Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ"... ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ



Η +τοπία, ομάδα πολιτισμού της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, διοργανώνει την προβολή της ταινίας «Η Γενοκτονία της Μνήμης», του Αντώνη Παπαδόπουλου, το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 και ώρα 20.00 στο Intro Art Café στην πλατεία Ξυλοκάστρου.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κ. Αντώνη Παπαδόπουλο (σκηνοθέτη της ταινίας και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας). Είσοδος ελεύθερη
Λίγα λόγια για την ταινία. Γερμανο-ιταλική κατοχή στην Ελλάδα. Η κατάδειξη ενός συγκλονιστικού γεγονότος του λιμού τον χειμώνα του 1941-42 που έπληξε κυρίως την Αθήνα και οδήγησε στο θάνατο ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της πρωτεύουσας.
Η αναζήτηση των ενόχων και η κατάρριψη του μύθου του «καλού» Ιταλού στρατιώτη και του «κακού» Γερμανού στρατιώτη. Έρευνα έγινε για πρώτη φορά σε Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία και Ελβετία.

Σκηνοθεσία-Σενάριο: Αντώνης Παπαδόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Παντελής Κοντάκης, Κωστής Παπαναστασάτος
Μοντάζ: Τάκης Κουμουνδούρος Ήχος: Σπύρος Δρόσος
Παραγωγός: Νίκος Μουστάκας, Γιώργος Λυκιαρδόπουλος
Παραγωγή: ΕΡΤ ΑΕ.
Εκτέλεση παραγωγής: Highway Productions
Τύπος: Digital Beta Έγχρ.-Α/M Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2009 Διάρκεια: 52΄

Αναρτήθηκε από Armonistas

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Διερμηνέας αλλοδαπού προπονητή ο Κούγιας!

 
"Διερμηνέας αλλοδαπού προπονητή" είναι η νέα ιδιότητα του Αλέξη Κούγια όπως προκύπτει από το φύλλο αγώνα του Σαββάτου!


Εσχάτως, πρωτοστατεί και σε αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με στημένα παιχνίδια και ηχογραφημένες συνομιλίες ποδοσφαιρικών παραγόντων. Η κόντρα που έχει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέο, κυριάρχησε το προηγούμενο διάστημα. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Από την Κυριακή πληροφορηθήκαμε και την νέα ιδιότητα του Αλέξη Κούγια.
Όπως, προκύπτει από το φύλλο αγώνα του ματς Παναχαϊκή – ΠΑΟ Ρουφ, ο γνωστός ποινικολόγος, παρακολούθησε την εν λόγω αναμέτρηση ως «διερμηνέας αλλοδαπού προπονητή». Το θέμα είναι ότι ο προπονητής της Παναχαϊκής, μόνο αλλοδαπός δεν είναι. Κατά συνέπεια, μετά τις καταγγελίες των ανθρώπων του ΠΑΟ Ρουφ, περί ξυλοδαρμών προκύπτει ένα ακόμη θέμα, που έχει να κάνει με την νέα ιδιότητα του Κούγια, ο οποίος παρουσιάστηκε ως διερμηνέας αλλοδαπού προπονητή.
Στις παρατηρήσεις του διαιτητή που καταγράφονται στο φύλλο αγώνος ο Κούγιας, εμφανίζεται (πάλι ως διερμηνέας αλλοδαπού προπονητή), ενώ καταγράφεται και συμβάν στο οποίο πρωτοστάτησε ο γνωστός ποινικολόγος, παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί η αποβολή του από τον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: athleticradio.gr

Χωρίζουν οι δρόμοι της Κορίνθου με τον Ανδρέα Αρχοντάκη.

