Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Η άθλια κατάσταση του οδικού δικτύου Θολού - Φιγαλείας εξαγριώνει τους κατοίκους της περιοχής

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται η επαρχιακή οδός Θολού - Νέας Φιγαλείας καθώς μετά από έναν "βαρύ" από καιρικές συνθήκες χειμώνα δεν έγινε καμία συντήρηση και η κατάσταση του σε μήκος 10χλμ είναι άθλια!
Όγκοι σαθρών υλικών από τα βουνά βρίσκονται στο δρόμο εδώ και 6 μήνες, στην περιοχή Ρεβελέικα ο δρόμος έχει καταρρεύσει και τον κρατούν "ζωντανό" με συνεχόμενες επιχωματώσεις.
Στην περιοχή Δυστύχημα ο δρόμος έχει κοπεί στα δύο και κατά μήκος όλου του οδοστρώματος υπάρχουν δεκάδες τεράστιες και βαθιές λακκούβες (φώτο).
Οι κάτοικοι της Φιγαλείας δηλώνουν και καταγγέλλουν ότι ενώ γνωρίζει τα προβλήματα και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Νομαρχία Ηλείας αδιαφορούν πλήρως!

"Η κατάσταση έχει φθάσει στο αμήν"... δηλώνουν οι κάτοικοι στο "ΦΙΓΑΛΕΙΑ-ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"... κάποιος πρέπει να επέμβει άμεσα θα υπάρξουν ατυχήματα? συμπληρώνουν.
Καθημερινά το δρόμο διασχίζουν εκατοντάδες κάτοικοι με τα οχήματα τους, τουρίστες με προορισμό το Ναό του Απόλλωνα και το ποτάμι της Νέδας, λεωφορεία των ΚΤΕΛ, τουριστικά πούλμαν κα.
"Δεν γίνεται συνέχεια να κυκλοφορούν οι οδηγοί στο αντίθετο ρεύμα για να αποφύγουν τις λακκούβες, δεν γίνεται οι οδηγοί μετά από μία στροφή να "πέφτουν" πάνω σε τόνους σαθρών υλικών που παραμένουν στο δρόμο από τις κατολισθήσεις του χειμώνα, δεν γίνεται οι οδηγοί να ?σπάνε? τα οχήματα τους σε κάθε λακκούβα που θα πέφτουν!"... αναφέρουν στις διαμαρτυρίες τους οι κάτοικοι της περιοχής.

patrisnews.com