Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ή ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ "ΤΣΑΡΟ" Ή ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ...
 
Δεν υπάρχει άνθρωπος στην κυβέρνηση που να υπερασπίζεται τον Παπακωνσταντίνου. Έχει χάσει όλα τα ερείσματά του σε κυβέρνηση και κοινοβουλευτική ομάδα. Ο μόνος που αποτελεί εξαίρεση είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, που τουλάχιστον μέχρι χθες, φαινόταν ότι θα...
συνέχιζε να τον στηρίζει. Από χθες, όμως άλλαξαν πολλά. Έτσι όπως έχει δημιουργηθεί το κλίμα, για τον Παπανδρέου δυο λύσεις υπάρχουν. Άμεση αντικατάσταση του "τσάρου" με ανασχηματισμό, η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενδεχομένως μαζί με την Πορτογαλία, την Κυριακή 5 Ιουνίου ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την Ευρώπη και την Τρόικα. Το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τις πληροφορίες που έχουν περιέλθει στην Συγγρού. Σύμφωνα με αυτές ο Α. Σαμαράς έχει ανάψει το "πράσινο φως" σε στενούς συνεργάτες του που θέλουν να πολιτευθούν για να ξεκινήσουν την προεκλογική εκστρατεία τους. Από αυτά που υπάρχουν μέχρι σήμερα στο ρεπορτάζ, ο Παπανδρέου είναι ένα βήμα πριν από την ανακοίνωση πρόωρων εκλογών. Αυτό σημαίνει ότι θα παραγραφεί οριστικά και αμετάκλητα το σκάνδαλο της Siemens. Αυτά... από τo FIMOTRO 

Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Αστέρας Δερβενίου , το ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας αύριο στο Ξυλόκαστρο

Με τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο στις 5 το απόγευμα το πρωτάθλημα στην Α' κατηγορία Κορινθίας.
Ο πρωτοπόρος  Ατρόμητος Χιλιομοδίου , αγωνίζεται στην έδρα του με τον Αετό Κρυονερίου , που αναζητά πάση θυσία βαθμούς για την παραμονή του στην κατηγορία. Στο Σολομό , η Ελλάδα Βέλου , δοκιμάζεται από τον ισχυρό ΠΑΣ Κλένια. Στο Ξυλόκαστρο γίνεται το ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας ανάμεσα στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και στον Αστέρα Δερβενίου , ένα ντέρμπι γοήτρου ανάμεσα στις δύο συνδημότισσες ομάδες για το ποια ομάδα θα κατέχει τον ‘άτυπο τίτλο  της καλύτερης ομάδας της Δυτικής Κορινθίας. Την ίδια ώρα στο Δερβένι ο Πανευρωστινιακός θα αναζητήσει σωτήριο τρίποντο , κόντρα στους Αγίους Θεοδώρους σε μια μονομαχία «ζωής , θανάτου» , ενώ στην Αρχαία Κόρινθο γίνεται το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή Λεχαίου και την Προοδευτική Περιγιαλίου. Στην Ξυλοκέριζα , ο Σαρωνικός Γαλατακίου  θα επιδιώξει σωτήριο τρίποντο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λουτρακίου , ενώ  την ίδια ώρα ο Πανσολυγειακός υποδέχεται την Δάφνη  Εξαμιλίων.Τέλος στον Συνοικισμό ο Ισθμιακός αντιμετωπίζει τον Α. Ο. Σπαθοβουνίου.
Η 26η αγωνιστική
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ  
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜ. - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ

Oλυμπία Οδός: "Δεν υπάρχουν ποινικές ρήτρες για την καθυστέρηση των εργασιών"

Ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται και στις φήμες για τα διόδια στην Πατρών Κορίνθου