Ο προγραμματισμός της επόμενης μέρας τίθεται άμεσα σε εφαρμογή από τον πρόεδρο της Κορίνθου, Σωτήρη Μαυρονάσιο καθώς η ομάδα του Ισθμού έχει τεθεί εκτός του βασικού της στόχου που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στη Β' Εθνική. Το σχέδιο του ισχυρού άνδρα περιλαμβάνει αρχικά περικοπή ή την απαλλαγή των υψηλών συμβολαίων που έχουν ορισμένοι παίκτες προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να χτιστεί εκ νέου για τη νέα σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, ο Σωτήρης Μαυρονάσιος συναντήθηκε με τους Ανδρέα Αρχοντάκη, Τάσο Παυλίδη και Αντώνη Ψυχογιόπουλο. Η διοίκηση της «Μπάρτσα» ζήτησε από τον έμπειρο πορτιέρο τη λύση της συνεργασίας τους, καθώς δεν μπορεί να αντέξει το «βαρύ» συμβόλαιό του, παρά το γεγονός ότι έμεινε ευχαριστημένη από την προσφορά του. Παράλληλα, άγνωστο είναι το μέλλον των Παυλίδη και Ψυχογιόπουλου, καθώς στους δύο παίκτες προτάθηκε σημαντική μείωση αποδοχών (πάνω από 50%) , την οποία δύσκολα θα αποδεχτούν και για αυτό θα γίνει κουβέντα προκειμένου να αποχωρήσουν.
Στον αγωνιστικό τομέα εν όψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης , ο Νίκος Κουρμπανάς καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους τιμωρημένους Μαντά και Μαρίνο.

Ετοιμάζει Λαζανά ο Καρούλιας για το ντέρμπι

Στην αρχική ενδεκάδα του Απόλλωνα επιστρέφει ο Γιάννης Λαζανάς για πρώτη φορά μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο αρχηγός της «ελαφράς ταξιαρχίας» βρίσκεται πλέον στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ο Νίκος Καρούλιας ετοιμάζεται να του δώσει φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την Κόρινθο. Μάλιστα, θα αγωνιστεί στο πλευρό του Δημήτρη Βέρμπη, σε μια κίνηση του έμπειρου τεχνικού να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του.
Αντίθετα, θολό παραμένει το τοπίο αναφορικά με τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Σταμάτη Συρίγου. Σύμφωνα με τις δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις, οι Τσουλάκος και Κατράνας είναι οι δύο παίκτες που «μάχονται» για τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο δεν πρέπει να αποκλείεται και η έκπληξη με τον Κωνσταντίνου. Από κει και πέρα, το χθεσινό πρόγραμμα κύλησε χωρίς κάποιο απρόοπτο, ενώ σήμερα θα υπάρξει και οικογενειακό διπλό.

Ντού από το ΙΚΑ στην Χερσόνησο!



Το ιλιγγιώδες ποσό των 260.000 ευρώ επιβλήθηκε από το ΙΚΑ στην Χερσόνησο. Τι δήλωσε στον Athletic Radio 104,2 ο Γιάννης Μαναράκης.

Η νέα οικονομική «πληγή» για την Κρητική ομάδα προήλθε μετά από ανώνυμη καταγγελία που έφτασε στο ΙΚΑ με αποτέλεσμα να κάνει «ντου» στην προπόνηση της Κρητική ομάδας.
Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, ο ασφαλιστικός φορέας επέβαλε το χρηματικό πρόστιμο ύψους 260.000(!!) ευρώ και το οποίο διακανονίστηκε σε 1.000 ευρώ τον μήνα για 16 χρόνια.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ Καταδικάζουν τα επεισόδια οι οργανωμένοι– Aίσχη και αηδία για τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα

Θέση  για τα όσα συνέβησαν στη Πάτρα και τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πήρε ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, Austria Fanatics, ο οποίος με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε τα όσα συνέβησαν. Αναλυτικά αυτή αναφέρει:
Οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟ ΡΟΥΦ καταδικάζουν με τη σειρά τους τα ΑΙΣΧΗ που έγιναν στην Πάτρα και χαρακτηρίζουν όπως και όλος ο υγιής κόσμος το παιχνίδι ΑΙΣΧΡΟ... Επίσης, εκφράζουμε την δυσαρέσκειά μας για παράγοντες-προπονητές που δήθεν πολεμάνε για το καλό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Αυτοί και αν μας προκαλούν ΑΗΔΙΑ. Εάν με αυτούς τους τρόπους καταπολεμάμε την βία και τις παράγκες, τότε στο επόμενο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας, να αρχίσουμε να πετάμε πέτρες στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και να ακούσουμε και εμείς κανένα μπράβο. Το μόνο που θέλουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ΗΡΩΕΣ ποδοσφαιριστές μας, που πήγαν εκεί και παρά τους τραμπουκισμούς έδειξαν γιατί ακόμα και μεγάλες πόλεις φοβούνται τόσο πολύ την ομάδα μας...
Υ.Γ. Αδερφικούς χαιρετισμούς στον κόσμο της Πάτρας, που όπως είπε και ο πρόεδρός μας ελπίζουμε να μην έχουν καμία σχέση με όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και κάποτε να μπορέσουν να ξεφύγουν από άτομα που θέλουν να αμαυρώσουν με τέτοιες ενέργειες το όνομα της Παναχαϊκής”.
golden3.gr

