Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Πόσο κοστίζει η …αλληλεγγύη ;

Της Νατάσας Ράγιου


Η Βούλα Σ., ετών 45, χωρισμένη, με δυο παιδιά και (φυσικά) άνεργη ,ξύπνησε ένα πρωί κακόκεφη, όπως όλα τα τελευταία πρωινά της ανεργίας της και βρήκε στην αλληλογραφία της ένα γράμμα από την εφορία . Κιτρίνισε (φυσικά) , σκέφτηκε ότι σίγουρα για καλό δεν ήταν, πήρε ένα ηρεμιστικό χαπάκι καλού – κακού , κάθισε σε μια καρέκλα και άνοιξε το φάκελο.Ήταν η εισφορά αλληλεγγύης . Τη φορολογούσαν για τον προηγούμενο μισό χρόνο. Έξι μήνες όλους κι όλους δούλεψε πριν την απολύσουν λόγω περικοπών συν κάτι λεφτά απ τον ΟΑΕΔ για την ανεργία και της έβγαλαν μπουγιουρντί εκτάκτου φόρου αλληλεγγύης..Αισθήματα αλληλεγγύης πάντα είχε η Βούλα αλλά δεν ήξερε ότι, αυτή τη φορά, με αυτή την κυβέρνηση, θα της τα κοστολογούσαν τόσο ακριβά : 553 ευρώ έπρεπε να πληρώσει! Και μάλιστα μέχρι 30 Σεπτεμβρίου…Την πρώτη ζαλάδα που της ήρθε την απέδωσε στην υγρή ζέστη, μετά σκέφτηκε μήπως ήταν εγκεφαλικό, πήγε να πάρει τηλέφωνο αλλά το σταθερό ήταν κομμένο και στο κινητό η κάρτα είχε λήξει …Ψυχραιμία, μονολόγησε… Θα ξαπλώσω και θα μου περάσει..Μόλις ξεκαθάρισε λίγο το μυαλό της, είδε την υποσημείωση, κάτω από το 553 ευρώ: «Αν ανήκετε στις ειδικές κατηγορίες (μακροχρόνια άνεργοι, άτομα με αναπηρία κλπ), ελάτε για να κάνουμε νέο εκκαθαριστικό»Ανάσανε κι αναστέναξε ή αναστέναξε και ανάσανε, δεν κατάλαβε…«Εντάξει, σκέφτηκε ,μάλλον λάθος θα έγινε , ας πάω να διευθετήσω το θέμα γιατί έτσι κι αλλιώς, πού θα βρω πεντακόσια πενήντα τρία ευρώ…;;»Μόνο τα ..τρία είχε κι αυτά…Πήγε την άλλη μέρα πρωί-πρωί στην εφορία και εξήγησε στον υπάλληλο την κατάσταση, λέγοντας του ότι πρέπει να γίνει άλλο εκκαθαριστικό για την περίπτωση της .Και πήρε την απάντηση: « Ξέρετε, δεν έχω ενημερωθεί για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για τη νέα εκκαθάριση . Το ΤΑΞΙΣ δουλεύει και γνωρίζει , όμως εμείς ακόμα περιμένουμε να ενημερωθούμε και κατόπιν θα σας ενημερώσουμε. Ελάτε την άλλη βδομάδα..»«Μα … εδώ λέει ότι πρέπει να πληρώσω αυτά τα λεφτά μέχρι 30/9, ψέλλισε η Βούλα, «και δεν τα έχω ούτε πρόκειται να τα βρω ..»« Ε τι να σας κάνω κυρία μου, προερχόμαστε από απεργία σας λέω, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα…» είπε ο υπάλληλος και η συζήτηση έλαβε τέλος .