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την επιβολή διοδίων στο τμήμα Κορίνθου-Πατρών, η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ενημερώνει για τα ακόλουθα:
"Σύμφωνα με τη Σύμβαση Παραχώρησης, από την επίτευξη της Τέταρτης Αποκλειστικής Τμηματικής Προθεσμίας, διόδια στο τμήμα Κορίνθου-Πατρών συλλέγονται στα ολοκληρωμένα τμήματα.
Με δεσμευτική απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Τεχνικών Διαφορών, η Τέταρτη Αποκλειστική Τμηματική Προθεσμία έχει αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Ως αποτέλεσμα της απόφασης αυτής, το τρέχον σύστημα διοδίων ισχύει.
Είναι γεγονός ότι έχουν σημειωθεί σημαντικές καθυστερήσεις στην πρόοδο της κατασκευής. Οι λόγοι των καθυστερήσεων αυτών - όπως έχουν επανειλημμένως τονίσει η Ολυμπία Οδός και το Ελληνικό Δημόσιο - είναι οι καθυστερήσεις απαλλοτριώσεων, αρχαιολογικών ανασκαφών, μετατόπισης Δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφελείας, καθώς και οι ενστάσεις κατοίκων στο ΣτΕ σε θέματα χάραξης και περιβαλλοντικά (τμήμα Μιντιλόγλι-Κάτω Αχαΐα, Λίμνη Καϊάφα).
Είναι επίσης γεγονός ότι το Ελληνικό Δημόσιο έχει κάνει σημαντική πρόοδο με τις απαλλοτριώσεις το τελευταίο διάστημα, χωρίς όμως το γεγονός αυτό να μπορεί να αναπληρώσει την καθυστέρηση που έχει ήδη σημειωθεί. Για τους παραπάνω λόγους, η Επιτροπή Επίλυσης Τεχνικών Διαφορών αποφάνθηκε στις 31/03/2011 ότι υφίσταται καθυστέρηση, η οποία επηρεάζει την κρίσιμη διαδρομή του χρονοδιαγράμματος και ανέβαλε την Τέταρτη Αποκλειστική Τμηματική Προθεσμία.
Συνεπώς, δεν υπάρχουν ποινικές ρήτρες αφού η παράταση που έχει εγκριθεί είναι νόμιμη και εντός των όρων της Σύμβασης Παραχώρησης, ούτε έχουν νομική και συμβατική βάση τα αναφερόμενα περί μη είσπραξης διοδίων στην Κορίνθου-Πατρών μετά από την 4η Απριλίου 2011. Η αναβολή αυτή επιδεινώνει περαιτέρω την οικονομική κατάσταση του Παραχωρησιούχου. Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα διοδίων αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του αναγκαίου σχεδίου χρηματοδότησης για την επιτυχή προώθηση του Έργου".

thebest.gr

Άνοιξαν τα διόδια στο Ρίο οι οικοδόμοι. Κινητοποίηση για τη μη πληρωμή αντιτίμου

Ραντεβού στα διόδια του Ρίου έχουν αυτή την ώρα οι οικοδόμοι της Πάτρας. Πριν από λίγη ώρα άνοιξαν τα διόδια στο Ρίο προκειμένου οι οδηγοί να μην πληρώνουν αντίτιμο διέλευσης. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το συνδικάτο αναφέρει:

«Καλούμε τους οικοδόμους, σύσσωμες τις εργατικές και λαϊκές οικογένειες να δώσουν μαζικό και αποφασιστικό παρών με τη συμμετοχή τους στο άνοιγμα των διοδίων.

Η ληστεία του λαϊκού εισοδήματος, από τα όλο και περισσότερα πρόσθετα χαράτσια που καλούνται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι, με αποφάσεις των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, πρέπει να τελειώσει. Ταυτόχρονα οι απολύσεις εργαζομένων και τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες λαού κι εργαζομένων στο έργο στην «Ολυμπία οδό» όπως και σε άλλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα κατάργησης της επιχειρηματικής δράσης στις κατασκευές.

Καμιά ανοχή στη ληστεία μέσω των διοδίων . Να καταργηθούν τώρα όλα»!

Πηγή: thebest.gr

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ...ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ



Διαψεύδει η Προεδρία της Δημοκρατίας τις πληροφορίες μαϊμού που κυκλοφόρησαν σε site ότι δήθεν υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία Παπούλια-Παπανδρέου με θέμα το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών. Υπάρχει θέμα, όπως αποκαλύψε νωρίτερα το FIIMOTRO, με τίτλο...

ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!!!



Όπου αναφέρεται ότι «Έντονες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη τώρα στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του πρωθυπουργού διαμηνύουν σε κυβερνητικούς βουλευτές ότι ο Γιώργος Παπανδρεόυ το πρωί της Δευτέρας θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές ορίζοντας ως ημερομηνία εκλογών 20 ημέρες μετά τη διάλυση της Βουλής, όπως έγινε το 1996 επί Κώστα Σημίτη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο τριήμερο κατά το οποίο υπάρχει απεργία στα Μ.Μ.Ε, θα κάνει τις τελικές συναντήσεις του αλλά όπως όλα δείχνουν οι πρόωρες εκλογές είναι πολύ κοντα!!!» Το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες για πρόωρες εκλογές, αυτό όμως εάν ανακοινωθεί, θα προκύψει τη Δευτέρα. Όχι το τριήμερο που απεργούν τα ΜΜΕ...
Πληροφορίες :FIMOTRO

Δήμος Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου και οικονομικής επιτροπής

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου 13/4/2011
Σας καλούμε στη (ειδική) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί τη  ΤΕΤΑΡΤΗ  13  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης,  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το το εξής:
  1. Ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, έτους 2011.
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
ΚΑΖΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου 12/4/2011
Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί την  ΤΡΙΤΗ 12  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, στα  παρακάτω θέματα :

