Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Λαϊκή βραδιά με ζωντανή μουσική από τον «ΑΣΤΕΡΑ» ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

Λαϊκή βραδιά με ζωντανή μουσική από τον «ΑΣΤΕΡΑ» ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 


Πλατεία Δερβενίου   | Τετάρτη 14  Αυγούστου Ώρα 22.30
Λαϊκή βραδιά με ζωντανή μουσική από τον «ΑΣΤΕΡΑ» ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ.

O Mάριος Σταματάκης νέος πρόεδρος στη " Μπάρτσα" - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της Κορίνθου, με τον Μάριο Σταματάκη να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου, μετά τη χθεσινή παραίτηση του Δημήτρη Μπίτζιου.
Στο Δ.Σ., υπάρχουν κάποιες αλλαγές, σε σχέση με αυτό που σχηματίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Νέα πρόσωπα ο Βασίλης Γεώργαρης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, καθώς και ο Θανάσης Σωτηρόπουλος. Παράλληλα, στο πόστο του γενικού αρχηγού επιστρέφει ο Κώστας Καραγιώργας, που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Γιαννίκο. 
Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Κορίνθου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μάριος Σταματάκης
Αντιπρόεδροι: Φώτης Φόρτης, Γιώργος Κωστήρης
Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Φουρναράκης
Ταμίας: Νίκος Αντωνόπουλος
Μέλη: Βασίλης Φλεβάρης, Βασίλης Γεώργαρης, Ανδρέας Μελέτης, Κώστας Κοντογιαννάκης, Θανάσης Σωτηρόπουλος
Γενικοί Αρχηγοί: Γιώργος Γιαννίκος, Κώστας Καράγιωργας

Το απόγευμα της Τρίτης σύσσωμο το Δ.Σ. θα δώσει το παρών στην προπόνηση της ομάδας, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

Κλινικά νεκρός ο πατέρας που πυροβόλησε την κόρη του - Μάχη για τη ζωή δίνει η 17χρονη που "αν ζήσει θα είναι παράλυτη από τον αυχένα και κάτω"

To νοσοκομείο που μεταφέρθηκε αρχικά το κορίτσι - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
 Ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 17χρονης από το Άργος που χθες το μεσημέρι, έπεσε αιμόφυρτη στο κέντρο της πόλης, από το χέρι του ίδιου της του πατέρα.
 Όπως διαβάζουμε στο argolikeseidiseis, η 17χρονη έκανε χθες βράδυ πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να τονίζουν στη μητέρα της κοπέλας, ότι τα επόμενα τρία με τέσσερα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας της.
 Το πρωί, το κορίτσι μεταφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο ΚΑΤ, από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.
Σύμφωνα με το argolikeseidiseis, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος επικοινωνώντας με τους γιατρούς είπε ότι "δυο σφαίρες χτύπησαν το κορίτσι στο κεφάλι ενώ οι γιατροί είπαν ότι δεν ξέρουν τι να ευχηθούν καθώς είναι τέτοια η ζημιά που έχει υποστεί στα νεύρα που εάν ζήσει "θα είναι παράλυτο από τον αυχένα και κάτω".
Όσο για τον 47χρονο πατέρα και γνωστό επιχειρηματία του Άργους, που για άγνωστο λόγο, πυροβόλησε την κόρη του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε,  νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο και οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι κλινικά νεκρός!
Οι πληροφορίες λένε επίσης, ότι ο πατέρας μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο από την κόρη του, για να μη δημιουργηθούν επεισόδια...
Τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης είναι η μητέρα του κοριτσιού και πρώην σύζυγος του δράστη. Η γυναίκα μόλις έμαθε την ανατριχιαστική είδηση έπαθε σοκ και τώρα είναι σε ψυχολογική στήριξη από ειδικούς ψυχολόγους.
Για το νεαρό κορίτσι, έγινε έκκληση για αίμα και καλούνται όσοι μπορούν να βοηθήσουν να καλέσουν στο 6943189050.

Oι 577 με τα περισσότερα μόρια για τη Δημόσια Τηλεόραση

dt

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών και τον ειδικό διαχειριστή του παθητικού και ενεργητικού της πρώην ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκα Μάναλη, τα ονόματα των 577 που έχουν υποβάλει αίτηση για να εργαστούν στον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης και έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια.
 Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα και τα μόρια  όσων υπέβαλαν αίτηση με τη δεύτερη προκήρυξη. Οι αιτήσεις όσων δεν περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση, θα εξεταστούν στο πλαίσιο της δεύτερης προκήρυξης.

Τονίζεται επίσης οτι για την πρόσληψη απαιτείται η επιβεβαίωση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις συμμετοχής τους, με την προσκόμιση και τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Σε περίπτωση που δεν προσκομιστούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή αυτά που θα προσκομισθούν δεν αποδεικνύουν τα δηλωθέντα κριτήρια ή τις ιδιότητες  πρόσληψης ο υποψήφιος διαγράφεται από τους οικείους πίνακες κατάταξης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου υφυπουργού κ. Παντελή Καψή "το 80% όσων προσληφθούν θα είναι άτομα που εργαζόταν στην ΕΡΤ και οι συμβάσεις τους στο μεταβατικό φορέα θα είναι δίμηνες και θα πληρώνονται με βάση το ενιαίο μισθολόγιο που ισχύει για τους δημόσιους υπαλλήλους της χώρας".
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα και τα μόρια  όσων υπέβαλαν αίτηση  με τη δεύτερη προκήρυξη.
Δείτε τα ονόματα και τα μόρια των 577 ΕΔΩ

6,7 ρίχτερ… τάραξαν τον Ειρηνικό Ωκεανό

seismos
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,7 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στον Ειρηνικό Ωκεανό, σε απόσταση περίπου 95 χιλιομέτρων δυτικά-νοτιοδυτικά της Μούτις στην Κολομβία, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική γεωλογική υπηρεσία USGS.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 10:43, τοπική ώρα (18:43 ώρα Ελλάδας) σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές και το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι της Αλάσκας, που καλύπτει αυτήν την περιοχή του Ειρηνικού, ανακοίνωσε ότι δεν έχει εκδώσει κάποια προειδοποίηση για επικείμενα θαλάσσια σεισμικά κύματα.

Σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη Σαντορίνη

santorini
Σε μερική λειτουργία τέθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ ο σταθμός παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ στη Σαντορίνη, που είχε σβήσει από τις 12 το μεσημέρι λόγω έκρηξης και πυρκαγιάς. Έτσι, άρχισε η σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης με εκ περιτροπής παροχή ενέργειας στο νησί.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από τη ΔΕΗ αυτήν την ώρα φορτώνονται σε αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού γεννήτριες ισχύος άνω των 10 μεγαβάτ για να μεταφερθούν στο νησί και να ενισχύσουν το τοπικό παραγωγό δυναμικό έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά στον τοπικό σταθμό παραγωγής. Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη (γεννήτριες) μεταφέρονται επίσης στη Σαντορίνη από τη Ρόδο (τουλάχιστον 5 μεγαβάτ) την Κρήτη (2 μεγαβάτ) και την Πάρο (επίσης 2 μεγαβάτ).

ysterografa.gr

Υπό έλεγχο η φωτιά στα Δολιανά Αρκαδίας

dolianaΥπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στα Άνω Δολιανά Αρκαδίας κι έκανε στάχτη αρκετά στρέμματα δασικής έκτασης με χαμηλή βλάστηση.
Στο σημείο παραμένουν κι επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς, ενώ στοχευμένες ρίψεις νερού, περιμετρικά του πύρινου μετώπου, πραγματοποιούνται από ένα καναντέρ, ένα πεζετέλ και το ελικόπτερο Erickson.

«Χρυσό» αντίο από την Ισινμπάγεβα

isinbayeva
Το άστρο της Γελένα Ισινμπάγεβα έλαμψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Μόσχας.
Η «Τσαρίνα» θριάμβευσε στον τελικό του επί κοντώ και με άλμα στα 4.89μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Η 31χρονη πλέον Ισινμπάγεβα έγραψε έτσι στην πατρίδα της τη Ρωσία, τον ιδανικό επίλογο στη σπουδαία καριέρα της.
Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ρωσίδα αθλήτρια κατακτά χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως μέχρι σήμερα έχει καταρρίψει συνολικά 28 φορές το παγκόσμιο ρεκόρ στο αγώνισμά της.

Άλμα… τελικού για την Πέρρα

perra1Η Αθανασία Πέρρα προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Μόσχας, καθώς στην τρίτη και τελευταία προσπάθεια της στον προκριματικό, είχε άλμα στα 13.92μ.
Αντίθετα, η Νίκη Πανέττα, αποκλείσθηκε με καλύτερο άλμα στα 13.69μ.

 

baniotisΣτον τελικό του ύψους ο Μπανιώτης

Με άλμα στα 2,26μ. ο Κώστας Μπανιώτης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό του ύψους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας. Ο Έλληνας άλτης με ατομικό ρεκόρ (φετινό) στα 2,34μ. πέρασε με άλμα στα 2,26μ. από την ένατη θέση.

Στο εδώλιο μητέρα και γιαγιά για το νεκρό βρέφος στην Ηλεία

astynomia-3
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με την ανεύρεση νεκρού βρέφους χθες το μεσημέρι, σε χωματερή των Λεχαινών Ηλείας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 20χρονης μητέρας του βρέφους και της 44χρονης γιαγιάς του.
 Επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τον εντοπισμό της μάνας του βρέφους αναμένεται να κάνουν οι Αρχές από ώρα σε ώρα. Οι πρώτες πληρ οφορίες κάνουν λόγο για άτομο από την ευρύτερη περιοχή της Κυλλήνης. Συγκεκριμένα για υπήκοο Αλβανίας από το Νιοχώρι η οποία και έχει συλληφθεί. Είναι 20 ετών και ανύπαντρη.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες αλλά και την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έχει συλληφθεί και η 44χρονη μητέρα της που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Η οικογένεια είχε έρθει στο Νιοχώρι από την Κρήτη προκειμένου να δουλέψει σε αγροτικές εργασίες. Σε λίγο περισσότερα...

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η 44χρονη μητέρα και η 20χρονη κόρη ήθελαν να αποκρύψουν την εγκυμοσύνη της δεύτερης απο τον πατέρα. Το σωματότυπο της 20χρονης βοηθούσε σε αυτό και έτσι όταν γέννησε πέταξαν το νεογέννητο στα σκουπίδια.

Οι Αρχές έφτασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης ακολουθώντας ουσιαστικά τη διαδρομή του απορριματοφόρου που πέταξε τα σκουπίδια στη χωματερή, πληροφορίες για τις εγκυμονούσες γυναίκες στο Νεοχώρι της Κυλλήνης και κατέληξαν έτσι στην 20χρονη και τη μητέρα της.

Il Messaggero: Η Ελλάδα ξανασηκώνει κεφάλι

Syntagma-policeman
Η ολοκλήρωση της πώλησης του ΟΠΑΠ στην κοινοπραξία της Emma Delta, και τα στοιχεία περί πρωτογενούς πλεονάσματος, οδήγησαν την ιταλική εφημερίδα “Il Messaggero” να προβλέψει ότι η Ελλάδα… βαίνει προς επιστροφή στη δημοσιονομική ομαλότητα.
“Η Ελλάδα προσπαθεί να ξανασηκώσει κεφάλι”, είναι ο εύγλωττος τίτλου του σημερινού δημοσιεύματός της, στο οποίο γίνεται εκτενείς αναφορά στα θετικά δημοσιονομικά στοιχεία της Ελλάδας, κάτι που σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι το Χρηματιστήριο Αθηνών αντέδρασε χθες θετικά.
Σύμφωνα με τη “Messaggero”, τα “καλά νέα” από την Αθήνα μπορούν να έχουν συνέχεια, και να πιστοποιήσουν την φιλοδοξία της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά να αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές που προηγήθηκαν, και να επιστρέψει η Ελλάδα σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, ξεπερνώντας την κρίση.

ysterografa.gr

Μέρκελ: Είχα στερηθεί την ελευθερία γνώμης...

Angela-Merkel-classroom-e1376385324407
Twitter @EmOikonomidis
www.angela-merkel.de. Η προσωπική ιστοσελίδα της Γερμανίδας Καγκελαρίου, προσφέρεται για… πανηγύρι ανάγνωσης και κατανόησης όσων κρύβονται πίσω από το “καρφιτσωμένο” χαμόγελο της γυναίκας από την οποία εξαρτάται σήμερα σε μεγάλο βαθμό η ευημερία των λαών της Ευρώπης. Για να μην κολυμπήσουμε και σε άλλες ηπείρους.

Κοινωφελής: Πως κατανέμονται οι 40.000 θέσεις στους Δήμους

Οι ειδικότητες της πληροφορικής, διοικητικοί, οικονομολόγοι, λογιστές, κοινωνικοί λειτουργοί, κοινωνιολόγοι, βρεφοκόμοι ειδικής αγωγής, ψυχολόγοι και γενικών καθηκόντων, συγκεντρώνουν μεταξύ πολλών άλλων, τη μεγαλύτερη ζήτηση στον κατάλογο των 40.000 εποχικών προσλήψεων πεντάμηνης διάρκειας, που θα γίνουν το Σεπτέμβρη μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας σε Δήμους και ΟΤΑ.

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΕΛΑΓΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014

 












ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, ανακοινώνεται:

Σας γνωρίζουμε ότι η Υπηρεσία μας δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους επαγγελματίες αλιείς οι οποίοι επιθυμούν να εφοδιασθούν με ειδική άδεια αλιείας μεγάλων πελαγικών ειδών (ξιφίας, τόνος) για το έτος 2014.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν το αργότερο μέχρι Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 και θα συνοδεύονται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Ημερολόγιο αλιείας ετών 2009-2012 από όπου θα προκύπτει η ετήσια παραγωγή των παραπάνω ειδών (τόνου, ξιφία).
  • Υπεύθυνη δήλωση του πλοιοκτήτη ότι δεν ασκεί άλλο επάγγελμα εκτός της αλιείας και δεν συνταξιοδοτείται. Δεν απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του πλοιοκτήτη αλιευτικού σκάφους που φέρει το εργαλείο γρι-γρι (PS).
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Επικυρωμένο αντίγραφο ατομικής άδειας αλιείας πλοιοκτήτη σε ισχύ και βεβαίωση αρμόδιας Λιμενικής Αρχής για το χρόνο πρώτης έκδοσης της άδειας (σε περίπτωση που αυτό δεν προκύπτει από το έντυπο της άδειας).
  • Φορολογική δήλωση του τρέχοντος οικονομικού έτους, έντυπο Ε1 και Ε3 εάν έχει υποβληθεί.
  • Έγγραφα του σκάφους (άδεια αλιείας, άδεια εκτέλεσης πλόων ή πρωτόκολλο επιθεώρησης, πιστοποιητικό καταμέτρησης, έγγραφο εθνικότητας).

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ
Δ/ΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Φωτιά στο Περιστέρι - Από θαύμα σώθηκαν ιδιοκτήτης μαγαζιού και πελάτισσα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLxQ-umipfwl8b1rtLqS9G6rixvEp5Lt_NTMsomPuEaxVGwKCPuRikcc97hqIzo8Q0W8pewLU3QDFXkScCG3qg2hbHt6cJWOTw2Bk8lTVHvFerrkW2TGfpjYU0yTn2ymShzj_y7fD51yI/s640/IMG_1534.JPG 

Από θαύμα σώθηκε ο ιδιοκτήτης του χρωματοπωλείου στο Περιστέρι καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μόλις βγήκε από το μαγαζί του, σημειώθηκαν απανωτές εκρήξεις. Ο ίδιος βγήκε προκειμένου να βοηθήσει μια πελάτισσα του να βάλει τις σακούλες στο αμάξι της. Εκείνη την στιγμή, σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν μάρτυρες το κατάστημα τυλίχθηκε στις φλόγες.
Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για τα αίτια της πυρκαγιάς κάνουν λόγο ανάφλεξη εύφλεκτων υλικών. Δείτε τις εικόνες και τα βίντεο στο pinakio.blogspot.gr

ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=40fc3ecc9e&view=att&th=140774cee49060b6&attid=0.3&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8jwSnQG1R5bBsQuUL9P8qf&sadet=1376414468289&sads=ewm3hcgPOxYaTKPAK0tsO5CC-Js

Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=40fc3ecc9e&view=att&th=140774cee49060b6&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8jwSnQG1R5bBsQuUL9P8qf&sadet=1376413815947&sads=dzihji3NBAPGHVJcCg3uTi689IQ&sadssc=1



Δανεικός στον Αστέρα Δερβενίου ο Γιώργος Γκόλγκαρης από την Προοδευτική

Από τον Αστέρα Δερβενίου ανακοινώνεται η ένταξη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του νεαρού ποδοσφαιριστή Γιώργου Γκόλγκαρη. Ο Γιώργος, ο οποίος έχει καταγωγή από το Δερβένι, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Προοδευτική.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Αστέρα Δερβενίου ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση της Προοδευτικής για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και την άψογη συνεργασία.

Σήμερα ειδοποιούνται οι 589 υποψήφιοι για το μεταβατικό σχήμα ραδιοτηλεόρασης


Eντός της ημέρας θα αρχίσουν να ειδοποιούνται οι 589 υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση για πρόσληψη στον μεταβατικό φορέα της νέας δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Η απορρόφησή τους θα γίνει μέσα στις επόμενες 15 μέρες.

Ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής είχε δηλώσει ότι θα τηρηθεί απαρεγκλίτως ο κατάλογος των κοινωνικών κριτηρίων, «όπως μας τον έδωσε η εταιρεία που επεξεργάστηκε τα στοιχεία».
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι εξαιρέθηκαν 20 εξειδικευμένοι τεχνικοί και ρεπόρτερ για το θέμα του Champions League, καθώς και ένας πρώην εργαζόμενος της ΕΡΤ, ο οποίος απασχολείται στη μετάδοση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου.
Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις, στη πρώτη φάση της διαδικασίας, για πρόσληψη στο φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης έχουν φτάσει τις 8.044.

newssalonika.blogspot.gr

ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΩΝ !



-ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ: «Εδώ και περίπου δύο χρόνια, συγκεκριμένα από τον Απρίλιο του 2011, στην Ελλάδα έχει συσσωρευτεί μεγάλη ενέργεια. Είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθεί ένας μεγάλος σεισμός».
-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ :«Αυτή τη στιγμή έχουμε μια διέγερση στην περιοχή, την οποία παρακολουθούμε στενά. Ο κόσμος ανησυχεί και είναι φυσικό. Ωστόσο δεν είμαστε σε θέση να πούμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή».
-ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ «Το φαινόμενο που εξελίσσεται στην περιοχή του Αιγίου παρακολουθείται στενά. Ωστόσο είναι πολύ νωρίς ώστε να είμαστε απολύτως σίγουροι για το τι συμβαίνει» -ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ: « Στατιστικά, είναι πιθανό να βιώσουμε ισχυρό σεισμό το 2013. Ο τελευταίος ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα ήταν τον Απρίλιο του 2011 στην Κρήτη».

Παραίτηση με αιχμές από Μπίτζιο στην Κόρινθο

Παρελθόν αποτελεί από την προεδρία της Κορίνθου ο Δημήτρης Μπίτζιος, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας υπέβαλε την παραίτηση του.
Στις δηλώσεις ο Μπίτζιος άφησε αιχμές για μέλος του Δ.Σ. της Κορίνθου, χωρίς να τον κατονομάσει, για τους χειρισμούς, που έγιναν στο θέμα της μεταγραφής του Αντρέα Αρχοντάκη. Επισήμανε ακόμη, πως θα αποχωρήσουν από την ομάδα 4 έως 7 παίκτες, τους οποίους ο ίδιος έφερε στην Κόρινθο.

Σοβαρός τραυματισμός15χρονου χθες στο Κεφαλάρι Άργους


 Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Κεφαλάρι του Δήμου Άργους Μυκηνών με πολύ σοβαρό τραυματισμό 15χρονου αγορίου από την περιοχή. 
Ο νεαρός προσέκρουσε με το μηχανάκι που οδηγούσε σε μεταλλικό κάδο σκουπιδιών στο ύψος της "νεροτριβής" στο Κεφαλάρι με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.
Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αργολίδας στο Άργος όπου οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ενδέχεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

 Αργολικές Ειδήσεις

Δείτε μια πανέμορφη φωτογραφία. Πεφταστέρια πάνω απ τα Μετέωρα

ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η NASA

Ένας Ιρανός φωτογράφος, ο Babak Tafreshi κατόρθωσε να απαθανατίσει με τον φακό του μια μοναδική στιγμή. Την αυγουστιάτικη «βροχή» των Περσιδών πάνω από τα πανέμορφα και επιβλητικά Μετέωρα.

Ένα όμορφο φαινόμενο που κάθε χρόνο μας κάνει να σηκώνουμε τα μάτια ψηλά στον ουρανό, στον τόπο της λάμψης του Ορθόδοξου Ελληνικού μοναχισμού.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της NASA.

Για τους γνώστες της βυζαντινής υμνολογίας η φωτογραφία αυτή παραπέμπει στο γνωστό «Ουρανός πολύφωτος η Εκκλησία».

Απολαύστε τη φωτογραφία κάνοντας κλικ πάνω της για να μεγεθυνθεί.

dogma.gr

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Πρωτοφανής και άδικη απόφαση

aggelo
Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός η απόρριψη της προσφυγής που είχαν καταθέσει από τον ΑΣΕΑΔ, για την πρωτόδικη απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τα επεισόδια του τρίτου τελικού της Α1 με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι είναι πρωτοφανής και άδικη η απόφαση.
Περισσότερα στο sport.gr

Η λίστα των δήμων που θα κάνουν 40.000 (εποχικές) προσλήψεις

proslhpseis-stous-dimous
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του “Ελεύθερου Τύπου”, ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας με πεντάμηνες συμβάσεις, που θα εφαρμοστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με δήμους από όλη τη χώρα να προχωρούν στην πρόσληψη 40.000 εποχικών υπαλλήλων.
Το δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου” αναφέρει ότι οι ειδικότητες εργαζομένων που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι ΔΕ κατεύθυνσης πληροφορικής, ΠΕ, ΤΕ διοικητικοί, οικονομολόγοι, λογιστές, διοίκηση επιχειρήσεων, ΔΕ διοικητικοί, καθώς και ΥΕ γενικών καθηκόντων, ΠΕ, ΤΕ, κοινωνικοί λειτουργοί, κοινωνιολόγοι, βρεφοκόμοι ειδικής αγωγής, ψυχολόγοι φυσιοθεραπευτές, ΔΕ βοηθοί βρεφοκόμοι, νοσηλευτές, καθώς και ΥΕ γενικών καθηκόντων.
Ενδεικτικά, ο Δήμος Αθηναίων θα κάνει 1.865 προσλήψεις,  ο Δήμος Θεσσαλονίκης 1.010, ο Δήμος Κέρκυρας 694, ο Δήμος Ρόδου 674, ο Δήμος Λάρισας 607, ο Δήμος Ιωαννίνων 599, ο Δήμος Τρικκαίων 302.

Νεκρό βρέφος σε χωματερή στα Λεχαινά – Το πόρισμα του ιατροδικαστή

homateri
Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας τσιγγάνος στα Λεχαινά της Ηλείας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ilialive.gr, βρήκε στη χωματερή της περιοχής τη σορό ενός βρέφους σε προχωρημένη σήψη.
Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στην Πάτρα, το βρέφος είχε γεννηθεί ζωντανό. Ήταν αγοράκι και εκτιμάται ότι γεννήθηκε πριν από περίπου δύο ημέρες, ζύγιζε 2,8 κιλά, είχε ύψος περίπου 50 εκατοστά και ήταν «τελειόμηνο» και «βιώσιμο». Αυτό, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, σημαίνει ότι είχε γεννηθεί ζωντανό, ύστερα από κύηση εννέα μηνών.
Ακόμη, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική εξέταση, το βρέφος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες εκτιμάται ότι προήλθαν είτε κατά τη διάρκεια του τοκετού είτε κατά τη διάρκεια της εγκατάλειψής του μέσα σε κάδο απορριμμάτων.
Στο μεταξύ, με βάση και τα στοιχεία που έχουν οι αστυνομικοί από την ιατροδικαστική εξέταση, συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν ποιος ή ποιοι πέταξαν το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων.

Τρίτη και 13: γιατί θεωρείται γρουσούζικη;

 

Τρίτη και 13 σήμερα και πολλοί είναι εκείνοι που στο άκουσμα μόνο του... συνδυασμού ημέρας και ημερομηνίας «φτύνουν τον κόρφο» τους. Η Τρίτη και 13 θεωρείται γρουσούζικη μέρα... Γνωρίζετε γιατί;


Ο Λοβέρδος “κλέβει” την 3η του Σεπτέμβρη από το ΠΑΣΟΚ

Andreas-Loverdos-3rd-September
Την 3η του Σεπτέμβρη επέλεξε ο Ανδρέας Λοβέρδος για να εγκαινιάσει τα γραφεία του κόμματος Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα, και να παρουσιάσει τη δική του πολιτική και ιδεολογική διακήρυξη, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του “Μικροπολιτικού” των “Νέων”.
Όπως υποστηρίζει η στήλη της εφημερίδας του Συγκροτήματος Λαμπράκη, η επιλογή της ημερομηνίας προφανώς και δεν είναι τυχαία από τον Ανδρέα Λοβέρδο, με αποτέλεσμα να τον φέρνει σε ευθεία σύγκρουση με το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που έχουν προγραμματίσει για την ίδια μέρα επετειακές εκδηλώσεις.
Η 3η του Σεπτέμβρη, ημερομηνία ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1974, αποτελεί ημερομηνία-φετίχ για τον χώρο της Κεντροαριστεράς, ενώ η σημερινή ηγεσία του Κινήματος επιθυμεί να την αξιοποιήσει ως απαρχή της πολιτικής αντεπίθεσης της Χαριλάου Τρικούπη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ για την 3η του Σεπτέμβρη έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου, σηματοδοτώντας με την παρουσία τους την επιχείρηση επανασυσπείρωσης του Κινήματος.

ysterografa.gr

Ο Σισέ παραδέχθηκε την ήττα του στις εκλογές. Νικητής στο Μαλί ο Κεϊτά

cisse
Ο Σουμάιλα Σισέ παραδέχτηκε την ήττα του στις προεδρικές εκλογές του Μάλι και στη συνέχεια συνεχάρη τον αντίπαλό του, Ιμπραήμ Μπουμπακάρ Κεϊτά, δήλωσε τη Δευτέρα ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας του Σισέ, Γκουνόν Κουλιμπαλί.
«Ναι, αυτό ακριβώς συνέβη… πήγε να δει τον Ιμπραήμ Μπουμπακάρ Κεϊτά για να τον συγχαρεί», δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο Κουλιμπαλί.

Τα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου

ethnikes-odoi-kinhsh
Το πλαίσιο μέτρων που θα εφαρμοστούν στις εθνικές οδούς ενόψει της εξόδου του Δεκαπενταύγουστου, αλλά και της επιστροφής όσων επιλέξουν να μετακινηθούν, ανακοίνωσε η Τροχαία.
Τα μέτρα περιλαμβάνουν:

Κινητικότητα: Η διαδικασία επιλογής των προς μετάταξη υπαλλήλων

Η διαδικασία επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων, τα κριτήρια επιλογής και κατάταξής τους, καθώς και ο τρόπος μοριοδότησής τους, περιγράφεται σε απόφαση, που υπέγραψε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η υπουργική απόφαση αποτελεί συνέχεια εκείνης της 2ας Αυγούστου, που προέβλεπε τον καθορισμό της διαδικασίας επιλογής των υπαλλήλων που τίθενται σε κινητικότητα και βασιζόταν, σύμφωνα με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σε τέσσερις αρχές: αξιοκρατία στον τρόπο εισαγωγής του υπαλλήλου στο δημόσιο, αξιοσύνη σε σχέση με τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, αυστηρότητα στον έλεγχο της αρνητικής συμπεριφοράς στην υπηρεσία, αλλά και εμπιστοσύνη στη νέα γενιά των δημοσίων υπαλλήλων.
Σκοπός της απόφασης είναι η ρύθμιση ειδικότερων θεμάτων σχετικών με:
α) τη διαδικασία επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα,
β) τα αναγκαία δικαιολογητικά,
γ) τα επιμέρους κριτήρια μοριοδότησης και
δ) τον αριθμό των μορίων που αντιστοιχούν στα επιμέρους κριτήρια.
Σύμφωνα με την απόφαση:

