Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ο Πρωταθλητής ΑΟ Λουτρακίου ξεφυγε στο +9 του Πανεμεατικού

Κατά  την προτελευταία (29η) αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Α1 Κατηγορία Κορινθίας
Ο ήδη πρωταθλητής ΑΟ Λουτρακίου πέρασε από το Σοφικό με 0 -2 επί του υποβιβασμένου τοπικού Πανσολυγειακού, και ξέφυγε στο +9 του Παννεμεατικού που έχασε με σκορ 1 - 3 στο Κιάτο από τον Πέλοπα.
Στο Πετρί η Θύελλα και η Ελλάδα Βέλου εμε3ιναν στο ισόπαλο 1 - 1, ενώ ισόπαλοι χωρίς τέρματα ανεδείχτησαν ο Κύψελος  Κορίνθου με το Σπαθοβούνι .
Στο Δερβένι ο Αστέρας πέτυχε ευρεία νίκη με 4 - 1 επί  της Αναγέννησης Κιάτου, την ίδια ώρα που στο Ξυλόκαστρο, ο Πανκαμαριακός σάρωνε με 5 - 2  τον Ατρόμητο  Χιλιομοδίου.
Στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα επικράτησε με 3 - 1 επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ τέλος ο Ολυμπιακός Λουτρακίου κέρδισε τρίποντο στα "χαρτιά" επί του Σαρωνικού Γαλατακίου, ο οποίος δεν μετείχε του πρωταθλήματος. Η τελευταία (30η) αγωνιστική θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα, το Σάββατο 26 Απριλίου.

29η αγωνιστική
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ                    0 - 0
ΠΕΛΟΠΑΣ KIATOY -ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ                  3 - 1
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛOKAΣΤΡΟΥ.            3 - 1
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜ.         5 - 2
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -  ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ                0 - 2
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ -ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ                       1 - 1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ   4 - 1
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ  ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ  3 - 0 α. α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 29 αγώνες)


ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
67-
10
76
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
64-
17
67
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
48-
24
59
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
57-
38
55
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
49-
44
47
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
46-
32
46
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
36-
40
43
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
46-
33
42
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
46-
46
41
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
48-
38
40
ΑΣΤΕΡΑΣ  ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
41-
44
40
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
34-
39
40
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
37-
53
31
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
40-
69
21
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
30-
75
11
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
  0-
87
-2

Ο Κωστας Μουσουρούλης τη Μεγάλη Τετάρτη στο Ξυλόκαστρο

http://www.rightnews.gr/blog/wp-content/uploads/2013/02/%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-3.jpg
Την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 και  ωρα 11:00 το πρωί, το Ξυλοκαστρο υποδεχεται τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή  της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Χίου και πρώην Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κωστή Μουσουρούλη

Αναστάσιος ΓκιολήςΤην είδηση της ελεύσεως του κ. Μουσουρούλη στο Ξυλόκαστρο που μετέδωσαν κατά αποκλειστικότητα οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"  σε πρωινή μας ανάρτηση μας επιβεβαιώνει και ο ιατρός του Γ, Νοσοκομείου Κορίνθου , Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ  κ. Αναστάσιος Γ. Γκιολής
Ο κ. Μουσουρούλης.σε επικοινωνία με τον προεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ κ. Γκιολή έχει ήδη ενημερωθεί για θέματα όπως η διάβρωση των ακτών που μαστίζει την περιοχή καθώς και για την τουριστική προβολή της Κορινθίας μας...και τα οποία θα τον απασχολήσουν όταν με το καλο  αναλαβει καθηκοντα ευρωπαικο κοινοβουλιο. 


Ο Σαμαράς θέλει τον Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Thodoris-Zagorakis
Το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη ακούγεται και πάλι έντονα για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές των τελευταίων δεκαετιών, με παρουσία και στα διοικητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, δέχεται σύμφωνα με πληροφορίες πρέσινγκ από τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να είναι υποψήφιος για μια θέση στο επόμενο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, συμμετέχοντας στην εκλογική μάχη του Μαϊου.
Η εμπλοκή του Θοδωρή Ζαγοράκη με την πολιτική δεν αποτελεί… καινούριο σενάριο, καθώς και στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι θα μπορούσε να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

υστερογραφα

Αιχμηρή απορία του Χατζηνικολάου στο Twitter

Nikos-Chatzinikolaou

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο εκδότης της “Real News” Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε μια… αιχμηρή απορία, στον απόηχο της επίσημης επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, και της συνάντησης που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
“Τι απάντησε η κ.Μέρκελ οταν οι κκ.Σαμαράς και Βενιζέλος της έθεσαν το θέμα του γερμανικού κατοχικού δανείου και των αποζημιώσεων; #aporia“, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Ο διευθυντής της “Real News”, ο οποίος πιστώνεται την επιτυχία και την παρεμβατική παρουσία των ΜΜΕ του Ομίλου Real Group, έχει διατυπώσει με συνέπεια ξεκάθαρη ρητορική για την ανάγκη να θέσει η ελληνική κυβέρνηση επί τάπητος το ζήτημα του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων, στις συζητήσεις με την Άνγκελα Μέρκελ.

υστερογραφα

Η Ιωάννα Καλαντζάκου υποψήφια ευρωβουλευτής

Ioanna-Kalantzakou
Η Ιωάννα Καλαντζάκου θα ριχτεί στη μάχη των εκλογών του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.
Η γνωστή δικηγόρος, με μακρά πολιτική και συνδικαλιστική διαδρομή στον χώρο της Κεντροδεξιάς, ήταν πρώτη σε σταυρούς προτίμησης από τον συνδυασμό του Γιάννη Αδαμόπουλου, στις πρόσφατες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, καθώς παρά τη βαριά αποδοκιμασία και την ήττα-σοκ του πρώην πλέον προέδρου, η ίδια φάνηκε να διατηρεί την επιρροή και την απήχησή της στους δικηγόρους της παράταξης.
Αρκετοί άλλωστε βλέπουν στο πρόσωπό της εκείνη που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου, ώστε η Κεντροδεξιά να επιχειρήσει να ανατρέψει τον σημερινό πρόεδρο Βασίλη Αλεξανδρή, και να ανακτήσει τον έλεγχο του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας.
Η υποψηφιότητα της Ιωάννας Καλαντζάκου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κρίθηκε ότι θα ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, και θα του προσδώσει δυναμική, σε αυτή την τόσο κρίσιμη πολιτική μάχη, από την έκβαση της οποίας είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψουν ραγδαίες εξελίξεις.

ysterografa.gr

Η ακτινογραφία των υποψηφίων στις 13 Περιφέρειες – Ποιοι μπαίνουν στο β΄γύρο

Μάχη για την είσοδο στο β΄γύρο των νυν περιφερειαρχών (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων ανεξάρτητων σχημάτων (σ.σ. σε ορισμένες περιπτώσεις «ανταρτών») θα δοθεί στις 13 περιφέρειες. Aπό την ακτινογραφία των υποψηφίων που παρουσιάζει η aftodioikisi.gr, οι δυνάμεις των υποψηφίων εμφανίζονται πολυδιασπασμένες και σε καμία περίπτωση δεν διαφαίνεται επανάληψη του φαινομένου του 2010 όταν σε δύο περιφέρειες (Κρήτη, Νότιο Αιγαίο) είχαν επικρατήσει από τον α΄γύρο οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, ενώ και σε άλλες έξι (Δυτική Μακεδονία, Δυτική Ελλάδα, ΑΜ-Θ, Ηπειρος, Κεντρική Μακεδονία, Πελοπόννησος) οι υποψήφιοι περιφερειάρχες είχαν πάρει στον α΄γύρο πάνω από 40%. Στις επικείμενες εκλογές φαίνεται ότι στις περισσότερες περιπτώσεις θα επαναληφθεί το φαινόμενο του 2010 στην Αττική όπου τρεις ακόμη και τέσσερις υποψήφιοι πάλεψαν για την είσοδό τους στο β΄γύρο. Συγκεκριμένα:

ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ"!

Εμφάνιση εορτες-εξοδου-Μεσολογγι-660x330.jpg 
Για 8η συνεχή χρονιά η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" υπο της διεύθυνσης του Μαέστρου κ. Παναγιώτη Παναγάκου θα δώσει το παρόν στις εκδηλώσεις του Εορτασμού της 188ης Επετείου της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελευθερων Πολιορκημένων στο Μεσολόγγι, τη Κυριακή των Βαϊων 13 Απριλίου 2014! 
Εμφάνιση φιλαρμονικη αιγειρας.jpg 
Η φιλαρμονική θα αποδώσει μουσικά τα θρησκευτικά εμβατήρια: "ΤΑ ΒΑΪΑ" του Σωτηρίου Κρητικού, "ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ" του Στέφανου Δολιανίτη και MARCIA TRIONFALE! 

Εμφάνιση Βασιλης Σκάζας Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας.jpgΤόσο πρίν απο την εναρξη οσο και μετά την πέρας της λιτανείας θα παιανίσει στους δρόμους τις πόλης εμβατήρια, όπως το "INDEPENDENTIA March του και το  "ΚΟΡΥΦΩ" του Σπυρίδωνος Προσωπάρη, το οποίο και θα διευθύνει στην παρθενική του εμφάνιση και επίσημα πια ως υπαρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" ο κ. Βασίλης Σκάζας! 


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ

Η Ντόρα αδειάζει Σπηλιωτόπουλο & στηρίζει για την Αθήνα Νικήτα Κακλαμάνη!

ntora

Η Ντόρα στη συνέντευξη (στο 25:30), όταν την ρωτάνε για τον Δήμο Αθηναίων απαντάει: 
“Θα ψηφίσω με βάση την εκτίμηση που έχω για τα πρόσωπα και την αυτοδιοικητική παρουσία τους. Στις δημοτικές εκλογές δεν ψηφίζουμε κομματικά”
VIDEO
Ουσιαστικά άδειασε τον Άρη και στήριξε Κακλαμάνη. Μόνο το όνομα δεν ανέφερε…

 arouraios.gr

Το ρωσικό ιστιοφόρο Mir «Ειρήνη» στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟ)

Το ρωσικό ιστιοφόρο Mir «Ειρήνη» στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟ)

Το ρωσικό ιστιοφόρο Mir «Ειρήνη» στην Αλεξανδρούπολη Οι πρώτες φωτογραφίες από την επίσκεψη του ρωσικού ιστιοφόρου Mir «Ειρήνη» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, που μεταφέρει την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Βλαδιμήρου (πιστό αντίγραφο που ευλογήθηκε στο Άγιο Όρος). Ο Άγιος Βλαδίμηρος είναι ο βασιλιάς των Ρώσων που έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο για να γίνουν Ορθόδοξοι οι Ρώσοι. Παντρεύτηκε την Άννα αδελφή του Βασιλείου Βουλγαροκτόνου και οι άνδρες που έστειλε στο Βυζάντιο έγιναν οι πρωσωπικοί φρουροί του κάθε Αυτοκράτορα.

hellasforce.com

Οι περιοδείες του Κώστα Μπακογιάννη στη Στερεά Ελλάδα

Εμφάνιση Σχολή πεζικού Χαλκίδας.JPG


Από τις Βρυξέλλες και την πολύ ουσιαστική και χρήσιμη συνάντηση με τον επίτροπο αρμόδιο για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής την Πέμπτη 10 Απριλίου, ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε την Παρασκευή στη Χαλκίδα.
Εμφάνιση Λιμεναρχείο Εύβοιας.JPGΟ υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας επισκέφτηκε τον Οργανισμό Λιμένων Νομού Εύβοιας (ΟΛΝΕ). Με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσε, ότι έχουν εκπονηθεί με ευθύνη των στελεχών του ΟΛΝΕ πλήρεις μελέτες για την αντιμετώπιση των μεγάλων και μικρότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα λιμάνια της Εύβοιας με πρώτο το λιμάνι της Χαλκίδας.
Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι προσβλέπει σε άριστη συνεργασία της Περιφέρειας με τον Οργανισμό Λιμένων Νομού Ευβοίας για την υλοποίηση των καλύτερων λύσεων.
Εμφάνιση Οργανισμός λιμένων νoμού Εύβοιας.JPGΟ υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μετέβη, επίσης, στο Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση, όπου συζήτησε με ειλικρινή διάθεση κατανόησης και συνδρομής όλα τα θέματα που του ετέθησαν.
Ειδικότερα για το ζήτημα στέγασης του Αρχηγείου της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής σε ένα νέο και κατάλληλο κτίριο, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα διερευνήσει το ενδεχόμενο να ανεγερθεί είτε με ΣΔΙΤ είτε μέσω ΣΕΣ.
Στη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας το κλίμα ήταν φιλικό και χαλαρό και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να θυμηθεί πολλά και από τη δική του θητεία.

Ο  Κώστας Μπακογιάννης συνεχίζει τις επισκέψεις του σε ολόκληρη την Περιφέρεια και συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη του συνδυασμού του, Θύμιο Καραΐσκο, θα βρεθεί στη Φθιώτιδα.
Την Κυριακή 13 Απριλίου στις 11:00, θα επισκεφθεί την Σπερχειάδα όπου θα συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής ενώ στις 12:00 θα βρεθεί στην Μακρακώμη όπου με την ευκαιρία του καθιερωμένου εορταστικού παζαριού θα έχει τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με πολίτες, καταστηματάρχες αλλά και εκπροσώπους της νεολαίας. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί στις 13.00 τα Λουτρά Υπάτης και αμέσως μετά τον Γοργοπόταμο.
Ο Κώστας Μπακογιάννης θα επιστρέψει σύντομα στο νομό, προκειμένου να συνεχίσει τις συναντήσεις του και στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας.