Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Αυτοί είναι οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων


Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες των οκτώ κρατουμένων που δραπέτευσαν το βράδυ της Παρασκευής από τις φυλακές Τρικάλων και εξακολουθούν να αναζητούνται.
Από τους συνολικά έντεκα δραπέτες, δύο συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτο σε ξωκλήσι σε μικρή απόσταση από τις φυλακές, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ένας ακόμη έπεσε στα χέρια της αστυνομίας σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Λάρισας.
Oι οκτώ που διαφεύγουν φαίνεται να ήταν εκείνοι που οργάνωσαν την απόδραση ενώ οι τρεις που συνελήφθησαν προφανώς εκμεταλλεύτηκαν την αναταραχή που επικράτησε στη φυλακή για να το σκάσουν.
Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τους:

Εκτακτη είδηση. Ο Αναστασιάδης παραιτείται και πάει για εκλογές

images5 250x180 Εκτακτη είδηση. Ο Αναστασιάδης παραιτείται και πάει για εκλογές
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι Ευρωπαίοι ζητάνε μέχρι την τελευταία στιγμή τα 9 δισ ευρώ της Λαικής τράπεζας να το φορτωθεί η Τράπεζα Κύπρου.
Ο Αναστασιάδης τους δήλωσε ότι αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί. και τους είπε ότι είναι έτοιμος να υποβάλλει την παραιτησή του και να κάνει αμέσως εκλογές
Όπως μεταδίδουν τα κυπριακά ΜΜΕ, ο Νίκος Αναστασιάδης επικοινώνησε το απόγευμα με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων της Λευκωσίας, προκειμένου να τους ενημερώσει για το πως έχουν εξελιχθεί μέχρι αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Eurogroup.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχει τεθεί θέμα αναδιάρθρωσης και για την Τράπεζα Κύπρου, όπως επέμενε χθες βράδυ το ΔΝΤ, δηλαδή συγχώνευσης της Τράπεζας με το “καλό” κομμάτι που θα προκύψει από το “σπάσιμο” της Λαϊκής Τράπεζας.
Η συνεδρίαση του Eurogroup, όπως μεταδόθηκε επισήμως από τις Βρυξέλλες, θα ξεκινήσει στις 21.00, δηλαδή με καθυστέρηση δυο ωρών, σε σχέση με την προγραμματισμένη έναρξή του στις 19.00.
Η αναβολή αυτή οφείλεται στις διαβουλεύσεις που συνεχίζονται σε διάφορα επίπεδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε με τον Χέρμαν Φαν Ρόμπεϊ, τον Ζοζέ Μπαρόζο, την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Μάριο Ντράγκι, ο Νίκος Αναστασιάδης “απείλησε” ευθέως με παραίτησή του από την Προεδρία της Δημοκρατίας, και προκήρυξη άμεσων, νέων εκλογών στην Κύπρο.

Οι 108 "ροπαλιές¨του Ηρακλή Ξυλοκάστρου

 Στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικήςχθές , Σαββατο για το πρωτάθλημα της Α2΄ Κατηγορίας Κορινθίας , ο ήδη πρωταθλητής Κύψελος Κορίνθου πέρασε νικηφόρα με 0 - 2 από το Κιάτο επί της Θύελλας Κάτω Διμηνιού, ενώ την ίδια ώρα στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου συνέχισε το "τροπάριο" των τελευταίων αγωνιστικών συντρίβοντας στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας με σκορ 7 - 2 και τον άτυχο Πανευρωστινιακό. Ισως αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής νά έχει την πιό καρποφόρα επίθεση στην Ελλάδα και όχι μόνο αφου με την νίκη του επί του Πανευρωστινιακου ξεπέρασε το φράγμα των 100 τερμάτων (108).
Για άλλη μια φορά, πρωταγωνιστής ο Κλόντι Κρισάφι, ο οποίος σημείωσε 3 τέρματα και έφτασε τα 47 (!!!) στο φετινό πρωτάθλημα , ενώ ακόμη σκόραραν. οι Σαμανίδης (2), Τσουγγαρής και Παπαδόπουλος, ενώ το Γ. Κορδούλης σήμείωσε το γκολ τιμής για τον Πανευρωστινιακό
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Ρουμελιώτης, Πολυδωρόπουλος, Ραπουσάι, Τσουγγαρής, Κρούγιος, Τακουμάκης, Κρισάφι, Σαμανίδης, Αγγελής, Καπλάνης, Παπαδόπουλος
Έπαιξαν και οι: Δεδάκης, Μανώλης, Τσοκαρης
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ:Γεραρής, Ψαρράκος, Τόλλιας Α., Καϊτσας Στ. (70’ Τόλιας Β.), Ραζής, Σταύρου (15’ Δορλής Μ.), Δορλής Γ., Τομόρι, Κορδούλης, Κατσούλης, Βλάχος
Στο Λέχαιο ο τοπικός Α.Ο. επικράτησε πέτυχε νίκη παραμονής με 4 - 1 επί του Αετού Αγγελοκάστρου , ενώ στο Συνοικισμό ο Άρης Κορίνθου έχασε με 0 - 1 από τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου. Στο Βραχάτι το ντέρμπι των "καταδικασμένων" Άρη Βοχαϊκού και Γαλάζιων Νέων έληξε ισόπαλο με τέρματα 1 - 1.
Mε νίκες προχώρησαν σήμερα Κυριακή ο ΑετοςΚρυονερίου με 2 - 1 επί του Α.Ο. Σολομού , οΤενεάτης Αθικίων με 2 - 0 επί της Αλμυρής και ο Ισθμιακός με 4 - 3 επί της  Αναγέννησης Κιάτου.

