Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ¨ΟΜΟΝΟΙΑ¨ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ME YΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ


Σε κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Ξυλοκάστρου συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη του νέου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΟΜΟΝΟΙΑ» κατόπιν προσκλήσεως του Επικεφαλή και υποψήφιου Δημάρχου  Αυτοδιοικητικών Εκλογών 18-5-2014 του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστινης κ. ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.
 Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των προσκληθέντων ήταν καθολική , το κλίμα που επικράτησε ιδιαίτερα θερμό, επαναβεβαίωσαν την στήριξη τους και την αποδοχή εκπροσώπησης τους στο πρόσωπο του κ. ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ,  αντηλλάγησαν  απόψεις, κατατέθηκαν προτάσεις από έμπειρους αυτοδιοικητικούς –εκπροσώπους φορέων και ανήσυχων  νέων συμπολιτών  , αφού ενημερώθηκαν για την μέχρι σήμερα πορεία συγκρότησης του συνδυασμού τις επαφές που έγιναν μέχρι  σήμερα , την καταγραφή προβλημάτων και την προοπτική συνέχειας  στην νικηφόρο πορεία του, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Εμπιστευόμενοι την μέχρι σήμερα πορεία και συνέπεια  από όποιες θέσεις ευθύνης επαγγελματικές και πολιτικές τόσο  του  Αρχηγού όσο και των Στελεχών που θα απαρτίσουν τον Συνδυασμό που κατά καιρούς οι  ίδιοι οι πολίτες εμπιστεύτηκαν.
Τέλος ομόφωνα αποδέχθηκαν την ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.
 Δεχόμενοι τις ευχαριστίες του κ. Ανδρικοπουλου και την διαβεβαίωση ότι δεν θα διαψευστούν για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του ,  και ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του  θα καταβάλλουν  ιδιαίτερες προσπάθειες για επιτυχημένη πορεία  μιας νέας Δημοτικής Αρχής.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ  ΑΡΧΩΝ
          ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
¨ΟΜΟΝΟΙΑ¨ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Αγαπητοί συνδημότες

Έχοντες πλήρη επίγνωση των δυσκολιών της σημερινής τραγικής πραγματικότητας στον τόπο μας και των πληγών της κοινωνίας μας που προέρχονται, τόσο από την κοινωνική και οικονομική κρίση όσο και από την απαξίωση στην άδολη συμμετοχή και προσφορά  στα κοινά , μια ομάδα ρομαντικών αυτοδιοικητικών , κατοίκων από τις δημοτικές ενότητες Ξυλοκάστρου και Ευρωστινης αποφασίσαμε να δώσουμε νέο περιεχόμενο και ουσία στο δικαίωμα της κοινωνίας για αυτοδιοίκηση δημιουργώντας τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΄΄ ΟΜΟΝΟΙΑ΄΄.
 Στόχος μας είναι να δομήσουμε και να εφαρμόσουμε τοπικές πολιτικές που να ταιριάζουν στην ταυτότητα του τόπου μας με πλήρη διαφάνεια και να αποκαταστήσουμε έννοιες που έχουν να κάνουν με εντιμότητα , αξιοπρέπεια, προσφορά , αξιοκρατία στην τοπική Αυτοδιοίκηση και έχουν απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια.

 Χαρακτηριστικό του συνδυασμού μας είναι  η ανεξαρτησία και η ενότητα πέρα  και πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες , για την δημοτική κοινωνική συνοχή και αναπτυξιακή αναγέννηση.
Κινούμαστε με κύριους οδηγούς τις καθαρές αυτοδιοικητικές αξίες, την συνέπεια  τις κοινωνικά οριοθετημένες αρχές, την ανάπτυξη με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Είμαστε έτοιμοι και ώριμοι να εργασθούμε, με  όραμα ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τους κατοίκους του, με καθαρούς στόχους και πορεία, με αγωνιστικότητα και με συνέπεια, για ουσιαστικές ανατροπές και ρήξεις.
Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε τους πολίτες, έχοντες ως μοναδικό εντολέα αυτούς , με μοναδικό μέλημα το συλλογικό συμφέρον, η προάσπιση του οποίου θα αποτελέσει και τον  αδιασάλευτο γνώμονα της πολιτικής μας.
Στόχος όλων των προσπαθειών μας και τελικός αποδέκτης θα είναι η τοπική κοινωνία του Δήμου μας και κυρίως οι ασθενέστερες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που πλήττονται τα τελευταία χρόνια από τις εφαρμοζόμενες οικονομικές πολιτικές.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ü  Συμμετοχή των δημοτών στις αποφάσεις και πολιτικές,
ü  Χρηστή και συμμετοχική διοίκηση.
ü  Κοινωνική πολιτική με ανθρωπισμό και ευαισθησία.
ü  Τοπική οικονομία και ισόρροπη ανάπτυξη
ü  Παιδεία πολιτισμός αθλητισμός.
ü  Ποιότητα ζωής στο αστικό περιβάλλον και στα τοπικά διαμερίσματα.
ü  Περιβάλλον και προστασία αυτού.
ü  Προστασία από την διάβρωση των ακτών.
ü  Πολιτικές ευκαιριών για τους νέους.
ü  Πραγματική και ουσιαστική ένωση των Δημοτικών Ενοτήτων Ευρωστινης και Ξυλοκάστρου.
ü  Διαφάνεια.
ü  Αγροτική Ανάπτυξη


ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ¨ΟΜΟΝΟΙΑ¨
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