Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΑΧΑΪΑ: Καταργούν το Καραμανδάνειο και μετατρέπουν το νοσοκομείο Καλαβρύτων σε Κέντρο Υγείας!!!

Την Δευτέρα κατατίθεται τροπολογία με την οποία θα επιτρέπεται πλέον η κοινή διοίκηση περισσότερων νοσηλευτικών ιδρυμάτων

Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους του Υπουργείου Υγείας στην εισήγηση που εχει στα χέρια του ο Υπουργός Ανδρέας Λοβερδος, προβλέπεται ότι   θα υπάρχουν 8 νοσοκομεία λιγότερα στην Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα, ενώ  7 νοσοκομεία θα μετατραπούν σε Κέντρα Υγείας. Πρόκειται για τα νοσοκομεία Καλαβρύτων, Ληξουρίου και Κρεστένων.

Το νοσοκομείο Ναυπλίου θα μετατραπεί σε νοσοκομείο χρόνιων παθήσεων, όπως επίσης και το Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος στην Πάτρα.
Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες καταργούνται το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης και το Καραμανδάνειο στην Πάτρα.

thebest.gr

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Γιάννη Βαρδινογιάννη

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Γιάννη Βαρδινογιάννη
Άγνωστοι πυροβόλησαν σήμερα τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του εφοπλιστή Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Κηφισιά. Σύμφωνα με την αστυνομία πολλά ερωτηματικά καλύπτουν την επίθεση σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία και εφοπλιστή.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι λίγα λεπτά μετά τις 02.00 αφού πυροβόλησαν προς την οικία του χάθηκαν στο σκοτάδι. Στο σημείο έφθασαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., πήραν καταθέσεις και διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες που σκόρπισαν τον τρόμο και την αναστάτωση. Οι δύο βολίδες που βρέθηκαν σφηνωμένες στο μπαλκόνι μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να εξεταστούν. Μέχρι στιγμής στις έρευνες δεν συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική.

Νεκρός εντοπίστηκε ο 46χρονος ψαράς που αγνοείτο στον Κορινθιακό Κόλπο

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του Κορινθιακού κόλπου μεταξύ των νησίδων «Βρομούς» και «Καλοί Νήσοι» ο 46χρονος επαγγελματίας ψαράς, ο οποίος αγνοούνταν από τις 5 του μήνα.

Το σκάφος του 46χρονου, είχε βρεθεί τουμπαρισμένο και ημιβυθισμένο, βορειοανατολικά του Ξυλόκαστρου. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Κατήγγειλε τον Ηρακλή ο Αστέρας Τρίπολης!

Η καταγγελία βασίζεται στο έγγραφο που κατέθεσε ο Πιλάβιος στη Βουλή

Σε καταγγελία στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας σε βάρος του Ηρακλή, προέβη την Παρασκευή ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες ζητούν αφαίρεση επτά βαθμών από το «γηραιό» επικαλούμενοι το άρθρο 22 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ περί «διαστρέβλωσης αγώνα». Η καταγγελία βασίζεται στο έγγραφο που κατέθεσε ο Σοφοκλή Πιλάβιος στη Βουλή, περί πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας.

Πηγή: sportfm.gr

«Μπλόκο» στα blogs της Google - "Θύμα" και οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"

ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ  "ΧΑΘΗΚΑΝ" ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το μύνημα που δίνει από χθες η blogger είναι!! (Blogger is currently unavailable, Blogger is currently unavailable. We apologise for this interruption in service. Please visit Blogger Status for additional details.)

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "TA NEA"

Αναστάτωση σε εκατομμύρια μπλόγκερ από όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει ένα τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε χθες στην πλατφόρμα Blogger της Google, το οποίο οδήγησε στη μερική διακοπή λειτουργίας απροσδιόριστου αριθμού ιστολογίων.

Οι διαχειριστές των blogs με την κατάληξη «blogspot.com» δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αναρτήσεις, ενώ παράλληλα οι αναγνώστες τους δεν μπορούν να δημοσιεύσουν σχόλια.

Τα ιστολόγια είναι διαθέσιμα μόνο για ανάγνωση. Το πρόβλημα έχει επηρεάσει και τα ιστολόγια του Blogger στην Ελλάδα, με δεκάδες χρήστες να διαμαρτύρονται σε αναρτήσεις που κάνουν στο Twitter και στο Facebook.

Το πρόβλημα

Από χθες δεν είναι δυνατή η πρόσβαση των διαχειριστών στους λογαριασμούς τους. Όσοι το επιχειρούν έρχονται αντιμέτωποι με το μήνυμα: «Το Blogger δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν. Λυπούμαστε για τη διακοπή της υπηρεσίας».

Παράλληλα, ορισμένοι χρήστες του Blogger που κατάφεραν χθες να κάνουν αναρτήσεις, δεν τις είδαν ποτέ να δημοσιεύονται.

Σε ανάρτηση που έκαναν τεχνικοί του Blogger στο φόρουμ τεχνικής υποστήριξης της υπηρεσίας, υποστήριξαν ότι η μερική διακοπή λειτουργίας των ιστολογίων οφείλεται σε προγραμματισμένη συντήρηση. Πρόσθεσαν δε ότι «οι μηχανικοί (της υπηρεσίας) εργάζονται σκληρά για να επαναφέρουν το Blogger σε κανονική λειτουργία και να αποκαταστήσουν τις αναρτήσεις και τα σχόλια».

Ωστόσο, σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο ιστολόγιο της υπηρεσίας (http://status.blogger.com/), αναφέρεται ότι «το Blogger θα τεθεί σε λειτουργία ‘’μόνο για ανάγνωση’’ (‘’read-only’’) την Τετάρτη (11/05) στις 10:00 μ.μ. PST (σ.σ. Πέμπτη 8:00 π.μ. ώρα Ελλάδας) για περίπου μία ώρα για λόγους συντήρησης».

Το χρονοδιάγραμμα αυτό δεν τηρήθηκε. Αντιθέτως, από χθες το πρωί μέχρι σήμερα η υπηρεσία υπολειτουργεί και δεν επιτρέπει σε εκατομμύρια χρήστες και αναγνώστες ιστολογίων την πρόσβαση στις αναρτήσεις και τα σχόλια.

Η Google δεν έχει ακόμη εξηγήσει σε τι οφείλεται η μεγάλη καθυστέρηση στην αποκατάσταση λειτουργίας της υπηρεσίας. Επιπλέον, δεν έχει παράσχει πληροφορίες για το πόσο ευρύ είναι το πρόβλημα, αν δηλαδή επηρεάστηκε το σύνολο των blogs ή απλώς ένα μέρος τους.

Πάντως, διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι τα μηνύματα που έχουν αναρτήσει, αλλά δεν δημοσιεύθηκαν ποτέ, δεν έχουν χαθεί και θα επανέλθουν σύντομα.

«Προκειμένου να επανέλθει το Blogger σε κανονική λειτουργία, όλα τα μηνύματα (που αναρτήθηκαν) από τις 7:37 π.μ. PT (σ.σ. 5:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας) την Τετάρτη 11/5 έχουν αφαιρεθεί προσωρινά. Αναμένουμε πλήρη αποκατάσταση σύντομα», έγραψε το Blogger στο λογαριασμό του στο Twitter σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Σε νεότερη ανάρτηση στο Twitter, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας), το Blogger ανακοίνωσε το εξής: «Έχουμε ξεκινήσει να επαναφέρουμε τις αναρτήσεις που είχαν αφαιρεθεί προσωρινά και αναμένουμε ότι το Blogger σύντομα θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία».

Μηνύματα διαμαρτυρίας

Ο επίσημος λογαριασμός του Blogger στο Twitter (@ blogger) έχει κατακλυστεί από μηνύματα δυσαρέσκειας χρηστών της υπηρεσίας που δεν έχουν πρόσβαση στα blogs τους.

Η εταιρεία απαντά στον καθένα ξεχωριστά, ζητώντας συγγνώμη για τη διακοπή λειτουργίας και υπόσχεται γρήγορη λύση στο πρόβλημα. «Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη. Εργαζόμαστε σκληρά για να αποκαταστήσουμε την υπηρεσία και την πίστη σας (σε αυτή)», έγραψε επανειλημμένα το Blogger στο Twitter, απαντώντας στους χρήστες που διαμαρτυρήθηκαν.

Τον περασμένο μήνα το Blogger ανακοίνωσε ότι προχωρά σε ριζικό επανασχεδιασμό της υπηρεσίας. Ωστόσο σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter υποστήριξε ότι η τρέχουσα μερική διακοπή λειτουργίας δεν συνδέεται με την έναρξη των εργασιών επανασχεδιασμού.

Η πλατφόρμα Blogger της Google είναι η δημοφιλέστερη υπηρεσία δημιουργίας και φιλοξενίας ιστολογίων στον κόσμο. Δημιουργήθηκε το 1999 από την εταιρεία Pyra Labs, η οποία εξαγοράστηκε από την Google το 2003.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Searchenginejournal.com το Blogger αριθμεί σήμερα περισσότερους από 10 εκατ. χρήστες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται πόσοι εξ αυτών είναι ενεργοί.

Isthmos.gr

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ !

   Άποψη του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας Στέλιου Μάρκελλου

Χρηματικές αποζημιώσεις του έτους 2009, για τους κωπηλάτες εργαζόμενους αμπελοκαλλιεργητές της Νεμέας : Βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα, μετά από ενάμιση χρόνο ! Η διαδικασία προσδιορισμού τους αποδεικνύεται λάθος μέγα από πάσης απόψεως. Εξαναγκάζονται έτσι οι αμπελουργοί να περιμένουν ακόμα και επανεξέταση του θέματος ή και νέες ακόμα ενστάσεις σε χρόνο πρόσθετο και απροσδιόριστο. Υποχρεώνονται οι συμπολίτες μας αμπελοκαλλιεργητές να προσφύγουν οργανωμένα-με πρωτοβουλία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νεμέας-στα αρμόδια Δικαστήρια. Κατευθύνονται στη δικαιοσύνη να βρουν το δίκιο τους. Τα λεφτά τους ! Θα δικαιωθούν άραγε ; Το ευχόμαστε ολόψυχα. Δυνατός ο θεός να στηρίξει τον αδύναμο. Τα ταμεία του κράτους πάντως είναι άδεια. Το εθνικό σκάφος έχει βρει ξέρα. Και το πολιτικό σύστημα δεν αλλάζει. Βουλιάζει, συμπαρασύροντας και σύσσωμη τη χώρα. Επιβάλλοντας να διασχίσουμε καινούργιες θάλασσες με καινούργια σκαριά

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, κ. Γ. ΔΕΔΕ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


          Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2011, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Γ. Δέδες, υποδέχτηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, αντιπροσωπεία των αγροτών της Κορινθίας, που νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας και απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο του Α.Σ. Κιάτου, κ. Παπαβασιλείου, τον Πρόεδρο του Α.Σ. Βόχας, κ. Παπαλέκα, τον Πρόεδρο του Α.Σ. Στιμάγκας, κ. Δαρδάνη, τον Πρόεδρο Κτηνοτρόφων Κορινθίας, κ. Στέφα και εκπροσώπους αγροτών.

         Η συγκέντρωση και η συνάντηση πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τη διαμαρτυρία των αγροτών για το Νομοσχέδιο που αφορά στον ΕΛΓΑ και η αντιπροσωπεία τους μέσω ψηφίσματος, ζήτησε να παγώσει ή να αποσυρθεί ο Νόμος και η εισφορά των αγροτών και κτηνοτρόφων να αποδίδεται στον ΕΛΓΑ με την ταυτόχρονη είσπραξη του Φ.Π.Α. από τους δικαιούχους. Σύμφωνα με τους αγρότες, τα αρνητικά σημεία του Νόμου αφορούν στις τριμελείς επιτροπές αξιολόγησης, στην υποχρεωτική ασφάλιση χωρίς διασφάλιση και στις ζώνες επικινδυνότητας για τα αγροτικά προϊόντα.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΣΠ. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠ​ΟΥΛΟΥ

Ο Γραμματέας Πολιτών με Αναπηρία της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρος Σταυριανόπουλος, με αφορμή την κινητοποίηση και εξαγγελία της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, για την αναγκαστική αποχή της Χώρας μας, από τις επίσημες Διεθνείς Αθλητικές Διοργανώσεις, που εξασφαλίζουν τις «θέσεις συμμετοχής της Χώρας μας, στους Παραπολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012», λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης από διετίας των Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ και των επιχορηγήσεων κάλυψης των δαπανών Παραολυμπιακής προετοιμασίας, δήλωσε τα ακόλουθα:

Υποχρεωτικές μετατάξεις υπαλλήλων ΟΤΑ – Καταργούνται οργανικές θέσεις - «Κούρεμα» 25.000 συμβασιούχων



Κατατίθεται άμεσα τροπολογία για τις μετατάξεις από δήμους με πλεονάζον προσωπικό στο Δημόσιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΝΕΑ». Θα ξεκινήσει από τους υπερχρεωμένους ΟΤΑ στους οποίους θα επιτραπεί να καταργούν οργανικές θέσεις. Με τις μετατάξεις θα αντιμετωπιστεί η έλλειψη προσωπικού από την αποφασισθείσα μείωση κατά 25.000 των νέων συμβασιούχων στο δημόσιο...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ν.Δ.κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ



Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Χθες, ημέρα που ανακοινώσαμε το Σχέδιο της ΝΔ για Επανεκκίνηση της οικονομίας, για Έξοδο της χώρας από την Κρίση, είχαμε τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για την ανεργία. Και τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι ο εφιάλτης της ανεργίας γίνεται ολοένα και πιο απειλητικός.
Το ποσοστό της εκτοξεύτηκε στο 15,9% τον περασμένο Φεβρουάριο, με τον αριθμό των ανέργων να φτάνει πλέον μια ανάσα από τις 800.000.
Από αυτούς το 19% είναι γυναίκες. Και το 40,4% νέες και νέοι έως 24 χρονών. Σχεδόν ένας στους δυο νέους αναζητούν απεγνωσμένα να βρουν δουλειά.
Το λανθασμένο μείγμα της  κυβερνητικής πολιτικής έχει ολέθρια αποτελέσματα στην οικονομία και διαλύει τον κοινωνικό ιστό της χώρας.
Το σχέδιο Επανεκκίνησης της Νέας Δημοκρατίας θα προκαλέσει δημιουργικό σοκ και έρχεται να δώσει «ανάσες» στην οικονομία. Να στηρίξει την υγιή επιχειρηματικότητα. Να ανοίξει το δρόμο για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Δίνει «όπλα» για τον πόλεμο απέναντι στην ανεργία.
Ενδεικτικά σας αναφέρω:

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΔ κ Θ ΝΑΚΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Θανάσης Νάκος, σχετικά με τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη  για την κατάσταση στην Αθήνα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝ​ΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟ BLUE SKY


http://youtube.com/user/dkatsios


Τη συζήτηση με θέμα : ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
(Ο εποικισμός της Ελλάδος με εισβολή αλλοφύλων),
θα παρουσιάσει το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 Μαΐου 2011, ώρα 19:00,
ο Νίκος Αργυρόπουλος στην εκπομπή  του “Η ώρα των Βετεράνων  από τον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY,
με προσκεκλημένους τους κ.κ.
Ιωάννη         Ανδριόπουλο,   Δικηγόρο,
Παναγιώτη  Λάγκαρη,           Υποστράτηγο, της ΕΛ.ΑΣ. έ.α.
Γρηγόρη      Κοσσυβάκη,      Δικηγόρο.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε και μέσω του διαδικτύου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : http://blueskytv.gr 

Νέο site

Νέο site http://www.newsit/​now.gr

Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγαν κι’ οι γάιδαροι!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Μέσα σε μία μόνο εβδομάδα ζήσαμε:
Τις αποκαλύψεις περί «υπόγειων συνεννοήσεων» του πρωθυπουργού με τον Ντομινίκ Στρος-Καν.
Την πεντάωρη εξαφάνιση του υπουργού των Οικονομικών κάπου μεταξύ Αθήνας, Μονάχου και Λουξεμβούργου.
Τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας για «νεφελώδεις πολιτικές», αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει του λοιπού να επικυρώνονται τα μνημόνια από το υπουργικό συμβούλιο και το κοινοβούλιο.
Τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας περί «ανάγκης ανάκτησης της ικανότητας  πολιτικής διεύθυνσης της χώρας».
Τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας περί σπαρασσόμενου πληρώματος επί σκάφους καταμεσής του πελάγους.

Προεκλογικά παιχνίδια με τον Μεγαλέξανδρο - ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΦΙΠΠΟ ΑΓΑΛΜΑ

Γράφει ο Τηλέμαχος Κόκκος

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα τοποθετηθεί επίσημα το πολυαναμενόμενο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς ο Γκρούεφσκι θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός για προεκλογικούς λόγους.
Ο ιππέας είναι έτοιμος και περιμένει τη διαμόρφωση της πλατείας των Σκοπίων.
Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Facebook, «κατέβηκε» μετά από αντιδράσεις. Εντούτοις υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία ότι το γλυπτό έχει τελειώσει.
Σε φήμες, μάλιστα, που κυκλοφόρησαν ότι ο ορειχάλκινο γλυπτό του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται ήδη στα Σκόπια και φυλάσσεται σε υπόστεγο αεροπλάνων, δεν δόθηκε κάποια απάντηση.
«Όπως και να έχει όμως, το κοινό θα ενημερωθεί επαρκώς όταν θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος», είναι η επίσημη απάντηση.
Ο δήμαρχος μάλιστα των Σκοπίων Βλαντιμίρ Τοντόροβιτς, στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, επιβεβαίωσε ότι μόνον μερικά τμήματα του μνημείου έχουν τελειώσει και απομένει το σιντριβάνι και ορισμένα ακόμη.
Όπως, μάλιστα, αναφέρει ο Τύπος, το μεγάλου ύψους άγαλμα, αποτελείται από επτά μέρη, τα οποία σύμφωνα με τους ειδικούς θα συναρμολογηθούν επί τόπου.
Το χυτό άγαλμα, το οποίο κόστισε 10 εκατομμύρια ευρώ, θα είναι πιο ψηλό από τα γύρω κτίρια της πλατείας των Σκοπίων.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