H 26η αγωνιστική

ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 4 - 1
ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ 0 - 2
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0 - 1
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ - ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ 1 - 1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 7 - 2
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ 4 - 3
ΤΕΝΕΑΤΗΣ - ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ 2 - 0
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ 2 - 1

Η Βαθμολογία
( Επί 26 αγώνων)

1
ΠΑΣ. ΚΥΨΕΛΟΣ
72-13
67
2
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
64-20
63
3
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
108-34
59
4
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
69-44
47
5
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
52-41
45
6
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
56-47
43
7
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
46-41
37
8
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
41-42
36
9
Α.Ο. ΑΛΜΥΡΗΣ
33-52
33
10
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
24-30
32
11
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
47-42
30
12
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
40-58
28
13
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
36-54
26
14
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ
27-73
16
15
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
16-60
13
16
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
18-98
2

Αναστέλλεται η καταβολή συντάξεων χωρίς ΑΦΜ και ΑΜΚΑ

ÉÊÁ ÍÅÁÓ ÉÙÍÉÁÓ-ÔÁËÁÉÐÙÑÉÁ ÁÓÖÁËÉÓÌÅÍÙÍ ÃÉÁ ÔÇÍ ÁÍÅÕÑÅÓÇ ÃÉÁÔÑÙÍ ÌÅÓÙ ËÉÓÔÁÓ (PHASMA/Ì.ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ)
Από τη σύνταξη του μηνός Απριλίου, δηλαδή από τις 29/3/2013 αναστέλλεται η καταβολή της σύνταξης στους συνταξιούχους που δε διαθέτουν ταυτόχρονα Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
Η διακοπή της σύνταξης θα ισχύσει από τη σύνταξη του μηνός Μαΐου, που θα καταβληθεί στις 29/4/2013, για τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ είτε ΑΦΜ.
Οι συνταξιούχοι αυτών των κατηγοριών, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία, θα πρέπει να προσκομίσουν, από την Τρίτη 26/3/2013 μέχρι και την Τρίτη 9/4/2013, στα υποκαταστήματα του τόπου κατοικίας τους τα εξής δικαιολογητικά:
- Εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας όπου θα αναγράφεται ο ΑΦΜ ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ από την αρμόδια ΔΟΥ.
- Βεβαίωση απόδοσης ΑΜΚΑ (από τα γραφεία ΑΜΚΑ των αρμοδίων υποκαταστημάτων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ή ΚΕΠ) ή οποιοδήποτε άλλο δημόσιο έγγραφο που αναφέρει τον ΑΜΚΑ (π.χ. βιβλιάριο υγείας)
Η αυτοπρόσωπη παρουσία θα πιστοποιείται με ταυτότητα ή διαβατήριο και σε αντίθετη περίπτωση με εξουσιοδότηση.
Η ενημέρωση για την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, για τους συνταξιούχους κατοίκους εξωτερικού, θα γίνει μέσω των πρεσβειών και οι σχετικές διαδικασίες θα καθοριστούν λεπτομερώς με νεώτερες οδηγίες.
Εάν τα δικαιολογητικά δεν προσκομιστούν εντός της οριζόμενης προθεσμίας, τότε θα ανασταλεί η σύνταξη και θα επαναχορηγηθεί με την υποβολή τους στα αρμόδια υποκαταστήματα.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΧΟΡΛΙΑΦΑΚΗ / ysterografa.gr

