Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Σαμαράς: Ο λαός θέλει να γίνουν εκλογές το 2016

samaras11111
Ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τα σενάρια των πρόωρων εκλογών που ξέσπασαν μετά τις “αινιγματικές” δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, επανέλαβε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να εξαντλήσει την τετραετία.
“Στόχος μας είναι να γίνουν εθνικές εκλογές το 2016″, είπε ο Πρωθυπουργός, ενώ απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως “αν κάποιος προκαλέσει πρόωρες εκλογές, θα πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη”.
«Ο λαός θέλει να γίνουν εκλογές το 2016. Δεν έχουμε πρόβλημα να γίνουν εκλογές το 2015, αλλά δεν είναι σωστό για τη χώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, εξερχόμενος από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού.
«Θέλουμε και πρέπει να γίνουν το 2016 οι εκλογές», συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς, διαμηνύοντας εκ νέου πως η κυβέρνηση είναι δεσμευμένη να ολοκληρώσει την τετραετία.

Κέρι προς Βενιζέλο: Οι ΗΠΑ στηρίζουν την Ελλάδα

kerry1
Την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών προς την Ελλάδα και την αλληλεγγύη τους προς τον Ελληνικό λαό για την ανόρθωση της οικονομίας του εξέφρασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι.
Υποδεχόμενος στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Κέρι τον συνεχάρη για την ελληνική Προεδρία στη ΕΕ, επισημαίνοντας ότι «προσβλέπουμε σε συνεργασία» με σκοπό την έξοδο από την κρίση, καθώς και για μια σειρά θεμάτων, όπως την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και σε θέματα των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής.

Παπαμιμίκος: Η ΝΔ δεν δίνει χρίσματα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

papamimikosΚατά την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία ο Γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, αναφέρθηκε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές τονίζοντας πως  «Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με νέα αντίληψη και νέα πολιτική φιλοσοφία».
Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Παπαμιμίκος σημείωσε πως «η ΝΔ δεν δίνει χρίσματα. Θα σταθεί όμως στο πλευρό υποψηφίων που θα υποδείξουν οι Τοπικές κοινωνίες και θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα ζητούμενά τους.
Στο πλευρό εκείνων που είναι επαγγελματικά και κοινωνικά καταξιωμένοι, έντιμοι και ικανοί να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες.
Εκείνων που μπαίνουν στο στίβο με ρεαλιστική, αλλά και οραματική αυτοδιοικητική ατζέντα. Που προτείνουν δηλαδή συγκεκριμένο σχέδιο, για τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων, τη βελτίωση της προσβασιμότητας στις δημοτικές υπηρεσίες, τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια, την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, τη σήμανση».
Τέλος, πρόσθεσε: «Η μάχη αυτή είναι για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την περιφερειακή ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

ysterografa.gr

ΕΣΗΕΑ: Οι δημοσιογράφοι δεν τρομοκρατούνται

esiea
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του καταδικάζει «τη μαφιόζικου τύπου ενέργεια» αποστολής φακέλου με σφαίρες προς τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.
Η Ένωση Συντακτών τονίζει πως «η προσπάθεια τρομοκράτησης του συναδέλφου είναι πλήγμα στην ελεύθερη διατύπωση της γνώμης των δημοσιογράφων και εν γένει του δημοσιογραφικού λειτουργήματος».
Κάνει ακόμη λόγο για «απαράδεκτη ενέργεια που λειτουργεί αποπροσανατολιστικά και δίνει δυνατότητες αξιοποίησης της σε όλους αυτούς που θέλουν να εμπεδωθεί ένα γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας στην κοινωνία σε μια περίοδο που ο λαός μας δοκιμάζεται σκληρά από την πρωτοφανή οικονομική κρίση».

Δραματική καταδίωξη με πυροβολισμούς στον Πειραιά

dias
Δραματική καταδίωξη με πυροβολισμούς έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή των Καμινιών στον Πειραιά.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ καταδίωξη ξεκίνησε όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε αθίγγανος πέρασε σειρά κόκκινων φαναριών.
Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον καταδίωξαν, και ο οδηγός δεν δίστασε να εμβολίσει μοτοσικλέτα της Αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν περισσότερες από 15 φορές εναντίον του και τελικά κατόρθωσαν να τον συλλάβουν.

υστερογραφα.

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στη Λυγιά


Την 16-1-2014/19.05 στη Λυγιά Ξυλοκάστρου, άγνωστος δράστης που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.

Τριάντα συλλήψεις στην Κορινθία

Κατά τη διάρκεια ευρείας αστυνομικής επιχείρησης στην Κορινθία, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια σαράντα ένα άτομα, εκ των οποίων διακόσια σαράντα δύο  ήταν ημεδαποί και ενενήντα εννέα  ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια είκοσι τέσσερα
 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εβδομήντα  άτομα, από τα οποία πενήντα ήταν ημεδαποί και είκοσι ) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τριάντα  άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

• Ένας  ημεδαπός στην Κορινθία, για ναρκωτικά.

• Ένας  αλλοδαπός στην Κορινθία, για παράνομη κατοχή μαχαιριού.

• Ένας  ημεδαπός ΡΟΜΑ στην Κορινθία, για κλοπή ηλεκτρικής

ενέργειας και παράνομη κατοχή όπλου και φυσιγγίων.

• Ένας  ημεδαπός ΡΟΜΑ στην Κορινθία, για κλοπή ηλεκτρικής

ενέργειας και για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

• Ένας ημεδαπός στην Κορινθία, για καταδικαστικά έγγραφα.

• Οκτώ ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Υγειονομικού

Κανονισμού.

• Έξι  ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

• Επτά αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

H Κόρινθος απέκτησε τον Διαμαντή Τσάτσο

Έναν γνώστη  του κορινθιακού ποδοσφαίρου πρόσθεσε, στο ρόστερ της η Κόρινθος ,  καθώς απέκτησε τον Διαμαντή Τσάτσο, που αγωνιζόταν στην ΑΕ Λέρου (Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσων) , αλλά  έχει αγωνιστεί στο νομό και κατά το παρελθόν.
Ο 31χρονος μέσος, έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα του ΑΟ Λουτράκι και του Ολυμπιακού Λουτρακίου και θεωρείται εξαιρετική κίνηση η μεταγραφή του.
Από εκεί και πέρα, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις και μέσα στις επόμενες ώρες, ίσως να υπάρξουν και άλλες εξελίξεις.

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ σε 34 δήμους

Την προσεχή Τετάρτη θα συνέλθει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συζητήσει τα πρώτα ονόματα υποψηφίων περιφερειαρχών που θα στηρίξει η Κουμουνδούρου, ενώ η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή που θα αποφασίσει τα ονόματα όλων των περιφερειαρχών, τους υποψηφίους των τριών μεγάλων δήμων και είκοσι ακόμα υποψηφίους μεγάλων δήμων θα συνέλθει 1η και 2 Φεβρουαρίου.
Στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν έτοιμος να εισηγηθεί ονόματα καθώς οι αρνήσεις κορυφαίων στελεχών εξακολουθούν να υφίστανται, με την ηγεσία του κόμματος να εκτιμά ότι είναι θέμα χρόνου πότε θα καμφθούν οι αντιδράσεις.

Το Real.gr παρουσιάζει σήμερα όλους τους υποψηφίους που έχει αποφασίσει να υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στους δήμους της χώρας.

Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Βρεττάκος Χρ.
Ηλιούπολης: Κοκκοτίνης Χρ.
Αιγάλεω: Μπίρμπας Δημήτρης
Νέας Ιωνίας: Γκότσης Ηρακλής
Άγιων Ανάργυρων – Καματερό: Κομματάς Γιώργος
Βύρωνας: Κατωπόδης Άκης
Αγίας Παρασκευής: Σταθόπουλος Γιάννης
Ελληνικού – Αργυρούπολης: Κορτζίδης Χρήστος
Ηρακλείου Αττικής: Κατσινοπούλου Ειρήνη
Χαϊδαρίου: Σπηλιόπουλος Θόδωρος
Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας: Βασιλόπουλος Άρης
Αλίμου: Μπέλια Ειρήνη
Διονύσου: Ζύγουνας Γιώργος
Πεντέλης: Φειδοπιάστης Αντώνης
Αγίας Βάρβαρας: Γεωργιανάκης Γιώργος
Καισαριανής: Κοντόσταυλος Γιώργος
Παιανίας: Καποδίστριας Αλέξανδρος

Κατερίνης: Γιαννούλης Χρήστος
Σερρών: Κοτρώνης Παναγιώτης
Πολύγυρου: Κανταράς Τάσος
Τυρνάβου: Σαρχώσης

Αιγιαλείας: Παπακωνσταντίνου
Μεσολογγίου: Παπαδόπουλος Πάνος
Ναυπάκτου: Λουκόπουλος
Ακτίου Βόνιτσας: Λιάπης ΝΙΚΟΣ

Καβάλας: Βέρρος Άρης
Κομοτηνής: Λαφτσή Ελένη
Ξάνθης: Αταμπούφης Γιώργος
Θάσου: Παπαφιλίππου Βασίλης

Λειβαδέων: Πούλου Γιώτα
Καρύστου: Παπαλυμπέρης Ισίδωρος
Άρτας: Καραμπίκας Ηλίας
Ζακύνθου: Κουρής Δημήτρης
Λέσβου: Γεωργούλας Στράτος

