Ως Διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ καταγγέλλουμε την απαράδεκτη διαιτησία του βοηθού διαιτητή κ. Μπάρτζη, ο οποίος με τις υποδείξεις του, αλλοίωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της ομάδας μας με την Ελλάδα Βέλου.
Μόλις στα πέντε πρώτα λεπτά άφησε δύο φορές τους παίκτες της Ελλάδας Βέλου να βρεθούν απέναντι στον τερματοφύλακα μας Κολιμάδη ξεκινώντας από ελεγχόμενες θέσεις. Μία από αυτές τις φάσεις μάλιστα κατέληξε στην ισοφάριση των φιλοξενούμενων. Το  αποκορύφωμα της παράστασής του ήταν η φάση του 90ου λεπτού όταν και σταμάτησε υποδεικνύοντας λανθασμένα οφσάιντ, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, τον παίκτη μας Μυργιώτη σε φάση τετ-α-τετ. Ο διαιτητής δε του αγώνα κ. Π. Κακριδής δεν απέβαλε ως όφειλε τον αρχηγό της ομάδας του Βέλου, Φ. Αράπι στο 1ο ημίχρονο, ο οποίος έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα τον αποκάλεσε «χεσμένο».
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας αδικείται από την διαιτησία, αλλά κάποια στιγμή πρέπει αυτά τα κωμικοτραγικά περιστατικά να λάβουν ένα τέλος. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι τσαρλατάνοι να παίζουν με τα νεύρα μας, τον κόπο μας και τα λεφτά μας. Το μόνο που ζητάμε είναι ίση μεταχείριση.
Από εδώ και στο εξής όσοι δεν μας σέβονται, θα μας φοβούνται…
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του  Δ.Σ. του
Ν.Γ.Π.Σ. Νέος Αστήρ Δερβενίου

ΥΓ: Οι φίλαθλοι του Αστέρα ανταποδίδουν τις χειρονομίες του ποδοσφαιριστή της Ελλάδας Βέλου Κοσκολέτου κατά τους πανηγυρισμούς του 4ου γκολ , για τις οποίες μάλιστα δεν τιμωρήθηκε.