Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Π.Μπεγλίτης: ο κ. Καρατζαφέρης επιλέγει την φυγή για να μην αναλάβει, έμπρακτα, την εθνική ευθύνη που του αναλογεί. Το αδιέξοδό του είναι προφανές.

 Ο Βουλευτής Κορινθίας και εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης πριν από λιγο αναφερόμενος στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη,  δήλωσε

«Η χώρα δίνει μια σκληρή διαπραγματευτική μάχη για την επιβίωση της, σε ένα δυσμενές ευρωπαϊκό περιβάλλον. Η μάχη πρέπει να κερδηθεί, δυστυχώς, με μεγάλες θυσίες.
Σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή όμως, που διακινδυνεύεται το μέλλον της χώρας και του Ελληνικού λαού, ο κ. Καρατζαφέρης επιλέγει την φυγή για να μην αναλάβει, έμπρακτα, την εθνική ευθύνη που του αναλογεί. Το αδιέξοδό του είναι προφανές. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μεγαλόσχημες λέξεις.
Η δική μας θέση είναι:
Στις κρίσιμες ψηφοφορίες που ακολουθούν στην Βουλή, το συμφέρον της πατρίδας επιβάλλει την υπεύθυνη στάση όλων των βουλευτών και τη θετική τους ψήφο, ώστε η χώρα και οι Έλληνες να πορευτούν με ασφάλεια στην έξοδο από την κρίση και παράλληλα να διαμορφώσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη, με κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.»

*Αναβλήθηκαν οι συνεδριάσεις της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.