Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Παγκόσμια αγωνία για τον Μίκαελ Σουμάχερ! Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Παγκόσμια αγωνία για τον Μίκαελ Σουμάχερ! Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του – Υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Έπεσε κάνοντας σκι
 Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν τις εξελίξεις οι φίλοι της Formula 1 και όχι μόνο αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ έχει παρουσιάσει τις τελευταίες ώρες επιδείνωση και πλέον κινδυνεύει ακόμη και η ζωή του.

Την εξέλιξη μετέδωσε η εφημερίδα Dauphiné Libéré. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Νωρίτερα, η ίδια εφημερίδα είχε μεταδώσει πως έφτασε εσπευσμένα με περιπολικό στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται ο Σουμάχερ νευροχειρούργος από το Παρίσι.
Ο Σουμάχερ έπεσε και χτύπησε ενώ έκανε σκι στο Μέριμπελ των Γαλλικών Άλπεων. Ο «Σούμι» είναι γνώστης της πίστας και δεινός σκιέρ (έκανε σκι και ως εν ενεργεία πιλότος). Έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο, ενώ έκανε σκι με φίλους και τον 14χρονο γιο του. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σουμάχερ είχε πάει σε πίστα όπου οι τοπικές αρχές είχαν απαγορεύσει το σκι εξαιτίας των χιονοστοιβάδων που έχουν κοστίσει τη ζωή σε  ανθρώπους τις τελευταίες μέρες.
Έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Γερμανός πρώην πιλότος έχουν ήδη συγκεντρωθεί φαν του.
 Αρχικά είδε μεταδοθεί πως είχε χτυπήσει σοβαρά αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του, Σαμπίν Κεμ, ο «Σούμι», ο οποίος συνοδευόταν από τον 14χρονο γιό του, φορούσε κράνος όταν έπεσε. Παράλληλα ανέφερε πως: «Ο Μίκαελ έπεσε με το κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Αλπεις. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δέχεται επαγγελματική ιατρική βοήθεια. Ζητούμε την κατανόησή σας δεδομένου ότι δεν μπορούμε να σας δίνουμε συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του".

Ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε σε τοπική κλινική αρχικά, ενώ στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Παράλληλα, γαλλικές ιστοσελίδες ανέφεραν ότι το απόγευμα εμφανίστηκε έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ περιπολικό της Αστυνομίας, που μετέφερε από το Παρίσι τον διάσημο νευροχειρουργό Ζεράρ Σεγιάν.
 Ο γενικός διεθυντής της πίστας του Μέριμπελ δήλωσε νωρίτερα: "Τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν έπεσε πάνω σε βράχο. Φορούσε κράνος και ήταν σοκαρισμένος αλλά είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ με ελικόπτερο. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό."

Ο Σουμάχερ έκανε πολύ συχνά σκι, ακόμη και τα χρόνια που ήταν εν ενεργεία πιλότος. Ο Σούμι εγκατέλειψε για δεύτερη φορά την Formula 1 το 2012 αλλά δεν είχε εγκαταλείψει τον κόσμο του αυτοκινήτου.

Αποχαιρέτισε με μεγάλη νίκη το 2013 ο Αστέρας Δερβενίου - Νίκησε 2 - 4 την Αναγέννηση στο Κιάτο

Image Hosted by ImageShack.us
Μετά από τρεις αγωνιστικές ο Αστέρας Δερβενίου επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας της Αναγέννησης Κιάτου με σκορ 2 – 4. Σ’ ένα γήπεδο που οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ, ο Αστέρας επικράτησε εύκολα, αφού παρουσίασε στο γήπεδο τον καλό εαυτό του.

