Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Έφυγε από τη ζωή ο αλλοτε πρόεδρος του Αστέρα Δερβενίου Κώστας Βυζάς


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ , Κώστας Βυζάς. , ο οποίος πρόσφερε ύψιστες υπηρεσίες στον Αστέρα Δερβενίου, αφού χρημάτισε επί σειρά ετών Πρόεδρος και εμψυχωτής της ομάδος.
Η εξόδιος ακολουθία του Κώστα Βυζά έγινε στις 4 το απόγευμα από τον Ιερο Ναό του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννη Δερβενίου, όπου την παρακολούθησαν πλήθους κόσμου .
Παρέστησαν οι Βουλευτές Κατερίνα Φαρμάκη και Άγγελος Μανωλάκης , ο τ. Νομάρχης Κορινθίας Νίκος Ταγαράς, εκπρώσοποι ποδοσφαιρικών σοματείων κλπ.

Φιλε Κώστα καλό σου Ταξίδι. Πιστεύω ότι από εκεί ψηλά θα παρακολουθείς και θα εμψυχώνεις σε κάθε αγώνα του, την αγαπημένη μας ομάδα, τον Αστέρα... και μετά θα κάνεις την κριτική σου, και θα αναπτήσεις το πααγνίδι , και την τακτική των παικτών με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ήξερες...
Φαντάζομαι οτι θα ανταμώσεις όλους αυτούς που αγάπησαν και μόχθησαν για τον ΑΣΤΕΡΑ. Έχεις τόσα πολλά να τους πεις...για το βλαστάρι τους που άφησαν κάτω στη Γη . εκεί στο λόφο της Κούριας.
Πέστους ότι αυτό ρίζωσε πέταξε , ανδρίεψε , θέριεψε και  έβγαλε κλαδιά. Φιλε Κώστα καλό σου Ταξίδι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Δερβενιώτικης γης που σε σκέπασε...φίλε.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ


ΨΗΦΙΣΜΑ
Πρακτικό Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του «Αστέρα Δερβενίου»


Στο Δερβένι σήμερα 15 Απριλίου 2012 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Νέος Αστήρ Δερβενίου» με την ανακοίνωση του θλιβερού γεγονότος του θανάτου του Κώστα Βυζά, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού άκουσε τον Πρόεδρο που εξέθεσε στα μέλη του τη βαθειά θλίψη της κοινωνίας του Δερβενίου για τον αδόκητο θάνατο του Κώστα Βυζά, ο οποίος πρόσφερε ύψιστες υπηρεσίες στον Αστέρα Δερβενίου, αφού χρημάτισε επί σειρά ετών Πρόεδρος και εμψυχωτής της ομάδος
Α π ο φ ά σ ι σ ε    ο μ ό φ ω ν α
1.Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και το αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου στη κηδεία του.

2.Να κατατεθεί στεφάνι επί της σορού του.

3.Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του Συλλόγου στην οικογένειά του.

4.Να αναρτηθεί φωτογραφία του στα αποδυτήρια της ομάδας.

5.Η ομάδα του Συλλόγου να φέρει μαύρο περιβραχιόνιο στους επίσημους αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της.

6.Να ξεκινήσει διαδικασίες για την ονομασία του γηπέδου Δερβενίου σε «Γήπεδο ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ»

7.Να επιδοθεί το παρόν πρακτικό στην οικογένεια του αποθανόντος.


Για τον Αστέρα Δερβενίου


              Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας

              Ιωαν. Σκέρος                Νικ. Μελισσαρόπουλος