Γιάννης Μιχελάκης : « Προπαγανδιστικά συμβόλαια σε βάρος της Ν.Δ.εκτελεί προπαγανδιστικά συμβόλαια σε βάρος της Ν.Δ.

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταγγείλαμε την ΕΡΤ ότι εκτελεί προπαγανδιστικά συμβόλαια σε βάρος της Ν.Δ.
Αντί να απαντήσει, ως όφειλε, η δήθεν “ανεξάρτητη” ΕΡΤ, έσπευσε ο Εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις καταγγελίες μας και ομολογώντας -με την παρέμβασή του- ότι πράγματι η κυβέρνηση είναι ο εντολέας των συμβολαίων αυτών»


ndpress@nd.gr

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ



ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
3 Απριλίου · 9:00 π.μ. - 1:00 μ.μ.
ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
 
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6-8 ΩΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΑ, ΞΕΝΥΧΤΙΑ, ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!!!

ΘΕΜΑ ΜΕΓΑ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ - ΥΠΟΝΟΕΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

άποψη 
 του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας Στέλιου Μάρκελλου

Ελληνική Δικαιοσύνη : Εξέτασε ενδελεχώς τις συνθήκες, κατω απ τις οποίες έγινε απ τη χώρα μας η περίφημη αγορά των υποβρυχίων. Πείστηκε απ τις αποκαλύψεις, που έδειξαν μια απευθείας ανάθεση, και μια μοιρασιά σε ορισμένους δεκάδων εκατομμυρίων euro΄. Διαβίβασε δε στη Βουλή το φάκελο για το καυτό αυτό ζήτημα των υποβρυχίων, που έδειχνε μεγάλη λεηλασία του δημόσιου χρήματος.

Και η Πολιτεία ; Ρεζουμέ οι δυστυχίες στην ύπαρξή της. Ύποπτη η σιωπή της. Φωνή ταλαίπωρη. Φυλακισμένη απ τις απίστευτες εξελίξεις η φωνή της. Βουλιάζει στο καταφύγιο της απραξίας, της απελπισίας η διάθεσή της. Δεν τολμά καμιά πρωτοβουλία για την διαφάνεια. Για την απονομή της Δικαιοσύνης. Για το Κράτος Δικαίου. Για την διερεύνηση του προβλήματος αυτού από τη Βουλή. Λες και περπατά σε μακρείς, ατέλειωτους τσιμέντινους θαλάμους, με το βλέμμα της χαμένο. Σβησμένο βλέμμα.

Θα συσταθεί άραγε Εξεταστική των Πραγμάτων Επιτροπή ; Θα λάμψει η αλήθεια ; Θα αποδοθούν οι ευθύνες, εκεί όπου ανήκουν ;

www.steliosmarkellos.gr

Τα τρία στάδια της προπαγάνδας: Από τα 50 δις της τρόικας ως τα 30 των τραπεζών

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Η προπαγανδιστική τακτική της πρόκλησης σύγχυσης, σε συνδυασμό με το πέρασμα από το «σύστημα πλημμυρίδα» στο σύστημα «σταγονόμετρο» και αντίστροφα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλήρη ανάπτυξη. Είναι σαφές ότι ακολουθείται συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο. Παντού. Από την πώληση δημόσιας περιουσίας ως τη Λιβύη, τον πυρηνικό εφιάλτη, τους φαρμακοποιούς και τις τράπεζες.

Συντονίστηκαν για τη Λιβύη, αλλά όχι για τη Φουκουσίμα Πρώτα θα καταστραφεί η ιαπωνική οικονομία, μετά θα ανησυχήσουν για τα μπεκερέλ


Της Σοφίας Βούλτεψη

 
Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας συντελείται αυτή τη στιγμή στην Ιαπωνία, αλλά το θέμα παραμένει στα χέρια της ιδιωτικής εταιρίας που διαχειρίζεται τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, η οποία είτε τελεί σε απόλυτη σύγχυση, είτε σκόπιμα μεταδίδει συγκεχυμένες πληροφορίες.

Η ιαπωνική κυβέρνηση παραμένει απούσα από την διαχείριση της κρίσης, επιτρέποντας στην εταιρία TEPCO να έχει το πάνω χέρι στον χειρισμό της υπόθεσης, γεγονός που δημιουργεί υποψίες σχετικά με το μέγεθος της επιρροής της εταιρίας επί της ιαπωνικής πολιτικής σκηνής.

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΣΑ - Χάος με πεινασμένους μετανάστες

Ανταρσία από τους έξι περίπου χιλιάδες μετανάστες που συνωστίζονται στο υπό κατάληψη ιταλικό νησί.
Κραυγάζοντας «πεινάμε» οι μετανάστες που βρίσκονται στο νησί – γκέτο Λαμπεντούσα νοτίως της Σικελίας και πολύ κοντά στις αφρικανικές αρχές, όρμησαν στα ιταλικά σκάφη που μεταφέρουν τρόφιμα και απαίτησαν να κάνουν οι ίδιοι την διανομή της τροφής.
Η Ιταλία εφαρμόζει από χθες σχέδιο εκκένωσης του νησιού και μεταφοράς των μεταναστών σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Ρομπέρτο Μαρόνι καταθέτει το σχέδιο υποδοχής πενήντα χιλιάδων, όπως υπολογίζεται, προσφύγων από την Λιβύη.
Ο Μαρόνι ξεκαθάρισε ότι η κατανομή των μεταναστών θα γίνει σε όλες τις ιταλικές περιφέρειες, με μόνη εξαίρεση το Αμπρούτσο, που προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από τις συνέπειες του σεισμού. Στην επιχείρηση εκκένωσης θα λάβουν μέρος εκτός από το πλοίο του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού «Σαν Μάρκο», όσο το δυνατόν περισσότερα επιβατικά σκάφη. Ήδη χθες φορτώθηκε το πρώτο πλοίο, μεταφέροντας χίλιους Τυνήσιους, ενώ αύριο θα γίνει η δεύτερη μεταφορά.
Το βράδυ της Παρασκευής, 550 μετανάστες, όλοι άνδρες και ενήλικες, επιβιβάστηκαν στο «Σαν Μάρκο» με προορισμό τον Τάραντα, στην περιοχή Μαντούρια, όπου στήθηκε ένας καταυλισμός. Με αεροπλάνα απομακρύνθηκαν μέσα στο σαββατοκύριακο άλλοι 240 μετανάστες.
Είχαν προηγηθεί απίστευτες σκηνές, καθώς Τυνήσιοι, φωνάζοντας «Ελευθερία, ελευθερία», όρμησαν στα πλοία με τα τρόφιμα. Οι μετανάστες διαμαρτύρονταν από μέρες ότι περιμένουν υπερβολικά πολλή ώρα για τα γεύματά τους, ενώ δηλώνουν πως στη Λαμπεντούσα αισθάνονται φυλακισμένοι και απαιτούν να μεταφερθούν το ταχύτερο δυνατόν.
Κατά την τελευταία τους επίσκεψη στην Τύνιδα, οι υπουργοί Εσωτερικών και Εξωτερικών Μαρόνι και Φραττίνι κατέληξαν σε συμφωνία με τις αρχές της Τυνησίας. Σύμφωνα με αυτήν, η μεν Τυνησία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να εμποδίσει το κύμα των μεταναστών, η δε Ιταλία θα προσφέρει μέσα, εκπαίδευση και βοήθεια ύψους 150 εκ ευρώ.
Από τις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, στη Λαμπεντούσα έχουν φθάσει συνολικά 15 χιλιάδες μετανάστες, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να καταφθάνουν και στο νησί Παντελλερία.
Το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής, ένα πλοίο με 350 πρόσφυγες, από τους οποίους οι 200 γυναίκες, έφυγε από τις ακτές της Λιβύης, εξέπεμψε σήμα κινδύνου. Το σήμα εξέπεμψε ο ιερωμένος Δον Μοζέ Ζεράι, επικεφαλής ανθρωπιστικής οργάνωσης, που κατήγγειλε ότι οι μετανάστες εγκαταλείφθηκαν από ένα καναδικό πλοίο το οποίο ανήκει στη δύναμη του ΝΑΤΟ, και το οποίο λίγες ώρες νωρίτερα είχε προστρέξει προς βοήθειά τους.
Στη Λαμπεντούσα οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν πως στο νησί παρατηρείται πλέον έλλειψη πόσιμου νερού, ενώ η Περιφέρεια της Σικελίας με έγγραφό της προς τον υπουργό των Οικονομικών ζητά να ανασταλεί η εκ μέρους των κατοίκων και των εμπόρων του νησιού υποχρέωση καταβολής φόρων, καθώς και κάθε υποχρέωση προς τις τράπεζες και τους οργανισμούς κοινής ωφελείας.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Επίσκεψη στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, κ.Σ.Δήμα - 22/3/11