  1. Περί συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στη Δημοτική Κοινότητα Ευρωστίνης.
  2. Κατάρτιση τεχνικού προγράμματος έτους 2011 Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης-ανάκληση απόφασης αριθμ.130/2011του Δ.Σ.
  3. Τροποποίηση της αρ 75/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, περί συγχώνευσης ΝΠΔΔ του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και σύσταση νέου ΝΠΔΔ κατά τις διατάξεις του ν. 3852/2010, ως προς την επωνυμία.
  4. Έγκριση υποβολής πρότασης του έργου «Αποπεράτωση κατασκευής Ειδικού Σχολείου στην ΤΚ Συκιάς του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης» στο ΕΣΠΑ 2007-2013.
  5. Έγκριση και παραλαβή  της μελέτης: «Πράξεις αναλογισμού-Τροποποιήσεις σχεδίου πόλεως στο Δυτικό Ξυλόκαστρο»
  6. Αίτημα σχετικά με την απαγόρευση στάσης/στάθμευσης έμπροσθεν εξόδου κινδύνου θερινού κινηματογράφου ΑΥΛΑΙΑ.
  7. Αίτημα Δήμου προς Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου για παραχώρηση δημοσίου κτήματος στη  Τοπική Κοινότητα Κάτω Λουτρού για κοινωφελή σκοπό.
  8. Συγκρότηση επιτροπής κατάρτισης ετήσιου μητρώου αρρένων.
  9. Ορισμός μελών στη συγκρότηση Β/θμιας Επιτροπής  Ελέγχου Σταυλισμού  Ζώων και Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Ζωικών Προϊόντων.
  10. Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου: «Ασφαλτικά έργα οδοποιίας Δήμου Ξυλοκάστρου» ,  αριθμ. μελέτης 19/2008
  11. Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις του οδικού δικτύου της πόλης  και οικισμών δημοτικών διαμερισμάτων Ξυλοκάστρου», αριθμ. μελέτης 70/2007.
  12. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του υποέργου 7: Ανάθεση μελέτης «Συμπληρωματικά έργα για τη  Ολοκλήρωση του Χ.Υ.Τ.Α. Ξυλοκάστρου» του έργου : «Κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν.Κορινθίας»
  13. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας στο έργο: «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων»
  14. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας  στο έργο : « Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση  αγροτικών δρόμων στα Τ.Δ. Ν. Βρυσούλων-Ξανθοχωρίου»
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
ΚΑΖΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 12/4/2011

ΠΡΟΣ: Μέλη Οικονομικής Επιτροπής·Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
Καλείστε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στις 12 Aπριλίου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, που θα γίνει στο γραφείο του Προέδρου αυτής, σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010, με θέματα:
Σύνταξη προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων έτους 2011 Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ

Ομαδική Έκθεση Αγιογραφίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε όλους τους φίλους του Facebook:
Συμμετοχή της Χριστίνας Γεωργαντοπούλου σε Ομαδική Έκθεση Αγιογραφίας. που θα γίνει στην ισόγεια Gallery AUDITORIUM  της οδού Σίνα 2-4- 6 [κέντρο Αθήνας, μεταξύ Πανεπιστημίου και Ακαδημίας] απο την Τετάρτη 13 Απριλίου ως και το Σάββατο 16 Απριλίου 2011
Εγκαίνια Τετάρτη 13 Απριλ. 18μμ-21μμ.//Διάρκεια 13-16 Απριλίου/ Ωρες >15-21μμ & Σάββατο 10πμ-14μμ & 17-21μμ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ...

 

Η χθεσινή απάντηση του υφυπουργού κ. Ντόλιου, σε αναφορά του βουλευτή κ. Μανωλάκη σχετικά με τη διάβρωση των ακτών, μας οδηγεί σε δύο πρώτα συμπεράσματα:

1. Ο υφυπουργός ομολογεί, εμμέσως πλην σαφώς, ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη και σχέδιο για τη συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος.

2. Μας κάνει για άλλη μία φορά γνωστό ότι οι δήμοι, παρ' ότι παραπονιούνται έντονα για άμεση αντιμετώπιση επικίνδυνων φαινομένων διάβρωσης, δεν έχουν κάνει μελέτες για να απορροφήσουν τα διαθέσιμα χρήματα. Σχέδιο; Προετοιμασία; Μελέτες; Παρακολούθηση προγραμμάτων; Άγνωστες λέξεις. Πέφτουν δρόμοι, σπίτια αλλά εμείς φωνάζουμε και δεν κάνουμε ότι θα μπορούσαμε και έπρεπε να κάνουμε. Θα επανέλθω...

Α.Α.Ζ.

4-7-2011 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΑΚΤΩΝ

ΤΟ ΔΝΤ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ

 

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μελετά σχέδιο που θα του επιτρέψει να δανείζεται απευθείας από τις διεθνείς αγορές ώστε να μπορεί να παρέχει βοήθεια σε κράτη-μέλη που βρίσκονται σε κρίση, σύμφωνα με έγγραφο του οργανισμου όπως μεταδίδει το Bloomberg...


«Ενδεχομένως να προκύψουν περιστάσεις που αυτό θα είναι είτε απαραίτητο, είτε προτιμότερο από πλευράς αποτελεσματικότητας, ώστε να αυξηθούν σημαντικά οι ίδιες πηγές χρηματοδότησης του ΔΝΤ» αναφέρει το έγγραφο με ημερομηνία 23 Μαρτίου.

«Αν και το 2009-2010 αυτό μπορούσε να επιτευχθεί μέσω της καταφυγής στα κράτη-μέλη, επρόκειτο για μία διαδικασία χρονοβόρα και όχι πάντα βιώσιμη πολιτικά. Αντ’ αυτού, η καθιέρωση της δυνατότητας απευθείας δανεισμού από τις αγορές ώστε να ενισχύονται τα κεφάλαια του Ταμείου ίσως αξίζει να διερευνηθεί περαιτέρω» αναφέρεται στο έγγραφο, το οποίο δημοσιοποιήθηκε μία μόλις ημέρα αφότου το ΔΝΤ δήλωσε έτοιμο να παράσχει στήριξη στην Πορτογαλία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από τα κράτη-μέλη του ΔΝΤ, τα οποία και θα κληθούν αν εγκρίνουν το σχέδιο, αλλά είναι πιθανό να συναντήσει εμπόδια, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.
 
fimotro.blogspot.com

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Για συγκάλυψη του Άκη Τσοχατζόπουλου απο το ΠΑΣΟΚ και ασυλία του απο την κυβέρνηση έκανε λόγο στην βουλή με αφορμή τα σκάνδαλα που συνδέονται με τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης...

Απολαμβάνει της Ασυλίας γιατί εκβιάζει οτι θα ανοίξει το στόμα του και θα την πληρώσουν και υψηλόβαθμοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ , σημείωσε, ενώ ανέφερε οτι τον ταμία του Άκη, τον έκοψε το κόμμα απο υποψήφιο στην Κρήτη γιατί γνώριζαν οτι τα είχε «αρπάξει» αλλά δεν ζήτησαν να ασκηθεί ποινική δίωξη.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατηγόρησε και τον Τάσο Μαντέλη ως δοσίλογο της χούντας , που όλοι γνώριζαν οτι υπηρετήσει στα ΕΑΤ-ΕΣΑ ως αξιωματικός άλλα κανένας δεν μιλούσε . Για άλλη μια φορά ζήτησε απο την κυβέρνηση να προσφύγει σε εκλογές

fimotro.blogspot.com

"Νταβατζιλίκι" 50.000 ευρώ στους εργολάβους!

 
Γράφει η Αναστασία Γαλάνη
Μόλις...50.000 ευρώ στοίχισαν στο ελληνικό Δημόσιο τα οδοιπορικά έξοδα των υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ποσό αδικαιολόγητο για αντίτιμο διοδίων αν αναλογιστεί κανείς ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπάρχουν έξι σταθμοί διοδίων, που μάλιστα ανήκουν σε ιδιώτες. Εν καιρώ κρίσης και οικονομικής δυσπραγίας της χώρας το Υπουργείο Υποδομών  διαθέτει υπέρογκα ποσά για τις μετακινήσεις των υπαλλήλων των περιφερειών στις.. ιδιωτικές εταιρίες που διαχειρίζονται τα διόδια.
Όπως προκύπτει απο έγγραφο που αναρτήθηκε στο πρόγραμμα  "Διαύγεια" του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στις 5 Απριλίου 2011, ο κ. Δημήτρης Ρέππας ένέκρινε την παράκτω πίστωση:
"Εγκρίνουμε τη διάθεση πίστωσης ποσού πενήντα χιλιάδων ευρώ από τους πόρους της Τ.Ε.Ο. Α.Ε. για την πληρωμή δαπανών στοιχειώδους συντήρησης της Διεύθυνσης Δημοσίων Έργων Περιφέρειας Πελλοποννήσου και συγκεκριμένα για την κάλυψη δαπανών εκτός έδρας μετακινήσεων και οδοιπορικών εξόδων του προσωπικού για τη διαχείριση και εποπτεία μελετών και εργών συντήρησης βελτίωσης του οδικολυ δικτύου αρμοδιότητας της, έτους 2011.


newpost.gr

Η Τρόικα... βάζει χέρι στην ΑΕΚ!


Στο κλίμα της εποχής θα κινηθεί η Ένωση που σχεδιάζει άγριες περικοπές στα συμβόλαια των παικτών, ενώ δεν αποκλείεται να πουλήσει αρκετούς πρωτοκλασσάτους ώστε να εξοικονομήσει χρήματα.

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στην ΑΕΚ

Έβαλαν φωτιά σε σύνδεσμο της ΑΕΚ – Δείτε το βίντεο

Το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ την "υποχρεώνει" να περικόψει τα έξοδα της. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθεί όπως όλα δείχνον το καλοκαίρι, εκτός κι αν γίνει η έκπληξη και βρεθεί "συμπαίκτης" που θα βάλει χρήματα στην ΠΑΕ.

Ο πρώτος στόχοις των διοικούντων είναι να μειώσει τα συμβόλαια Σκόκο και Χιμένεθ. Ο Αργεντινός πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ και το νέο του συμβόλαιο προβλέπει αμοιβές 1,2 εκ. ευρώ ετησίως. Αντίστοιχα είναι τα ποσά και για τον τενχικό της Ένωσης.

Ο Σκόκο δεν αποκλείεται να πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού αρκεί βέβαια να εισπράξει η ΑΕΚ τα 3 εκ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα. Όσον αφορά στον Χιμένεθ το συμβόλαιο του λήγει το 2012 όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει στην Ελλάδα μέχρι τότε.