Νατάσα Ράγιου

Αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ

π. Βουλευτής Αχαΐας.

report 24

Προσλήψεις Συμβολαιογράφων

Γραπτό διαγωνισμό για την πλήρωση 160 κενών θέσεων συμβολαιογράφων της περιφέρειας κάθε εφετείου προκήρυξε το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως ενημερώνει το www.aigialeianews.gr. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 4 Οκτωβρίου στις έδρες των Εφετείων Αθηνών και Θεσσαλονίκης.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έως και τις 29 Σεπτεμβρίου να υποβάλουν στον γραμματέα της οικείας Τριμελούς Οργανωτικής Επιτροπής σχετική αίτηση - υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνουν απαραίτητα την έδρα και την περιφέρεια του Ειρηνοδικείου που επιθυμούν να διορισθούν. Μαζί με την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν σειρά δικαιολογητικών. Ειδικά για τους υποψηφίους με την ιδιότητα του δικηγόρου απαιτείται προσκόμιση πιστοποιητικού του Δικηγορικού Συλλόγου στον οποίο είναι εγγεγραμμένοι.
Επιπλέον θα πρέπει να καταθέσουν αποδεικτικό καταβολής στον γραμματέα της οικείας Τριμελούς Οργανωτικής Επιτροπής, ποσού εξέταστρων ύψους 60 ευρώ. Ο διαγωνισμός θα είναι ενιαίος για όλη τη χώρα και τα θέματα θα είναι κοινά για τους υποψηφίους. Οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν σε θέματα: α) Αστικού Δικαίου, β) Εμπορικού Δικαίου, γ) Πολιτικής Δικονομίας, δ) Κώδικα Συμβολαιογράφων, ε) Ειδικών νόμων της οροφοκτησίας και κάθετης ιδιοκτησίας, του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, Δασικού Κώδικα, Φορολογίας μεταβίβασης ακινήτων από οποιαδήποτε αιτία και τελών χαρτοσήμου, των νόμων για τη σύσταση και τον σκοπό του Οργανισμού Κανονισμού Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδος, για τη διαδικασία κτηματογράφησης, για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου και για τη λειτουργία του Εθνικού Κτηματολογίου.
Τα θέματα λαμβάνονται από την ύλη τη σχετική με τα καθήκοντα του συμβολαιογράφου και η εξέταση των μαθημάτων γίνεται με συνθετική παρουσίαση πρακτικού θέματος και ερωτημάτων θεωρητικού χαρακτήρα. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν προαιρετικά σε μία έως δύο ξένες γλώσσες.
Οι κενές θέσεις συμβολαιογράφων στίς Περιφέρειές των Εφετείων Πατρών  , Ναυπλίου και Καλαάτας κατανέμονται ως εξής:
Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
Ειρηνοδικείο
Αιγιαλείας
1
Ειρηνοδικείο
Ακράτας
1
Ειρηνοδικείο
Αποδοτίας (Άνω Χώρα)
1
Ειρηνοδικείο
Αροανίας
1
Ειρηνοδικείο
Γαστούνης
1
Ειρηνοδικείο
Ελευσίνας (Κοντοβάζαινα)
2
Ειρηνοδικείο
Εχίνου (Κατούνα)
1
Ειρηνοδικείο
Λαμπείας (Δίβρη)
1
Ειρηνοδικείο
Πατρών
3
Ειρηνοδικείο
Προσχίου (Πλάτανος Ναυπακτίας)
1
Ειρηνοδικείο
Πύργου
1
Ειρηνοδικείο
Σαμαίων (Αιγιαλός)
2
Ειρηνοδικείο
Σολίου (Μύτικας)
1

Ε. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Ειρηνοδικείο
Άργους
1
Ειρηνοδικείο
Άργους (Αχλαδόκαμπος)
1
Ειρηνοδικείο
Μάσσητος (Κρανίδι)
1
Ειρηνοδικείο
Σικυώνος
1
Ειρηνοδικείο
Τευθίδος (Λαγκάδια)
1
Ειρηνοδικείο
Τροπαίων
1
Ειρηνοδικείο
Ψωφίδος (Δημητσάνα)
1
Ειρηνοδικείο
Ορχομενού (Λεβίδι)
1
Ειρηνοδικείο
Τρίπολης (Βλαχοκερασιά)
1
Ειρηνοδικείο
Τροπαίων (Βαλτεσινίκο)
1

ΣΤ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ειρηνοδικείο
Εράνης (Φιλιατρά)
3
Ειρηνοδικείο
Φλεσσιάδος (Χώρα)
1
Ειρηνοδικείο
Γυθείου (Άγ. Νικόλαος)
1


Δημοσκόπηση: 8 στους 10 πιστεύουν ότι πήγαν χαμένες οι θυσίες- 6 μονάδες μπροστά η ΝΔ

Έξι μονάδες διαφορά εμφανίζει η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ σε δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στις Κυριακάτικες εφημερίδες «Πρώτο Θέμα» και «Τύπος της Κυριακής». Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το στοιχείο της δημοσκόπησης που δημοσιεύει το "Πρώτο Θέμα" και αφορά στην οικονομική κρίση. Το 79% πιστεύει ότι πήγαν χαμένες οι θυσίες των πολιτών τους τελευταίους 12 μήνες ενώ 6 στους 10 πολίτες φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους.
Στην δημοσκόπηση της ALCO για το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ με 5,8%.
Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 21,3% και το ΠΑΣΟΚ 15,5%. Το ΚΚΕ προσεγγίζει το 7,4%, το ΛΑΟΣ 5,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5%, η ΔΗΣΥ 2,2%, η ΔΗΜΑΡ 2,5%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ 3,5%, το Άρμα Πολιτών 1,6%, άλλο κόμμα επιλέγει το 3,3%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος 32,6% (λευκό, άκυρο, αποχή και αναποφάσιστοι).
Με αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά ΝΔ (29,3%) - ΠΑΣΟΚ (21,3%) φθάνει τις 8 μονάδες.
Στην δημοσκόπηση της εταιρείας PULSE για τον «Τύπο της Κυριακής» η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες.
Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 21,5%, το ΠΑΣΟΚ 15,5%, το ΚΚΕ 9%, το ΛΑΟΣ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,5%, η ΔΗΜΑΡ 3%, η ΔΗΣΥ 2%, το Άρμα Πολιτών 2%, άλλο κόμμα 4%, ενώ όσοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν λευκό ή αποχή ή είναι αναποφάσιστοι φθάνουν το 30%.
Η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ είναι στο 36% και της ΝΔ στο 60%. Το 59,5% δεν επιλέγει ως καταλληλότερο πρωθυπουργό κανέναν μεταξύ των κ Παπανδρέου και Σαμαρά ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει 24% και ο πρωθυπουργός 15%.

Ιδιωτική εταιρία αναλαμβάνει την... σωτηρία της Ελλάδας

Εξοικονόμηση 125 δισ. ευρώ και μείωση του χρέους στο 90% του ΑΕΠ υπόσχεται η γερμανική Roland Berger για την χώρα μας.

Η άμεση μείωση του χρέους και ένα ευρύ πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων αποτελεί μέρος του σχεδίου εταιρίας, για την αντιμετώπιση της κρίσης στη χώρα μας. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η γνωστή γερμανική εταιρία συμβούλων, Roland Berger, έχει ετοιμάσει αυτό το “σχέδιο διάσωσης” για την Ελλάδα, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με την εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση WirtschaftsWoche (WiWo), το σχέδιο προβλέπει άμεση μείωση του χρέους της Ελλάδας στο 90% του AΕΠ με τη δημιουργία μιας εταιρείας καταπιστευτικής διαχείρισης , ανάλογης της γερμανικής 'Treuhand', υπό τον έλεγχο της Ευρωζώνης, για τις ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα.
Σε αυτήν θα περιέλθουν οι προς ιδιωτικοποίηση φορείς και περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου τα οποία είναι ιδιωτικοποιημένα στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, αυτοκινητόδρομοι κ.α., αλλά όχι "πολιτιστικά αγαθά".
Η εταιρία Roland Berger υπολογίζει την αξία τους στα 125 δις ευρώ. Προτείνει να διατεθούν τα 60 δις για την αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας προς τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης και το υπόλοιπο να αναλάβει ο προσωρινός μηχανισμός στήριξης EFSF. Με τον τρόπο αυτό το χρέος της Ελλάδας "θα μειώνονταν από το 145% στο 90% του ΑΕΠ", δήλωσε στη WiWo, ο διευθυντής της Roland Berger, Μάρτιν Βίτι.
Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Wiwo ισχυρίζεται ότι το σχέδιο είναι εν γνώσει του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος είπε ότι "αυτές οι σκέψεις είναι στη γραμμή που σκεφτόμαστε κι εμείς".
 