Στο 12’ σε κόρνερ του Αναγνωστόπουλου, και γυριστή κεφαλιά του Γιαννόπουλου , ο Κουτρούλης, αν και πιεζόμενος από τον Κόντη, βρήκε την μπάλα με το σώμα του και της άλλαξε ελαφρά την πορεία, τόσο ώστε να αιφνιδιαστεί ο Καραγκούνης που δεν αντέδρασε και ανοιξε γιά τον Αστέρα το σκορ. Οι παίκτες της Αναγέννησης  διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ, αλλά ο βοηθός κ. Ντέμσιας ήταν ανένδοτος. Ο Αστέρας συνέχιζε να πιέζει με τον Μπεκιάι να κερδίζει κατά κράτος τους αμυντικούς της Αναγέννησης, η οποία έπαιζε για αρκετό διάστημα με παίκτη λιγότερο, μέχρι να αντικατασταθεί ο έμπειρος Μάκης Δουβής που έπαθε θλάση.
Στο 22’ ο Μακρυγιάννης βρήκε με υπέροχη πάσα τον εφορμώντα από τ’ αριστερά Καραγιαννίδη, που  εύκολα πλάσαρε τον εξελθόντα Καραγκούνη "γράφωντας" το 0 – 2.
Στο 24’η Αναγέννηση  μείωσε σε 1 - 2 με προσποίηση του Σταυρόπουλου, όμως ο Αστέρας συνέχιζε να πατά καλύτερα στο γήπεδο και στο 36’ μετά από κόρνερ του Μακρυγιάννη, ο Κουτρούλης από πολύ κοντά σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Καραγκούνη.
Στο β’ μέρος ο Αστέρας μπήκε εξίσου καλά και στο 53’ ο Μακρυγιάννης, μετά από στρώσιμο του Κουτρούλη, πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα με μακρινό σουτ που “καθάρισε τις αράχνες” του δεξιού Γ του Καραγκούνη. Ακολούθησε στο 57’ ένας εξαιρετικός συνδυασμός των παικτών του Αστέρα που ξεκινώντας από χώρο του κέντρου άλλαξαν επτά πάσες, ο Αναγνωστόπουλος με μπαλιά τρύπα βρήκε τον Καραγιαννίδη στην πλάτη της άμυνας, ο οποίος γύρισε τη μπάλα με πάσα “πάρε - βάλε” στον Μπεκιάι και αυτός από κοντά εκτέλεσε τον Καραγκούνη για το 1 – 4. Ένα τέρμα που χειροκροτήθηκε δεόντως.
Ο Αστέρας ακολούθως προσπάθησε να “παγώσει” το ρυθμό του αγώνα, διαχειριζόμενος κατάλληλα το χρόνο, αλλά η Αναγέννηση που πέρασε στην επίθεση τον “παλιόφιλο” Θανάση Δάνη, δημιούργησε τρεις σπουδαίες φάσεις : στην πρώτη ο Φραντζής, με εξαιρετική ενέργεια, απέκρουσε και μάλιστα σταθερά ένα σουτ του Μπράκα από το ύψος του πέναλτι, στη δεύτερη ο Μαστρογιαννόπουλος, πάνω στη γραμμή του τέρματος, απομάκρυνε σε κόρνερ το πλασέ του Αναστασίου, ο οποίος ξέφυγε του Μετεβελή και πλάσαρε από τα πλάγια δεξιά τον εξερχόμενο Φραντζή και στην τρίτη συνεχόμενη της προηγούμενης στο κόρνερ, ο Δάνης κέρδισε χαμηλά την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Φραντζή. Τελικά στο 86’ ο Δάνης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Φραντζή σ’ ένα χαμηλό σουτ και την αδράνεια των αμυντικών και από κοντά πέτυχε το 2 – 4.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η χρησιμοποίηση των 15χρονων Ανδρέα Ψαρρού (για πρώτη φορά) και Σταύρου Μερκούρη. Όπως και η βράβευση του Θανάση Δάνη από το Δ.Σ. του Αστέρα, για την προσφορά του στο κορινθιακό ποδόσφαιρο.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ: Καραγκούνης, Κοντής (46’ Κοντογιάννης), Κόρρο, Δουβής (23’ λ.τρ. Κόλλιας, 69’ Στεφανιδέλης), Δάνης, Ψυχογιός, Μουζάκης, Αναστασίου, Δουδούμης, Σταυρόπουλος, Μπράκα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Φραντζής, Μαστρογιαννόπουλος, Μετεβελής, Πολύζος (87’ Ψαρρός), Γιαννόπουλος, Αγγ. Μερκούρης  (89’ Στ. Μερκούρης), Αναγνωστόπουλος, Μακρυγιάννης, Κουτρούλης, Μπεκιάι, Καραγιαννίδης (80’ Λιθοξόου).

Φωτογραφίες: asterasderveniou.gr

Κουβέλης: Συνεργασία και με άλλες δυνάμεις στις εκλογές

kouvelis12Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μίλησε στον Real Fm και υποστήριξε πως «δεν είναι αναγκαίο να υπάρξει νέος δανεισμός. Θα ήθελα να συμμεριστώ τις απόψεις του κ. Στουρνάρα για το πότε θα γίνει αναδιάρθρωση αλλά πιστεύω ότι θα γίνουν μετά τις ευρωεκλογές ανάλογα με τα αποτελέσματά τους».
  Όσο για τις εκλογές του Μαΐου δήλωσε ότι  «οριστικές αποφάσεις δεν έχουμε πάρει αλλά οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις μας συσκέπτονται»  και επισήμανε  ότι  «θα κατεβούμε σε συνεργασία με άλλες δυνάμεις».
Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι μέλη του ΠΑΣΟΚ που θέλουν να προσχωρήσουν στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ είναι ευπρόσδεκτα κι έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση του Θανάση Οικονόμου.
Όσο για τα χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, τις δικαιολόγησε λέγοντας ότι οφείλονται στο ξάφνιασμα που ένιωσαν κάποιοι πολίτες από την αποχώρησή τους από την κυβέρνηση.

