Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Θρύλε της Ευρώπης Ολυμπιακέ!!! Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 68-64


Θρύλε της Ευρώπης Ολυμπιακέ!!!
Ο νέος Ολυμπιακός των Αγγελόπουλων! Ο νέος Ολυμπιακός του Ντούσαν Ίβκοβιτς! Ο Ολυμπιακός της πιτσιρικαρίας θα βρεθεί το βράδυ της Κυριακής στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας.
Μπορεί να ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ του φάιναλ φορ αλλά θα είναι η μία ομάδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο του νέου πρωταθλητή Ευρώπης, κόντρα στο αδιαφιλονίκητο φαβορί, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!
Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε απόλυτα διαβασμένος στον ημιτελικό του φάιναλ φορ και έχοντας το προβάδισμα από την αρχή έως το τέλος του αγώνα, ανάγκασε την Μπαρτσελόνα -της μίας ήττας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν- να υποκλιθεί μπροστά του (68-64).
Μετά το φάιναλ φορ του 2010 στο Παρίσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο με μοναδικό στόχο να επιστρέψουν από την Πόλη ως πρωταθλητές Ευρώπης ύστερα από 15 χρόνια.

Ξύπνα ΑΝΤΩΝΗ !!!!!!



Τώρα που το θέατρο των διερευνητικών εντολών φτάνει στο τέλος του, ήρθε η ώρα να πάρω ξεκάθαρη και ειλικρινή θέση για την ήττα της ΝΔ και τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα, όπου και αν βρίσκεται. Θα πω τα πράγματα με το όνομά τους, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, γιατί αυτό πιστεύω ότι είναι η μόνη μου συνεισφορά στη φιλία και τα αισθήματα που τρέφω για τον Αντώνη Σαμαρά. Ξέρω ότι το πιο πιθανό είναι να τα ακούσω πάλι από κάποιους που ξεβολεύω ή να μην φτάσουν καν οι απόψεις μου στο πρόεδρο, αλλά δε θα τους κάνω το χατίρι και θα ακουστούν όσα κάποιοι σκιάζονται να πούν…

Γιάννης Μιχελάκης: ο κ. Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε ακυβερνησία

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην πιο κρίσιμη στιγμή, ο κ. Τσίπρας τορπιλίζει κάθε δυνατότητα συγκρότησης κυβέρνησης και οδηγεί τη χώρα σε ακυβερνησία».

Δήμαρχος Νεμέας: Δέχτηκα απειλές από τον τοπικό βουλευτή της «Χρυσής Αυγής»

Απειλές από το βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Ευστάθιο Μπούκουρα κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο δήμαρχος Νεμέας Βαγγέλης Ανδριανάκος. Σύμφωνα με το δήμαρχο Νεμέας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τον πήρε τηλέφωνο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής των εκλογών και μεταξύ άλλων του είπε ότι, «από εδώ και πέρα θα γίνω η σκιά σου στη Νεμέα και θα σε κάνω να πετάγεσαι στον ύπνο σου».
Ανέφερε μάλιστα ότι του έστειλε και μήνυμα με δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης του δήμου, ο οποίος τον ενημέρωσε γι' αυτό, σε άτυπο δημοτικό συμβούλιο που κάλεσε ο δήμαρχος προκειμένου να ενημερώσει το σώμα για τις απειλές που δέχτηκε.
Ο δήμαρχος Νεμέας υπογράμμισε ότι ενημέρωσε σχετικά τόσο τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας, όσο και τον εισαγγελέα Κορίνθου με έγγραφη καταγγελία που κατέθεσε, προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.
Από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς βουλευτής Κορινθίας Ευστάθιος Μπούκουρας με δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, διαψεύδει τον δήμαρχο Νεμέας και σημειώνει ότι ουδέποτε απείλησε τον κ. Ανδριανάκο, υπογραμμίζοντας πως ο δήμαρχος Νεμέας προσπαθεί με αυτά που λέει, να σπιλώσει τον ίδιο και την Χρυσή Αυγή.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