Πρόγραμμα - Πρόσκληση Εορτασμού 25ης Μαρτίου στο Δερβένι

Γενικός Σημαιοστολισμός από ώρα 08:00 της 22-03-2013 μέχρι ώρα 24:00 της 25-03-2013, Εκκλησιών, Οργανισμών, Γραφείων, Συλλόγων, κατοικιών και καταστημάτων γενικά, καθώς και πανηγυρική φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Ιδιωτικών καταστημάτων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-03-2013
Ομιλίες στα σχολεία, υπηρεσίες και στα ΝΠΔΔ με φροντίδα των προϊσταμένων τους για την σημασία της Εθνικής Επετείου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-03-2013
ώρα 07:00 Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών του Δήμου.
ώρα 09:30 Συγκέντρωση Σχολείων Δερβενίου και Φιλαρμονικής με Λάβαρα στο χώρο μπροστά στον Ιερό Ναό του «Αγίου Ιωάννου».
ώρα 09:45 Είσοδος στο Ναό: Λαβάρων, Σχολείων, Φιλαρμονικής.
ώρα 09:55 Είσοδος Αρχών & επισήμων
ώρα 10:00 Θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό «Αγίου Ιωάννου» επίσημη Δοξολογία στην οποία καλούνται να παραστούν ο Ιερός Κλήρος όλων των εκκλησιών του Δήμου, οι ανάπηροι πολέμου, οι τιμηθέντες με παράσημα, το Τοπικό Συμβούλιο, μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου, οι Δημόσιες υπηρεσίες & Οργανισμοί, οι Έφεδροι Αξιωματικοί, τα Ν.Π.Δ.Δ., οι Οργανώσεις, Σωματεία & Σύλλογοι, δωρητές και συμπολίτες.
Θα γίνει ομιλία για την 25η Μαρτίου από την καθηγήτρια κα Χρυσούλα Γκολφινοπούλου.

Μετά την δοξολογία : Θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των ΗΡΩΩΝ και θα ακολουθήσει :
1. Κατάθεση στεφάνων
2. Ενός λεπτού σιγή
3. Εθνικός Ύμνος από την Φιλαρμονική
4. Λήξη τελετής.

ώρα 11:00 Π Α Ρ Ε Λ Α Σ Η Τ Μ Η Μ Α Τ Ω Ν
Η παρέλαση θα γίνει στην ΠΕΟ Αθηνών – Πατρών από οδική γέφυρα Δερβενίου μέχρι το ύψος της καθέτου οδού Αγίου Ιωάννου.

Θ Ε Σ Ε Ι Σ Σ Τ Η Ν Ε Ξ Ε Δ Ρ Α
Στη πρώτη σειρά ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας, ο Πρόεδρος Κοινότητας Δερβενίου και οι Δ/ντές των σχολείων, οι Ιερείς, η Ειρηνοδίκης, οι Εκπρόσωποι της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας.
Ακολουθούν στις επόμενες σειρές οι Δημοτικοί, οι Τοπικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι ως και οι λοιποί επίσημοι.

Τα της Ιεροτελεστίας παρακαλείται να ρυθμίσει ο Αιδεσιμότατος Εφημέριος.
Τα της τάξεως και τυχόν λεπτομέρειες σημαιοστολισμών κ.λ.π. το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.
Για την τήρηση του προγράμματος ορίζεται η καθηγήτρια κα Γκολφινοπούλου Χρυσούλα.
Τελετάρχης ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου κ. Καϊτσας Κωνσταντίνος.

ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΒΑΣ

Νικηφόρο πέρασμα της Ερμιονίδας από το Κιάτο - Φινάλε στον 6ο όμιλο


Η πρωτοπόροςΈνωση Ερμιονίδας  στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής στον 7οόμιλο νίκησε 1 - 3 τον Πέλοπα Κιάτου , στο Κιάτο, με +2 βαθμούς από τον Μανδραϊκό που επεβλήθηκε με 4 - 1 του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου. την στιγμή που ο Παναργειακός στο Άργος επικρατούσε με 2 - ο επί του Πανελευσινιακού. Τα Λουκίσια έχασαν με 0 - 1 από  τον Παναυπλιακό, εντός έδρας, όπως και  ουραγός Πορτοχελιακός απότον Παρνασσό Αράχωβας, ενώ τέλος ρεπό είχε η Χαλκίδα

Η 20 αγωνιστική

Πέλοπας Κιάτου-Ενωση Ερμιονίδας 1 - 3
Παναργειακός-Πανελευσινιακός 2 - 0
Μανδραϊκός-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 4 - 1
Λουκισίων Α.Ο.-Πανναυπλιακός 0 - 1
Πορτοχελιακός-Παρνασός 0 - 1
Ρεπό η Χαλκίδα
Φινάλε ( 18η αγωνιστική) σήμερα στον 6οόμιλο και στο ντέρμπι της Ηλείας η Δόξα Νέας Μανωλάδας επικράτησε με 2 - 1 επί του ήδη πρωταθλητή ΠΦΟ Πανόπουλο,και εξησφάλισε άνοδο στην Γ΄Εθνική. ένω ο Ατρόμητος Λάππα έχασε εκτός έδρας με 3 - 1 από τον Διαγόρα Βραχνέικων, που υποβιβάζεται στην Α' Κατηγορία μαζί με τον Πάμισο, την Εράνη και τον Εθνικό Μελιγαλά. Στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός επικράτησε με 3 - 0 επί του  ουραγού Πάμισου Μεσσήνης, ενώ ο Εθνικός Σαγέικων, κατάφερε και νίκησε 1-0 στο γήπεδο του Δωρίου τον Εθνικό Μελιγαλά (με ήττα υποβιβαζόταν). και παρέμεινε στην Κατηγορία σε ένα παιχνίδι με πολλά επεισόδια. Ο Πουρουτίδης στο 85' ήταν ο "χρυσός" σκόρερ του Εθνικού και μετά το γκολ έγινε ένας χαμός με πολύ ξύλο στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα. Το ματς διεκόπη για 10 λεπτά και ο διαιτητής Σφακιανάκης απέβαλε τον Μουρούσια των γηπεδούχων και τον προπονητή τους Αντώνη Μαυρέα.
Τέλος, η Αχαϊκή νίκησε εύκολα την Εράνη 4-1 και του χρόνου θα αγωνίζεται στη νέα Γ' Εθνική.
Η 18η (τελευταία) αγωνιστική

Δόξα Νέας Μανολάδας-ΠΦΟ Πανόπουλου 2 - 1
Διαγόρας Βραχνέικων-Ατρόμητος Λάππα 3 - 1
Παναρκαδικός-Πάμισος 3 - 0
Αχαϊκή-Εράνη Φιλιατρών 4 - 1
Εθνικός Μελιγαλά-Εθνικός Σαγέικων 0 - 1

H TΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


 

Ισόπαλη η Κόρινθος στη Γέργερη - Πάλι μόνος πρώτος ο Παναιγιάλειος

Με το βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει η αποστολή της Κορίνθου από την Κρήτη όπου στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της footbaal lieague2, τον οποίο απέσπασε στην Γέργερη με σκορ 1 - 1 κόντρα στον τοπικό Ρούβα. Στο σκορ προηγείθηκαν οι Κρητικοί στο 33' με πέναλτι του Κορδονολυρη , ενώ ισοφάρισε στο 40' με φάουλ ο Παππάς. Το δεύτερο ημίχρονο είχε φάσεις και από τις δύο εστίες, καμία ομάδα όμως δεν κατάφερε να πετύχει το "χρυσό" γκολ και να φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ρούβας (Αλέκος Κούρτογλου): Διαμαντής, Κίτσος, Πετράς, Σεντεμέντες, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Μουρατίδης, Χατζησάββας (57' Μπολόσης), Αντωνάκης, Φουκαράκης, Παντελής.
Κόρινθος (Νίκος Τερεζόπουλος): Αρχοντάκης, Κατσίκης (38' λ.τ Τσουβαλτσίδης), Φίλης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Λουμπαρδέας, Αράπογλου (66' Δασκαλάκης), Λούβρης, Γκάτσης, Λώττας (75' Παπαευθυμίου), Πεχλιβανόπουλος
Football League 2: Μόνοι πρώτοι Παναιγιάλειος, Απόλλων Καλαμαριάς | onsports.gr
Ο Παναιγιάλειος  επέστρεψε  στις νίκες και έμεινε μόνος στην κορυφή μετά την νίκη του με 1 - 2 στην Καλαμάτα, επί της τοπικής "Μαύρης Θύελλας και την ήττα του Αχαρναικού , με 1 - 0 στο Ελληνικό απο την Γλυφάδα που βλέπει και αυτή άνοδο.
Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά ήταν εμφανώς καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης και στο τελευταίο τέταρτο. Η Καλαμάτα ισορρόπησε στα τέλη του α’ μέρους και στις αρχές της επανάληψης.
Η Καλαμάτα έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 13’ να ανοίξει το σκορ και στην επόμενη φάση (15’) ο Σκαρτσίλας έκανε το 0-1.
Η δεύτερη φορά που επαληθεύτηκε ο νόμος ήταν μετά το 0-2 (21’ Μπούνας), όταν Αργυρόπουλος και Μπουρλάκης (27’) δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και στο 42’ ο Τριανταφυλάκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γκαλίν από τον Σανδραβέλης. Δηλαδή αντί να γίνει το 1-0 έγινε το 0-1 και αντί να διαμορφωθεί το 0-3, η Καλαμάτα μείωσε σε 2-1.
Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος είχε κλασικές ευκαιρίες να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του κυρίως με τους Αργυρόπουλο (δοκάρι στο 77’) και Μπούνα (78’). Δίκαιη επικράτηση κόντρα σε μία ομάδα που επιστράτευσε ότι τρόπους είχε για να αποκομίσει κάτι θετικό.
Καλαμάτα (Νίκος Κακαλέτρης-Τάκης Σακελλαρόπουλος): Κυριακόπουλος, Καντούτσης, Τσόπελας, Ψυχογιόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Σκαρλάτος, Γεωργιόπουλος, Σαραντόπουλος, Τσιμικλής, Ρήγας, Γκαλίν.
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης.

