Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Γιουχαΐσματα και προπηλακισμοί για την "μαύρη χήρα" του Διακοφτού στο Δικαστήριο της Αμαλιάδας! - ΒΙΝΤΕΟ

Ηλεία: Γιουχαΐσματα για τη γυναίκα - αράχνη στο δικαστήριο - ΒΙΝΤΕΟ
 Για την ερχόμενη Παρασκευή διεκόπη η δική της πολύκροτης υπόθεσης της δολοφονίας 42χρονου επιχειρηματία που βρέθηκε τσιμεντωμένος κάτω από τζακούζι μεζονέτας στην περιοχή του Διακοφτού...
 Όπως διαβάζουμε στο PatrisNews.com, η 52χρονη κατηγορούμενη γυναίκα... Αράχνη αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την είσοδο της στο δικαστικό μέγαρο Αμαλιάδας από συγγενείς του άτυχου άνδρα που βρέθηκαν στην Ηλεία για να παρακολουθήσουν την εκδίκαση της υπόθεσης…

Δείτε το βίντεο της ΟΡΤ

Νέες αποκαλύψεις για τη ναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής

mixaloliakos
«Σκοπός μας δεν είναι να βελτιώσουμε αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο Κοινοβούλιο, να διορθώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις που είναι διεφθαρμένες και τελειωμένες, αλλά να τους τελειώσουμε, μια για πάντα».
Αυτό ανέφερε σε ομιλία του απευθυνόμενος σε μέλη της Χρυσής Αυγής, πριν τις εκλογές του 2012 , ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος σύμφωνα με υλικό που έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες της υπόθεσης Ι.Κλάπα και Μ.Δημητροπούλου. Στην επίμαχη ομιλία , σε ταβέρνα, ο προσωρινά κρατούμενος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής αναφέρει μάλιστα με ειρωνική διάθεση: «Λένε ότι εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες, οι εθνικιστές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν άδικο».
Τα στοιχεία που απέστειλε στην Ανάκριση η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, από το υλικό που συνέλλεξε από τις κατασχέσεις των ηλεκτρονικών υπολογιστών στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργου Γερμενή, Γιάννη Λαγού και του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, χαρακτηρίζονται εξαιρετικά κρίσιμα και όπως λέγεται στο Εφετείο είναι πλήρως αξιοποιήσιμα για την πορεία της έρευνας.
Το ηλεκτρονικής μορφής υλικό είναι ογκώδες, σύμφωνα με πληροφορίες είναι 1 tera και περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και άλλα στοιχεία που θα αξιολογηθούν λεπτομερώς από τις δύο δικαστικές λειτουργούς καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην ποινική εμπλοκή νέων προσώπων.
Μεταξύ άλλων στα χέρια των ανακριτριών έχει περιέλθει κατάλογος με τις «20 Αρχές της προπαγάνδας» και υλικό, φωτογραφίες και βίντεο, από λόγους ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής παρουσία του Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή Γιώργου Γερμενή. Σε ένα από αυτά τα στιγμιότυπα μέλος του κόμματος σηκώνεται και χαιρετά ναζιστικά.
Στις επίμαχες ορκωμοσίες φαίνεται μέλος της Χρυσής Αυγής να λέει στον λόγο ορκωμοσίας του: «Είμαι Χρυσή Αυγή γιατί είμαστε επαναστάτες. Να σκοτώσουμε τον Εβραίο που κρύβουμε όλοι μέσα μας».
Άλλο μέλος αναφερόμενο στην ορκωμοσία του, σε όσους «γκρινιάζουν αλλά κάθονται στον καναπέ» φαίνεται να λέει: «Αξίζει να τους πατήσουμε. Την ημέρα της κρίσης μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών, δεν θα ρωτήσουμε αν μέχρι τότε ταλαντεύονται δεξιά μέχρι αριστερά, γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό». Επίσης άλλο μέλος αναφέρει στην ομιλία του:
«Ναι, είμαι ναζί. Αν κάποιοι το θέλουν και μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο. Όλοι είναι προδότες και τους αξίζει πέλεκυς βαρύς».