24h NewsRoom

«Τρίποντο»... με ζόρι! ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη

Ο στόχος του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο ήταν διπλός. Οι τρεις βαθμοί της νίκης και η βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στην Ξάνθη. Και τον πέτυχε, έστω και με άγχος στο τέλος. Νίκησε 3-2 τον Εργοτέλη, για την 4η αγωνιστική και παρουσιάστηκε καλύτερος απ' ό,τι στην πρεμιέρα του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο.
Βέβαια, η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» δεν κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, ιδίως στο δεύτερο 45λεπτο στο οποίο οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι ( στο πρώτο 25λεπτο) και με το πείσμα τους διεκδίκησαν το θετικό αποτέλεσμα ως το τέλος, «επιστρέφοντας» μετά το 1-3. Τελικά ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε, αν και στο τέλος «ζορίστηκε» και με καλή ψυχολογία από τη νίκη «βλέπει» τον αγώνα της Τετάρτης (28/9) με την Αρσεναλ στο Λονδίνο.
Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς, μόλις στο 4' με τον Μιραλάς (σε φάση που υπάρχει και δοκάρι του Τζιμπούρ). Εχοντας πετύχει το στόχο του, έλεγξε τον αγώνα, πίεσε ψηλά και δεν απειλήθηκε, παρά μόνο σε ένα 10λεπτο (15'-25') όταν ο Εργοτέλης ισορρόπησε, βγήκε στην επίθεση και είχε τις ευκαιρίες των Χίμπλινγκερ (16') και Κουτσιανικούλη (21').
Στη συνέχεια, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν, κράτησαν τον έλεγχο, αν και με εξαίρεση την κεφαλιά του Μαρκάνο στο 24' δεν δημιούργησε ευκαιρία. Όμως έφτασε στο 2-0 στο 41' με το εύστοχο πέναλτι του Φουστέρ, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν υπάρχει ανατροπή του Τζούνιορ στον Μιραλάς (στο ριπλέι, πάντως, φαίνεται ότι υπάρχει επαφή).
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με αναγκαστική αλλαγή για τον Εργοτέλη στην άμυνα, με τον Σαρρή στη θέση του Χίμπλινγκερ. Οι Κρητικοί, όμως, ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά, έπαιξαν επιθετικά και «έψαξαν» το γκολ, το οποίο και πέτυχαν με πολύ ωραίο τρόπο (εκτέλεση φάουλ) του Ρομάνο στο 55'. Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βγει στην επίθεση, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τζιμπούρ στο 59' αλλά οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να είναι μπροστά.
Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε μετά το 70' βγήκε μπροστά για να πετύχει το 3ο γκολ που θα «καθάριζε» τον αγώνα και το πέτυχε στο 76' με τον Μαρκάνο. Εκεί φάνηκε ότι θα εξασφαλίσει με άνεση τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως ο Εργοτέλης δεν το έβαλε κάτω, μείωσε στο 85' και πάλι με τον Ρομάνο και έκανε «ντέρμπι» το τέλος της αναμέτρησης! Ο Βαλβέρδε έβαλε τον Μέλμπεργκ αντί του Μιραλάς, οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά για να πετύχουν την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι το 2-3 έμεινε ως το τέλος.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Γιαλούσης (81' Κυριακίδης), Βίσιο, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ (46' Σαρρής), Τζούνιορ, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Ρομάνο, Μπούντιμιρ (71' Κατσικοκέρης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάντσο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Αμπντούν (62' Ιμπαγάσα), Μιραλάς (88' Μέλμπεργκ), Φουστέρ (73' Χαβίτο), Τζιμπούρ.
sentragoal