Παρά τις πολλές απουσίες που είχε η Προοδευτική και που από το 71' επαιζε με παίκτη λιγότερο , καθως απεβλήθηκε με δευτερη κίτρινη κάρτα ο Κουσουρής, εκανε και πάλι ζημιά μακριά απο τον Κορυδαλό. Αυτή την φορά στον Πύργο απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1 - 1 κόντρα στον Πανηλειακό. Οι Κορυδαλλιώτες άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Παπανικόλα στο 21' , ενώ ισοφάρισε γιά τους "ερυθρόλευκους" με σουτ ο Σπανός στο 44' . ενώ ο ίδιος είχε δοκάρι στο 5΄.
Πανηλειακός (Μίλτος Γκόφας): Μολώνης, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Αποστολόπουλος, Γεωργόπουλος, Αλ. Καραχάλιος, Ζαγκούρσκας, Σωτηρόπουλος, Τομαράς, Σπανός.
Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης): Μπαντίκος, Κουσουρής, Παπανικόλας, Λαζούρας, Καλαϊτζίδης, Μπελέρης, Βούζας, Γρίβας, Επιτροπάκης, Πλατίγκος, Κοξαράκης.

Η Επισκοπή Στο ντέρμπι της Κρήτης μεγάλος νικητής  αναδείχτηκε ο ΑΟ Χανιά καθώς "καθάρισε" με 0 - 3 , μεσα στην Επισκοπή την τοπική ομάδα και τώρα ελπίζει , ισόβαθμη με Κόρινθο και Πανηλειακό , γιά άνοδο. Τα τέρματα γιά τους Χανιώτες πέτυχαν στο 25 με πέναλτο ο Γωνιωτάκης , στο 85΄ο Μποχώνης με σουτ και στο 94΄με σουτ ο Πάγκαλος.
Επισκοπή (Γιώτης Σταματόπουλος): Κελαϊδής, Μαραθιανός (65' Τριχάκης), Ρουμπάκης, Ψωμάς, Φρατζεσκάκης, Κοζανίδης, Δελήμπασης, Σαχμπατσίδης (81' Βελονάκης), Τζέκος, Τριανταφύλλου.
ΑΟ Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Πυθαρούλης (63' λ.τ Μποτωνάκης), Βουρβαχάκης, Ζντράβκοβιτς, Τσατσαρής, Παπαζούδης, Μποχώνης, Ταταράκης, Γωνιωτάκης (74' λ.τ Ζαντριάς), Πάγκαλος.

Η ομάδα του Φωστήρα, είχε ρεπό, ενώ τέλος ο αγώνας του Αστέρα Μαγούλας με τον Εθνικό Αστέρα δεν έγινε λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2.


Η 18η αγωνιστική

Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1 - 0
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1 - 1
ΕΠΙΣΚΟΠΗ-Α.Ο. ΧΑΝΙΑ 0 - 3
ΡΟΥΒΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1 - 1
ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1 - 2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 3 - 0 α. α.
Ρεπό ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναιγιάλειος
17
28-12
35
2. Αχαρναϊκός
17
24-14
32
3. Επισκοπή
16
23-15
30
4. Φωστήρας
16
18-8
30
5. Αστέρας Μαγούλας
16
20-14
28
6. Γλυφάδα
17
24-26
24
7. Κόρινθος
17
17-13
22
8. Πανηλειακός
17
22-20
22
9. Χανιά
16
19-16
22
10. Προοδευτική
17
21-20
19
11. Ρουβάς
17
17-20
19
12. Καλαμάτα
17
9-16
12
13. Εθνικός Αστέρας
16
0-48
-2