ysterografa.gr

Το CDU ενέκρινε τον "Μεγάλο Συνασπισμό"

merkel
Τη συμμετοχή των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) στην κυβέρνηση συνασπισμού με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) και την Προγραμματική Συμφωνία στην οποία κατέληξαν την περασμένη εβδομάδα ενέκρινε ομόφωνα η ηγετική ομάδα του κόμματος.
Η Καγκελάριος Μέρκελ κατάφερε να πείσει τα μέλη του κόμματος και να αντικρούσει τα επιχειρήματα ορισμένων στελεχών του που εξέφρασαν αντιρρήσεις για σημεία της Προγραμματικής Συμφωνίας, ειδικά σε ό,τι αφορά τον κατώτατο μισθό και το συνταξιοδοτικό.
Η Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) κατόρθωσε να επιβάλει το μάξιμουμ αυτού που ήταν εφικτό, υποστήριξε η κυρία Μέρκελ, απαντώντας στην κριτική η οποία προερχόταν κυρίως από την πλευρά των επιχειρηματιών αλλά και της νεολαίας του κόμματος. «Πιστεύω ότι ο συμβιβασμός στον οποίο καταλήξαμε είναι εφαρμόσιμος», δήλωσε.
Αυτή την ώρα η ψηφοφορία των 474.000 μελών του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος  - με επιστολική ψήφο – για να εγκρίνουν τη συγκρότηση της κυβέρνησης του «μεγάλου συνασπισμού» με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας να αναμένονται το Σαββατοκύριακο.

υστερογραφα

Τέλος η ΠΑΕ ΑΕΚ!

aek-sima
Μετά από 34 χρόνια αδιάλειπτης πορείας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εγκρίθηκε σήμερα (9/12) από την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης και η λύση της εταιρείας.
Εγκρίθηκε επίσης ο ισολογισμός έναρξης και λήξης της εκκαθάρισης με ποσοστό 53% επί του συνόλου της μετοχικής σύνθεσης. Διαφώνησε το 0,5% επί των παρόντων στη Γ.Σ. που ζήτησε την αναβολή για ένα μήνα ώστε να ολοκληρωθεί η δίκη Ψωμιάδη.

Το σχετικό αίτημα για αναβολή στάλθηκε από τον δικηγόρο Χ. Οικονομόπουλο προς τη Γ.Σ. και διαβιβάστηκε σε αυτή μέσω του Ανδρέα Δημητρέλου. Ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε με την αιτίαση ότι ουδείς εγγυάται ότι το δικαστήριο θα έχει ολοκληρωθεί εντός ενός μήνα.

Στα Σπάτα βρέθηκαν σήμερα οι Α. Δημητρέλος (εκπροσώπησε και τις μετοχές Νικολαϊδη), Α. Αλεξίου, Μ. Κασνακίδης, ο μικρομέτοχος Κ. Σταθάκος ενώ απουσίασε ο εκπρόσωπος του κ. Νοτιά, Γ. Σίμος.

Πλέον απομένει να κατατεθούν τα πρακτικά της σημερινής Γ.Σ. στην Περιφέρεια, να εγκριθούν και στη συνέχεια να κατατεθούν στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ώστε να δημοσιευθούν κατόπιν στο σχετικό φύλλο της εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ), και να διαγραφεί οριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ με το σημερινό ΑΦΜ από τα πρακτικά των ανωνύμων εταιρειών.

ΠΟΕΣΥ: Να επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι της ΕΡΤ

POESY
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης:
“Αμετάκλητα προσηλωμένη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) στην απόφασή της για επαναλειτουργία της ΕΡΤ με όλους τους εργαζόμενούς της, ύστερα από τη συνάντηση των Προέδρων των Ενώσεων Συντακτών στην Κρήτη (1-12-13) και το γόνιμο προβληματισμό των αγωνιζόμενων εργαζομένων στις γενικές συνελεύσεις τους, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, αποφασίσθηκε ομόφωνα η συμμετοχή μας στη διεξαγόμενη δημόσια διαβούλευση, για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Σχολιάζουμε συνολικά και προτείνουμε:

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη, αλλά θα πρέπει να δει με διαφορετικό μάτι τις αντιδράσεις των κοινωνικών ομάδων που έχουν φτάσει στα όριά τους»



«Δεν θα επιτρέψουμε την ισοπέδωση και την αποδόμηση της φερεγγυότητας και της πολιτικής υπόστασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης απαντώντας σε επερώτηση για «διώξεις λαϊκών αγωνιστών» στο Περιφερειακό Συμβούλιο τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013.
«Δεν είμαστε εμείς η δικαιοσύνη και ούτε μπορούμε, ούτε προτιθέμεθα να την υποκαταστήσουμε ή να την αντικαταστήσουμε, ανεξάρτητα από τις αντιλήψεις μας για τον τρόπο λειτουργίας αυτού του θεσμού» δήλωσε εμφατικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε «κάτι τέτοιο θα συνιστούσε κατάρρευση της κοινωνίας. Είμαστε ξεκάθαροι. Εμπιστευόμαστε το θεσμό της δικαιοσύνης και ταυτόχρονα την καλούμε να δει με διαφορετικό μάτι τις αντιδράσεις των φτωχών και αποκλεισμένων κοινωνικών ομάδων που έχουν φτάσει στα όριά τους».
Ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε το ψέμα, «ίδιον συγκεκριμένης πολιτικής δράσης με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία προβλημάτων», αλλά και τη διάκριση των πολιτών σε «κατηγορίες αγωνιστών, επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι και φασισμό. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χωρίζει τους πολίτες».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου έχει λάβει από το Μάιο του 2011 απόφαση σύμφωνα με την οποία «Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου είναι αντίθετο σε κάθε προσπάθεια δίωξης πολιτικών προσώπων ή κομμάτων από θέση αρχής, αφού δεν μπορεί να διώκονται οι πολιτικοί και κοινωνικοί αγώνες. Παράλληλα με την υπεύθυνη στάση των αιρετών πολιτικών προσώπων, πρέπει να υπάρχει και από τις αστυνομικές αρχές σεβασμός των δημοκρατικών ελευθεριών του κάθε πολίτη.»
«Αποτελεί ξεκάθαρη άποψή μου ότι μια κοινωνία σε κρίση και χωρίς σεβασμό στη νομιμότητα συνεχώς αυτοκτονεί» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.  

Πέτρος Τατούλης, «H αιρετή Περιφέρεια θα αναλάβει πολιτικές για τους κοινωνικά αδύναμους σε διαρκή βάση»



«Για να προσεγγιστεί το πρόβλημα της διακοπής του ρεύματος στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όχι περιστασιακά, αλλά σε διαρκή βάση, απαιτείται η εφαρμογή πολιτικών από την κεντρική κυβέρνηση, γιατί κανένας Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκ του νόμου δεν δύναται να καταβάλλει δαπάνες υπέρ τρίτων» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στο Περιφερειακό Συμβούλιο τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013.
«Στα κοινωνικά προγράμματα του ΕΣΠΑ δεν υπήρχε σχετική πρόβλεψη, παρά το γεγονός ότι εδώ και 2,5 χρόνια συνεχώς το επισημαίναμε» συνέχισε ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε ότι «στη νέα προγραμματική περίοδο και στο νέο Κοινωνικό Ταμείο, το οποίο θα είναι στην ευθύνη της Περιφέρειας, έχουμε προετοιμαστεί ώστε να υπάρξει τέτοια πρόβλεψη, δεδομένης της οικονομικής αδυναμίας της κυβέρνησης να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες».
Ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης αναφέρθηκε επίσης στην απουσία εθελοντισμού για τη δημιουργία ενός ταμείου ενίσχυσης αυτών των κοινωνικών ομάδων και πρότεινε τη δημιουργία διαπαραταξιακής επιτροπής, η οποία θα καταγράψει τις πραγματικές ανάγκες προκειμένου να ενισχυθούν αυτοί που πραγματικά έχουν ανάγκη, πρόταση η οποία υπερψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Μάχες για τίτλο και σωτηρία στο κορινθιακό ποδόσφαιρο



Στo ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Κορινθίας  σε όλες τις κατηγορίες του ( Α1, Α2, Β1 και Β2)  έχουν διεξαχθεί  η 11η  πρώτες αγωνιστικές. Με την ευκαιρία αυτή , μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για την δυναμικότητα των ομάδων, ποίες εξ αυτών διεκδικούν την άνοδο , ποίες αγωνίζονται για σωτηρία καθώς και αυτές που είναι καταδικασμένες με υποβιβασμό.

Α1 κατηγορία
Ο Παννεμεατικός έχει ένα προβάδισμα τεσσάρων βαθμών (28 β.) από τον ΑΟ Λουτράκι που διεκδικούν το μοναδικό εισιτήριο για άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Εκτός από τις δύο ομάδες , πιθανότητες για τον τίτλο έχουν και οι ομάδες Αστέρας Δερβενίου , Ολυμπιακός Λουτρακίου και Θύελλα Πετρίου, οι οποίες ακολουθούν ισόβαθμες με διαφορά  -2 από τον ΑΟ Λουτράκι.
Η ομάδα της Νεμέας  έχει στο πρωτάθλημα , 9 νίκες ,  1 ισοπαλία ( με ΑΟ Λουτράκι), ενώ έχει ηττηθεί μία φορά ( από τον Πανκαμαριακό στο Ξυλόκαστρο). Διαθέτει την δεύτερη επίθεση του πρωταθλήματος ( πρώτη η Θύελλα Πετρίου) με 21 τέρματα, ενώ έχει παθητικό μόνο 4 τερμάτων ( όσο και ο Αστέρας Δερβενίου) διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία.  Ο ΑΟ Λουτρακίου έχει 7 νίκες  (όσες και οι 3 ομάδες που τον ακολουθούν), 3 ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί μία φορά ( από τον Κύψελο στο Συνοικισμό). Έχει ενεργητικό 19 τερμάτων και παθητικό 5 τερμάτων. Οι ισόβαθμοι  Αστέρας Δερβενίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου και Θύελλα Πετρίου έχουν από 7 νίκες , από μία ισοπαλία ( ο Αστέρας με Αγίους Θεοδώρους , ο Ολυμπιακός με Πέλοπα και η Θύελλα με Ηρακλή Ξυλοκάστρου) ενώ έχουν ηττηθεί από τρεις φορές . Ο Αστέρας έχει ενεργητικό 14 τερμάτων και παθητικό μόνο 4 τερμάτων ( όσο και ο Παννεμεατικός) διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία.. Ο Ολυμπιακός έχει ενεργητικό 20 τερμάτων και παθητικό 11 τερμάτων, ενώ η Θύελλα διαθέτει την στιγμή αυτή την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με ενεργητικό 22 τερμάτων έναντι 15 τερμάτων παθητικό.
Από την Α1 κατηγορία από τώρα έχει υποβιβαστεί ο Σαρωνικός Γαλατακίου, που έχει αποχωρήσει  από το πρωτάθλημα, ενώ σε κίνδυνο  βρίσκεται ο Πανσολυγειακός. Τέλος το Σπαθοβούνι και η Αναγέννηση Κιάτου δίνουν αγώνα για να κρατηθούν στην κατηγορία αφού βρίσκονται μόνο 4 και 5 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Α2 κατηγορία
Στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία της Κορινθίας τα δύο εισιτήρια  ανόδου διεκδικούν η  Κόρινθος ΄06 και ο ΑΟ Ζευγολατιού οι οποίοι και προπορεύονται με 25 και 23 , αντίστοιχα. Επίσης μέχρι στιγμής διεκδικητές για άνοδο παρουσιάζονται οι ισόβαθμοι με 21 β. έκαστος, Τενεάτης Αθικίων και Ηρακλής Λεχαίου όπως και η Θύελλα Κάτω Διμηνιού που ακολουθεί στο πόντο.
Η Κόρινθός έχει 8 νίκες , μία ισοπαλία (με Ζευγολατιό), και μία ήττα ( από ΑΟ Σολομού) και τέρματα 26 ( καλύτερη επίθεση μαζί με Ζευγολατιό) έναντι 8 , παθητικό. Το Ζευγολατιό, έχει 7 νίκες , 2 ισοπαλίες, και μια ήττα ( από Τενεάτη). ‘Έχει ενεργητικό 26 τερμάτων και παθητικό 7 τερμάτων (η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία)
Κάτω από την ζώνη υποβιβασμού βρίσκονται οι Νέοι Στιμάγκας, η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου και ο Αετός Αγγελοκάστρου, ενώ κινδυνεύουν  η Προοδευτική Περιγιαλίου, ο Εθνικός Ξυλοκέριζας και Άρης Αρχαίας Κορίνθου

Β1 Κορινθίας
Τα δύο εισιτήρια ανόδου στη Α2 κατηγορία διεκδικούν η αήττητη Περαχώρα με τις 10 νίκες και τη μία ισοπαλία (με ΑΣ Λουτρακίου) με ενεργητικό 49 τερμάτων (πρώτη επίθεση όλων των κατηγοριών) και ο Αίας Αγιονορίου με τις 8 νίκες, τις 2  ισοπαλίες και την μία ήττα ( από Άρη Κορίνθου), όσες και η Δάφνη Εξαμιλίων ( έχασε από την Περαχώρα), η οποία διεκδική την άνοδο. Αμυδρές ελπίδες για άνοδο έχουν ο Άρης Κορίνθου, ΑΣ Λουτρακίου και  η ομάδα του Αγίου Γεωργίου.

Β2 Κορινθίας
Τα δύο εισιτήρια ανόδου στη Α2 κατηγορία διεκδικούν τα αήττητα Ταρσινά ’97 με τις 7 νίκες και τις 3 ισοπαλίες και τέρματα 23 - 11, ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών με τις 6 νίκες, τις 3 ισοπαλίες και την μία ήττα (από τον Άρη Βοχαϊκού) και τέρματα 28 - 14, , η Δάφνη Πουλίτσας με τις 7 νίκες, τις 3 ισοπαλίες και τις 2 ήττες. Την άνοδο επίσης διεκδικούν ο ΑΟ Λεχαίου, ο Απέσσας Χαλκίου και ο Παμφενεατικός.

Σεισμός 3,6R στην Πάτρα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:59 σήμερα το πρωί στον θαλάσσιο χώρο του Κορινθιακού...
κόλπου λίγο έξω από την Πάτρα.
Το επίκεντρο του σεισμού σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο εντοπίστηκε 7 χλμ βόρεια της Πάτρας, ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 2 χλμ.

Αποκομένοι από το Δερβένι κάτοικοι των οικισμών Λαλέικα, Ροδιας και Μεντουριανίκων,ζητούν λύση στο προβλημά τους αλλά... λύση δεν βλέπουν


Αποκομένοι , απο τα κτήματά τους και προς το κέντρο του Δερβενίου , βρίσκονται κάτοικοι των οικισμών Λαλέικα, Ροδιας και Μεντουριανίκων , μετά την "καταστροφή" (απομάκρηνση) μικρού πρόχειρου γεφυριού , στο παρακείμενο Ζαχολίτικο ποτάμι από τη Δημοτική αρχή.
Το γεφύρι αυτό εξηπερετούσε , επί χρονια τους κατοίκους των παραπάνω οικισμών για να μεταβαίνουν στις εργασίες τους  από και προς το κεντρο του Δερβενίου ( Ιατρείο, Λαική αγορά, Εκκλησία, Σχολεία, αγορά , κτήματα κλπ)  σε σύντομο χρονικό διάστημα, παρά από την αμαξιτή οδο που τους συνδεει με το Δερβένι. μεσω της Π.Ε.Ο. με σχεδόν τριπλάσια απόσταση.
Οι κάτοικοι των οικισμών αυτών είναι ανάστατοι καθώς νέο γεφύρι δεν βλέπουν να κατασκευάζεται σε συντομο χρονικό διαστημα, ενώ η προσωρινή λήση της Δημοτικής Αρχής με την χρησιμοποίηση πεζογέφυρας 35 μέτρων στην σιδηροδρομική γέφυρα Δερβενίου, είναι αρκέτα επικίνδυνη, καθώς άνθρωποί μεγάλης ηλικίας δέν μπόρουν να την διαβούν , ενώ τους χειμερίνους μήνες είναι φύση αδύνατο η διακίνηση των κατοίκων λόγω των καιρικών φαινομένων, ( βροχή , αέρας). Οι λαμαρίνες γλιστρούν επικινδυνα, ενώ δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός. Για τους διαβάτες της πεζογέφυρας υπάρχει κινδυνος να πέσουν από το υψος των 7 περίπου μέτρων στο ποτάμι με δυσάρεστα γι αυτούς αποτελέσματα ( Υπήρξαν πτώσεις ατόμων κατά το παρελθόν με αποτέλεσμα ττον σοβαρό τραυματισμό τους...κατάγματα κλπ).
Παρά τίς οχλήσεις τους στο Δήμαρχο κ. Αντώνη Κλαδούχο και στο Αντιδημαρχο Ευρωστίνης κ. Ανδρέα Καραβά για σύντομη αποκατάσταση της γέφυρας ακόμα περιμένουν . Χρήματα λένε δεν υπάρχουν . Οι κάτοικοι αναγκάζονται να περάσουν γιά τις δουλειές τους μέσα από το ποτάμι . Τώρα παιρνάνε όπως -όπως , αλλά το χειμώνα που ο Ζαχολίτικος είναι ορμητικός τι γίνεται; Μιά λύση για την εξηπηρέτηση των κατοίκων πρέπει να βρεθεί εδώ και τώρα.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα περιμένουμε να φτιάξουνε το γεφύρι μετά τις Δημοτικές Εκλογές που έρχονται το Μάιο. Και τέλος ας μην ξεχνάει ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Αντώνης Κλαδούχος και ο συνδιασμός του ότι την εκλογή τους την οφείλουν στους κατοίκους των οικισμών αυτών και ιδίως των Μεντουριάνων , που τώρα αντι για το ευχαριστώ τους "τιμωρούν" με αυτόν τον τρόπο.-

Συνεδριάζει στο Δερβένι το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Συνεδριάζει απόψε στις  7μιση   το βράδυ στο  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης
σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 1 και 10 του Ν. 3852/2010, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα  παρακάτω θέματα : 

Με πρωτοβουλία ΜΜΕ Ν.Κορινθίας ανοικτή συζήτηση για την υπόθεση του Καζίνο Λουτρακίου.



                                            https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZcibirFAYZsz80C9h_dE9yVC2lmu_8OexP31D5Wca7HknnPzAdEoHNIFqSWnIwv6_dPqDy9ryapNmMbmL8HMV6zWhRqhI_Q1wg8IRuR5ekapkvCV-Lq1qTkSP8z-z-2FzJpvD3dVxLOh7/s320/CasinoHotelLoutraki%5B1%5D.jpg                                      Λουτράκι 09/12/2013

                      ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

         Ανάληψη μιας κορυφαίας πρωτοβουλίας

                         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Με πρωτοβουλία ΜΜΕ* Ν.Κορινθίας την Tρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λουτρακίου-Αγ.Θεοδώρων (Κολοκοτρώνη 17 Λουτράκι) διοργανώνεται διευρυμένη ανοικτή συζήτηση για την ενημέρωση της κοινωνίας επί των εξελίξεων στην υπόθεση του Καζίνο.
Παρακαλείσθε να συμμετάσχετε.


  * ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ                               ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-BLOGS
(Αλφαβητικά)
             T V
      * AXION TV                             *ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ
      * ΗΛΕΚΤΡΑ TV                       * Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
      *  SUPER TV                             * ΠΡΩΙΝΗ
                                                          *  ΣΗΜΕΡΑ
---------------                                      * LOUTRAKI PRESS 
   TOP CHANNEL
         INFO-RADIO
        Εκπρ.Φ.Δημητριάδη


                 ΣΥΝΤΟΝ. ΜΜΕ: Α.Γ. ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