Από εκεί και πέρα, στο στόχαστρο της διοίκησης θα μπουν τα συμβόλαια των Ντιόπ, Γκερέιρο. Ο πρώτος αμοίβεται με 800.000 ευρώ ετησίως ενώ ο δεύτερος με 590.000 ευρώ. Λογικά θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν και οι δύο.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και για τον Σάχα που εισπράττει 550.000 ευρώ το χρόνο, ενώ ο Μπλάνκο που είναι ο επόμενος πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν.

Μείωση θα προταθεί και στον Νίκο Λυμπερόπουλο που είναι ο τελευταίος παίκτης που υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ ετησίως.

newsit.gr

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Μίκης Θεοδωράκης - Συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη

VIDEO 1        VIDEO 2    VIDEO 3

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Καλύτερα να κλείνουν στόματα !



Image



onned-korinthias.gr

Χρόνιο γεωλογικό φαινόμενο οι ρηγματώσεις στον Πλάτανο Αιγιαλείας

Δεν έχει σχέση με τα έργα της Νέας Εθνικής Οδού, το γεωλογικό φαινόμενο στον Πλάτανο Αιγιαλείας, αναφέρει το υπουργείο Υποδομών. Χρόνιο χαρακτηρίζει το υπουργείο Υποδομών το γεωλογικό φαινόμενο που παρατηρείται στην περιοχή Άνω Πλατάνου Αιγιαλείας και έχει εκδηλωθεί και είναι γνωστό πολύ πριν την έναρξη των έργων της Νέας Εθνικής Οδού.
Από την πρώτη στιγμή το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έχει επιληφθεί του προβλήματος σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες και έχει ζητήσει από τον παραχωρησιούχο να πράξει τα όσα εμπίπτουν στις δικές του υποχρεώσεις για ενδεχόμενο συσχετισμό του κατασκευαζόμενου έργου με τις ρηγματώσεις στα κτίσματα.
Οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις των ειδικών επιστημόνων δεν επιβεβαιώνουν τέτοιο συσχετισμό. Το υπουργείο, ως έχει υποχρέωση, εξαντλεί κάθε διαθέσιμο τρόπο για την αποσαφήνιση των αιτιών του προβλήματος. Γι’ αυτό, μεταξύ άλλων, συνεργάζεται με τον ειδικό εμπειρογνώμονα Μιχάλη Καββαδά, καθηγητή Γεωμηχανικής του ΕΜΠ, ο οποίος πήγε για επί τόπου αυτοψία, χθες 7 Απριλίου.
Οι κάτοικοι του χωριού με δηλώσεις τους σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα οφείλεται στα έργα για το νέο οδικό άξονα Κορίνθου- Πατρών.

«Φέτος οι πολίτες δεν θέλουν να σουβλίσουν μόνο... αρνί».

Αισθήματα ανασφάλειας αλλά και φοβίας ότι θα πέσουν θύματα αποδοκιμασιών στις γιορτές του Πάσχα μετά τα γιουχαϊσματα της 25ης Μαρτίου έχει καταλάβει αρκετούς πολιτικούς τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ.
Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, οι βουλευτές δείχνουν απρόθυμοι να συγχρωτιστούν με ψηφοφόρους και είναι ενδεικτική η δήλωση πολιτικού στο περιστύλιο της Βουλής: «Φέτος οι πολίτες δεν θέλουν να σουβλίσουν μόνο... αρνί».
Κοινή εκτίμηση των περισσοτέρων, είναι ότι αυτή τη στιγμή οι "καυτές" ζώνες των "στόχων" μιας πιθανολογούμενης εκδήλωσης επιθετικών διαθέσεων εκ μέρους ατόμων ή ομάδων πολιτών κατανέμονται ως εξής:
Στην πρώτη και πλέον χαρακτηριζόμενη ως "ομάδα υψηλού κινδύνου" είναι μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και γαλάζια στελέχη που διετέλεσαν υπουργοί στις κυβερνήσεις Καραμανλή.
Στη δεύτερη ομάδα περιλαμβάνονται βουλευτές οι οποίοι μέχρι πρότινος εθεωρείτο ότι είχαν προνομιακή μεταχείριση από τα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς εμφανίζονταν συχνά στα τηλεοπτικά στούντιο.
 Στο μεταξύ  αργά χθες βράδυ στα διόδια της Αγ. Τριάδας στο Μώλο Φθιώτιδας  τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» για μια ακόμη φορά είχαν καταλάβει το σταθμό και τα διερχόμενα αυτοκίνητα περνούσαν ελεύθερα και μάλιστα κορνάροντας, αφού έβρισκαν τις μπάρες σηκωμένες και δεν πλήρωναν.

Όλα εξελίσσονται ομαλά μέχρι που στα διόδια έφτασε ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης. Το αυτοκίνητο του βουλευτή σταματά για να πληρώσει. Οι συγκεντρωμένοι, που δεν γνωρίζουν ακόμη με ποιον έχουν να κάνουν, του φωνάζουν να περάσει ελεύθερα όπως όλοι οι άλλοι οδηγοί. Ο οδηγός επιμένει να πληρώσει, οι καταληψίες δεν αφήνουν και αρχίζει μια έντονη λογομαχία.

