Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Αυξάνονται οι αποχωρήσεις από το ΠΑΣΟΚ

Δυσκολεύονται να… συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια

Άλλο ένα όνομα προστέθηκε σήμερα στον κατάλογο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που έχουν αποφασίσει να μην είναι υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές.

Η Σούλα Μερεντίτη, θερμή υποστηρικτής του Ευ. Βενιζέλου, ανακοίνωσε ότι δε θα είναι υποψήφια στα Τρίκαλα, αλλά θα παραμείνει, όπως λέει ενεργή για την παράταξη του ΠΑΣΟΚ.

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε ήδη ο Σπύρος Βούγιας που ανακοίνωσε ότι δε θα είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αποφασίσει να μην είναι υποψήφιοι στελέχη όπως η Βάσω Παπανδρέου, ο Θανάσης Τσούρας, ο Χρήστος Χάιδος, ο Σπύρος Κουβέλης κ.ά.

Ερωτηματικό παραμένει η στάση παλαιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ όπως ο Απόστολος Κακλαμάνης και ο Κώστας Γείτονας, ενώ ουδείς ακόμη γνωρίζει αν θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο υπόλοιπο Αττικής (οι πληροφορίες λένε ότι εκεί στοχεύει) ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

newsbeast.gr

Αναλογική τηλεόραση ΤΕΛΟΣ για την Αττική!

Xωρίς τον αποκωδικοποιητή της DIGEΑ, δεν θα έχουμε εικόνα πλέον στην Αττική
Xωρίς σήμα αναλογικής τηλεόρασης θα είναι η Αττική από τις 3.00 η ώρα τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου 2012! Όσοι κάτοικοι του λεκανοπεδίου δεν διαθέτουν αποκωδικοποιητή, δεν θα έχουν τηλεοπτική εικόνα, αφού παύει η εκπομπή από τον Υμηττό!

Την απόφαση αυτή έλαβαν -αιφνιδιαστικά- οι Υπουργοί Μεταφορών και Επικρατείας Μάκης Βορίδης και Παντελής Καψής.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά  στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως: «Την 03:00 πρωινή της 6ης Ιουλίου 2012,παύει η εκπομπή με αναλογική τεχνολογία από το κέντρo εκπομπής «Υμηττός», όσων τηλεοπτικών προγραμμάτων εκπέμπονται ήδη και με ψηφιακή τεχνολογία από το κέντρο αυτό».
zappit.gr

Παραιτήθηκε η Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα

Την παραίτησή της από τα καθήκοντα της, «προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές» ανακοίνωσε σήμερα η Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αθηνά Δρέττα.

Ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τα θέματα του υπουργείου Εργασίας η κ. Δρέττα, είπε ότι υπέβαλλε την παραίτησή της την προηγούμενη Παρασκευή.

Πληθος κόσμου στον αγιασμό του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ήταν πολλοί,ήταν ανεξάρτητοι,ήταν Έλληνες κι έδωσαν το παρών στον αγιασμό που έγινε στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι ξεκίνησε η πορεία για τον δύσκολο αλλά νικηφόρο αγώνα.

Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα.

Και πρόσθεσε:

"Ξεκινάμε περιοδείες με λεωφορείο σε όλη την Ελλάδα.Εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ να περπατήσουμε σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό.Θέλουμε να πλησιάσουμε όσους δεν μας έχουν ακούσει μέχρι τώρα.Πρέπει να φτάσουμε στην κάθε οικογένεια, να τους πούμε τη λύση που θα δώσουμε και εξασφαλίζει το αύριο της πατρίδας".

"Η Ελλάδα είναι ο στόχος της νέας τάξης πραγμάτων.Μας συνάντησαν στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο και αναχαιτίσαμε το παντοδύναμο Γ Ράιχ.Τους καθυστερήσαμε και κάναμε ελεύθερη την Ευρώπη.Σήμερα ξαναήλθαν με οικονομικούς δολοφόνους και προσπάθησαν να κάνουν τους Έλληνες να ντρέπονται.Δεν συμβιβαζόμαστε με τη νέα τάξη πραγμάτων".

"Κάναμε τον αγιασμό όπως ορίζουν τα έθιμα του τόπου και σήμερα αποκτήσαμε κοινοβουλευτική ομάδα.Θα έχουμε πλέον λόγο στο Κοινοβούλιο εκεί όπου η συγκυβέρνηση μας απαγόρευσε να μιλάμε".

"Το πρωί της Τετάρτης θα βγει σε δημόσια διαβούλευση το κυβερνητικο πρόγραμμα μας που θα είναι και η Εθνική μας αντιπρόταση.Θα δείξουμε τι θα κάνουμε την πρώτη μέρα,τον πρώτο μήνα,την πρώτη τετραετία και θα δείξουμε πώς θα απαλλαγούμε από τον άξονα κατοχής των τραπεζιτών".

"Οι υποψήφιοι προκύπτουν από δημόσια διαβούλευση.Δεν δεχόμαστε τους εκλεκτούς των προμηθευτών του δημοσίου.Έχουμε μαζί μας άνεργους νέους,συνταξιούχους,επιστήμονες που δεν βρίσκουν δουλειά,πολύτεκνους"