ΠΗΓΗ real.gr

Προφυλακιστέος ο Εμμανουήλ για την υπόθεση των υποβρυχίων

emmanouil
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του για την υπόθεση των υποβρυχίων στον ανακριτή Διαφθοράς, ο πρώην επικεφαλής των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Σωτήρης Εμμανουήλ.
Ο κ. Εμμανουήλ κατηγορείται για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, κατηγορίες που αφορούν ποσό 17 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία είχαν φθάσει σε εταιρεία του από τη γερμανική HDW.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις, που του αποδίδονται, και υποστηρίζει ότι το επίμαχο πόσο αποτελεί νόμιμη αμοιβή από σύμβαση που υπέγραψε με τη γερμανική HDW -ιδιοκτήτρια τότε των Ναυπηγείων- για το μανατζμεντ επί τέσσερα χρονια. Ο κ. Εμμανουήλ φέρεται να υποστήριξε ότι στο ποσό συμπεριλαμβάνεται και 25% επί του τζίρου της γερμανικής εταιρείας, κατασκευάστριας των υποβρυχίων.
Υποστηρίζει, επίσης, ότι τα χρήματα τα έφερε στην Ελλάδα από το εξωτερικό, όταν τέθηκε σε ισχύ ο ευνοϊκός νόμος Αλογοσκούφη για επαναπατρισμό κεφαλαίων, ότι ελέγχθηκαν από το ΣΔΟΕ και ότι φορολογηθηκε γι αυτά.
Φέρεται, επίσης, να ισχυρίζεται ότι κατ΄απαίτηση της εργοδότριάς του γερμανικής εταιρείας, συστήθηκε από αυτόν εταιρεία για την καταβολή των πληρωμών.

ysterogreafa,gr

«Η τρόικα δεν αποδέχεται τα ισοδύναμα της Αθήνας»

troika3
Εμμένει η τρόικα στη σκληρή της στάση, εν όψει της νέας διαπραγμάτευσης για την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας, και φέρεται να μην αποδέχεται ακόμη, σειρά προτάσεων, που έχουν υποβληθεί από το οικονομικό επιτελείο για την επίτευξη συμφωνίας και την εκταμίευση της επόμενης δόσης.
Σύμφωνα με κορυφαίο παράγοντα του υπουργείου Οικονομικών, οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν έχουν αποδεχθεί τα ισοδύναμα που προτείνει η ελληνική πλευρά για τον ΦΠΑ στην εστίαση και τον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων, καθώς θεωρούν ότι η υστέρηση των εσόδων είναι υψηλότερη σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις του οικονομικού επιτελείου. Παράλληλα, σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα, για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού για το 2014, το υπουργείο έχει προτείνει πακέτο μέτρων, συνολικού ύψους 1,2 δισ. ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνονται είτε «one off» μέτρα, είτε άλλα μακροπρόθεσμης απόδοσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Απόστολος Ε. Παπαφωτίου στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο MedDiet



Εμφάνιση Φωτ.4.JPG 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Απόστολος Ε. Παπαφωτίου εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και την Περιφέρεια Πελοποννήσου μετείχε στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο MedDiet «Κατευθυντήριες γραμμές για τη διοργάνωση εκδηλώσεων προώθησης της Μεσογειακής διατροφής από τις Τοπικές Αρχές», που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Elite City Resort,στην Καλαμάτα, στις 10 και 11 Ιανουαρίου 2014.

Χωρίς χρονικό όριο πλέον η ακρόαση μουσικής στο Spotify από desktop και web

Χωρίς χρονικό όριο πλέον η ακρόαση μουσικής στο Spotify από desktop και web

Με κάθε επισημότητα, το Spotify, η δημοφιλής υπηρεσία streaming μουσικής, ανακοινώνει την κατάργηση κάθε χρονικού ορίου που ίσχυε για όσους δεν αποτελούσαν συνδρομητές της υπηρεσίας.
Η συγκεκριμένη είδηση είχε περάσει στα ψιλά κατά την πρόσφατη παρουσίαση της δυνατότητας δωρεάν streaming μουσικής σε tablets και shuffle mode στα smartphones, με το Spotify να ανακοινώνει σήμερα ότι η ακρόαση απεριόριστης μουσικής είναι διαθέσιμη στη desktop αλλά και στην web έκδοση της υπηρεσίας.
Μέχρι σήμερα κάθε χρήστης που επέλεγε το δωρεάν πακέτο και όχι κάποιο από τα συνδρομητικά, μπορούσε να ακούσει έως 2.5 ώρες μουσικής κάθε εβδομάδα και συνολικά 10 ώρες το μήνα. Μετά το πέρας 6 μηνών, ο χρήστης θα έπρεπε να επιλέξει αναγκαστικά κάποιο συνδρομητικό πακέτο ώστε να συνεχίσει την ακρόαση.
Το στοίχημα για το Spotify με τη συγκεκριμένη αλλά και την προηγούμενη κίνηση, είναι να δελεάσει τους χρήστες στο να προχωρήσουν στη μετάβαση από το δωρεάν πακέτο σε ένα συνδρομητικό, κάτι που σημαίνει την απουσία διαφημίσεων και την πλήρη πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη της υπηρεσίας από φορητές συσκευές.
Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, το Spotify αριθμεί περισσότερα από 24 εκατομμύρια μέλη, από τα οποία τα 6 εκατομμύρια είναι συνδρομητές επί πληρωμή.

techit.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ & ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ



Από τη Νέα Δημοκρατία, για την αποστολή φακέλων με απειλητικό περιεχόμενο στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιώργο Προβόπουλο και το δημοσιογράφο κ. Γιάννη Πρετεντέρη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την απόπειρα τρομοκράτησης που εκδηλώθηκε σήμερα, με απειλητικές επιστολές.
Οι δράστες ματαιοπονούν εάν νομίζουν πως μπορούν να σπείρουν το φόβο και να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας.
Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι: Δεν θα τα καταφέρουν»

Ο Χρίστος Δήμας, εισηγητής στη Συμφωνία Ελλάδας- Αρμενίας για θέματα σχετικά με την Ε.Ε.

Ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας ήταν εισηγητής στην κύρωση της Συμφωνίας Ελλάδας- Αρμενίας για θέματα σχετικά με την Ε.Ε. Η Συμφωνία αφορά τόσο τις σχέσεις  Ελλάδας- Αρμενίας  όσο και τις σχέσεις της Αρμενίας με την Ε.Ε. Πιο συγκεκριμένα, στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της δημοκρατίας και της οικονομίας της Αρμενίας και στην προσαρμογή της νομοθεσίας της με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Επιπλέον, προβλέπει τη συνεργασία της  Ελλάδας, ως κράτος- μέλος της Ε.Ε., με την Αρμενία σε διάφορους τομείς δράσης της Ε.Ε. καθώς και την παροχή γνώσεων από την Ελλάδα στα θέματα της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Στο πλαίσιο αυτό, η Συμφωνία θα προωθήσει όχι μόνο τις σχέσεις Αρμενίας-Ε.Ε. αλλά και τις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις με την Ελλάδα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ "ΤΗΕ ROYAL BALLET"

Εμφάνιση ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ-ROYAL BALLET 2014.jpg



1) GISELLE (ZΙΖΕΛ):  ΣΑΒΒΑΤΟ  1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
 2) THE SLEEPING BEAUTY (Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ):   ΣΑΒΒΑΤΟ 22 MAΡΤΙΟΥ 2014
 3) ΤΗΕ WINTER'S TALE (TO ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ):   ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΪΟΥ 2014

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
"ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ" ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08.00-14.00, ΤΗΛ. 2744021124
 

«Η μάγισσα Ταραντούλα- εκπαιδεύεται!» στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου


Εμφάνιση ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ-Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ.jpg


Πρόκειται για μια ακόμη ιστορία από τις περιπέτειες της γκαφατζούς μάγισσας Ταραντούλας!
Η μάγισσα Ταραντούλα μέσα από τις «καταστροφικές» της ιστορίες περνάει στους μικρούς θεατές (και γιατί όχι και στους μεγάλους), μηνύματα όπως η δύναμη της αγάπης, της επιμονής και της θέλησης αλλά επίσης κάνει ξεκάθαρο το πόσο σημαντικό είναι να μην προσπαθούμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας για να μας αποδεχτούν οι άλλοι.

Στην παράσταση «Η μάγισσα Ταραντούλα – εκπαιδεύεται!», γυρνάμε λίγα χρόνια πίσω στην ιστορία μας, όταν η Ταραντούλα ήταν μαθήτρια της κακιάς μάγισσας Ταραντέλας.

Γιατί όμως η Ταραντούλα δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τις τρομερές αποστολές που της αναθέτει η δασκάλα της;

Αν πάντως αυτή τη φορά η κακιά Ταραντέλα καταφέρει τα σχέδια της, ένα είναι σίγουρο: Θα καταστραφούν για πάντα τα παραμύθια!

Η παράσταση είναι με τη μορφή μιούζικαλ με τραγούδια και χορό, ενώ τα παιδιά παίζουν ενεργό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου!

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 2,5 έως και 8 ετών. 


ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ :
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 & ώρα 18.00
 ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:
Γενική είσοδος : 8 ευρώ

Συντελεστές της παράστασης:

Κείμενο: Τζένη Κοσμίδου
Σκηνοθεσία: Αγγελική Γκαλμπένη
Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Στρατηγόπουλος
Σκηνογράφος: Αίας Μακρής
Ηθοποιοί: Ελεάννα Φινοκαλλιώτη, Αγγελική Γκαλμπένη, Μία Καλιντζόγλου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης/ Τζαννής Σπανός