Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο Β. Καρακωστάνογλου υποψήφιος (της ΝΔ;) στο δήμο Θεσσαλονίκης

Την υποψηφιότητα του για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου
Την υποψηφιότητα του για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου. Σε ανακοίνωσή του το γραφείο του δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι συγκροτεί ένα «ευρύ αυτοδιοικητικό και ανεξάρτητο προεκλογικό μέτωπο» ενόψει των δημοτικών εκλογών, καθώς και ότι θα συνεχίσει να ασκεί το αντιπολιτευτικό έργο του ως δημοτικός σύμβουλος της «Ομάδας Δημιουργίας» του Κώστα Γκιουλέκα μέχρις ότου αναλάβει η νέα διοίκηση του δήμου.
Ο κ. Καρακωστάνογλου επισημαίνει ότι στοχεύει «στην ευρύτερη συμπαράταξη πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων καθώς και μεμονωμένων πολιτών που πιστεύουν ότι η Θεσσαλονίκη αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που βιώνει σήμερα» και σημειώνει πως θα προσκαλέσει τους δημοτικούς συμβούλους και τα στελέχη της παράταξης «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» «να συμμετάσχουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές με το νέο σχήμα, στη βάση των κοινών θέσεων και αγώνων τους για την πόλη μας τα τελευταία 3,5 χρόνια».

Δυναμική η παρουσία της Μυθικής Πελοποννήσου στη 19η Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΕΜΙΤΤ στην Κωνσταντινούπολη



Εμφάνιση PELOPONNESE.jpg 
Η  «Μυθική Πελοπόννησος» ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη μέσα από εικόνες και γεύσεις στη 19η Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΕΜΙΤΤ που λαμβάνει χώρα από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου.

Σε έναν εντυπωσιακό χώρο 100 τμ, όπου κυριαρχούν οι ομορφιές της Πελοποννήσου, αλλά και μια μεγάλη ελιά που μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε στο κέντρο του περιπτέρου, προβάλλεται σε εκατομμύρια Τούρκους, και όχι μόνο, η μοναδικότητα μιας επίσκεψης «ένα βήμα δίπλα». Στο περίπτερο της Μυθικής Πελοποννήσου πραγματοποιούνται προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις για τους συμμετέχοντες Πελοποννήσιους επιχειρηματίες.

Εμφάνιση PELOPONNESE4.jpgΤην πρώτη ημέρα το χώρο της τουριστικής προβολής της Πελοποννήσου  επισκέφθηκε ο Δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης κ. Καντίρ Τομπάς, ο οποίος και συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνα Νικολάκου. Η κα Νικολάκου μετέφερε στο Δήμαρχο της Μητρόπολης  τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη καθώς και την πρόσκλησή του ο κ. Τομπάς να επισκεφθεί την Πελοπόννησο. Ο κ.  Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη για τα δώρα της, εκδήλωσε την επιθυμία του να επισκεφθεί την Πελοπόννησο το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τη δεύτερη ημέρα το περίπτερο της Πελοποννήσου επισκέφτηκε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Κωνσταντινούπολη κ. Νίκος Μαθιουδάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του συνεχάρη την Αντιπεριφερειάρχη κα Νικολάκου και τους εκπροσώπους της Περιφέρειας για την αισθητική παρουσίαση του Περιπτέρου της Πελοποννήσου, επισημαίνοντας ότι και ο ίδιος προσωπικά θεωρεί τη Πελοπόννησο ως ένα εξαιρετικό τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές.

Εμφάνιση PELOPONNESE2.jpgΟ κ. Μαθιουδάκης πρότεινε στην κα Νικολάκου η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας να παρουσιάσει τον προορισμό σε ειδική εκδήλωση στο Σιγμανόγλειο Πολιτιστικό κέντρο στη Κωνσταντινούπολη. Η κα. Νικολάκου ευχαρίστησε τον κ. Πρόξενο για την επίσκεψη του αλλά και για την πρόσκληση του, αναφέροντας του τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το 2013 καταγράφηκαν εξαιρετικά σημαντικές αφίξεις πτήσεων στην Πελοπόννησο κάτι το οποίο κατέδειξε το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, πρωταθλητής στο σύνολο της Επικράτειας.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετέχουν επιχειρήσεις και φορείς από την Αρκαδία, την Αχαΐα, την Ηλεία, την Αργολίδα, την Κορινθία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία, παρουσιάζοντας συνολικά τον προορισμό. Καθημερινά λαμβάνουν μέρος  επιδείξεις γευσιγνωσίας, με ποιοτικά Πελοποννησιακά προϊόντα και γεύσεις παραδοσιακές. Με όπλο τις ομορφιές και τις ποιοτικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου, ο προορισμός παρουσιάζεται δυναμικά στους Τούρκους επιχειρηματίες του τουρισμού αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Η 19η ΕΜΙΤΤ, μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή.  