Συμφωνία συνεργασίας στη Μόσχα μεταξύ των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και της Ενωμένης Ρωσίας


O Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και της Ενωμένης Ρωσίας στη Μόσχα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Υπογράψαμε με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Βουλής, κ. Μπόρις Γκρίζλοφ, συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του κόμματος “Ενωμένη Ρωσία”.
Η συμφωνία αυτή αντανακλά τις σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο κομμάτων, καθώς επίσης και τους φιλικούς δεσμούς, συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας. Δεσμοί που βασίζονται, στις αρχές της ανεξαρτησίας, της ισότητας και του αμοιβαίου σεβασμού. Σχέσεις συνεργασίας  στο εμπόριο, στη βιομηχανία,  στην ενέργεια, στον Τουρισμό, στη Ναυτιλία και σε πλειάδα άλλων τομέων. Σχέσεις, οι οποίες αναπτύσσονται και εμβαθύνονται από τις κυβερνήσεις και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι και σήμερα τον Αντώνη Σαμαρά, με σημαντικά αποτελέσματα. Σχέσεις που διαπνέονται και ορίζονται διαχρονικά μέσα από τους ιστορικούς δεσμούς φιλίας μεταξύ του ελληνικού και του ρωσικού λαού.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, η στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνία μεταξύ των κομμάτων μας εκτείνεται σε διεθνές, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο και περιλαμβάνει μία σειρά από τομείς στρατηγικής σημασίας.
Η συμφωνία αυτή θέτει γερά θεμέλια μεταξύ των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και της Ενωμένης Ρωσίας, με προοπτική και βάθος χρόνου».

"Πήραν κεφάλη" Α.Ο Λουτρακίου , Θύελλα Πετρίου και Ελλάδα Βέλου στην Α΄ Κορινθίας

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκε , σήμερα, το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κορινθίας  
Την δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα σημείωσαν ο Α.Ο Λουτρακίου ( επικράτησε στο Θώδειο στάδιο του Σαρωνικό Γαλατακίου με 4 - 1 ) , η Θύελλα Πετρίου ( νίκησε με 5 – 2 , στη Νεμέα, τον Άλμπαρτο Κόρφου) και η Ελλάδα Βέλου ( επικράτησε  με  2 – 1 , μέσα στο Ξυλόκαστρο επί του τοπικού Ηρακλή) και βρίσκονται επικεφαλείς  στην βαθμολογία με 6 βαθμούς.
Με ένα βαθμό στις αποσκευές του « απέδρασε» ο Αστέρας Δερβενίου από το γήπεδο του Σολομού, όπου απέσπασε ισοπαλία με σκορ  2 – 2 από την ισχυρή ομάδα του  ΠΑΣ Κλένια . Στο  Σοφικό ο Πανσολυγειακός  συνέτριψε με 4 – 0 τον Πανεμεατικού, ενώ στο Κιάτο , ο Πέλοπας  νίκησε με 2 – 0 την Προοδευτική  Περιγιαλίου. Στο γήπεδο των Εξαμιλίων, ο Ισθμιακός  με επικράτησε  με  1 – 0 του Ολυμπιακου Λουτρακίου , ενώ τέλος , στην Αρχαία Κόρινθο,  ο Ηρακλής Λεχαίου επικράτησε με 2 – 1 του Α. Ο. Σολομού

Η 2η Αγωνιστική

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ                 4 - 1
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ                   1 - 0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ                                 2 - 1
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ          2 - 0
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ                                2 - 2
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ                  5 - 2
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ                        4 - 0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ                  1 - 2

Η βαθμολογία
( Σε 2 αγώνες)

1
7 - 1
6
2
8 - 2
6
3
5 - 1
6
4
6 - 2
4
5
6 - 2
4
6
3 - 2
4
7
2 - 1
3
8
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
6-4
3
9
3 - 2
3
10
2 - 4
3
11
1 - 6
3
12
3 - 4
1
13
0 - 3
0
14
1 - 5
0
15
1 - 7
0
16
2 - 9
0