Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Βασίλης Νανόπουλος: Eλλείψεις σε θέματα υγιεινής και υλικοτεχνικής υποστήριξης στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Koρινθίων



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, επισκέφτηκε σήμερα και συνομίλησε με τους υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας. Στη συζήτηση που έγινε μαζί τους διαπιστώθηκαν ελλείψεις σε θέματα υγιεινής και υλικοτεχνικής υποστήριξης. Οι υπάλληλοι καθημερινά αγωνίζονται για να κρατούν τον Δήμο μας όσο πιο καθαρό μπορούν. Το έργο τους όμως δυσχεραίνεται από τις ελλείψεις σε κάδους απορριμμάτων και από το γεγονός ότι οι υπάρχοντες κάδοι δεν πλένονται καθότι το κατάλληλο όχημα είναι χαλασμένο όπως και πολλά ακόμα οχήματα.
Ο κ. Νανόπουλος και ο συνδυασμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θεωρούν επιβεβλημένη την άμεση κάλυψη των αναγκών σε υλικά και εξοπλισμό. Επίσης προτείνεται η ενίσχυση στις έδρες των καποδιστριακών Δήμων με επιπλέον υπαλλήλους.

Bασίλης Nανόπουλος: Δεν αξιοποιούνται οι κοινωνικές δομές στο Δήμο Κορινθίων



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, επισκέφτηκε σήμερα τις κοινωνικές δομές της πόλης της Κορίνθου, το κοινωνικό παντοπωλείο και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.).
Οι θεσμοί αυτοί είναι απαραίτητοι για τους δημότες που πλήττονται τόσο από τις συνέπειες τις κρίσης. Πολλοί συμπολίτες μας περίμεναν πως θα ήταν η σανίδα σωτηρίας τους για να καλύψουν τις βιοποριστικές τους ανάγκες.

Η προσφορά τους θα έπρεπε να ενταθεί ιδιαίτερα αυτές τις μέρες εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας και να συμβάλλει ώστε οι συμπολίτες μας να περάσουν αξιοπρεπώς τη μεγάλη αυτή γιορτή της Ορθοδοξίας. Ωστόσο, στο κοινωνικό παντοπωλείο υπάρχουν σήμερα μικρές ποσότητες τροφίμων που διανέμονται συνήθως μια φορά το μήνα και οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες των δικαιούχων για 2-3 ημέρες. Το δε Κ.Η.Φ.Η. ξεκίνησε να λειτουργεί μόλις πρόσφατα μετά από παρεμβάσεις του σωματείου ΑΜΕΑ Κορίνθου. Σήμερα υπήρχε μόνο μια υπάλληλος.

Ο επικεφαλής Βασίλης Νανόπουλος και ο συνδυασμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στηρίζουν τους θεσμούς αυτούς και θα τους καταστήσουν περισσότερο ενεργούς σε όλο το Δήμο Κορινθίων. Σε συνεργασία με εθελοντικές οργανώσεις και επιχειρήσεις-εμπόρους θα εξασφαλιστεί η καθημερινή τροφοδοσία τους με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης.
Η πόρτες τους θα πρέπει να είναι καθημερινά ανοιχτές και τα ράφια τους πάντα γεμάτα. Κόρινθος
14 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κας ΑΝΝΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ κας Σ. ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ 9,84, ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ



Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κας Σόφης Παπαδόγιαννη, στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, περί δημοψηφίσματος για το νόμισμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

«Μετά την τοποθέτηση του κ. Λαφαζάνη για σχέδιο εξόδου από το ευρώ, έρχεται, σήμερα, και η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Παπαδόγιαννη, που ζητάει δημοψήφισμα για τη δραχμή.
Πότε επιτέλους θα αποκαλύψουν στο ΣΥΡΙΖΑ τους πραγματικούς τους σκοπούς;».