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: « ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ & ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ »







Αγαπητοί συνδημότες,

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, διατηρώντας ζωντανό το θεσμό του Καρναβαλιού, καλείται αφενός να ανταποκριθεί στις συνθήκες της εποχής και αφετέρου να συνεχίσει την άρτια διοργάνωση του.
Ως καταξιωμένος αποκριάτικος προορισμός, επιθυμεί τη συνεργασία του με όλους τους τοπικούς φορείς και επαγγελματίες, έχοντας ως στόχο μέσα από τον συνδυασμό δράσεων και την οργανωμένη παρουσίαση και προβολή των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών του Δήμου, να αναβαθμίσει τον προορισμό για κάθε επισκέπτη.
Στα πλαίσια της καλύτερης τουριστικής προβολής του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, για το δεκαήμερο (22/2/2014 έως και 3/3/2014),  είναι απαραίτητη η συνεργασία με όλους τους επαγγελματίες της πόλης, για την αύξηση της επισκεψιμότητας.
Για την υλοποίηση μιας ανταγωνιστικής διαφημιστικής καμπάνιας του προορισμού, προτείνεται κατά τη διάρκεια του ανωτέρου δεκαημέρου, οι επαγγελματίες, να εφαρμόσουν μια πιο ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική στις επιχειρήσεις τους.
Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην καμπάνια αυτή, θα προμηθευτούν δωρεάν την ειδική σήμανση (λογότυπο σε αυτοκόλλητη μορφή) , το οποίο θα τοποθετηθεί στη βιτρίνα των καταστημάτων τους τις ημέρες του Καρναβαλιού, για την καλύτερη ενημέρωση των πελατών τους (εγγύηση καλύτερης τιμής).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡAΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την είσοδο και τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη λαθρομετανάστευση – σύμφωνα και με το ψήφισμα της Νεολαίας του που “θυροκόλλησαν” κατά την εισβολή τους στο γραφείο του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας- είναι η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και μεταναστριών που ζουν στη χώρα μας”.
Άλλωστε αυτή είναι και η θέση των περιθωριακών κομμάτων που στηρίζουν τον κ. Τσίπρα στην Ευρώπη και ζητούν την κατάργηση της FRONTEX και την ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.
Περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα σήμερα –κιόλας- να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για τα ακόλουθα:
·         Πόσους λαθρομετανάστες υπολογίζει ότι θα νομιμοποιήσει, 
·         Πόσο θα επιβαρυνθούν οι δείκτες της ανεργίας ανάμεσα στους Έλληνες εργαζομένους (αλλά και τους νόμιμους μετανάστες),
·         τι κόστος θα έχει αυτό για την Ελληνική Οικονομία και το σύστημα ασφάλισης και περίθαλψης,
·         τι συνέπειες θα έχει η ανεμπόδιστη είσοδος λαθρομεταναστών στην κοινωνική συνοχή,
·         σε ποιες περιοχές της χώρας θα διοχετεύσει τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών;
Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα μπορεί να μην βρίσκονται στις προτεραιότητες του κ. Τσίπρα, όμως ο Ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει!».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, REDNOTEBOOK.GR



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις ύβρεις εναντίον αστυνομικών, στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, rednotebook.gr, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το μίσος του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομία και τους αστυνομικούς είναι γνωστό.
Δεν περιμέναμε ότι ο κ. Τσίπρας θα διέγραφε τους συντρόφους του, όπως του ζητήσαμε, ούτε όμως ότι θα υιοθετούσε τον χαρακτηρισμό “καθάρματα” για τους Έλληνες αστυνομικούς…
Σε νεώτερη ανάρτησή τους στην επίσημη σελίδα τους (rednotebook.gr), τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν συγγνώμη, γιατί το σχόλιό τους δεν αφορούσε στα “καθάρματα της ΔΙΑΣ”, αλλά στα “καθάρματα της ΔΕΛΤΑ”, χαρακτηρίζοντας και ως “αποβράσματα” τους Έλληνες αστυνομικούς.
Για να “τεκμηριώσουν” μάλιστα τις ύβρεις τους παραθέτουν και το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που προβλέπει την κατάργηση όλων των ειδικών μονάδων της αστυνομίας.
Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κρύβεται και να σιωπά. Είναι προφανές ότι υιοθετεί τις ύβρεις κατά της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ελλήνων Αστυνομικών!

Επισημαίνουμε ότι υπεύθυνος της σελίδας είναι ο κ. Δημοσθένης Παπαδάτος Αναγνωστόπουλος, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην ταυτότητα της σελίδας εμφανίζονται ως υπεύθυνοι για τις αναρτήσεις δεκάδες κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΥΓΗΣ».
 
Το νεώτερο άρθρο του rednotebook: