Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

"H γιορτή της γυναίκας"

Δημόσιο: Έρχονται 3.150 θέσεις σε σχολεία και νοσοκομεία (πίνακες)

Θέμα ημερών είναι η έκδοση δύο προκηρύξεων για την πρόσληψη 3.150 εκπαιδευτικών στα σχολεία και γιατρών στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας.
Θα προσληφθούν 2.000 καθηγητές στα Κοινωνικά Φροντιστήρια του Υπουργείου Παιδείας και 1.150 επικουρικοί γιατροί για την κάλυψη αναγκών των νοσοκομειακών μονάδων.
Οι εκπαιδευτικοί-σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Υπουργείου Παιδείας-θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους αρχικά σε πέντε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη και Χαλκίδα.

Κ. Μητσοτάκης: «Θα συμμετάσχουν και ιδιώτες στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων»

Αξιολόγηση βάσει των απαιτήσεων της κάθε θέσης εργασίας, κατάργηση των «μορίων» και έμφαση στα «δυναμικά» χαρακτηριστικά των υποψηφίων έναντι των τυπικών προσόντων, αλλά και καθιέρωση της συνέντευξης ως βασικού εργαλείου επιλογής περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τον νέο τρόπο επιλογής προϊσταμένων. Μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν στην ανάγκη αλλαγής του συστήματος αλλά και γιατί είναι σημαντικό η επιλογή να είναι μεν αξιοκρατική αλλά να έχει ως βασικό γνώμονα «την αξιοσύνη και το ταλέντο».

Καρατζαφέρης: "Γενόσημο" της διαπλοκής ο Σταύρος Θεοδωράκης

Giorgos-Karatzaferis
Ευθεία επίθεση κατά του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, στο πλαίσιο συνέντευξής του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.
Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σημείωσε με νόημα ότι ο ίδιος είναι αποκλεισμένος από τα συστημικά ΜΜΕ, και την ίδια στιγμή έφερε ως αντι-παράδειγμα την προνομιακή μεταχείριση του Σταύρου Θεοδωράκη, και παλαιότερα της “Ελιάς”.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλεσε “υπάλληλο” και “γενόσημο” της διαπλοκής τον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ πρόσθεσε ότι κανένας πολιτικός αρχηγός ή στέλεχος πρώτης γραμμής δεν αποτολμά να μιλήσει κατά της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και της πολιτικής που αναπτύσσει η Ουάσινγκτον σε όλο τον κόσμο.
“Όποιος βλέπει Πρετεντέρη, κάνει κακό στον εαυτό του. Ακρωτηριάζεται πνευματικά”, σχολίασε με νόημα, αναφερόμενος στον γνωστό δημοσιογράφο και τον ρόλο των συστημικών ΜΜΕ.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκε απαξιωτικά και στην περίπτωση του Μάκη Βορίδη και του Άδωνη Γεωργιάδη, οι οποίοι αποχώρησαν από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και εντάχθηκαν στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας χαρακτηριστικά για τον πρώτο: “Του Βορίδη του έδωσαν και τηλεοπτική εκπομπή. Κάθε Δευτέρα βράδυ. Νομίζω με… καλεσμένο τον Γιάννη Πρετεντέρη”.

ysterografa.gr

Αμβρόσιος: Έλληνα, ραγιά και βλάκα, σκάσε και δούλευε…

Mitropolitis-Kalavryton-Amvrosios
Πηγή: www.romfea.gr
Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου
Δεν πρόλαβε να περάση λίγος καιρός, αφ ότου από τη θέση αυτή καταγγείλαμε, ότι στη Βουλή των Ελλήνων συνετελέσθη ένα οικονομικό έγκλημα και να –δυστυχώς- έχουμε πάλι τα ίδια!
Στις 17 Φεβρουαρίου εγράψαμε: ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….. ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ!
Ήσαν οι κύριοι κ.Βουλευτές μας, αυτοί που με απόφασή τους χάρισαν διακόσια τόσα εκατομμύρια (200.000.000) € στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και όχι μόνον!
Να, λοιπόν, ότι τα οικονομικά εγκλήματα συνεχίζονται! Μια είδηση, που λάβαμε προ ημερών, λέγει ότι σύμφωνα με νεώτερη απόφαση, που έλαβε η Βουλή, «προς το αρχείο οδεύει η έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων για τα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ, που χορηγήθησαν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel”.

Το 3ο trailer για την 4η σεζόν του “Game of Thrones” (video)

Game-of-Thrones-season-4
Το ΗΒΟ έδωσε στη δημοσιότητα το τρίτο trailer που έχει ετοιμαστεί για την 4η σεζόν της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Game of Thrones”, με σκηνές από όσα θα διαδραματιστούν στα επεισόδια που έρχονται.
Το “Game of Thrones” κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό σε κάθε χώρα στην οποία προβλήθηκε, ενώ η 4η σεζόν του ξεκινάει τον Απρίλιο.