Ο Κώστας Μπακογιάννης τη Μεγ. Τρίτη στη Βόρειο Ευβοια



Στη Β. Εύβοια θα συνεχίσει την περιοδεία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014, θα βρεθεί στην Ιστιαία όπου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, Φάνη Σπανό, θα επισκεφθεί στις 10:15 το Δημαρχείο και στη συνέχεια το  «Βησσαριώνειο» Γηροκομείο Ιστιαίας. Στις 13:00, θα μεταβεί στον Ταξιάρχη όπου και θα επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό και στις 14:30 στον Άγιο, όπου θα επισκεφθεί το Λαογραφικό Μουσείο. Στις 15:30 θα βρεθεί στο υδροθεραπευτήριο του ΕΟΤ στην Αιδηψό.
Στις 17:00, στο καφέ ΑΚΤΑΙΟΝ, στην Αιδηψό θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Τουριστική Ανάπτυξη και Θερμαλισμός», ενώ στις 20:30, στο καφέ ΑΙΓΛΗ, στην Ιστιαία, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους τις περιοχής.

Την Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου 2014, στις 8:30 θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και στις 10:30 θα βρίσκεται στα Λουτρά της Αιδηψού. Στις 12:30 θα συναντηθεί με τους αλιείς του Αγίου Γεωργίου Λιχάδας. Τέλος, στις 14:00 θα επισκεφθεί τις ιχθυοκαλλιέργειες ΝΥΡΕΥΣ.

Προβλήματα συνοχής στο Αντι-τατουλικό μπλοκ - Με όρους ρεβάνς οι εκλογές στην Πελοπόννησο

Προβλήματα συνοχής στο Αντι-τατουλικό μπλοκ - Με όρους ρεβάνς οι εκλογές στην Πελοπόννησο / http://isthmos.gr/ 
Φαίνεται να πυκνώνουν οι κινήσεις τον τελευταίο καιρό στην Πελοπόννησο που δείχνουν μια συγχώνευση ψηφοδελτίων στην κάλπη που θα στηθεί για τις περιφερειακές εκλογές.  Οι δημοσκοπήσεις που εσχάτως διακινούνται στην πολιτική "πιάτσα" (ασχέτως εάν δεν έχουν πραγματοποιηθεί) δείχνουν ΟΛΕΣ φαβορί το νυν περιφερειάρχη κ. Π. Τατούλη, αλλά ….πιθανώς χαμένο στον β' γύρο;;
Πιο αναλυτικά, την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία δημοσκοπήσεων Marc ξεκίνησε δημοσκόπηση που σταμάτησε όμως σε μια ημέρα, με την αιτιολογία ότι αναμένεται συγχώνευση της κίνησης του κ. Γ. Μανώλη με ένα «νέο ψηφοδέλτιο». Όπως γνωρίζουμε άλλο «νέο» ψηφοδέλτιο πλην αυτό του απελθόντα αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Δέδε δεν υπάρχει.

Η “εικόνα” της…προεκλογικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, με δημοσκόπηση χωρίς…κόστος!

http://www.neapeloponnisos.gr/media/k2/items/cache/84bd8bd55711fc1be7650ea3945868c3_M.jpg

@. Τε­λι­κά οι Πε­λο­πον­νή­σιοι εί­ναι …γά­τες!
@. Ε­νώ ο Πρε­τεν­τέ­ρης βά­ζει το MEGA και πλη­ρώ­νει τον Θε­ο­δω­ρι­κά­κο και κά­νει δη­μο­σκο­πή­σεις, στην Πε­λο­πόν­νη­σο ΔΕΝ κο­στί­ζει …μί­α!
@. Ο κα­θέ­νας βγά­ζει α­πό το… που­θε­νά μιά δη­μο­σκό­πη­ση, σύμ­φω­να με τις ε­πι­θυ­μί­ες του και ό­λοι για λό­γους …α­λη­θο­φά­νειας “βγά­ζουν” τον Τα­τού­λη…πρώ­το!

Ο ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝ ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ… ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ !

Ο ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝ ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ… ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ! / www.sfedona.gr
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας ο φάκελος που δόθηκε προσφάτως από τον κ.Μανώλη στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά , θα δοθεί και στην  Angela Merkel ,ενώ οσονούπω αναμένεται να φτάσει με courier και στον Barrack Obama !
Είναι ο φάκελος που έχει ροδάκια και πάει παντού.
Πριν από ένα μήνα περίπου έκανε βόλτες στην πλατεία Κολωνακίου όπου ο απένταρος κομιστής έκλεινε ραντεβού με πολιτικά πρόσωπα για να μοιράσει τον φάκελό του .
Είχαν προηγηθεί βόλτες του φακέλου στην Συγγρού ,την Ιπποκράτους, την Κουμουνδούρου και τον Περισσό!
Τι περιέχει όμως αυτός ο φάκελος και είναι τόσο σημαντικός ώστε να τον διαβάσουν τέτοιες και τόσες προσωπικότητες;
Περιέχει τον πόνο και τον οδυρμό  διακεκριμένων «λαμόγιων» για τους «παραδείσους» που έχασαν με την μετατροπή του «Καποδίστρια» σε «Καλλικράτη»!
Περιέχει  ένα κουβά με δάκρυα από τις «εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσες μωρές παρθένες» που έχασαν το σίγουρο «ταγάρι» με το μαύρο εισόδημά τους !
Ο φάκελος των ονείρων τους ήδη έχει μετατραπεί σε «φάσκελο» για τα ανδραγαθήματά τους!
Δυστυχώς γι αυτούς ο λαός ξύπνησε και έχει πλέον αλάθητη άποψη και κατηγορηματική κρίση!
Οι πολίτες δεν ξεγελιούνται   με…φακέλους  και τα «θύματά τους» δεν εκβιάζονται με….φακελάκια!
Λ.Γ /  sfedona.gr

Το ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο και οι …εκφραστές του! Τι είπε ο Βενιζέλος και όλα δείχνουν…τριχοτόμηση!

Το ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο και οι …εκφραστές του! Τι είπε ο Βενιζέλος και όλα δείχνουν…τριχοτόμηση! /farenews.gr
 @. Πριν λί­γες μέ­ρες ο Ευ­άγ­γε­λος Βε­νι­ζέ­λος εί­πε πως το ΠΑΣΟΚ …έ­χει ο­κτώ (8) Πε­ρι­φε­ρειά­ρχες!
@. Δη­λα­δή, με την στή­ρι­ξη του… τό­τε ΠΑΣΟΚ, ε­ξε­λέ­γη­σαν ο­κτώ Πε­ρι­φε­ρειά­ρχες!
@. Με­τα­ξύ αυ­τών εί­ναι και ο Πέ­τρος Τα­τού­λης!
@. Εί­ναι λοι­πόν, α­δι­α­νό­η­το να πι­στεύ­ουν κά­ποι­οι πως δεν θα συ­νε­χι­στεί η στή­ρι­ξη του…ε­να­πο­μεί­ναν­τος, ε­πί­ση­μου, ΠΑΣΟΚ στον Τα­τού­λη, ε­πει­δή θα τον στη­ρί­ξει και η Ν.Δ.!
@. Πό­σο μάλ­λον τώ­ρα, που τα …έ­φε­ρε η “τύ­χη” να συγ­κυ­βερ­νά το ΠΑΣΟΚ με την Ν.Δ.!
@. Το λά­θος των “4″ και ι­δι­αί­τε­ρα του Γι­ώρ­γου Δέ­δε, ή­ταν πως α­να­ζη­τού­σαν “άλ­λο­θι” στο ΠΑΣΟΚ για να φύ­γουν α­πό τον Τα­τού­λη!
@. Στο πο­λι­τι­κό αυ­τό λά­θος, προ­στέ­θη­κε και η…ε­πι­μο­νή τους να μη θέ­λουν να πα­ραι­τη­θούν α­πό τις θέ­σεις που εί­χαν στην “δι­α­κυ­βέρ­νη­ση” της Πε­ρι­φέ­ρειας!
@. Τα λά­θη αυ­τά, …τορ­πί­λι­σαν και την προ­σπά­θεια των ε­νω­μέ­νων δυ­νά­με­ων υ­πό τον Γ. Πα­νού­ση και στη συ­νέ­χεια υ­πό τον Τά­σο Α­πο­στο­λό­που­λο!
@. Η γνώ­ση των δε­δο­μέ­νων πε­ρί της ΠΑΣΟΚικής στή­ρι­ξης στον Τα­τού­λη, ή­ταν και ο λό­γος που δεν εί­χε α­πευ­θυν­θεί ο Α­πο­στο­λό­που­λος στο “ε­πί­ση­μο” ΠΑΣΟΚ, αλ­λά στο “κοι­νω­νι­κό” και “ά­στε­γο” ΠΑΣΟΚ ως “συ­νι­στώ­σα” με­τα­ξύ των ευ­ρύ­τε­ρων πο­λι­τι­κών δη­μο­κρα­τι­κών δυ­νά­με­ων και σε Πε­λο­πον­νη­σια­κές προ­σω­πι­κό­τη­τες!
@. Η ε­πι­σφρά­γι­ση των πο­λι­τι­κών θέ­σε­ων του Α­πο­στο­λό­που­λου (οι ο­ποί­ες δεν έ­χουν ση­μα­σί­α τώ­ρα, αλ­λά θα εί­ναι χρή­σι­μες μό­νο για το …πο­λι­τι­κό του βι­ο­γρα­φι­κό) θα έρ­θει εν­τός των η­με­ρών ή και εν­τός των ε­πό­με­νων…ω­ρών!
@. Συγ­κε­κρι­μέ­να α­να­μέ­νε­ται η …ε­πί­ση­μη α­να­κοί­νω­ση α­πό το ΠΑΣΟΚ για την …συ­νέ­χι­ση της στή­ρι­ξης του κόμ­μα­τος στη “Νέ­α Πε­λο­πόν­νη­σο” και στον Πέ­τρο Τα­τού­λη!
@. Φυ­σι­κά αυ­τή την στιγ­μή δεν έ­χει κα­μί­α ση­μα­σί­α!
@. Οι ΠΑΣΟΚοι της Πε­λο­πον­νή­σου έ­χουν κά­νει ή­δη την ε­πι­λο­γή τους!
@. Κά­ποι­οι “έ­μει­ναν” στον Τα­τού­λη, κά­ποι­οι πή­γαν με το Δέ­δε και αρ­κε­τοί συν­τάσ­σον­ται με το “κί­νη­μα” της…ξα­πλώ­στρας.
@. Του­λά­χι­στον μέ­χρι το Σάβ­βα­το πριν τις πρώ­τες ε­κλο­γές και α­νε­πη­ρέ­α­στοι να ψη­φί­σουν τους…γνή­σιους! 

