Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Τα 5+1 πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τα Χριστούγεννα

xmas  

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι μία από τις αγαπημένες γιορτές μας, ωστόσο υπάρχουν αρκετά πράγματα - συγκεκριμένα 6 - που πολλοί από εμάς δεν τα γνωρίζουν για τη συγκεκριμένη γιορτή.

Όπως για παράδειγμα ισχύει ότι ο Χριστός γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου. Γιορτάζονταν πάντοτε τα Χριστούγεννα αυτή την ημερομηνία. Πόσοι ήταν οι Μάγοι και που φυλάσσονται σήμερα τα δώρα τους; Τι ήταν το άστρο της Βηθλεέμ; Διαβάστε τις απαντήσεις:

Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στον Σχίνο ''θάφτηκε'' στις λάσπες - Φωτό και βίντεο!

Κορινθία: Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής ''θάφτηκε'' στις λάσπες - Φωτό και βίντεο!
 Μεγάλη καταστροφή έπαθε ο δρόμος που συνδέει την Κορινθία με την Αττική, απο την βροχή που έπεσε στην περιοχή πριν από δύο ημέρες. Ο δρόμος Σχίνος - Αλεποχώρι - Μέγαρα, σε πολλά σημεία έμεινε ο μισός εξαιτίας των κατολισθήσεων που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση.

Ήταν τέτοια η καταστροφή σε σημείο που τα μπάζα και οι λάσπες σκέπασαν εκκλησία στο ύψος του οικισμού “Βαμβακιές”.
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, σκεπάστηκε μέχρι την οροφή της και όπως θα δείτε στο βίντεο του korinthostv.blogspot ξεχώριζε μόνο ο τρούλος. Δείτε το βίντεο...

Πούτιν: Το 2015 η νέα... Σοβιετική Ένωση

Vladimir-Putin
Twitter@EmOikonomidis
Αυτά τα Χριστούγεννα ήταν πέρα από κάθε συζήτηση διαφορετικά για τη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, δηλαδή μια χώρα η οποία έμαθε να κινείται στους ρυθμούς του τελευταίου πραγματικού ηγέτη που γνώρισε η ανθρωπότητα. Ακόμη κι αν στη θυελλώδη διαδρομή του θυσίασε έννοιες όπως τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, στον βωμό της αναγκαιότητας να ανακτήσει την εθνική αυτοπεποίθηση και την περηφάνια της, μια χώρα που υπήρξε η δεύτερη ιστορική υπερδύναμη της ανθρωπότητας.

Φωτογραφίες της χρονιάς - Οι αποχρώσεις του 2013 [ΒΙΝΤΕΟ]




Το αποτύπωμα της χρονιάς που πέρασε μέσα από τα καλύτερα φωτογραφικά στιγμιότυπα σε ένα μοναδικό βίντεο...

planet-greece.blogspot.com





Πόσοι εγκατέλειψαν την Αθήνα για Χριστούγεννα




Ορμώμενοι από τον ήπιο καιρό των προηγουμένων ημερών, οι Αθηναίοι εξέδραμαν και φέτος για τις ημέρες των εορτών. Σύμφωνα με στοιχεία της Νέας Οδού, της κοινοπραξίας που διαχειρίζεται την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο τμήμα Μεταμόρφωσης - Σκάρφειας, την ίδια περίοδο πέρυσι πέρασαν από τα διόδια των Αφιδνών περίπου....
121.000 οχήματα. Φέτος εκτιμάται ότι η έξοδος θα είναι 15% χαμηλότερη από πέρυσι, ξεπερνώντας συνολικά τα 100.000 οχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο πέρασαν από τα διόδια Αφιδνών περίπου 23.000 οχήματα (28% λιγότερα σε σχέση με πέρυσι), την Κυριακή 20.000 οχήματα (23% μείωση σε σχέση με πέρυσι) και προχθές Δευτέρα 25.000 οχήματα (μείωση 5%). Χθες μέχρι τις 12 το μεσημέρι (δηλαδή πριν ξεκινήσει το κύριο κύμα της εξόδου) είχαν διέλθει από τα διόδια των Αφιδνών περίπου 9.000 οχήματα. Πάντως, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της Νέας Οδού, η έξοδος των Χριστουγέννων βαίνει από το 2009 μειούμενη κατά 15% ετησίως. Αντίστοιχα, σύμφωνα με στοιχεία της Ολυμπίας Οδού, της κοινοπραξίας που διαχειρίζεται την εθνική οδό Ελευσίνας - Κορίνθου - Πατρών, η έξοδος των Αθηναίων προς τον νότο θα κινηθεί φέτος περίπου στα ίδια επίπεδα. Το περασμένο Σάββατο από τα διόδια της Ελευσίνας διήλθαν περίπου 22.500 οχήματα, ήτοι 28% λιγότερα σε σχέση με το 2012. Προχθές Δευτέρα, από τα διόδια της Ελευσίνας πέρασαν 21.900 οχήματα, 14,5% λιγότερα σε σχέση με πέρισυ. Ενώ χθες, μέχρι τις 12 το μεσημέρι, είχαν περάσει από τα διόδια περίπου 8.500 οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 30% από τον αντίστοιχο περυσινό.