Video 

 ysterografa.gr

Εθελοντισμός στην Ευρώπη: Μια σπουδαία εμπειρία

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Στην συνέντευξη που ακολουθεί αναφέρονται και αναλύονται όλα όσα πιθανότατα θα θέλατε να μάθετε προτού πάρετε την απόφαση να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην ευρωπαϊκή χώρα που επιθυμείτε..

ιγήν ιχθύος τήρησαν τα Μεγάλα Μέσα για τις αποκαλύψεις του Όλι Ρεν σχετικά με το (μελανό) μέλλον της Ελλάδας- Ο ορισμός της συνενοχής στο έγκλημα - Διαβάστε όλη την συνέντευξη που έδωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος σε Έλληνα δημοσιογράφο...



Ενσωματωμένη εικόνα 1Απορίας άξιο το γεγονός ότι τα  μεγάλα Μέσα της χώρας τα τελευταία 24ωρα απέκρυψαν μια αποκλειστική και συνάμα αποκαλυπτική συνέντευξη που πήρε Έλληνας δημοσιογράφος από τον Όλι Ρεν.
Ο δημοσιογράφος της dealnews.gr Κώστας Νούσης  «αλίευσε» ειδήσεις από τον «σφιχτό» Ευρωπαίο επίτροπο…ειδήσεις που έχουν να κάνουν με το οικονομικό μέλλον της χώρας μας.
Ούτε λίγο-ούτε πολύ ο Όλι Ρεν...

Διαβάστε περισσότερα  Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος

Συνέντευξη τύπου του Νίκου Γόντικα στις 10 Μάρτη 2014 στην Καλαμάτα.



Φίλες και φίλοι

        Τριάμισι χρόνια πριν στις εκλογές του Καλλικράτη δεσμευτήκαμε στο λαό ότι:
·       Θα προβάλουμε στο ΠεΣυ, στα Δημοτικά συμβούλια τα προβλήματα των εργατών, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας, των γυναικών
·       Θα απαιτούμε μέτρα για τα πλατιά λαϊκά στρώματα
·       Θα είμαστε το μάτι και το αυτί του λαού σε αυτά τα κρατικά όργανα
·       Θα αποκαλύπτουμε τον αντιλαϊκό τους χαρακτήρα, τη στάση και τη δράση των άλλων δυνάμεων
Σήμερα απευθυνόμαστε:

AΠΙΑ 2014


Mανούσος Βολουδάκης για ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατία:Το ένα από τα δυο άκρα αυτοπαρουσιάζεται

Το ένα από τα δυο άκρα αυτοπαρουσιάζεται : Ο Ν.Γιαννόπουλος, επιμελητής του βιβλίου του Κουφοντίνα, εξήγησε μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» τις σχέσεις μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ, της παλιάς συνιστώσας «Ρόζα» και του «Δικτύου για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα». Είπε μεταξύ άλλων, με την ιδιόλεκτο της άκρας αριστεράς, αυτά : «Το 2008, κάποια μέλη του Δικτύου αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια πολιτική ομάδα, την ομάδα «Ρόζα», για να ασχοληθεί πιο συστηματικά με το ζήτημα της Αριστεράς. Τότε, λοιπόν, κάναμε μια κουβέντα μεταξύ μας και είπαμε η ομάδα να ενταχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ ως Συνιστώσα. Όμως είπαμε ότι για να διατηρηθεί και πολιτικά και οργανωτικά η ανεξαρτησία του Δικτύου, αλλά και να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του κινηματικού κομματιού και του κεντρικοπολιτικού, κάποια άτομα από τη «Ρόζα» θα συμμετέχουν στο ΣΥΡΙΖΑ και κάποια άλλα μόνο στο «Δίκτυο». Για αυτό και κάποιοι μπήκαν από τη «Ρόζα» στο ΣΥΡΙΖΑ και έχουν παραμείνει…Εγώ δεν μπήκα ποτέ στο ΣΥΡΙΖΑ. Ιδεολογικά τον στηρίζω αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Αυτή την ισορροπία κρατήσαμε, γιατί σκεφτήκαμε και φάσεις όπως η σημερινή». Για μένα, «αυτή η ισορροπία» που λέει ότι κράτησαν, εξηγεί πολλά. Λέει ουσιαστικά : θα είμαστε στο ΣΥΡΙΖΑ όσο μέσα χρειάζεται για να επηρεάζουμε τα πράγματα, και όσο μακριά χρειάζεται για να μην τρομάζουμε τους ψηφοφόρους που δε θέλουν καμμιά σχέση με βία, τρομοκρατία και «επανάσταση». Αυτή η κοροϊδία, δε θα περάσει.
Aπό τη σελίδα του πρώην υφυπουργού  Μανούσου Βολουδάκη στο fb https://www.facebook.com/manousos.voloudakis
 






ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΝEΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ"



Η Γραμματεία Εργασιακών, Επιστημονικών και Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Συνδικαλισμός του αύριο – ιδέες και προτάσεις για ένα νέο μοντέλο συλλογικής εκπροσώπησης – συμμετοχή και μαζικότητα, υπόθεση Δημοκρατίας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Β.Ε.Α. (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος).

Κεντρικοί εισηγητές θα είναι η κα Βάλια Αρανίτου, Καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου – Διευθύντρια του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝ.ΕΜ.Υ) της Ε.Σ.Ε.Ε., ο κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, Γενικός Γραμματέας Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ο κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, πρώην Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ο κ. Γεώργιος Καρανίκας, Γενικός Γραμματέας Ε.Σ.Ε.Ε., ο κ. Γεώργιος Κουράσης, Γενικός Γραμματέας Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., ο κ. Ιωάννης Παναγόπουλος, Πρόεδρος Γ.Σ.Ε.Ε. και ο κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης, Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Δημοκρατικής Αριστεράς.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή» κ. Γιώργος Τερζής.

Περιφέρεια Πελοποννήσου, Αναδάσωση Μαινάλου το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014



http://www.e-gortynia.gr/images/1st_page/2.JPG 
Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 θα πραγματοποιηθεί αναδάσωση σε καμένες από το έτος 2000 δασικές εκτάσεις του Νότιου και Δυτικού Μαινάλου. Για την αναδάσωση θα χρησιμοποιηθούν 5000 δενδρύλλια Μαύρης Πεύκης και μικρός αριθμός δενδρυλλίων Ελάτης τα οποία  διέθεσε το Δασαρχείο Βυτίνας.  Οι  εργασίες αναδάσωσης θα πραγματοποιηθούν  υπό την εποπτεία του Δασαρχείου Βυτίνας και την συμμετοχή διαφόρων υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β’ βαθμού, εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας, εθελοντικών οργανώσεων της Αρκαδίας  και λοιπών Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου της Αρκαδίας. Τονίζεται ότι στην αναδάσωση μπορούν να συμμετάσχουν και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι όμως διαθέτουν δικά τους σκαπανικά και δικό τους μεταφορικό μέσο, καθώς τα υπηρεσιακά μεταφορικά μέσα θα χρησιμοποιηθούν για την μεταφορά του προσωπικού των φορέων και των εθελοντικών ομάδων.
Σημείο Συνάντησης ορίζεται η περιοχή Ραπούνι που βρίσκεται στο 7ο χιλιόμετρο Χρυσοβιτσίου-Στεμνίτσας και ώρα συνάντησης 10.00 π.μ.
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο γραφείο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου (πλ. Εθνάρχου Μακαρίου, 22100 Τρίπολη) και στα τηλέφωνα 2713601180 και 6982539879

Πέτρος Τατούλης «Αναγκαία η ενδυνάμωση των περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης»

Εμφάνιση DSC_3040.jpg


Την ανάγκη ενδυνάμωσης των περιφερειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά και κατάρτισης ενός οδηγού εκπαίδευσής τους ώστε να επεκτείνουν το ρόλο τους από τον αυτόν της ενημέρωσης, τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα Μέσων Ενημέρωσης κ. Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, ενόψει του 5ου Συνεδρίου ΑΜΕΑ και ΜΜΕ.
Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε στο πιλοτικό πρόγραμμα εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης πολιτικής για τη δια βίου άρση του αποκλεισμού των ΑΜΕΑ που θα εφαρμοστεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το οποίο δεσμεύτηκε ο κ. Παναγιωτόπουλος ότι θα στηριχθεί από τη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης συμφώνησαν επίσης στη συνεργασία των δύο φορέων για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού της Πελοποννήσου. 

Δημοσκόπηση : Προηγούνται οι εν ενεργεία Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τους εν ενεργεία Δημάρχους και Περιφερειάρχες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δείχνει η νέα δημοσκοπήση της Kappa Research για το Βήμα της Κυριακής.

Για την περιφέρεια Αττικής, στον Πρώτο Γύρο ο Γιάννης Σγουρός λαμβάνει 23,9% και ακολουθούν η Ρένα Δούρου με 18,6% και ο Γιώργος Κουμουτσάκος με 12,2%.

Στο Δεύτερο Γύρο, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, εάν ο κ. Σγουρός αναμετρηθεί με τη Ρένα Δούρου θα επικρατήσει με ποσοστό 41%, ενώ αν αναμετρηθεί με τον κ. Κουμουτσάκο θα κερδίσει με 42,5%.

Σε περίπτωση που αναμετρηθούν η Ρένα Δούρου με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 38,7%.

Καμίνης στην Αθήνα, Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη

Στο Δήμο Αθηναίων, στον πρώτο γύρο, προηγείται ο Γιώργος Καμίνης με 25,8% και ακολουθούν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 14,5% και ο Γαβριήλ Σακελαρίδης με 14,3%. Ο Ηλίας Κασιδιάρης λαμβάνει 11,6%, ο Νικήτας Κακλαμάνης 9,7%, ο Νίκος Σοφιανός με 6,5%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 3,7% και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με 1,9%.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο κ. Καμίνης επικρατεί και στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης έχει καθαρά την πρώτη θέση με 42,3%, και ακολουθεί ο Σταύρος Καλαφάτης με 22,7%.

Σύμφωνα με τη σφυγμομέτρηση, ο κ. Μπουτάρης επικρατεί και στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

Προβάδισμα Τζιτζικώστα

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τέλος, προηγείται ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 23,8% και ακολουθούν ο Γιάννης Ιωαννίδης με 18,5% και ο Μάρκος Μπόλαρης με 10,6%.

.airetos.gr

Ο Βασίλης Νανόπουλος υποψηφίος Δήμαρχος Κορινθίων, επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών έδωσε το στίγμα της πολιτικής του: IΣΟΤΙΜΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.



 Εμφάνιση a18.jpg
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, η ανακοίνωση του Βασίλη Νανόπουλου ως υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων, επικεφαλής  του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών. Πολύ μεγάλος αριθμός  Κορινθίων από όλους τους πολιτικούς χώρους παρευρέθηκε μέσα και έξω από την αίθουσα, που με τον ενθουσιασμό τους έστειλαν μήνυμα ευρείας αποδοχής και στήριξης της Συμμαχίας Πολιτών.

Εμφάνιση A0A_4940.JPG Ο κ. Β. Νανόπουλος  με απόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο έδωσε το στίγμα της πολιτικής του, που συνοψίζεται στα εξής:  ΙΣΟΤΙΜΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Μάλιστα όπως ανέφερε και στην ομιλία του, η επιλογή του ονόματος του συνδυασμού  ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ αποτυπώνει την σημασία και την βαρύτητα που δίνει ο ίδιος   στη  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και στη συμμετοχή ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΩΝ . Πέρα από πολιτικά κόμματα και δεσμεύσεις.

Εμφάνιση A0A_5049.JPGΟ κ. Νανόπουλος κάλεσε σε  συνάντηση όλους τους  επικεφαλής των συνδυασμών την προσεχή Τετάρτη στις 18:00 στο επιμελητήριο προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για κάποια βασικά, αυτονόητα σημεία. Στα σημεία αυτά θεωρούμε ότι πρέπει να συμπορευτούν και να έχουν ως κοινές θέσεις όλοι οι υποψήφιοι, χωρίς παλαιοκομματικές αντιλήψεις, κομματικές αντιπαραθέσεις, προσωπικές φιλοδοξίες, για το καλό όλων των πολιτών του δήμου.

Σε ότι αφορά τους πρώτους στόχους και τις προτεραιότητες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων μίλησε μεταξύ άλλων για την ανάγκη υλοποίησης ενός στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδιασμού 10ετίας, για νέες θέσεις εργασίας, για πρόγραμμα δράσεων για τουρισμό και πολιτισμό με επίκεντρο το λιμάνι και το παραλιακό μέτωπο της πόλης, για βελτίωση στο τομέα της καθαριότητας, για έργα σε όλα τα  χωριά του Δήμου, για την αξιοποίηση του στρατοπέδου, του πεδίου βολής και άλλων ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και για προγράμματα κοινωνικής προστασίας σε αδύναμες ομάδες  δημοτών.

Αυτό όμως που έγινε σαφές σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του κ. Β. Νανόπουλου ήταν το ΟΡΑΜΑ, το ΠΑΘΟΣ και η ΘΕΛΗΣΗ για αλλαγές και έργο, κάτι που εξάλλου έχει επιβεβαιωθεί από την μέχρι σήμερα στάση ζωής και πορεία του.
 Εμφάνιση b21.jpg
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, αντιλαμβάνεται πλήρως την ευθύνη και την θέληση των Κορινθίων για ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΑΛΛΑΓΗ οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να βάλουν ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.

Συνεχίζουμε δυναμικά τη μάχη για  τη νίκη και την αλλαγή της Δημοτικής αρχής στις 18 Μαΐου 2014.
Ενώνοντας Δυνάμεις. Για έναν δήμο για όλους.