Ο βουλευτής που καθόταν στη θέση του συνοδηγού βγαίνει έξω και λέει ξανά ότι θέλει να πληρώσει και όπως είπαν τουλάχιστον δύο αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport, βουτάει μια γυναίκα από τον γιακά και αρχίζει να την ταρακουνάει. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι αρπάζουν από τα χέρια του βουλευτή τη γυναίκα και τον απωθούν, ενώ απειλούνται πιο σοβαρά επεισόδια.

Ο Χρήστος Μαγκούφης μπαίνει μέσα στα γραφεία των διοδίων και σε λίγο στα διόδια φτάνει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Άνδρες της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ, του τοπικού τμήματος, ακόμη και ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας Νίκος Δουβλέκας.

Τότε τα μέλη του κινήματος πληροφορούνται ότι πρόκειται για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη.

Η γυναίκα που είχε το επεισόδιο με τον βουλευτή μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ οι συγκεντρωμένοι απειλούν και φωνάζουν συνθήματα όπως: «Δεν τα φάγαμε μαζί...οι κλέφτες και τα λαμόγια να πάνε στη φυλακή» κι άλλα παρόμοια.

Ο βουλευτής με τον οδηγό του και ακόμη ένα ζευγάρι που τον συνόδευε. έμειναν για τουλάχιστον μια ώρα μέσα στα γραφεία των διοδίων. Όταν βγήκε για να φύγει το LamiaReport τον ρώτησε τι έχει να πει για το επεισόδιο.

«Ήθελα να πληρώσω και δεν με άφηναν. Είναι δικαίωμα του καθενός αν θέλει να πληρώσει. Δεν χτύπησα καμία γυναίκα. Η κυρία που δήλωσε τραυματισμένη και ήρθε το ασθενοφόρο για να την πάρει, έπαιζε θέατρο», είπε ο βουλευτής.

Οι συγκεντρωμένοι από την πλευρά τους έκαναν λόγο για προκλητική και εριστική συμπεριφορά από ένα εκπρόσωπο του κοινοβουλίου, που δεν σέβεται τον δίκαιο αγώνα των πολιτών.

Δείτε βίντεο




NEWS

Το «Δεν πληρώνω» στα διόδια της Ελευσίνας σήμερα το απόγευμα

«Δεν πληρώνουμε τη κρίση τους, όλοι στους δρόμους για την ελευθερία». Με αυτό το σύνθημα, μέλη της επιτροπής «Δεν πληρώνω» κατεβαίνουν σήμερα στα διόδια της Ελευσίνας προκειμένου να ανοίξουν τις μπάρες για τους οδηγούς. Η κινητοποίηση ξενικά στις 16:30 νωρίς σήμερα το απόγευμα.


Βγαίνουν αύριο στους δρόμους οι εργαζόμενοι στους Ο. Τ. Α.

Στην πλατεία Καραΐσκάκη , στην Αθήνα, θα συγκεντρωθούν αύριο τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στη συνέχεια προγραμματίζουν και πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει «τη συνεχιζόμενη κυβερνητική πολιτική λιτότητας με μέτρα κατάφωρης κοινωνικής αδικίας» και καλεί όλους τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «να μεταβούν στην Αθήνα και να ενώσουν τις φωνές τους κατά της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που επιτίθεται στα δικαιώματα των μισθωτών και των συνταξιούχων. Καλεί επίσης σε συμμετοχή και όλους τους εργαζομένους του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα».

Δύο νεκροί από το νέο σεισμό στην Ιαπωνία. Στους 132 οι τραυματίες, σύμφωνα με το κρατικό κανάλι NHK

Ο ισχυρότατος σεισμός των 7,4 Ρίχτερ που έπληξε ξανά χθες την Ιαπωνία είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 132, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Ιαπωνίας NHK.
Σύμφωνα με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής στην περιφέρεια Yamagata βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μια 63χρονη γυναίκα τα ξημερώματα, η οποία υποστηριζόταν από συσκευή οξυγόνου, που σταμάτησε να λειτουργεί όταν ο σεισμός έκοψε το ρεύμα.
Το δεύτερο θύμα ήταν ένας άντρας 79 ετών ο οποίος πέθανε σε νοσοκομείο της περιφέρειας Miyagi όταν έπαθε καρδιακό επεισόδιο μόλις έγινε ο σεισμός.
Τέσσερα σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς στην περιφέρεια Miyagi και τρία κάηκαν, όπως και στην περιφέρεια Iwate.

newsbeast.gr

Πράσινα παραμύθια για το Χρέος επί Νέας Δημοκρατίας

Προπαγανδιστικός ο ισχυρισμός ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. αύξησε το δημόσιο χρέος κατά 125 δισεκατομμύρια ευρώ. Επί ενάμιση χρόνο περίπου, το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία με ένα προπαγανδιστικό ισχυρισμό: Επί των ημερών της, λέει, η Ελλάδα δανείστηκε 125 δισεκατομμύρια! Άρα η Νέα Δημοκρατία «φταίει», για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα… Προσέξτε, τώρα, τι σημαίνει προπαγάνδα: Από τα 125 δισεκατομμύρια που δανείστηκε η Νέα Δημοκρατία στα χρόνια της διακυβέρνησής της, 2004-2009:

- τα 45 δισεκατομμύρια αφορούν «αναχρηματοδότηση» του παλαιότερου χρέους. Δηλαδή έληγαν κάποια προηγούμενα δάνεια και δανείστηκε η Ελλάδα να τα εξοφλήσει. Δεν ήταν καινούργιο χρέος. Ήταν παλαιό χρέος που αναχρηματοδοτήθηκε…                                                                      - «Καινούργιο χρέος» ήταν τα υπόλοιπα 80 δισεκατομμύρια ευρώ. Κι απ’ αυτά:                            - το 62,5% (50 δισ. στα 80) πήγαν για τόκους προηγουμένων ετών. Δηλαδή για να εξυπηρετηθεί παλαιότερο χρέος, που το βρήκε η Νέα Δημοκρατία από τις προηγούμενες κυβερνήσεις (του ΠΑΣΟΚ).                                                                                                                                                  - το 12,5% (10 δισ. στα 80) πήγε για πληρωμές εξοπλιστικών προγραμμάτων, που επίσης είχαν παραγγείλει προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.                                                                         - το 8,95% (7,2 δισ. περίπου στα 80) πήγε για πληρωμές Κοινωνικής Ασφάλισης – στα Ταμεία της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και του ΙΚΑ – που επίσης είχαν υπογράψει οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.                                                                                                                                                    - και το 3,3% (2,6 δισ. περίπου στα 80) για χρέη νοσοκομείων που άφησε το ΠΑΣΟΚ και τα πλήρωσαν οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας!                                                                              - τέλος ένα ακόμα 4% (3,2 δισ. περίπου στα 80) πήγε για «λοιπές χρεώσεις» που άφησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ… Τα 73 στα 80 ήταν υποχρεώσεις που άφησε πίσω του το ΠΑΣΟΚ! Η καθαρή «συμβολή» των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας στο χρέος, για τα πεντέμισι χρόνια που έμεινε στην εξουσία, ήταν γύρω στα 7 δισεκατομμύρια!                                                            Η Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, δεν δημιούργησε «πρόσθετο χρέος» 125 δισεκατομμυρίων, ούτε 80, αλλά μόλις… 7 δισεκατομμύρια. Σήμερα το ΠΑΣΟΚ, όπως όλοι ξέρουμε, μέσα από τη λαίλαπα του ΔΝΤ έχει αυξήσει το Χρέος μας πέρα από κάθε σύγκριση με το παρελθόν.                           Κι έχει από πάνω το θράσος να μιλάει…

REPORT 24

Τέλος ο Ντουντού από Ολυμπιακό


Ο Βραζιλιάνος μέσος φεύγει από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Ατλέτικο Μινέϊρο έναντι 1,1 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός, εκτός από το 1,1 εκατ. ευρώ που προσφέρει η Μινέϊρο, θα γλιτώσει και το συμβόλαιο του Ντουντού, το οποίο θα στοίχιζε περίπου 5 εκατ. ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια.
Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Βραζιλιάνου μέσου στην Ατλέτικο Μινέϊρο.

skai.gr

Η φάση των "16" του παιδικού πρωταθλήματος Κορινθίας περιόδου 2010 -2011 για τα Final Four

 
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΡΑ 10.30

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ  ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ  ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΛΕΧΑΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06
ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΩΡΑ: 17.00

ΠΕΤΡΙΟΥ  ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ  ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΚΛΕΝΙΑΣ  ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΠΕΛΟΠΑΣ
ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ   ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΩΡΑ: 10.30

ΝΕΜΕΑΣ  ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ  ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΣΠΟΡ ΚΑΜΠ  ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΣΟΦΙΚΟΥ  ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ  ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06 -  ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΣΤΑΔ.ΒΕΛΟΥ  ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ -  ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

 
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 17.00

ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛIOMOΔΙΟΥ - ΚΥΨΕΛΟΣ
ΣΤΑΔ.ΚΙΑΤΟΥ  ΠΕΛΟΠΑΣ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ

Κόρινθος: Και άλλες προσφυγές...

 

Η Κόρινθος καλείτε να πληρώσει συνολικά 8.355 € σε νέες προσφυγές που κατέθεσαν πρώην ποδοσφαιριστές της. Συγκεκριμένα καλείτε να πληρώσει 4.025 ευρώ για την προσφυγή που έχει καταθέσει ο Μιχάλης Μελίσσης και ακόμη 4.330 ευρώ για την προσφυγή του Γιάννη Κωστόπουλου. Σε περίπτωση που δεν «συμμορφωθεί», τότε θα αφαιρούνται από την Κόρινθο δύο βαθμοί σε κάθε ματς, ενώ θα κατακυρώνεται ο αγώνας υπέρ του αντιπάλου.


Η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:
«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθʼ ολοκληρίαν την από 02/02/2011, με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 4.704/02-02-2011 Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΛΙΣΣΗ, κατά του καθʼ ου ΤΑΠ με την επωνυμία «Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογός ΚΟΡΙΝΘΟΣ». Επιβάλει και Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπʼ αρίθμ. 139/2010 Απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος του καθʼ ου ΤΑΠ. Ειδικότερα, επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος του καθʼ ου ΤΑΠ με την επωνυμία «Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογός ΚΟΡΙΝΘΟΣ»: (α) την κατʼ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών και (β) την κατʼ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των τριών χιλιάδων οχτακοσίων είκοσι πέντε Ευρώ (3.825,00) νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο σκεπτικό και διατακτικό της υπʼ αρίθμ. 289/2010 Απόφασης της Αʼ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και μέχρι την εξόφλησή του, καθώς και του ποσού των διακοσίων Ευρώ (200,00) για τη δικαστική του δαπάνη, συμφώνως με το ίδιο διατακτικό της υπʼ αρίθμ. 139/2010 Απόφασης της Αʼ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο».
Η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τον Γιάννη Κωστόπουλο:
«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθʼ ολοκληρίαν την από 28/01/2011, με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 3.753/28-01-2011 Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ιωάννη Κωτσόπουλου, κατά του καθʼ ου ΤΑΠ με την επωνυμία «Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογός ΚΟΡΙΝΘΟΣ». Επιβάλει και Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπʼ αρίθμ. 16/2011 Απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος του καθʼ ου ΤΑΠ. Ειδικότερα, επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος του καθʼ ου ΤΑΠ με την επωνυμία «Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογός ΚΟΡΙΝΘΟΣ»: (α) την κατʼ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών και (β) την κατʼ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των τεσσάρων χιλιάδων εκατόν τριάντα Ευρώ (4.130,00) νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της υπʼ αρίθμ. 515/2010 Απόφασης της Αʼ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και μέχρι την εξόφλησή του, καθώς και του ποσού των διακοσίων Ευρώ (200,00) για τη δικαστική του δαπάνη».


 

Κυβέρνηση σε κατάσταση διάλυσης και αποσύνθεσης

Η συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ απέδειξε για μια ακόμη φορά πως, ενώ η κυβέρνηση ζητά συναίνεση στα σκληρά μέτρα που σχεδιάζει, δεν μπορεί να τα βρει ούτε με τους βουλευτές που τη στηρίζουν. Την κριτική που έκανε η Νέα Δημοκρατία από την αρχή, την υιοθετούν τώρα και οι ίδιοι. Και μάλιστα με βαρύτατες εκφράσεις. Ομολογούν τώρα ότι είναι “ανακόλουθοι στις δεσμεύσεις” τους,ότι “όλο λένε πως δεν θα πάρουν νέα μέτρα και όλο παίρνουν”,ότι “το Μνημόνιο δεν βγαίνει” και ότι “χρειάζεται αλλαγή πολιτικής”. Και διερωτάται όλος ο ελληνικός λαός πώς, ενώ δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, προφασίζονται ότι ζητούν συνεννόηση με τους άλλους; Και πώς, ενώ ο Πρωθυπουργός συνομιλεί τακτικά με πρωταγωνιστές της παγκόσμιας κερδοσκοπίας (αυτής που υποτίθεται ότι ο ίδιος δημόσια καταγγέλλει), δεν ακούει τους δικούς του βουλευτές; Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν είναι απλά και μόνο σκορποχώρι. Είναι σε κατάσταση διάλυσης και αποσύνθεσης. Και αυτό, την ώρα που διαλύουν την αγορά, πολλαπλασιάζουν τα λουκέτα και αυξάνουν την ανεργία.Τη δική τους ασυνέπεια, τη δική τους αναξιοπιστία, τη δική τους διάλυση πληρώνει, δυστυχώς, ο λαός

REPORT 24

Αποδοκιμάστηκε ο Καστανίδης στο Μεσολόγγι ( video )

Αποδοκιμάστηκε ο Καστανίδης στο Μεσολόγγι ( video )Είναι πλέον ολοφάνερο ότι οποιοδήποτε μέλος αυτής της κυβέρνησης επισκεφθεί πόλη της Ελλάδας, αντιμετωπίζει την λαϊκή κατακραυγή.
Χθες ήταν η σειρά του Υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη του Μεσολογγίου.
Άμα τη αφιξει του, συνάντησε τις αποδοκιμασίες και τα γιουχαΐσματα των Μεσολογγιτών. Όπως φαίνεται και από το παρακάτω video ,οι κάτοικοι του Μεσολογγίου δεν πολυχάρηκαν που είδαν τον υπουργό Δικαιοσύνης μπροστά τους και….
Δείτε το video. Μέχρι το 1:27 καταγράφει αποδοκιμασίες στον περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα και από εκεί και πέρα καταγράφονται τα έντονα γιουχαΐσματα προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης.



politis-gr.com