planet-greece.blogspot.com

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ[BINTEO]

koinoniko mageirio_mesologgi 3
Σήμερα το πρωί στο Μεσολόγγι το κοινωνικό μαγειρείο άνοιξε τις πόρτες του και έδωσε τρόφιμα
σε άπορους ανθρώπους για δύο μέρες και ετσι οικογένειες που δυστυχώς περνούν δύσκολα οικονομικά θα έχουν το τραπέζι τους γεμάτο.
Τα τρόφιμα τα έδωσε ο Μητροπολίτης Αιτ/νίας κ.Κοσμάς ο οποίος χαρακτηριστικά είπε στην κάμερα του onairnews οτι:
Η Εκκλησία είναι η Μάνα όλων.Δεν μπορεί να τρώει ο άνθρωπος της Εκκλησίας και ο άλλος δίπλα του να πεινάει.
Δείτε το βίντεο

Χριστιανοί νεκροί στη Βαγδάτη, από βόμβα κοντά σε εκκλησία

Christians-of-IraqΤουλάχιστον 12 Χριστιανοί έχασαν τη ζωή τους στη Βαγδάτη, όταν εξερράγη μια βόμβα η οποία ήταν τοποθετημένη σε αυτοκίνητο κοντά σε εκκλησία.
Οι Χριστιανοί του Ιράκ γιόρταζαν τα Χριστούγεννα, και η τραγωδία συνέβη την ώρα που αποχωρούσαν από την εκκλησία, στην περιοχή Ντούρα της Βαγδάτης.
Σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις της Αστυνομίας, 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ο Πάπας… βούλιαξε το Βατικανό (photo)

St-Peter's-square
΄Ηταν περίπου αναμενόμενο, οι σχετικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα διεθνή ΜΜΕ ωστόσο ήρθαν να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές.
Η πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό γέμισε ασφυκτικά σήμερα, καθώς μετά την πρώτη χριστουγεννιάτικη λειτουργία του ως Ποντίφικας, ο Πάπας Φραγκίσκος εμφανίστηκε το πρωί στο μπαλκόνι, και απηύθυνε το πατροπαράδοτο μήνυμά του.

ysterografa.gr

Κύριλλος: Το κεντρικό γεγονός της ανθρώπινης Ιστορίας

Patriarch-Kyrill
Πηγή: www.romfea.gr
Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Πατριάρχης Κύριλλος απευθύνθηκε με ευχές για ειρήνη και καλοσύνη προς τους πιστούς Χριστιανούς, που γιορτάζουν σήμερα τη λαμπρή γιορτή της Γέννησης του Χριστού.
Η Γέννηση του Χριστού είναι το κεντρικό γεγονός ολόκληρης της ανθρώπινης ιστορίας, αναφέρει ο Πατριάρχης στο μήνυμά του, και υπενθυμίζει: με την ενσάρκωση του Υιού του Θεού η ανθρώπινη φύση έχει υψωθεί σε πρωτοφανές ύψος, και κάθε ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη.
Όλα αυτά θα πρέπει να μας παρακινούν να συμπεριφερόμαστε με μία ιδιαίτερη καλοσύνη και προσοχή σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από το πόσο διαφέρει από εμάς.
Καλώντας αυτή τη μέρα χαράς της Γέννησης του Χριστού να μην ξεχνάμε τους άλλους, ο Πατριάρχης Κύριλλος συγχαίρει από καρδιάς όλους για τη μεγάλη γιορτή της Γέννησης του Χριστού και εύχεται στον καθένα ειρήνη και ευημερία στο Νέο Έτος.

Μεσογαίας Νικόλαος: Να ξεκολλήσει ο νους μας...