ysterografa.gr

Βενιζέλος: Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο φίλο ρωσικό λαό

ven
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε, σήμερα, στη ρωσική πόλη Βόλβογκραντ:
«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη μας για την σημερινή βάρβαρη τρομοκρατική ενέργεια που προκάλεσε τον τραυματισμό και θάνατο αθώων Ρώσων πολιτών στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Βόλβογκραντ.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο φίλο ρωσικό λαό και τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

Σεισμός 5 ρίχτερ βόρεια της Νάπολης

napoliΣεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:10 ώρα Ιταλίας, (19:10 ώρα Ελλάδος) στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Καζέρτα, βόρεια της Νάπολης.
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το επίκεντρο της δόνησης ήταν στους πρόποδες τις οροσειράς των Απεννίνων, στην οποία είχαν σημειωθεί καταστρεπτικοί σεισμοί πριν από τρεις δεκαετίες.
Η δόνηση έγινε αισθητή με έντονο τρόπο και στη Νάπολη, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει αναφορά σε τυχόν θύματα ή υλικές ζημιές.
Σε πολλές περιοχές της Νάπολης οι κάτοικοι, τρομαγμένοι, εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και βγήκαν στον δρόμο, ενώ στην Καζέρτα δεκάδες άτομα ζήτησαν την παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Βαρβιτσιώτης: Η απόδειξη για την παραποιημένη φωτογραφία μου

miltiadis
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ασχολείται με το θέμα που δημιουργήθηκε αναφορικά με την παρουσία του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Πάολα και ο Παντελίδης.
Ο υπουργός Ναυτιλίας αυτή τη φορά ασχολήθηκε με την φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας και τον παρουσίαζε να κρατά ένα πυροτέχνημα. Ο ίδιος μέσω του twitterαπέδειξε ότι είναι προϊόν μοντάζ γράφοντας χαρακτηριστικα: «Για όσους διατηρούν επιφυλάξεις για το μοντάζ ορίστε η απόδειξη».   


ysterografa.gr

Το «κάζο» της χρονιάς! “Δράμα” ο Ολυμπιακός! Έχασε την πρωτιά από τον ΚΑΟΔ

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα και στο πρωτάθλημα Με τον χειρότερο τρόπο ολοκλήρωσε το 2013 ο Ολυμπιακός καθώς μέσα σε λίγες μέρες το 23-0 έγινε 23-2. Και μάλιστα πρόκειται για ήττες που στοιχίζουν στους “ερυθρόλευκους”. Η πρώτη από τον Παναθηναϊκό τους άφησε εκτός κυπέλλου και η δεύτερη με 75-69 από τον ΚΑΟΔ , στη Δράμα, τους στέλνει ουσιαστικά με μειονέκτημα έδρας στους τελικούς, αφού πλέον οι Πειραιώτες ακόμα και αν κερδίσουν στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να ελπίζουν σε ακόμα μία ήττα του Παναθηναϊκού.
Οι απουσίες των Σπανούλη και Πέτγουεϊ δε μπορεί να αποτελούν δικαιολογία για τους πρωταθλητές Ευρώπης που πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση και ηττήθηκαν απολύτως δίκαια από την εξαιρετική ομάδα της Δράμας.
Πολλά λάθη (16), αστοχία στα τρίποντα (4/21) και χαμένα ριμπάουντ (18 επιθετικά ο ΚΑΟΔ) συνέθεσαν το τρίπτυχο της κακής εικόνας των Πειραιωτών, που επιχείρησαν στο φινάλε μία μεγάλη ανατροπή, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν.
Κορυφαίος της αναμέτρηση ήταν ο Μπράουν που τελείωσε το ματς με 25 πόντους, ενώ 19 πρόσθεσε ο Μπάβτσιτς.
Δεκάλεπτα: 16-20, 37-36, 55-58, 75-69.

ΚΑΟΔ: Σλαφτσάκης 4(5 ριμπ), Τζόουνς 4 (4 ριμπ), Στίγκερς 6 (3 ριμπ), Μπράουν 25 (3 ριμπ), Βον 9 (5 ριμπ), Μάρκοβιτς 7 (10 ριμπ), Σπυριδωνίδης 1, Μπάβτσιτς 19 (9 ριμπ).
Ολυμπιακός:
Λο, Ντάνστον 6 (6ριμπ), Περπέρογλου 12, Παπαπέτρου 3 (1), Σλούκας 10, Σίμονς 6 (8ριμπ), Λοτζέσκι 17, Μπέγκιτς, Πρίντεζης 3 (1), Μάντζαρης 10 (2), Κατσίβελης 2.


