Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

“Επιστράτευση” από τη Συγγρού για τον Κουμουτσάκο

Giorgos-Koumoutsakos
Το βράδυ των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η μάχη της Περιφέρειας Αττικής, όπως και του Δήμου Αθηναίων, αναμένεται να είναι οι πιο “βαριές” πολιτικά, και εκείνες που θα στείλουν τα περισσότερο ηχηρά μηνύματα, καταγράφοντας εντυπώσεις και διαμορφώνοντας τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.
Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να βγει κερδισμένη και από τις δυο αυτές μάχες, με τον Γιώργο Κουμουτσάκο και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, γι’ αυτό και παρατηρείται ήδη σημαντική εσωκομματική κινητοποίηση.
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε απόψε το απόγευμα ευρεία σύσκεψη στελεχών στη Λεωφόρο Συγγρού, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Παπαμιμίκου και του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης Δημήτρη Καλογερόπουλου, προκειμένου να υπάρξει προσκλητήριο επιστράτευσης.
Στη σύσκεψη ήταν παρών και ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος επιθυμεί να έχει δίπλα του τους “γαλάζιους” αυτοδιοικητικούς του Λεκανοπεδίου, ώστε να δώσει τη μάχη με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, απέναντι στον Γιάννη Σγουρό και τη Ρένα Δούρου.

υστερογραα

Ξέχασαν τους σεισμόπληκτους

Ενσωματωμένη εικόνα 1
 AMΦIKΛEIA ΦΘIΩTIΔAΣ: ENAN XPONO META TON EΓKEΛAΔO, AKOMAΠEPIMENOYN KPATIKH BOHΘEIA

Η κυβέρνηση, ως συνήθως, έταξε πολλά, τελικά δεν έδωσε τίποτα. Για την ακρίβεια, τους ζητά να είναι και… εντάξει στις φορολογικές υποχρεώσεις τους

ΠΛHPΩNOYN XAPATΣΓIA TA ΓKPEMIΣMENA ΣΠITIA

Διαβάστε περισσότερα

Πινάκιο - Ρεπορτάζ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κας ΑΝΝΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ



Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον κ. Νίκο Γιαννόπουλο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα πολιτική γενναιότητα. Περιμέναμε να αποδοκιμάσει τις απόψεις του κ. Γιαννόπουλου (αλλά και των υπολοίπων στελεχών του κόμματός του με αντίστοιχες απόψεις) υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν και να τον αποκηρύξει.
Δυστυχώς δεν το  έκανε! Αντίθετα «πριν αλέκτωρ φωνήσαι» επέλεξε να τον απαρνηθεί λέγοντας ότι «δήθεν» δεν τον ξέρει…
Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξεφύγει, του υπενθυμίζουμε: Ο κ. Γιαννόπουλος είναι ιδρυτής της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ «ΡΟΖΑ». Ο κ. Γιαννόπουλος  είναι επίσης, επικεφαλής του «Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα». Το Δίκτυο εκδίδει την εφημερίδα «Δελτίο Θυέλλης» όπου υπεύθυνη Σύνταξης είναι το Μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μάνια Μπαρζέφσκι, με επίσης πλούσια αρθογραφία υπέρ της τρομοκρατίας και των δολοφόνων της 17Ν. Στο Δίκτυο μετέχει επίσης και ο κ. Γιάννης Αλμπάνης,  μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και διάδοχος του κ. Γιαννόπουλου στην ηγεσία της «ΡΟΖΑ». Το «δίκτυο» είναι καταχωρημένο στο όνομα του κ. Κωνσταντίνου Φώλια, υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μέλους της «ΡΟΖΑ» που μαζί με τον κ. Γιαννόπουλο αρθρογραφούν ως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την Οργανωτική Συνδιάσκεψη του κόμματος. (εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Εποχή»).

Επισυνάπτουμε επίσης, video του  κ. Γιαννόπουλου (από την σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ rednotebook) σε εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή» που μιλά για την εκλογική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ http://vimeo.com/42026248 και video λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 που παρουσία και άλλων συντρόφων του όπως ο κ. Σακελλαρίδης, μιλά για τον ΣΥΡΙΖΑ και την «κυβέρνηση της Αριστεράς» http://rednotebook.gr/details.php?id=5927
Μήπως  τώρα ο κ. Αλέξης Τσίπρας θα θυμηθεί  καλύτερα;».

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: «Μεταξύ ποίων υποψηφίων θα κριθεί , σε 2ο γύρο η εκλογή του Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης»



http://www.philenews.com/data/2013/10/11/isodynamia-nd-syriza-se-nea-dimoskopisi-me-tin-cha-stin-triti-thesi.jpg 
Με βάση τις δύο δημοκοπικές  έρευνες  που παρουσίασαν οι «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» για τις δημοτικές εκλογές  του Μαΐου  στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης  
, προκύπτει το συμπέρασμα ότι από τον  Α’ γύρο των εκλογών  δεν θα εκλεγεί Δήμαρχος, καθώς , κανείς συνδυασμός δεν θα συγκεντρώσει το  απαιτούμενο ποσοστό. Συνεπώς  η εκλογή  Δημάρχου θα κριθεί στις επαναληπτικές  εκλογές του  Β΄ γύρου μεταξύ του πρώτου και δευτέρου  συνδυασμού.  Μέχρις στιγμής  στο Δήμο  Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης  , 6 υποψήφιοι  διεκδικούν το δημαρχιακό αξίωμα: o νυν Δήμαρχος  Αντώνης Κλαδούχος, ο Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο Ανδρέας Ζάρρος, ο Βλάσσης Τσιώτος, ο Φάνης  Μπρακούλιας και  η Πρωτοβουλία Ευρωστίνης – Ξυλοκάστρου.
Σε νέα δημοκοπική έρευνα οι «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» θέτουν το ερώτημα «Μεταξύ ποίων υποψηφίων θα κριθεί , σε 2ο γύρο  η εκλογή του Δημάρχου  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης»


Ζάρρος Ανδρέας
Τσιώτος Βλάσσης
Ανδρικόπουλος Ηλίας
 Κλαδούχος Αντώνης
Μπρακούλιας Φάνης
Πρωτοβουλία
Ανδρικόπουλος Ηλίας
Ζάρρος Ανδρέας
Τσιώτος Βλάσσης
Μπρακούλιας Φάνης
Πρωτοβουλία
Κλαδούχος Αντώνης
Κλαδούχος Αντώνης
Ζάρρος Ανδρέας
Τσιώτος Βλάσσης
Πρωτοβουλία
Μπρακούλιας Φάνης
Ανδρικόπουλος Ηλίας
Ζάρρος Ανδρέας
Μπρακούλιας Φάνης
Κλαδούχος Αντώνης
Τσιώτος Βλάσσης
Πρωτοβουλία
Ανδρικόπουλος Ηλίας
Ζάρρος Ανδρέας
Πρωτοβουλία
Ανδρικόπουλος Ηλίας
Τσιώτος Βλάσσης
Μπρακούλιας Φάνης
Κλαδούχος Αντώνης

Η ψηφοφορία θα  διαρκέσει μια εβδομάδα  ΨΗΦΙΣΤΕ  ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ

Ο Παννεμεατικός Κυπελλούχος Κορινθίας - Επικράτησε με 4 - 3 στα πέναλτι επί της Θύελλας Πετερίου

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1779136_10203199023725276_1001992626_n.jpg

Ο Παννεμεατικός εδώ και λίγη ώρα είναι ο  Κυπελλούχος Κορινθίας για την περίοδο 2013 -2014. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν στο τελικό αγώνα στα πέναλτι 4 – 3  επί της γειτονικής τους ομάδας της Θύελλας Πετρίου μετά από κανονικό αγώνα και παράταση χωρίς σκορ και κατέκτησαν το Κύπελλο Κορινθίας για πρώτη φορά στην 86χρονη ιστορία τους. 
Πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι ο Παννεμεατικός γίνεται η 14η ομάδα που κατακτά το Κορινθιακό τρόπαιο, ενώ σε τελικό Κυπέλλου έχει συμμετάσχει ανεπιτυχώς άλλες 6 φορές , την περίοδο 1973 – 74 , 1985 – 86, 1987 – 88,  1990 – 91, 1991 – 92 και 2012 – 2013. 
Η Θύελλα Πετρίου συμμετείχε σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου, κάνοντας μάλιστα πολύ μεγάλη πορεία για να τα καταφέρει αφού κατάφερε να αποκλείσει ομάδες όπως τον  περυσινό Κυπελλούχο  Κορινθίας ΑΟ Λουτράκι, τον Αετό Κρυονερίου , τους Αγίους Θεοδώρους, τον Τενεάτη Αθικών και την Ελλάδα Βέλου. Ο Κυπελλούχος Παννεμεατικός έφτασε έως τον τελικό καθώς πέρασε χωρίς αγώνα στους «32» της διοργάνωσης, όπου απέκλεισε την Περαχώρα  Ακολούθως απέκλεισε διαδοχικά τον ΑΟ Σολομού, τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Θύελλα στη Βουλή για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα - Μάκης Βορίδης: Είναι συνειδητή επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ η στήριξη της τρομοκρατίας!

Θύελλα στη Βουλή για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα - Σκληρές εκφράσεις με τον Βορίδη να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για κοινές αγωνίες με τη 17Ν
Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με αφορμή την πρόθεση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Γιαννόπουλου, να προλογίσει το βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα

« Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δώσετε εξηγήσεις γιατί στέλεχός σας προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα. Ποιο είναι το ενδιαφέρον του; Φιλολογικό ενδιαφέρον είχε ο κ. Γιαννόπουλος; Ή μήπως έχει κοινές ταυτίσεις και κοινές αγωνίες; Έχει προλογίσει κι άλλα βιβλία ο κ. Γιαννόπουλος; Ή πηγαίνει μόνο στον συγκεκριμένο τρομοκράτη" σημείωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης, ενώ άφησε αιχμές κατά της Κουμουνδούρου και για τη θέση της να μην οπλοφορούν οι αστυνομικοί στις διαδηλώσεις…

"Τελικά την αγαπάτε την αστυνομία ή είναι μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι; Γιατί και τα δύο δεν γίνεται. Σας ακούω να λέτε ότι οι αστυνομικοί δεν πρέπει να οπλοφορούν στις διαδηλώσεις. Μας λέτε δηλαδή ότι η ΜARFIN είναι καλώς καμωμένη; Διαδήλωση ήταν και εκεί. Έπρεπε η αστυνομία να είναι με γαρίφαλα; Έπρεπε να μην υπάρχουν τα ΜΑΤ; Αυτό λέτε;» αναρωτήθηκε ο κ. Βορίδης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος νωρίτερα είχε κατηγορήσει τον Νίκο Δένδια πως κυβερνά με τα ΜΑΤ και ότι είναι «ο υπουργός του χημικού πολέμου σε βάρος του ελληνικού λαού».
«Που θέλετε να πάτε τον τόπο; Στην πολιτική ανωμαλία; Κατηγορείτε περίπου ως τρομοκράτες την αξιωματική αντιπολίτευση…» πρόσθεσε με νόημα.

«Υπέθετα ότι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ θα διευκρίνιζε τη θέση του κόμματός για τον κ. Γιαννόπουλο. Το να παράγεται πολιτική νομιμοποίηση από ένα στέλεχός σας για έναν κατάδικο για τρομοκρατία είναι κατήφορος, κατρακύλα. Είναι συνειδητή επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ η στήριξη της τρομοκρατίας! Και έρχεστε εδώ και παριστάνετε ότι δεν έχετε σχέση με αυτά τα πράγματα» αντέδρασε εκ νέου ο κ. Βορίδης.

Ακολούθησε παραλήρημα από πλευράς του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγόρησε την αριστερά ότι είναι «λάτρης της τρομοκρατίας» αλλά και τη Ν.Δ. ότι είναι η «μήτρα» της και ότι αφήνει ελεύθερους τους τρομοκράτες.

Παράλληλα κατηγόρησε ως νεοναζί τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά και προσωπικά τον Πρόεδρο του Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ χαρακτήρισε τους βουλευτές που θα ψηφίσουν υπέρ τους άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ως συμμέτοχους στην κατάλυση του Συντάγματος... 

newsit.gr