Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Νίκησαν Παο και Αεκ

Με δυο γκολ από τους... άσφαιρους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Καντέ ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» από νωρίς το εμπόδιο του Εργοτέλη με 2-0 και κράτησε και δυνάμεις για την Τετάρτη και το ματς με την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος είχε να σκοράρει από την πρώτη χρονιά του στο «τριφύλλι», ενώ ο Γάλλος βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πολύ καλοί οι νταμπλούχοι στο πρώτο μισό, κατέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο. Στους τέσσερις μειώθηκε η διαφορά των «πρασίνων» από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που δοκιμάζεται αύριο στον Βόλο.

*Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Ηρακλής και Κέρκυρα σε αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες μετά τις μονομαχίες τους για το κύπελλο είχαν ακριβώς το ίδιο κίνητρο. Να πάρουν τους βαθμούς ώστε απομακρυνθούν περισσότερο από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η τέταρτη κατά σειρά αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν διέφερε σε τίποτα από τις υπόλοιπες αφού τόσο η ποιότητα όσο και οι φάσεις δεν αποζημίωσαν το κοινό που θα περίμενε κάτι διαφορετικό.

*Τέλος πριν προλάβει να ξεκινήσει το παιχνίδι η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Ξάνθη και ουσιαστικά να... τελειώσει το ματς! Οι παίκτες του Χιμένεθ νίκησαν 2-0, αλλά προβλημάτισαν για μία ακόμη φορά με την απόδοσή τους. Λεονάρντο και Λυμπερόπουλος πέτυχαν τα γκολ, ενώ θετικό ήταν το ντεμπούτο του Μίτσελ.

O Κύψελος «πέταξε» 2 βαθμούς στην έδρα του. Ο Παννεμεατικός πέρασε στην κορυφή

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
«Πέταξε» δύο σημαντικούς βαθμούς στην έδρα του ο Κύψελος Κορίνθου καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1 – 1 με τον ΠΑΟΚ , αν και «έπιασε» στην κορυφή της βαθμολογίας τον Α. Ο. Σολομού που έχει ένα αγώνα λιγότερο και ίσως στο τέλος να αποδειχθούν μοιραίοι για την άνοδο καθώς καραδοκεί και ο Άλμπαρτος Κόρφου που ακολουθεί από κοντά..
Σε άλλο αγώνα της 15ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β’ Κορινθίας που έγινε σήμερα ο Αετός Αγγελοκάστρου επικράτησε με 1 – 0 της ομάδας των Γαλάζιων Νέων. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τους αγώνες:
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ. - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ



Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Ο Παννεμεατικός επικράτησε με 5 – 2 του Ολυμπιακού Άσσου και πέρασε πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου στη Β’ Κορινθίας , ενώ στο πόντο τον ακολουθεί , με ένα αγώνα λιγότερο η Θύελλα Πετρίου , όπου δοκιμάζεται αύριο στο Καμάρι από τον Πανκαμαριακό. Σε άλλους αγώνες του ομίλου που έγιναν , στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής , οι Νέοι Στιμάγκας επικράτησαν με 2 -1 του Άρη Αρχαίας Κορίνθου , ενώ η Θύελλα Κάτω Διμηνιού «σάρωσε» με 4 – 0 την Λυκοποριά. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τους αγώνες:
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΑΡΑΤΟΣ
ΑΠΕΣΣΑΣ - Π.Γ.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Η Ελλάδα Βέλου «ξεπουπούλιασε» τον Αετό Κρυονερίου μέσα στη «φωλιά» του! Πήρε το ντέρμπι με τις Κλένιες ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Σαρωτική η Ελλάδα Βέλου , πέρασε μέσα από το Ξυλόκαστρο, όπου στην ουσία «μάδησε» τον γηπεδούχο Αετό Κρυονερίου με το ευρύ 4 – 0 , και διατηρήθηκε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας , ένα πόντο μπροστά από τον βασικό της αντίπαλο για την άνοδο, Ατρόμητο Χιλιομοδίου πού επικράτησε εκτός έδρας με 1 – 0 , του ΠΑΣ Κλένια στο τοπικό ντέρμπι, που έγινε στο γήπεδο του Σολομού. Στο Δερβένι ο Αστέρας επιβλήθηκε με 2 – 0 του Ισθμιακού, ενώ στο Λουτράκι ο τοπικός Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα με 1 – 0 του Πανευρωστινιακού. Στο Σοφικό ο Πανσολυγειακός επικράτησε άνετα με 3 – 0 του Ηρακλή Ξυλοκάστρου , ενώ με το ίδιο σκορ ο Σαρωνικός Γαλατακίου επικράτησε του Ηρακλή Λεχαίου και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση. Νίκη έκτός έδρας σημείωσε ο Α. Ο Σπαθοβουνίου με 1 – 0 επί της Δάφνης Εξαμιλίων, ενώ τέλος η Προοδευτική Περιγιαλίου επικρατησε με 5 – 3 επί της ουραγού ομάδας των Αγίων Θεοδώρων.

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ. - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ .........................0 - 1

ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ....................3 - 0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ ............................2 - 0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ...1 - 0

ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ .......................0 - 4

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔ..................... 0 - 1

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ ..................................5 - 3

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ ............................3 - 0


H βαθμολογία(Επί 16 αγώνων)

46 - 11
45
42 - 8
44
34 - 19
29
29 - 22
28
29 - 19
26
22 - 21
22
28 - 26
21
28 - 33
19
18 - 27
19
23 - 29
18
19 - 33
18
22 - 30
16
17 - 25
16
23 - 36
15
17 - 40
11
15 - 33
9

Ένας απίστευτός μίμος

Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια ήταν η μεγάλη νύχτα της ντροπής για την ελληνική ηγεσία,Ίμια: Διαταγή «κάψτε την ελληνική σημαία»


Η ΣΗΜΑΙΑ (εμβαρήριο)
Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια ήταν η μεγάλη νύχτα της ντροπής για την ελληνική ηγεσία, πολιτική και στρατιωτική. Ήταν η νύχτα που δόθηκε η εντολή από την Αθήνα στους Έλληνες καταδρομείς, που βρίσκονταν πάνω στα Ίμια για να αντιμετωπίσουν πιθανή τουρκική απόβαση, να μαζέψουν και να κάψουν την ελληνική σημαία κατ' απαίτηση των Τούρκων.
Τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη έκανε στον Κώστα Χαρδαβέλλα ο ναύαρχος ε.α. στο λιμενικό και διοικητής των ομαδων υποβρυχίων καταστροφών. κ. Κολιτσόπουλος.
Η απάντηση των καταδρομέων στην κατάπτυστη αυτή εντολή της Αθήνας ήταν να μαζέψουν την σημαία, να την τυλίξουν και να την πάρουν μαζί τους κρυφά από την τότε στρατιωτική ηγεσία.
Η σημαία αυτή βρίσκεται στα χέρια του τότε διοικητή της ομάδας των ΟΥΚ που ήταν στα Ίμια και φυλάασεται σε ένα μέρος μυστικό που είναι κάτι σαν ιερός χώρος των βατραχανθρώπων.
Δείτε τα σχετικά video:







Οι γενιές του Mνημονίου

Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ είναι μέθοδος οικονομικής ανάκαμψης συνυφασμένη με την ελληνική μεταπολιτευτική πραγματικότητα. Η γενιά αυτή μεγάλωσε με την καταναλωτική κραιπάλη αλλά και τις ταυτόχρονες κυβερνητικές δηλώσεις περί συνεχούς λιτότητας. Oπως φαίνεται, αυτή, η επόμενη και γιατί όχι η μεθεπόμενη γενιά θα μάθουν να ζουν με άλλες δύο λέξεις: Mνημόνιο και μείωση. Μειώσεις συνεχείς σε μισθούς, συντάξεις και φυσικά στις καταναλωτικές συνήθειες.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ τη χώρα σε ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν βγαίνουμε στο ορατό μέλλον. Ο,τι κι αν λένε με τις δηλώσεις τους οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Ο υπουργός Οικονομικών μπορεί να απέκλεισε την αναδιάρθρωση του χρέους αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επαναγοράς ομολόγων σε χαμηλότερη τιμή από την ονομαστική.
ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ θα χρειασθούμε νέο δάνειο για την αγορά, το οποίο απλούστατα θα μας οδηγήσει σε μία ατέλειωτη περίοδο σκληρής λιτότητας, μνημονιακού τύπου, από την οποία ξεφεύγουμε μόνο με νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Η κυβέρνηση δεν επιδιώκει μόνο την επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ο Τράγκας έξαλλος με το Σκάι για την επανάσταση του 1821!

Ο Τράγκας έξαλλος με το Σκάι για την επανάσταση του 1821!

«1821»: η σειρά του Σκάϊ για την Ελληνική Επανάσταση, που προβάλλεται κάθε Τρίτη.

«2011»: ο Γιώργος Τράγκας βλέπει την εκπομπή και μέσα από το ραδιόφωνο του Real FM ξεσπά κατά πάντων και κυρίως κατά των συντελεστών της σειράς του Σκάι!

Με φωνή που κόντευε να σπάσει τα μικρόφωνα, έξαλλος και εκτός εαυτού, χτυπώντας τα χέρια στο τραπέζι, άρχισε να στηλιτεύει τον τρόπο που παρουσίαζε η εκπομπή ότι ζούσαν οι Έλληνες επί Τουρκοκρατίας.

«Μαθαίνουμε τώρα, σε εκπομπή που αναφέρεται στο 1821, ότι είναι αστείο πως περιμέναμε 400 χρόνια να απελευθερωθούμε. Ότι τα τεφτέρια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δείχνουν ότι τα 400 χρόνια σκλαβιάς δεν ήταν σκλαβιά, ήταν ευημερία, υπήρχε ανεξιθρησκία και όλα τα ωραία, τουλάχιστον για τους 3 πρώτους αιώνες» είπε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του με το γνωστό ύφος που προμηνύει εκρηκτική συνέχεια…!

«Δε θέλαμε λοιπόν να απελευθερωθούμε 400 χρόνια. Κάτι μας έπιασε στο τέλος! Καλά τα λέει ο κ. Βερεμής. Μα τι μας έπιασε και γκρεμίσαμε τέτοια ευημερία, τέτοια αρμονία, τέτοια ανάπτυξη;» σημείωσε ειρωνικά στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος.

Από ‘κει και πέρα, άρχισε το one-man show του Γιώργου Τράγκα: «Γ*** τη μου! Γ*** την προπαγάνδα μου και όσα μάθαινα 60 χρόνια! Γιατί με αφήσατε ρε 60 χρόνια να είμαι στο σκοτάδι; 61 χρονών είμαι, ρε, και δε μου είπε κανείς τίποτα τόσο καιρό; Περνάγαμε καλά με τους Τούρκους ρε!» φώναζε ο Γιώργος Τράγκας! «Ρε αλήτες! Με αφήσατε στο σκοτάδι 60 χρόνια! Πέρναγα καλά και έγινα ελεύθερος ρε! Γιατί;;;;»!

Όσοι μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, άκουσαν το Γιώργο Τράγκα στη συνέχεια να τα.. χώνει άγρια.  «Ρε, που πάμε ως χώρα; Που πάμε άμα 400 χρόνια σκλαβιάς τα λέμε ευημερία, ρε; Γ***στε τα όλα! Σβήστε τη θρησκεία, σβήστε την ιστορία, σβήστε όλα τα εθνικά χαρακτηριστικά. Η σκλαβιά ήταν ευημερία, θέλαμε άλλα 400 χρόνια, από λάθος κάναμε επανάσταση» συνέχισε ο δημοσιογράφος έξαλλος.

«Δε μασάει η κατσίκα ταραμά, ρε. Θα τα βρείτε μπροστά σας ρε από τη νέα γενιά» είπε ο Γιώργος Τράγκας και συνέχισε οργισμένος: «Γ*** την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα. Άμα ζήσω, θα τους γ***σω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μ***τσο» είπε και συμπλήρωσε μετά από ένα μικρό κενό: «Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1782-1827».

«Που να ξέρανε ρε αυτοί που έχυσαν το αίμα τους ότι θα έφθαναν να πούνε κάποιοι ότι η σκλαβιά ήταν ευτυχία» είπε ο Γιώργος Τράγκας αποχαιρετώντας τους ακροατές του…



http://www.madata.gr/diafora/media/89311.html

Δοκιμάζονται οι πρωτοπόροι σε Πύργο και Κρήτη

Οι Κρητικοί και οι Πυργιώτες είναι αυτοί που θα κρίνουν τις πρώτες θέσει του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου ομίλου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Όλες οι Κρητικές ομάδες αντιμετωπίζουν συλλόγους που έχουν βλέψεις για... επάνω, ενώ ο Πανηλειακός θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος τον Ηρακλή Ψαχνών μέσα στον Πύργο.
Ο Ηρακλής Ψαχνών θέλει μόνο νίκη για να συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Η ομάδα του Πανηλειακού είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ελπίζει ότι το μεσημέρι της Κυριακής θα φτάσει σε μια σπουδαία νίκη, απέναντι στην ομάδα που ηγείται της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου της Γ? Εθνικής που θα τους ανυψώσουν και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Για την κατάκτηση της νίκης όμως, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας, που θα πρέπει να βρεθούν στο στάδιο του Πύργου, για να είναι ο 12ος παίκτης των «ερυθρόλευκων».
Η "Μπάρτσα" του Νίκου Κουρμπανά που ακολουθεί , στον πόντο την ομάδα της Εύβοιας , χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίζει στα Χανιά την τοπική ομάδα, ενώ η μέχρι πριν λίγες ημέρες πρωτοπόρος Ρόδος ,που στον πάγκο της κάνει ντεμπούτο ο Αιγιώτης τεχνικός Δημήτρης Σπανός, παίζει και αυτή στην Κρήτη κόντρα στον Ολυμπιακό Χερσονήσου.  Ο Απόλλων Σμύρνης έχει σχετικά εύκολο έργο στη Ριζούπολη, με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων
Στα άλλα ματς ο Παναιγιάλειος του Παναγιώτη Τζαναβάρα υποδέχεται τον Αίαντα Σαλαμίνας και ο ΠΑΟ Ρουφ τον Βύζαντα Μεγάρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι Παναχαϊκή και Ασπρόπυργο παίρνουν άνετα το «τρίποντο» χωρίς αγώνα, αφού Αγία Παρασκευή και Κεραυνός Κερατέας έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Όλες οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 15:00, εξαιρουμένου του ματς της Χερσονήσου με την Ρόδο που είναι προγραμματισμένο για τις 14:00:


18η αγωνιστική
Χερσόνησος – Ρόδος
Παναιγιάλειος – Αίας Σαλαμίνας
Απόλλων Σμύρνης - Πλατανιάς
Πανηλειακός – Ηρακλής Ψαχνών
Χανιά – Κόρινθος
ΠΑΟ Ρουφ – Βύζας Μεγάρων
Αγία Παρασκευή – Ασπρόπυργος 0 – 3 α. α.
Παναχαική – Κεραυνός Κερατέας 3 – 0 α. α

Την Δευτέρα λήγει η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι :
Tη Δευτέρα 31-1-2011 ολοκληρώνεται η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος. Για τον λόγο αυτό το Σάββατο 29-1-2011 τα γραφεία της ΕΠΟ και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι. Τη Δευτέρα 31 τρέχοντος, τελευταία ημέρα των μετεγγραφών, οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα λειτουργήσουν για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων έως τις 20:00.

Με την φανέλα της «Μπάρτσα» Μαρίνος και Χρυστουλάκης


Παίκτης της Κορίνθου είναι κι επίσημα από το βράδυ της Παρασκευής ο 29χρονος επιθετικός Νίκος Μαρίνος, Ο παίκτης που έλυσε τη συνεργασία του με τη Ζάκυνθο βρέθηκε στην Κόρινθο μαζί με τον εκπρόσωπο του Παναγιώτη Δουφεξή και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι με την ομάδα του Ισθμού. Ο παίκτης τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Κουρμπανά. Ο Κορίνθιος τεχνικός, άλλιωστε, ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την απόκτηση του αφού τον ήξερε από το κοινό πέρασμα τους από την Παναχαϊκή.
Στις πρώτες του δηλώσεις για το νέο σταθμό της καριέρας ο Μαρίνος δήλωσε: «Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα μου με τον ερχομό μου στην Κόρινθο. Για μένα αποτελεί μία πρόκληση στην καριέρα μου. Η συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας και το πόσο πολύ με ήθελαν έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου. Ο κ. Κουρμπανάς με γνώριζε και αυτό έπαιξε επίσης ρόλο στην επιλογή μου. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους προπονητές μου στη Ζάκυνθο, τους συμπαίκτες μου, τον υπέροχο κόσμο της Ζακύνθου, τη διοίκηση και τον Στέλιο Γούναρη. Εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα του νησιού μου. Στη νέα μου ομάδα θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ».
Από Δευτέρα, όμως, θα υπογράψει στην ομάδα του Ισθμού και ο 22χρονος μέσος Τάσος Χουστουλάκης που αγωνιζόταν Ασπρόπυργο, ο οποίος μετείχε στις προπονήσεις και έπεισε τον  Νίκο Κουρμπανά που εισηγήθηκε την απόκτηση του. Με αυτές τις δύο προσθήκες ολοκληρώνονται και τυπικά οι μεταγραφικές κινήσεις για την Κόρινθο για την περίοδο του Ιανουαρίου. Από κει και πέρα, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα ταξιδέψει η «Μπάρτσα» στα Χανιά για τον αγώνα με τον ΑΟΧ.

Το ντέρμπι της Μεσσηνίας στον 6ο όμιλο

18η αγωνιστική
Μεσσηνιακός-Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς
Αστέρας Μαχαιράδου-Σπάρτη
Πάμισος-Καλαμάτα
Αχαϊκή-Διαγόρας Βραχνέικων
Ατρόμητος Λάππα-Εράνη Φιλιατρών
Κυπαρισσία-Αστέρας Αμαλιάδας
Τριταιικός-Εθνικός Σαγέικων
Κροκεές-Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιάλειας
Ρεπό το Ζαβλάνι

Δοκιμασίες για Θήβα σε Χαλκίδα και Ένωση Μιδέας σε Μαγούλα. Εκστρατεία του Α. Ο. Λουτρακίου σε Κυνουρία . Ο Πέλοπας υποδέχεται την Δάφνη Ερυθρών

18η αγωνιστική
Αστέρας Μαγούλας-Ενωση Μιδέας
Χαλκίδα-Θήβα
Πέλοπας Κιάτου-Δάφνη Ερυθρών
Πόρος-Παναργειακός
Βρασιές-ΠΑΟ Λουτρακίου
Πανναυπλιακός-ΑΕΚ Ερμιονίδας
Αστέρας Δρεπάνου-Δήλεσι
Παναρκαδικός-Λουκισίων Α.Ο.
Ρεπό ο Αίας Παραλίας

Το πρωτάθλημα της Γ’ Κορινθίας


Α’ όμιλος
12η Αγωνιστική
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ - ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡ.
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΟΦΙΚΟ '05
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΠΩΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑΒΡΥΣΗΣ
ΕΛΑΦΙ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ - ΑΟ ΜΑΨΟΥ

Β’ όμιλος
12η Αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ - ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ - ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖΙΚΩΝ - ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ

Το πρωτάθλημα της Β’ Κορινθίας κατά το Σαββατοκύριακο

Α’ όμιλος

15η Αγωνιστική
29-01-2011

ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΟΦ ΠΑΟΚ
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ

30-01-2011
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ.
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ. - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ

Β’ όμιλος

15η Αγωνιστική
29-01-2011

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

30-01-2011
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΑΡΑΤΟΣ
ΑΠΕΣΣΑΣ - Π.Γ.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ


"Καμπάνα" στον Παννεμεατικό

Η Πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κορινθίας σχετικά με τα συμβάντα που έλαβαν χώρα μετά την λήξη του αγώνα ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ –ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 της 15.1.2011, μετά από συνεδρίασή της επέβαλε στην ομάδα του Πανεμεατικού, Ποινή στέρησης τριών (3) αγωνιστικών ημερών του δικαιώματος ν΄ αγωνίζεται την έδρα του και χρηματική ποινή εξακοσίων (600 €) ευρώ. Οι αγώνες που θα τελεσθούν σε ουδέτερο γήπεδο βάσει του αγωνιστικού προγράμματος του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας είναι οι εξής: «ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ –ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ» της 12.2.2011, «ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ –ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ» της 26.2.2011, και «ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ –ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ» της 12.3.2011.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KOΡΙΝΘΙΑΣ



     Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας αποφάσισε τη ματαίωση όλων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων του παιδικου πρωταθλήματος,που είχαν ορισθεί να γίνουν σήμερα Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον Νομό μας και των χαμηλών θερμοκρασιών.
  Οι παραπάνω αγώνες μετατίθενται για την ίδια ώρα στα ίδια γήπεδα που αρχικά είχαν ορισθεί για το Σάββατο  5 Φεβρουαρίου 2011.
 

Τα Εφημερεύοντα Φαρμακεία σε Δερβένι και Ξυλόκαστρο

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΡΒΕΝΙ : Αναγνωστόπουλος Ανδρέας
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ : Μπουρνάζου Κων/να, Π. Τσαλδάρη 27.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΡΒΕΝΙ : Αναγνωστόπουλος Ανδρέας
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ : Καπετάνιου Ασημίνα, Π. Τσαλδάρη 16.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΡΒΕΝΙ : Ταρνάρη - Κατσαρού Χαρούλα
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ : Κοντογιάννη Αμαλία, Ι. Ιωάννου 46.

Αναφορά του Κώστα Κόλλια στη Βουλή για τον Προαστιακό


Αναφορά προς τον Υπουργό Μεταφορών κ. Ρέππα κατέθεσε ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας, με αφορμή διαμαρτυρία επιβατών για την ταλαιπωρία που υφίστανται στον σταθμό του Κιάτου. Σχετικά με την παρέμβασή του ο κ. Κόλλιας δήλωσε:

«Θεώρησα υποχρέωσή μου να ενημερώσω το αρμόδιο Υπουργείο για το πρόβλημα που έχει ανακύψει στον τερματικό σταθμό του Προαστιακού στο Κιάτο.
Σύμφωνα με έγγραφο που μου κοινοποιήθηκε, για την επιβίβαση και την αποβίβαση του επιβατικού κοινού χρησιμοποιείται όχι η κεντρική αποβάθρα, στην οποία βρίσκεται και ο χώρος αναμονής, αλλά εκείνη η οποία βρίσκεται έναντι των κοινόχρηστων χώρων.
Το αποτέλεσμα είναι ότι, παρά την ύπαρξη άρτιων εγκαταστάσεων, εκατοντάδες επιβάτες ταλαιπωρούνται καθημερινά εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες.
Πιθανολογώ ότι το ζήτημα έχει ανακύψει από το γεγονός ότι το Κιάτο είναι προσωρινά τερματικός σταθμός, ώστε οι συρμοί κάνουν αναγκαστικά αναστροφή στο σημείο εκείνο. Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι προσωρινό, παρά ταύτα προώθησα τη διαμαρτυρία των συμπολιτών μου, προκειμένου και το Υπουργείο να συνδράμει για την κατά το δυνατόν ταχύτερη επίλυσή του.
Μετά την αντικατάσταση των συρμών από ηλεκτροκίνητους, έχει βελτιωθεί κατά πολύ η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και έχουν διορθωθεί πολλά προβλήματα και αυτό οφείλω να το αναγνωρίσω.
Πλην όμως, παραμένουν δύο μείζονα ζητήματα, τα οποία με την ευκαιρία της αναφοράς έθεσα στον κ. Υπουργό: η διάρκεια και η πυκνότητα των δρομολογίων.
Ο χρόνος μειώθηκε ελάχιστα με την ηλεκτροκίνηση και πάντως απέχει πολύ από τους χρόνους που είχε ανακοινώσει ο ΟΣΕ. Επιπλέον, η κίνηση αυξάνεται διαρκώς, με αποτέλεσμα να παρατηρείται συνωστισμός, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής, και είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί και άλλο. Θεωρώ ότι πρέπει να πυκνώσει η συχνότητα των δρομολογίων, ώστε η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού να προσεγγίσει υψηλά επίπεδα αντάξια ενός σύγχρονου, οικολογικού, ευρωπαϊκού σιδηροδρόμου

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΦΕΝΕΟΥ

ΔΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΕΙΛΙΝΟΥ

Του Στέλιου Μάρκελλου
υπ.Βουλευτή της Ν.Δ. Κορινθίας

Όρεινή, ελατοφορεμένη, πανέμορφη κορινθία. Οροπέδιο της Αρχαίας Φενεού του νομού μας : Τίθεται κάθε στιγμή σε αναμέτρηση ευθεία, ανάμεσα στον ουρανό της εξουσίας και στη γη των απλών θνητών. Επαρχιακό έδαφος είναι κιαυτό, που τον χειμώνα μοιάζει να ξεψυχάει. Και την Άνοιξη κυριολεκτικά ανασταίνεται. Η παράδοσή της, δρασκελώντας όλες τις αβύσσους, φθάνει ανάλλαγη ως τις μέρες μας. Περιμένει χρόνια και χρόνια με το βλέμα στην ακτή, νακούσει το απαλό γλίστρημα του πάτου της βάρκας πάνω στη πυκνή λάσπη της όχθης. Ζει καρτερικά την αναβολή μιας αναπόφευκτης παρακμής. Σκοντάφτει κάθε στιγμή στο κρύο και στην παγωνιά. Στην έλλειψη συναισθημάτων γλυκών. Ανθρώπινων. Κυρίως την Αυγή. Στο γλυκοχάραμα. Οι φιλοδοξίες της είναι κάβοι δεμένοι καλά-σφικτά στη γη.
Διψά κυριολεκτικά για ανάπτυξη πολυμέτωπη ο ορεινός αυτός κορινθιακός μας όγκος. Δέχεται επισκέπτες απ τα πέρατα του κόσμου κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Στηρίζει το μέλλον του ΚΑΙ σε ένα αναβαθμισμένο Μουσείο, ως έναν ακόμα πόλο έλξης στην ευρύτερη, ολόπυκνη από δροσερά έλατα περιοχή. Μουσείο ανοικτό και τα Σαββατοκύριακα. Με αρμόδιο καθ΄ύλη προσωπικό. Και με ένα μεγαλύτερο, πιο άνετο κτίριο, που υπάρχει δίπλα του.

www.steliosmarkellos.gr

Μέγα Σκάνδαλο…Η κυβέρνηση “χορήγησε” το ταξίδι αναψυχής των μεταναστών στη Νομική

 

Ξεσκεπάζεται το Σκάνδαλο με τους 300 μετανάστες της Νομικής καθώς αποκαλύπτεται η διασύνδεση της Κυβέρνησης  με το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών που σχεδίασε και διοργάνωσε την περιοδεία των μεταναστών από τα Χανιά στην Αθήνα και την κατάληψη στη Νομική Αθηνών. Γιατί πέραν της χρηματοδότησης της οργάνωσης -μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης– που αποκαλύφθηκε σήμερα, η διασύνδεση της κυβέρνησης με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, προκύπτει και από την κάλυψη των ταξιδιών του –μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών του κ. Ραγκούση- και σε μέρη πέραν της Ελλάδας.Με λίγα λόγια ο διοργανωτής της εν λόγο σκανδαλώδεις μετακίνησης από Χανιά στην Αθήνα και μετά στη Νομική έχει χρηματοδοτηθεί από το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών δηλαδή με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου για να κάνει τουρ στο εξωτερικό.

Δηλαδή η κυβέρνηση πέραν ότι ήξερε τι επρόκειτο να γίνει….και από τα στοιχεία βγαίνει το συμπέρασμα  ότι εμμέσως ίσως χρηματοδότησε και την εν λόγο κίνηση.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ



report24.gr

Συνάντηση Δέδε με Διευθυντές των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες την Πέμπτη  27/1/011 συναντήθηκε με τους Διευθυντές των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας όπου εξέτασαν σημαντικά θέματα όπως τη στέγαση των νέων υπηρεσιών και την καλύτερη δυνατή οργάνωση των υπηρεσιών, προκειμένου να παράγεται καθημερινά έργο, αλλά και να εξυπηρετούνται οι πολίτες.
«Οι πολίτες» τόνισε ο κ. Δέδες «μας κρίνουν και μας αξιολογούν όλους και εμάς που είμαστε αιρετοί κι έχουμε πάρει την εντολή τους για μια καλύτερη Δημόσια Διοίκηση, αντιμετωπίζοντας τα κακώς κείμενα, αλλά και εσάς που είσθε δημόσιοι λειτουργοί .
Το κλειδί για την επιτυχία αυτής της πολύ σημαντικής διοικητικής μεταρρύθμισης το κρατάτε εσείς και οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Την ευθύνη έχει ο καθένας από μας ατομικά, αλλά και όλοι μας συλλογικά. Κάθε ολιγωρία και αδιαφορία θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο άλμα προς τα εμπρός  που πρέπει να κάνουμε.
Επιδίωξη μου θα είναι να έχουμε  συχνές συναντήσεις μαζί, αλλά και με τους τμηματάρχες ώστε να σχεδιάζουμε και να προγραμματίζουμε από κοινού, αλλά και να ελέγχουμε την υλοποίηση αυτών των αποφάσεων». Ο κ. Δέδες επανέφερε μια πρόσφατη δήλωσή του που τόνιζε ότι :« Τυχόν διοικητικά λάθη διορθώνονται και επιλύονται αλλά δεν θα δεχτώ σκόπιμες παρατυπίες και δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε ζητήματα ηθικής τάξης ».
Μετά την τοποθέτηση των εργαζομένων στα επιμέρους τμήματα ο κ. Δέδες θα ξαναπεράσει από τις Διευθύνσεις προκειμένου να συνεχίσει τον εποικοδομητικό διάλογο με τους εργαζόμενους που είχε ανοίξει πρόσφατα, γιατί η καρδιά και το νεύρο της κάθε διεύθυνσης είναι οι εργαζόμενοι. «Είμαι σίγουρος» τόνισε ότι «οι διευθυντές, οι τμηματάρχες και οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας θα κάνουν το καθήκον τους, ούτως ώστε να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί το όραμά μας για μια νέα σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση, για μια ανεπτυγμένη και αναβαθμισμένη Κορινθία».
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το καθήκον έγινε άγνωστη λέξη


Γράφει ο Σαράντος Ι. Καργάκος

 
Ακούω ότι το μεγαλύτερο σήμερα πρόβλημα των νέων μας είναι η ανεργία. Διαφωνώ.
Εδώ και τριάντα χρόνια είναι η ...εργασία. Ο νέος δε φοβάται την αναδουλιά, φοβάται τη δουλειά. Μια οικογενειακή αντίληψη, ότι δουλειά είναι ό,τι δεν λερώνει, επεκτάθηκε και στο νεοσουσουδιστικό σχολείο με ευθύνη των κομμάτων, που για λόγους ψηφοθηρίας απεδύθησαν σε μια χυδαία πολιτική παιδοκολακείας, η οποία μετά τη δικτατορία εξέθρεψε και διαμόρφωσε δύο γενιές "κουλοχέρηδων" ... παιδιών δηλαδή που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους -πέρα από τη μούντζα- για καμμιά εργασία από αυτές που ονομάζονται χειρωνακτικές, επειδή -τάχα- είναι ταπεινωτικές.