 Πρωτειά ο ΠΑΟ
Την 10η διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 81-61 του ΠΑΟΚ, για την 11η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και ουσιαστικά καθάρισε την πρώτη θέση, μετά την ήττα του Ολυμπιακού, στη Δράμα, έχοντας πια απόσταση δύο νικών από τους "ερυθρολεύκους".
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 44-33, 63-53, 81-61

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 6, Κάρι 9(1), Μπατίστ 5, Φωτσης 7(1), Λάσμε 14, Μαυροκεφαλίδης 6, Διαμαντίδης 9(1), Γκιστ 15(1), Παππάς 4(1), Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 6, Αποστολίδης.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος):
Πέιν 11(1), Κούπερ 13(3), Χαραλαμπίδης 2, Τσόχλας, Βουτσίσεβιτς 2, Τσαϊρέλης 15(1), Δέδας 3(1), Καλλές 2, Μπόγρης 8, Κασελάκης 5(1), Λιάπης, Κόνιαρης.

Το Ζευγολατιό ξέφυγε στο +3 από την Κόρινθο ΄06 - Ο Ισθμιακός 4 - 4 με τον Πανευρωστινιακό σε συναρπαστικό αγώνα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg31jM5yFm-piI3Vvb7XyRQpnLnkGydV45wJ7bfEq_-NkkjWe7ogbu97ULMd8Y0zV12A78Bz3V8yWcYxCtVBBc77EDyEiHBhOTjjdqwMt7hvEaVkRnJUgV3IaS6SnrMuAUEe7MLL8EQZ5mP/s320/%CE%93%CE%A6.jpg
Ο πρωτοπόρος ΑΟ. Ζευγολατιού συνέχισε την ξέφρενη πορεία του προς την άνοδο καθώς στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής (τελευταίας της χρονιάς που φεύγει και προτελευταίας του Α γύρου) της Α2 κατηγορίας Κορινθίας, πέρασε με το ευρύ 0 -  4 από τον Άγιο Βασίλειο επί της Προόδου και ξέφυγε με +3 από την Κόρινθο ΄06 που πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1 - 1 στο Λέχαιο από την Προοδευτική Περιγιαλίου.
 Στα Αθίκια, ο Τενεάτης επικράτησε με 2 - 1 επί του Αετού Κρυονερίου και πλησίασε στον πόντο  την ομάδα της Κορίνθου ΄06, ενώ στο Κιάτο, η Θύελλα Κάτω Διμηνιού επεβήθηκε με το ευρύ 4 - 1  επί του Ολυμπιακού Άσσου.
Στην Αρχαία Κόρινθο, ο Ηρακλής Λεχαίου επικράτησε με 2 - 1 επί του Σολωμού, ενώ στον πλέον συναρπαστικό αγώνα στα Ίσθμια, Ισθμιακός και Πανευρωστινιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 4 - 4!
 Στην Πουλίτσα, οι Νέοι Στιμάγκας επικράτησαν με 2 - 1 επί του Άρη Αρχαίας Κορίνθου και τέλος, σημαντική νίκη για την παραμονή με το ευρύ 5 - 1 πέτυχε στην Ξυλοκέριζα, ο Εθνικός επί του Αετού Αγγελοκάστρου

Η 14η αγωνιστική:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ. – ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ        5 - 1
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ – ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ               2 - 1
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ         2 - 1
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06            1 - 1
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΜΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ  4 - 1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ – ΑΟ. ΣΟΛΩΜΟΥ                            2 - 1
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ                               4 - 4
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ            0 - 4

 Η Βαθμολογία
( Σε 14 αγώνες)


Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
42- 9
35
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
36-12
32
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
31-15
31
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
29-16
29
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
21-15
27
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
33-28
22
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
28-13
21
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
20-28
16
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
19-24
15
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
16-22
15
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
18-28
15
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
15-21
13
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
10-37
10
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
16-26
 9
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.
13-33
 9
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
19-39
 7


Ο Ατρόμητος Αχαϊας πέρασε στα ημιτελικά πήρε την νίκη στη Θεσσαλονίκη

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/e8df5e4d5eb88643f8af3445021fafd8_XL.jpg 
Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Ατρόμητος Αχαϊας που πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γ” Εθνικής καθώς επικράτησε με 0-1 επί του Διγενή Λακκώματος στο γήπεδο «Αβρααμ Παπαδόπουλος» στην Θεσσαλονίκη .

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από το γκολ του Γιώργου Γραμματικόπουλου στο 14΄, όταν ύστερα από ωραίο συνδυασμό  Ντόμα και Βαβάτσικου, με τον τελευταίο από αριστερά να κάνει την παράλληλη μπαλιά στον σκόρερ, όπου βρέθηκε μόνος απέναντι από την αντίπαλη εστία και με πλασέ σημείωσε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του Λάππα.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όταν στο 23΄ σε φάση διαρκείας  ωστόσο, στα καρέ του Ατρομητου. ο Τζουραμάνης σωτήρια με διπλή απέκρουση σε προσπάθειες των Παπαποστόλου και Μιχάλη κράτησε το «μηδέν», ενώ η μπάλα κόλλησε ακόμα και στην λάσπη, με τους φιλοξενούμενους να μην ισοφαρίζονται… τελευταία στιγμή! 
Στο 75΄ ο Ν. Γραμματικόπουλος με ωραία μπαλιά βγάζει τον Γκάτση μόνο απέναντι στο τέρμα του Διγενή, ωστόσο τον ανατρέπει αντικανονικά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ο Δραγανίδης και ως τελευταίος παίκτης που ήταν ο Γκάτσης και σε προφανή θέση για γκολ ο διαιτητής Φωτιάδης από την Καστοριά, αποβάλλει τον Δραγανίδη… Στην συνέχεια ομως, ο Νίκος Γραμματικόπουλος, διαμαρτυθήκε αναίτια στον διαιτητή και αντικρίζει την 2η κίτρινη κάρτα που είχε ως συνέπεια να αποβληθεί και ο ίδιος!!  Αποτέλεσμα και οι δυο ομάδες να μείνουν με δέκα παίκτες.Το φαουλ στην συνέχεια της φάσης εκτέλεσε ο Θωνιάτης, η μπάλα κοντράρισε σε χέρι αντιπάλου, ο Ατρόμητος φωνάζει ωστόσο, ήταν μια φάση που κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα με βεβαιότητα
Έτσι η ομάδα του Θοδωρή Πατρώνη είχε σε καλή μέρα τους Σαμπανέϊ, Ντόμα, Νικολόπουλο αλλά και Τζουραμάνη, χωρίς βεβαίως να υστερήσει κανείς και έτσι κατάφερε να κρατήσει στο σκορ παρά την πολιορκία που δέχθηκε, να παρει την πρόκριση  για την επόμενη φάση του Κυπέλλου όπου σε διπλά παιχνίδια θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: (Κοσμίν Μπαρκαουάν) Μπαντής, Λαμπερνάκης, Σπανός (46′ Λιόλιος), Τουλκερίδης, Σαραγιώτης, Γεωργιάδης (70′ Αθανασιάδης), Βιτλής, Δραγανίδης, Στασινόπουλος (82′ Κωστικίδης), Μιχάλης, Παπαποστόλου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ: (Θοδωρής Παρώνης): Τζουραμάνης, Μαντάς (43′ λ.τ. Ν. Γραμματικόπουλος), Ζέλιος, Αθανασίου, Νικολόπουλος, Σαμπανέϊ, Θωνιάτης, Ντόμας, Γ. Γραμματικόπουλος (53′ λ.τ. Τρίγκας), Γκάτσης (87′ λ.τ Χ. Βέρρας), Βαβάτσικος.

Εκλογή Προέδρου το 2014 θέλουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

Antonis-Samaras-Evangelos-Venizelos
Η στρατηγική “πόκερ” που φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ από τη μια πλευρά, και τον ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, έχει ως κεντρικό σημείο αναφοράς τις εξελίξεις γύρω από την προεδρική εκλογή, και τη διαδοχή του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Τις παραμονές των Χριστουγέννων, από το Μέγαρο Μαξίμου υπήρξε η… εύγλωττη διαρροή ότι βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν το 2016, όταν και ολοκληρώνεται η τετραετία της κυβέρνησης, με τη γεμάτη νόημα υποσημείωση ωστόσο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, γύρω από το θέμα της προεδρικής εκλογής.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την πλευρά του, έχει ταχθεί υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας προερχόμενου από τον χώρο της Αριστεράς, αναφέροντας χαρακτηριστικά την περίπτωση του Μίκη Θεοδωράκη.
Και ο ΣΥΡΙΖΑ; Από το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα ξεκαθαρίζουν ότι η Κουμουνδούρου δεν πρόκειται να συναινέσει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, ώστε εν συνεχεία, και καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι θα έχουν κερδίσει την αναμέτρηση, να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την Αριστερά, αλλά στη βάση της δικής τους πλέον κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της “Real News”, ο Πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσουν να… στριμώξουν πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαντλώντας τα συνταγματικά περιθώρια, ώστε η εκλογή του διαδόχου του Κάρολου Παπούλια να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2014, και όχι τον Φεβρουάριο του 2015.
Στην Κουμουνδούρου από την άλλη, σχεδιάζουν να ζητήσουν εκλογές αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, εφόσον το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που να επιτρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει περί δυσαρμονίας.