Η οικιακή βοηθός συνελήφθη για τη δολοφονία του 72χρονου συνταξιούχου

asthenoforoΔεμένος χειροπόδαρα και με κακώσεις στο κεφάλι, από τις όποιες επήλθε ο θάνατός του, βρέθηκε ο άτυχος συνταξιούχος που έπεσε θύμα δολοφονίας, με πιθανότερο κίνητρο τη ληστεία.
Μπροστά στο αποτρόπαιο αυτό θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας όταν έφτασαν στο διαμέρισμα του 72χρονου, στη Βασιλέως Γεωργίου (κι όχι Βασιλίσσης Όλγας όπως – εκ παραδρομής – μεταδόθηκε σε προηγούμενο τηλεγράφημα) στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, όπου το θύμα ζούσε μόνο του.
Μετά τις έρευνες της Αστυνομίας μία 53χρονη Γεωργιανή συνελήφθη κατηγορούμενη για την άγρια δολοφονία του 72χρονου συνταξιούχου. Πρόκειται για την οικιακή βοηθό τού άτυχου ηλικιωμένου, η οποία, εξεταζόμενη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή της στο στυγερό έγκλημα. Σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα από τις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης με το οποίο συνελήφθη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν, πάντως, ότι η γυναίκα δεν διέπραξε μόνη της τη δολοφονία και γι’ αυτό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό πιθανών συνεργών της.
Το θύμα, ένας συνταξιούχος τραπεζικός, βρέθηκε, χθες το μεσημέρι, άγρια δολοφονημένος στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Τούμπα. Ήταν δεμένος χειροπόδαρα και έφερε κακώσεις στο κεφάλι του, από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του.
Την Αστυνομία είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα γείτονες του ηλικιωμένου που υποψιάστηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Το διαμέρισμα του 72χρονου ήταν ανάστατο, γεγονός που ενίσχυσε την εκδοχή ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. Μέχρι στιγμής πάντως δεν ανακοινώθηκε εάν αφαιρέθηκαν χρήματα από το διαμέρισμα του θύματος.

«Ο Νορβηγός Πρωθυπουργός – ταξιτζής… διάλεγε πελάτες»!

Prime minister of Norway drives a taxi
Πολλοί από τους επιβάτες που μετέφερε ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας Γενς Στόλτενμπεργκ όταν εργάστηκε “μυστικά” ως οδηγός ταξί για μία ημέρα στο Όσλο, για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας του, στην πραγματικότητα είχαν επιλεγεί μετά από. . . κάστινγκ και μάλιστα πληρώθηκαν αντί να πληρώσουν την κούρσα, αποκάλυψε σήμερα μια νορβηγική εφημερίδα.

Ο Ερντογάν διαψεύδει πως μπήκε στο νοσοκομείο

Recep Tayyip ErdoganΤο γραφείο του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διέψευσε σήμερα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία εισήχθη σε νοσοκομείο λόγω στομαχικών διαταραχών την περασμένη εβδομάδα, κάνοντας λόγο περί «ανυπόστατων καταγγελιών».
Φήμες σχετικά με την υγεία του Ερντογάν κυκλοφορούν συχνά στην Τουρκία αφότου είχε χειρουργηθεί το 2011 για να αφαιρεθούν πολύποδες από το έντερό του.
Οι πολύποδες μπορεί να είναι καλοήθεις ή κακοήθεις, πάντως μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, μέσα ενημέρωσης της χώρας είχαν μεταδώσει δηλώσεις του χειρουργού ο οποίος είχε πει ότι ήταν καλοήθεις.
Σημερινά δημοσιεύματα, τόσο στην εφημερίδα Yurt όσο και σε άλλες τουρκικές εφημερίδες, ανέφεραν ότι ο Ερντογάν νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο επί πέντε ημέρες με στομαχικές διαταραχές. Τα δημοσιεύματα δεν επικαλέστηκαν κάποια πηγή.
Στην ανακοίνωσή του το γραφείο του Ερντογάν έκανε λόγο για «ανυπόστατες καταγγελίες» και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, ο οποίος βρίσκεται στην εξουσία από το 2003, επανήλθε στο κανονικό του πρόγραμμα έπειτα από πολυήμερες διακοπές μετά το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού.
Ο Ερντογάν, ο οποίος συνηθίζει να δίνει καθημερινά συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς απευθείας και να περιοδεύει σε όλη τη χώρα, δεν έκανε καμιά δημόσια εμφάνιση αυτή την εορταστική περίοδο.
Η εξουσία στην Τουρκία έχει επικεντρωθεί στο πρόσωπο του Ερντογάν, ο οποίος δεν καταβάλει προσπάθεια να κρύψει ότι θέλει να γίνει πρόεδρος, και έχουν εμφανιστεί ρήγματα στο κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) όταν αυτός απουσιάζει από το προσκήνιο.
Δύο διαδοχικές συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου είχαν ακυρωθεί κατά την διάρκεια της περιόδου της ανάρρωσης του Ερντογάν όταν είχε χειρουργηθεί, τροφοδοτώντας μια έντονη σεναριολογία σχετικά με το τι θα συνέβαινε εάν ο άνθρωπος ο οποίος κυριάρχησε στο πολιτικό σκηνικό της Τουρκίας την τελευταία δεκαετία αποσυρόταν από την δημόσια ζωή.

ysterografa.gr

Μήπως να μην το βγάλουμε καθόλου το φυσικό αέριο;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Μια από τις σημαντικότερες πτυχές της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρόεδρο, είναι η συζήτηση γύρω από τα ενεργειακά ζητήματα και η αναφορά ότι τα ελληνικά αποθέματα φυσικού αερίου υπολογίζονται στα 4,7 τρις κυβικά μέτρα (περισσότερα από αυτά της Κύπρου και του Ισραήλ μαζί, που υπολογίζονται σε 4,5 τρις κυβικά μέτρα).

Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς αυτό να συζητούμε εδώ στην (πτωχευμένη) Ελλάδα και αυτό να αποτελεί τον κοινό μας στόχο.

Και όμως.

Όλοι όσοι συνέβαλαν στην μετατροπή της χώρας σε ένα βασίλειο της δημοσιοϋπαλληλίας, της αντιπαραγωγικότητας και της αποβιομηχάνισης, όλοι όσοι θεωρούσαν (και θεωρούν) ότι τα λεφτά κόβονται από τον τοίχο και πως υπάρχει διεθνής υποχρέωση συνεχούς διάσωσής μας από τα συνεχή λάθη μας, άρχισαν τα γνωστά:

Μοσχαράκι ήλθε μόνο του από 15Km μακριά και περίμενε στην πόρτα της Παναγίας Ελεούσας … Ξυπνήστε άπιστοι !


Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσας...
Έξω από τήν πύλη αυτή περίμενε υπομονετικά τό μοσχαράκι...
Τις παλαιότερες εποχές, τότε πού οί άνθρωποι είχανε μεγαλύτερη πίστη στον Θεό, ακούγαμε αλλά και βλέπαμε, ειδικά σε μεγάλες γιορτές Αγίων, θαυμαστά και περίεργα πράγματα…
Αρκετά τέτοια περιστατικά συναντούσαμε εδώ στην περιοχή μας καί στο προσκύνημα του Αγίου Νικολάου Σπάτα Ηλείας όπου έβλεπες διάφορα «ταμένα» στον Άγιο ζώα, αρνιά, κατσίκια, μοσχαράκια, κριάρια, κλπ να ανεβαίνουν χωρίς αλυσίδα τα σκαλοπάτια της Εκκλησίας καί να πηγαίνουν μετά και να στέκονται μπροστά στην εκόνα του Αγίου Νικολάου πού ήταν έξω, σαν να του λέγανε «Να΄μαι, ήρθα ».
Μερικά μάλιστα σηκώνανε τα δύο μπροστινά ποδαράκια τους και τα ακουμπούσανε στο τσιμεντένιο βάθρο πού είναι και σήμερα η εικόνα! Από αυτά και μόνο τα περιστατικά θα έπρεπε να έχουν πιστέψει και οί πέτρες, «και οί λίθοι κεκράξονται» πού λέει κάπου ο Χριστός, αλλά δυστυχώς σαν πάρει ο άνθρωπος την κατηφόρα της απιστίας μετά δύσκολα συμαζεύεται η ψυχή και γίνεται η παραμονή μας σ΄ αυτήν την ζωή «ήλθα, είδα, και στην Κόλαση απήλθα…».
 Σε κανέναν βέβαια να μη συμβεί αυτό, αλλά ο κίνδυνος να φύγουμε ξαφνικά και απροετοίμαστοι απ΄ αυτή την ζωή είναι μεγάλος ! Πόσοι φίλοι και φίλες μας, νέοι άνθρωποι μάλιστα πού είμαστε μαζί ως χθές και τα πίναμε, δεν φύγανε ξαφνικά για την «άλλη ζωή» μέσα από ένα ξαφνικό τροχαίο; Έφυγαν ναί, αλλά απέναντι του Θεού, πνευματικά, ήσαν έτοιμοι για το, τι «εκεί» θα συναντήσουν; Τις μέρες λοιπόν αυτές, και καθώς πλησιάζει η μεγάλη εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου θέλησε η Παναγιά μας ν΄ ανοίξει μυστικά τούς ουρανούς και να προσφέρει ένα ακόμη περίεργο θαύμα εδώ στην περιοχή μας…

Διαβάστε περισσότερα »