Image


Την Τρίτη 22 Μαρτίου, στις 18.30, η Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, επισκέφθηκε
τον Κορίνθιο Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κο Σταύρο Δήμα, στα κεντρικά
γραφεία της Νέας Δημοκρατίας επί της Λεωφόρου Συγγρού, σε συνάντηση που
διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Παύλος Πέππας, ο Γ.Γ.
Τοπικού Γραφείου Κορίνθου Γιώργος Ρούκης, η Γ.Γ Τοπικού Γραφείου
Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Άννα Τσουραπά, η Γ.Γ. Τοπικού Γραφείου
Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Κατερίνα Οικονόμου, ο Γ.Γ. Τοπικού Γραφείου
Βέλου – Βόχας Τρύφωνας Κόλλιας και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Χρίστος
Δήμας και Χρήστος Δημητρόπουλος.

Ο κος Δήμας ανέλυσε την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να αντιταχθεί στους
όρους του μνημονίου, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν
άμεσα τους νέους ανθρώπους όπως η ανεργία και η νεανική επιχειρηματικότητα.

Ξεκάθαρα στραμμένος σε φιλοσοφία ανάπτυξης με πρωταγωνιστές τους νέους
ανθρώπους για την πατρίδα μας, διευκρίνισε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας όσο
αφορά την πρόταση για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, τη μείωση της
γραφειοκρατίας, ενώ με τόλμη εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η πολιτεία οφείλει
να είναι ταχύτερη στην απόδοση δικαιοσύνης και ακόμα πιο αποφασιστική ειδικά
σε ζητήματα όπου εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα και διαχείριση δημοσίου
χρήματος.

Ταυτόχρονα, έδειξε ότι παρά τις αυξημένες αρμοδιότητες του δεν παραλείπει να
ενημερώνεται λεπτομερώς για τα τεκταινόμενα στην Κορινθία, αναφερόμενος
εκτός των άλλων στα προβλήματα του αγροτικού τομέα και στο ζήτημα που
έχει προκύψει με τη συγχώνευση σχολείων.

Τέλος, ξενάγησε τα μέλη της ΟΝΝΕΔ στους χώρους των νέων γραφείων του
κόμματος και ανανεώθηκε το ραντεβού για το επόμενο διάστημα.


onned-korinthias.gr

«Από τον δάσκαλό σας με αγάπη…» Λόγια σταράτα και ξεκάθαρα, και πάντα επίκαιρα !

“… Σήμερα σκέφτηκα να σας μιλήσω για τον Καραϊσκάκη, αλλά φοβάμαι ότι το μυαλό σας θα πάει αλλού, στο γήπεδο Καραϊσκάκη...
Σκέφτηκα να σας μιλήσω για το 1821, αλλά ο νους σας θα πάει στην Ορίτζιναλ. Συλλογίστηκα πολύ, για να καταλήξω αν αξίζει να σας ταλαιπωρήσω για κάτι τόσο μακρινό, τόσο ξένο… Άραγε, δύο αιώνες πίσω, κάποια γεγονότα, τι να λένε σε σένα; Σε εσένα που βιάζεσαι να φύγεις, να πας για τσιγάρο, να πάς για καφέ, ή για κάτι άλλο. Θα σου μιλήσω λοιπόν προσωπικά…