Τρία χρόνια από την κοίμηση του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου

Του Σπύρου Ν. Σκιαδαρέση


Τρία χρόνια ακριβώς συμπληρώνονται σήμερα από την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου. Ενός Ιεράρχου του οποίου ο λόγος ήταν σύγχρονος, επίκαιρος, καυστικός αλλά και διορατικός, θα τολμούσαμε να πουμε!
Ποιος θα ξεχάσει πολλές από τις ομιλίες του ή ακόμα και τα σύντομα συνθήματά του. Λόγου χάρη: “Ελάτε στην εκκλησία ακόμα και με το σκουλαρίκι!” ή το “σας πάω!” και άλλα πολλά ακόμα, κυρίως απευθυνόμενος προς τους νέους.
Τους νέους που τόσο πολύ αγαπούσε και αγκάλιασε και από τους οποίους στον ενθρονιστήριο λόγο του ζήτησε δημόσια συγγνώμη για ό,τι κακό οι μεγαλύτεροι προξένησαν στον τόπο και στους εαυτούς τους.
Ακόμα και μέσα από τα πολλά ανέκδοτα τα οποία έλεγε, περνούσε τα μηνύματα του λόγου του Θεού προκειμένου με αυτό τον τρόπο να προσελκύσει τους νέους.
Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δικαίως χαρακτηρίστηκε από πολλούς – ακόμα και από τους ορκισμένους εχθρούς του – ως ο Αρχιεπίσκοπος της αγάπης, της προσφοράς, της πραότητας και κυρίως ως ο οραματιστής Αρχιεπίσκοπος!
Στις 28 Ιανουαρίου 2008 ο Κύριος τον κάλεσε κοντά Του μετά από εξάμηνη υπομονετική πάλη με την επάρατο νόσο, την οποία δεν την έβλεπε ως την “παλιαρρώστια“, παρά ως “δοκιμασία του Θεού για την καλύτερη προετοιμασία του ιδίου στην πορεία του για την Θριαμβεύουσα Εκκλησία“.
Πριν τρία χρόνια σίγησε μια ζωντανή φωνή! Σίγησε η φωνή της Εκκλησίας! Σίγησε μια φωνή που μιλούσε ΕΛΛΑΔΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! "Χριστοδούλου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ!"
Ελάχιστος φόρος τιμής στον άξιο Οιακοστρόφο της Εκκλησίας μας, Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, κυρό Χριστόδουλο.

thebest news

Άλλος γιά Τούρλα και Λιβαδάκι



Πρόσκληση για χειμερινή ορειβασία απευθύνει στα μέλη του ο Ορειβατικός Σύλλογος Κορίνθου, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανάβαση σε Τούρλα 1873 μ και Λιβαδάκι 1836 μ.
Η εκδρομή προγραμματίζεται για τις 6 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή, με αναχώρηση στις 07.30 με λεωφορείο από Κόρινθο για Συβίστα.
Η ορειβατική ομάδα θα ακολουθήσει τη διαδρομή Συβίστα – Λιβαδάκι – Τούρλα (Βαθμός Δυσκολίας Β, ώρες πορείας 7). Η πεζοπόροι θα πάνε από τη Συβίστα μέχρι το Λιβαδάκι (Βαθμός Δυσκολίας Α, ώρες πορείας 5 – 6).
Ενδυμασία χειμερινού βουνού (αδιάβροχες ορειβατικές μπότες, μπουφάν, σκούφος, γάντια, αντιανεμικό αδιάβροχο, μπατόν). Φαγητό για την πορεία από το σακιδιό.
Κόστος συμμετοχής: 15 €.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Καραγεώργος Χριστόφορος, τηλ. 6948 002379, Ντρούδης Νικόλαος, τηλ. 27410 71484 και στα γραφεία 27410 29770.

19χρονος έκανε μεταφορά χασίς με το σακίδιό του στην Κορινθία

Οι αστυνομικοί του τμήματος Κιάτου συνέλαβαν τον 19χρονο στο Πάσιο. Οι πληροφορίες που είχαν έκαναν λόγο για έναν άνδρα, κάτοικο της περιοχής, που πηγαίνει στην Αθήνα και προμηθεύεται ποσότητες χασίς, τις οποίες στην συνέχεια διαθέτει σε χρήστες στην περιοχή της Ακράτας Αχαΐας και του Δερβενίου Κορινθίας.
'Επειτα από επιχείρηση που οργανώθηκε ο νεαρός δράστης έπεσε στα χέρια των ανδρών της αστυνομίας ενώ μετέφερε με σκοπό την εμπορία επιμελώς κρυμμένα μέσα σακιδίου που έφερε στην πλάτη του, ένα δέμα σε νάιλον συσκευασία που περιείχε χασίς βάρους 520 γραμμαρίων περίπου και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας τα οποία και κατασχέθηκαν.

korinthiaki.gr