ysterografa.gr

Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο Μίκαελ Σουμάχερ

Michael-Schumacher-Manufacture-visit-2012-2
Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formoula-1 μεταφέρθηκε με ελικόπτερο  σε κοντινό νοσοκομείο.  Ο Σουμάχερ είχε άσχημη πτώση με το κεφάλι σε ένα βράχο. Στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό, αλλά ευτυχώς ο πρώην πιλότος της F-1 έχει τις αισθήσεις του και απλώς έχει σοκαριστεί από το ατύχημα.
Ο Σουμάχερ και η οικογένεια του κάνουν διακοπές στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων. Ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου, Κριστόφ Γκερμινιόν-Λεκόμπτ επιβεβαίωσε το ατύχημα σε δηλώσεις του στο Ράδιο Μόντε Κάρλο.

Η επιστροφή της τρομοκρατίας στη Ρωσία. Επίθεση-καμικάζι σε σιδηροδρομικό σταθμό, τουλάχιστον 18 νεκροί-40 τραυματίες (photo+video)

volgograd-suicide-bombing-updates.si
Τουλάχιστον 18 νεκροί και 40 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από την επίθεση αυτοκτονίας γυναίκας-καμικάζι, που σημειώθηκε το πρωί σε σιδηροδρομικό σταθμό της Ρωσίας.
Η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Βόλγκογκραντ, η οποία βρίσκεται στα νότια της Ρωσίας.
Αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί τον Οκτώβριο, όταν επίσης μια γυναίκα-καμικάζι είχε σκοτώσει έξι επιβάτες τρένου.
Τα ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι οι αρχές θεωρούν πως πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας, και ήδη έχει αναλάβει δράση η αρμόδια Επιτροπή της Μόσχας.
Μεταξύ των τραυματιών βρίσκεται και ένα μικρό παιδί 9 ετών.
Οι αρχές του Βόλγκογκραντ κήρυξαν τριήμερο πένθος, μετά την τραγωδία.
Δείτε το video της έκρηξης





ysterografa.gr

Πολύδωρας: Δεν θα με σκοτώσουν τηλεοπτικές "τρομπέτες" σαν τον Πρετεντέρη

Vyron-Polydoras
Με δηλώσεις του στη “Real News”, ο Βύρων Πολύδωρας ανοίγει τα χαρτιά του για την προοπτική δημιουργίας ενός πολιτικού φορέα στον χώρο της Κεντροδεξιάς, μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, διαψεύδοντας παράλληλα το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις επικείμενες ευρωεκλογές.
Δεν θα ανοίξω μια παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν. Πατριωτικές δυνάμεις υπάρχουν παντού. Τάσσομαι υπέρ της εθνικής ευδοκίμησης. Δεν μου αρέσουν οι κομματικές εντάσεις που προκαλεί αυτή η κυβέρνηση. Κρατηθείτε λίγο. Στο κάτω-κάτω της γραφής, κυβέρνηση μειοψηφίας είστε. Συνεννόηση με τους πάντες. Εθνική συνεννόηση απαιτείται”, τονίζει ο Βύρων Πολύδωρας.
Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής ξεσπάει και για την κριτική που έχει δεχθεί για την παρουσία της κόρης του στο πολιτικό γραφείο του, ως μετακλητής υπαλλήλου. “Πρώτα να σβήσουν τους  ή 16 μετακλητούς υπαλλήλους που έχει ο καθένας του, και εγώ θα σβήσω τη μια μετακλητή που έχω, την κόρη μου. Δεν παραιτούμαι, επειδή δεν είμαι δειλός, και δεν διώχνω τη θυγατέρα μου, επειδή την εμπιστεύομαι, και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι είμαι πολεμιστής.
Είδα την προσπάθεια να με λασπώσουν. Δεν θα με σκοτώσουν οι ”τρομπέτες” των τηλεοπτικών δελτίων όπως ο Πρετεντέρης”, επισημαίνει μεταξύ άλλων με τις δηλώσεις του στην “Real News” ο Βύρων Πολύδωρας.

ysterografa.gr

Ελεύθερος με εγγύηση ο Τομπούλογλου!

tobouloglouΕλεύθερος με χρηματική εγγύηση 150.000 ευρώ αφέθηκε ο Χάρης Τομπούλογλου, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια διαφθοράς.
Ο πρώην επικεφαλής του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου. μετά την απολογία που έδωσε για την υπόθεση χρηματισμού του από διαφημιστική εταιρία, κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 150 χιλιάδων ευρώ. Επιπλέον στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.
Νωρίτερα απολογήθηκε και ο φερόμενος ως συνεργος του κ. Τομπούλογλου, για τον οποίο ο ίδιος ο πρώην κρατικός αξιωματούχος υποστηρίζει ότι δεν εχει ποινική εμπλοκή στην υπόθεση των χρημάτων.
Χθες, ο Χάρης Τομπούλογλου ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί, σήμερα Σάββατο το απόγευμα, με τον διοικητή του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» να κατηγορείται για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας και της εκβίασης.
Βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας αρκέστηκε να πει πως «η δικαιοσύνη θα λάμψει».
Ο Τομπούλογλου κατηγορείται ότι πήρε μίζα 25.000 ευρώ από διαφημιστική εταιρεία, για να μην τη θέσει εκτός έργου που είχε αναλάβει για το νοσηλευτικό ίδρυμα, μετά από διαγωνισμό.
Προθεσμία, επίσης, έλαβε από την ανακρίτρια Διαφθοράς, που χειρίζεται την υπόθεση, και ο 40χρονος που κατηγορείται στην υπόθεση για απλή συνέργεια στις πράξεις του κ. Τομπούλογλου.
Αποκαλυπτικοί διάλογοι
Αποκαλυπτικοί είναι, πάντως οι διάλογοι που βρίσκονται στη δικογραφία και ήρθαν στη δημοσιότητα:

Έξω από το Κύπελλο η ΑΕΚ!

aek12_600_319

Ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε 2-0 στην παράταση την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο και την πέταξε εκτός ημιτελικών στο Κύπελλο Ερασιτεχνών! Τραγική εμφάνιση από την Ενωση, που είδε τους Κρυστάλλη και Λαζαρίδη να σκοράρουν δύο φορές μέσα σε 2 λεπτά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης.
 Απογοητευτική ήταν η ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Κι αν το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, αυτό οφείλεται στο καθαρό μυαλό που έλειπε από τους γηπεδούχους, οι οποίοι δημιούργησαν και έχασαν 2-3 μεγάλες ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Με τον Δέλλα να φωνάζει από τον πάγκο και τους περίπου 3.000 φίλους της που βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο, να προσπαθούν να αφυπνήσουν τους παίκτες, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο παιχνίδι. Χωρίς δημιουργία και ρυθμό, έμοιαζε και ήταν ακίνδυνη για την εστία του Ταταρίδη.
Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τον Μπρέσεβιτς και τον Αργυρίου, για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Αποκορύφωμα η φάση του 102', με τους γηπεδούχους να διώχνουν πάνω στη γραμμή πλασέ του δεύτερου, αλλά και η κεφαλιά του πρώτου στο 105' να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Ταταρίδη.

Η ψυχρολουσία για την ΑΕΚ ήρθε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης (106' και 108'). Ο Κρυστάλλης που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή έκανε το 1-0, κι ενώ όλη η ΑΕΚ έψαχνε την ισοφάριση ο Λαζαρίδης με ένα καταπληκτικό γκολ υπέγραψε την καταδίκη της ΑΕΚ, βάζοντας ιδανικό επίλογο στο 2013 για την ομάδα του και βυθίζοντας την ΑΕΚ στα προβλήματά της...
Αγροτικός Αστέρας (Δηλμπέρης):
Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (Κρυστάλης 74'), Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (Παπαδόπουλος 59'), Αθανασιάδης (Κουκουλάκης 46'), Βελίνης, Λαζαρίδης.

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής (Τσεβάς 80'), Ντακόλ (Αργυρίου 46'), Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.


Κάτια Μακρή: Ευάλωτοι σε εκβιασμό Σαμαράς-Βενιζέλος

Katia-Makri
Με σχόλιό της στη σημερινή “Real News”, η Κάτια Μακρή περιγράφει το πολιτικό πλαίσιο που διαμορφώνεται για την κυβέρνηση, στη σκιά της συρρικνωμένης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, αναφέροντας τις δύσκολες στιγμές που καλούνται να διαχειριστούν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, από δυνητικές απαιτήσεις… εκβιασμούς των βουλευτών.
“Ο Αντώνης Σαμαράς ελπίζει ότι το αίσθημα της αυτοσυντήρησης των βουλευτών θα κρατήσει την κυβέρνηση στον αφρό. Κάτι όμως του διαφεύγει. Παραβλέπει ότι πολλοί από όσους στηρίζουν την κυβέρνησή του, δεν έχουν τη μεγάλη εικόνα ως οδηγό. Εστιάζουν στο τοπικό ή προσωπικό τους μικροσυμφέρον.
Το 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου σκόνταψε σε βουλευτή, εκ Βορείου Ελλάδος ορμώμενο, που διαπραγματεύτηκε το ”ναι” του σε κρίσιμη ψηφοφορία έναντι τραπεζικού δανεισμού, και καταψήφισε την επόμενη, επειδή η κυβέρνηση δεν του έκανε τη χάρη να τον εντάξει -παράτυπα- σε ρύθμιση για επιδοτήσεις.
Οι “λιανέμποροι” της πολιτικής είναι διαχρονικοί, δεν είχαν ημερομηνία λήξης το 2011. Η κυβέρνηση μπορεί να μην πέσει, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος όμως είναι πιο ευάλωτοι από ποτέ σε κάθε μορφής εκβιασμό”, σημειώνει μεταξύ άλλων στη “Real News” η Κάτια Μακρή.

ysterografa.gr

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ" - ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" Οι ασυμβίβαστοι" 29 Δεκεμβρίου 2013" 8:30 μ.μ.στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου .

Φωτογραφία του χρήστη Tereza Louizou.

Τα πολιτιστικά δρώμενα στη Δυτική Κορινθία καλά κρατουν. Η θεατρική ομάδα Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης "Πειραματιστές" συνεχίζουν τις παραστάσεις τους. '
Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσίασαν χθές Σάββατο στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δερβενίου, αφιέρωμα στον Κώστα Μουρσελά με το έργο "ΟΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ"  σε σκηνοθεσία της Τερέζας Λουίζου. Η παράσταση θα επαναληφθεί και  σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ.στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου.

Η κ. Τερέζα Λουίζου και οι "Πειραματιστές"  δήλωσαν : Ευχαριστούμε όλους του φίλους κ συμπολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην χθεσινή παράσταση. Η παρουσία σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ" - ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: πέτυχε το ακατόρθωτο!!! 5 θεατρικές παραγωγές μέσα σε ένα χρόνο


Mία αξιοζήλευτη επιτυχία σημείωσε , μέσα στον ενάμιση χρόνο από την δημιουργία της, η θεατρική ομάδα της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ", καθώς πέτυχε το ακατόρθωτο!!!
Η επιτυχία της θεατρικής ομάδας είναι ότι στο μικρό χρονικό διάστημα κατόρθωσε να ανεβάση επί σκηνής 5 ( πέντε) θεατρικές παραστάσεις, ένα ρεκόρ που θα το ζήλευαν και πολλά μεγάλα θέατρα της Αθήνας , της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων. 
Οι "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ", ξεκίνησαν τη δράση τους το Σεπτέμβριο του 2012, υπό την καδοδήγηση - σκηνοθεσία της ηθοποιού Τερέζας Λουίζου ενώ την ομάδα αποτελούν οι:
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΒΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΔΟΥΛΗΣ,  ΕΦΗ ΚΑΪΤΣΑ,  ΤΕΡΕΖΑ ΛΟΥΙΖΟΥ. ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΚΑΡΙΩΡΗ, ΝΑΝΣΥ ΤΣΑΝΤΗΛΑ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΟΥΦΑ. ΗΛΙΑΣ ΒΥΖΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΙΟΖΙΩΚΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΛΑΜΑΣ. ΕΛΕΝΗ ΖΙΟΖΩΚΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΔΟΥΛΗ, ΕΦΗ ΠΟΥΡΓΙΑΖΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΨΑΡΡΟΥ,. ΘΑΝΟΣ ΒΥΖΑΣ. ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, ROBERTO BRAUSI, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΕΥΦΡΑΙΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΤΟΥΦΑ, ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΡΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ, IRENE HERBERA, ΑΛΕΚΑ ΣΙΟΚΟΡΕΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΡΡΟΣ, ΘΑΝΟΣ ΔΑΛΑΒΥΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΪΤΣΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΙΖΟΣ κ.λ.π



Έχουν ήδη παρουσιάσει στο θεατρόφιλο κοινό  του Δερβενίου και όχι μόνο 5 ( πέντε) παραγωγές. Τρεις παραγωγές έχει παρουσιάσει η ομάδα ενηλίκων της θεατρικής ομάδας, ενώ από μία έχουν ανεβάσει η παιδική ομάδα αλλά και η εφηβική ομάδα των "πειραματιστών"

Αυτές είναι:










"ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ" - αφιέρωμα στον T. WILLIAMS - ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ,


"Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥ" - ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,











 "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ -ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" - ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,


"SALOME by Oscar Wilde" - ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ,


"ΟΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ" - αφιέρωμα στον Κώστα Μουρσελά - ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

'Ηδη η παράσταση "ΟΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ"  παρουσιάστηκε χθές Σάββατο από τη θεατρική ομάδα Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης "Πειραματιστές" στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου, ενώ θα επαναληφθεί και  σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ.στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου.

Τους αξίζουν συγχαρτήρια!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