Mitropolitis-Mesogaias-Nikolaos
Ακολουθεί το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου:
«Μυστήριον ξένον ὁρῶ καὶ παράδοξον!
οὐρανὸν τὸ Σπήλαιον, θρόνον Χερουβικόν τὴν Παρθένον,
τὴν φάτνην χωρίον ἐν ᾧ ἀνεκλίθη ὁ ἀχώρnτος, Χριστὸς ὁ Θεός,
ὃν ἀνυμνοῦντες μεγαλύνομεν»

Ἀγαπητοί μου ἀδελφοί,

Στουρνάρας: Όχι σε μείωση του φόρου πετρελαίου

Giannis-Stournaras-Adonis-Georgiadis
Συναγερμό έχει σημάνει στις τάξεις της κυβέρνησης το πρόβλημα της αιθαλομίχλης που “πνίγει” κυρίως την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα σήμερα Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγένννων, να πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον Γιάννη Στουρνάρα, με τη συμμετοχή του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και του Υπουργού Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη.
Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί, και ακολούθησε κοινή συνέντευξη Τύπου των τριών υπουργών στις 11.30.
“Δεν είναι λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος της αιθαλομίχλης η μείωση της τιμής του πετρελαίου”, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης.
Όπως σημείωσε με νόημα ο Υπουργός Οικονομικών, η μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης οφείλεται κυρίως στην αποθεματοποίηση που είχε γίνει από το 2012 εν όψει της αύξησης της τιμής του και στις ήπιες καιρικές συνθήκες.
Απέκλεισε το ενδεχόμενο μείωσης του φόρου, επαναλαμβάνοντας ότι κάτι τέτοιο θα άνοιγε ξανά παράθυρο για λαθρεμπόριο.
“Να στραφούν οι πολίτες στην καθαρή ενέργεια”, τόνισε από την πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης

ysterografa.gr.

Τομπούλογλου: Δεν ήταν μίζα αλλά… δωρεά.

Xaris-Tompouloglou
Ενώπιον του Εισαγγελέα παρουσιάζεται σήμερα ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαϊα Κυριακού” Χάρης Τομπούλογλου, προκειμένου να απολογηθεί μετά τη χθεσινή σύλληψή του για παραλαβή μίζας 25.000 από επιχειρηματία, τον οποίο φέρεται να εκβίαζε.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, ο Χάρης Τομπούλογλου ζητούσε ποσό 30.000 ευρώ από ιδιοκτήτη διαφημιστικής εταιρείας, προκειμένου να μην κηρύξει την εταιρεία του έκπτωτη σε διαγωνισμό του νοσοκομείου τον οποίο είχε κερδίσει, συνολικού κονδυλίου 190.000 ευρώ για προβολή.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της οπτικό και ηχητικό υλικό που ενοχοποιεί τον Χάρη Τομπούλογλου.
“Πιστεύω στο Θεό και στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα φανεί”, δήλωσε o Χάρης Τομπούλογλου, φτάνοντας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, o οποίος υποστήριξε στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν σχετικά, ότι το ποσό των 25.000 ευρώ δεν ήταν μίζα αλλά προοριζόταν για δωρεά στο νοσοκομείο.
Μετά την απολογία του Χάρη Τομπούλογλου, ο Εισαγγελέας αποφάσισε να του ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παθητικής δωροδοκίας και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.
Μετά την ανακοίνωση της άσκησης ποινικής δίωξης, ο Χάρης Τομπούλογλου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες.

OI EYXEΣ ΜΑΣ



ΟΙ "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ




ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΖΕΣ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ

ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ... ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Ήλιος με... καταιγίδες

Ήλιος με... καταιγίδες
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Πιθανότητα για καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στη νότια Πελοπόννησο. Βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιονιά στα ορεινά. Καταιγίδες κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρές στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο και πιθανώς την ανατολική και νότια Αττική. Βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 Πρόγνωση για αύριο
  Καιρός: στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χωρά νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα θα είναι τοπικά ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά αναμένεται επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ στα ορεινά θα χιονίσει.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κρήτη: Υδροστρόβιλος στα Σφακιά - Οι φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο των social media!

Κρήτη: Υδροστρόβιλος στα Σφακιά - Οι φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο των social media!
 Μπορεί τα Χριστούγεννα να έχουν συνδυαστεί με το χιόνι όμως οι κάτοικοι των Σφακίων θα έχουν να θυμούνται ότι ανήμερα των φετινών Χριστουγέννων είδαν έναν εντυπωσιακό υδροστρόβιλο...
Το εκπληκτικό φαινόμενο αντίκρυσαν οι κάτοικοι νωρίς το πρωί. Για μερικά λεπτά ο υδροστρόβιλος που δημιουργήθηκε νότια της Κρήτης, στο Λιβυκό Πέλαγος, ήταν ορατός από τα Σφακιά.

Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Σφακίων, ο καιρός το πρωί στην περιοχή ήταν ιδιαίτερα βροχερός, με "ομοβροντία" αστραπών, όμως δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα ενώ από τις 10 το πρωί το σκηνικό του καιρού βελτιώθηκε. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το flashnews.gr...

Χριστούγεννα με... Love Actually (photos)

Love-Actually-movie

Χριστούγεννα χωρίς… Love Actually δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς τα τελευταία χρόνια. Από το 2003, τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη η ταινία του Richard Curtis, κατάφερε να συνδεθεί περίπου αυτονόητα με την πιο γλυκιά και ζεστή γιορτή του χρόνου.
Όπως άλλωστε και η διασκευή της επιτυχίας της κρυστάλλινης φωνής της Mariah Carey “All I want for Christmas is you”, που ντύνει με δεξιοτεχνία μια ταινία η οποία παραπέμπει στο τζάκι του σαλονιού, σε ζεστές αγκαλιές, και σε οπτικοποίηση της ζωής… όπως θα έπρεπε να είναι.
Oι Billy Nighy, Colin Firth, Liam Neeson, Emma Thompson, Keira Knightley, Hugh Grant, Martine McCutcheon, Laura Linney, Andrew Lincoln, Alan Rickman, Billy Bob Thornton, Rowan Atkinson, January Jones, Elisha Cuthbert, Claudia Schiffer, Shannon Elizabeth, Denise Richards, και πολλοί άλλοι, συνθέτουν ένα cast dream-team, με αυτοτελείς ιστορίες που στο τέλος συνδέονται, και με αξιοπρόσεκτες ερμηνείες. Όπως και ατάκες…  To me, you’re perfect.

Photo Gallery  

ysterografa.gr


Κοινωφελής Εργασία: Ο οριστικός πίνακας κατάταξης για 7.400 ανέργους

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (oaed.gr) αναρτήθηκε σήμερα ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 7.400 θέσεις πλήρους απασχόλησης».
Για τα ονόματα των επιλεγέντων και για οδηγίες σχετικές με τη διαδικασία υπόδειξης και την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών στους επιβλέποντες φορείς, οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα e-Υπηρεσίες/Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα και από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού.
Όσοι έχουν επιλεγεί θα πρέπει να προσέλθουν άμεσα στις υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι, προκειμένου να παραλάβουν συστατικό σημείωμα υπόδειξης και να παρουσιαστούν στους Επιβλέποντες Φορείς.
ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Και για την... αιθαλομίχλη ο Στουρνάρας

Giannis-Stournaras-Adonis-Georgiadis
Συναγερμό έχει σημάνει στις τάξεις της κυβέρνησης το πρόβλημα της αιθαλομίχλης που “πνίγει” κυρίως την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγένννων, να πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον Γιάννη Στουρνάρα, με τη συμμετοχή του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και του Υπουργού Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 το πρωί, και θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου των τριών υπουργών στις 11.30.
Από την κυβερνητική σύσκεψη αναμένεται να προκύψουν συγκεκριμένες αποφάσεις για το τι θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες, την ώρα που ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει εκδώσει οδηγίες προφύλαξης.

υστερογραφα

Βενιζέλος: Ενωμένοι, με πίστη ότι θα καταφέρουμε

Evangelos-Venizelos
 Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, για τη γιορτή των Χριστουγέννων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 ”Αυτές οι ημέρες, κάθε χρόνο, αναδεικνύουν τις αξίες της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, της ενότητας.
Αν είμαστε ενωμένοι, αν στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και αν έχουμε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε, οι ευχές όλων μας θα πραγματοποιηθούν.
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους”.

ΕΥΧΕΣ


 Θεατρική Ομάδα Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης
"Πειραματιστές"

Το βίντεο σοκ της Γαλλικής τηλεόρασης για το Ισλάμ, για όσους δεν το είδατε


EFENPRESS-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Χρήστος Δημητρόπουλος: «Κόντρα στους καιρούς, η Πατρίδα μας θα τα καταφέρει»

Εμφάνιση dimitropoulos.jpg

«Εύχομαι σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας, σε όλους τους κατοίκους της Κορινθίας και της  Πελοποννήσου, Χρόνια πολλά και δημιουργικά, με υγεία, αγάπη και θάρρος για να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη καθημερινότητα. 

Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Ενωμένοι θα χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τη Χώρα μας.

Με αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα ας κοιτάξουμε "καθαρά μπροστά". Ο δρόμος είναι μακρύς, δύσκολος και ανηφορικός.

Οι προσπάθειες και οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο. Η εικόνα της Πατρίδας μας, σιγά αλλά σταθερά, αλλάζει.

Η αλληλεγγύη είναι η μόνη πραγματική υποθήκη για ένα καλύτερο αύριο.

Κόντρα στους καιρούς, η Πατρίδα μας θα τα καταφέρει.

Καλά Χριστούγεννα, καλές Γιορτές».

Χρήστος Σ. Δημητρόπουλος 
Πρόεδρος Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας