριο που ο Πρωθυπουργός εξετάζει σοβαρά"


Ως ένα εξαιρετικά πιθανό και σοβαρό σενάριο, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο «Βήμα FM» ο κ.Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι τα περί εκλογών «είναι ένα σενάριο το οποίο ο πρωθυπουργός εξετάζει πολύ σοβαρά». Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις και βολιδοσκοπήσεις και είπε ότι οι πιθανές εκλογές, θα διεξαχθούν με "λίστα", για να ξεκαθαρίσουν οι δύο αρχηγοί, τα εσωτερικά προβλήματα που έχουν στα κόμματα τους,

Ακόμη υποστήριξε ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου θα αποδεχτεί την θέση του ΓΓ του ΟΗΕ: «Η αποδοχή της θέσης του ΓΓ του ΟΗΕ από κ. Παπανδρέου, δεν θα είναι απόδραση τύπου Καραμανλή», είπε ο κ. Καρατζαφέρης

Αναφερόμενος στο πόρισμα για την υπόθεση Siemens, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι εξελίσσεται σε ένα “αλισβερίσι” και σημείωσε ότι οι θέσεις των δύο μεγάλων κομμάτων είναι μια εσωτερική διαδικασία για την άμυνα και την αμοιβαία προφύλαξή τους.

«Θα 'τσαλακωθούν' ανεπανόρθωτα στα μάτια της κοινής γνώμης και του Ελληνικού λαού, εάν αφεθεί και λάμψει η αλήθεια και αναδυθούν τα πραγματικά γεγονότα», είπε.

ΠΗΓΗ: BEST NEWS

Επιδείνωση του καιρού - 6ήμερη Πρόγνωση γιά το Δερβένι

Αλλάζει ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα στα δυτικά και αργότερα και στο ανατολικό Αιγαίο. Θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ.

Κατέληξαν σε πορίσματα -Σε ποιους αποδίδουν ευθύνες τα κόμματα για την υπόθεση της Siemens


Τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την περαιτέρω διερεύνηση τυχόν ευθυνών προτείνουν τα κόμματα που συμμετείχαν στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση Siemens, υιοθετώντας όμως διαφορετικές πορισματικές θέσεις, διαφορετικές προσεγγίσεις και, εντέλει, καταλήγουν σε διαφορετικά ονόματα. 
Το ΠΑΣΟΚ προτείνει ..περαιτέρω διερεύνηση για 5 πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και 7 της ΝΔ. Η αξιωματική αντιπολίτευση μιλά για «αποκλειστικά πράσινο σκάνδαλο», αποδίδει πολιτικές ευθύνες σε επτά «πράσινα» στελέχη, καθώς και τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Σημίτη, και δεν έχει αναφορά σε «γαλάζιους» πρώην υπουργούς.

Τα ονόματα

Το προσχέδιο νόμου για τα «κλειστά» Επαγγέλματα - Τι αλλάζει σε κάθε περίπτωση



Τι αλλάζει για δικηγόρους, φαρμακοποιούς, συμβολαιογράφους, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και ορκωτούς λογιστές, σύμφωνα με το νομοσχέδιο για τα κλειστά επαγγέλματα (δείτε στο τέλος του θέματος, το πλήρες προσχέδιο νόμου και τα ενημερωτικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών). Εξάλλου σήμερα ξεκίνησε η διαβούλευση του νομοσχεδίου με τίτλο «Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας - κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων», η οποία θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τρίτη.