farenews.gr

Αμαζόνες για… φίλημα, 9-0 τη Δόξα Πηγαδακίων

Αμαζόνες για… φίλημα, 9-0 τη Δόξα Πηγαδακίων 
Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, οι Αμαζόνες Κορινθίας διέλυσαν τη Δόξα Πηγαδακίων με 9-0, φτάνοντας τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Οι παίκτριες του Χρήστου Καρσιώτη, δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα και «καθάρισαν» νωρίς – νωρίς την αναμέτρηση.
Η Βουγιουκλάκη (10’), άνοιξε το σκορ, ενώ ήταν αυτή που πέντε λεπτά αργότερα σημείωσε και το 2-0. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση η Δαρσινού, η οποία με δύο τέρματα (21’ και 30’), διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Με την έναρξη της επανάληψης (48’), η Βαρσάμη πέτυχε το 5-0, ενώ η ίδια σημείωσε και το 6-0 στο 62’, αλλά και το 7-0. Η Γκότση στο 75’ ανέβασε το σκορ στο 8-0, για να ολοκληρώσει το θρίαμβο των Αμαζόνων η Βαρσάμη στο 92’, κάνοντας το τελικό 9-0, με το 4ο προσωπικό της τέρμα.
Απούσα από την αναμέτρηση ήταν η Ναταλία Δερμεντζόγλου, η οποία ρήξη συνδέσμων και θα μείνει εκτός αγώνων για περίπου δύο μήνες.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Ορφανουδάκη, Βύρλα (46’ Βαρσάμη), Γιαννοπούλου, Οικονόμου, Ξύδη (46’ Λεονταρίτη), Μαρινου, Βουγιουκλάκη, Δαρσινού, Γκότση, Γεωργοπούλου, Καπετανοπούλου (62’ Σεννή)
 apopsi24.gr


Ο Αστέρας Δερβενίου επικράτησε με 4 - 1 επί της Αναγέννησης Κιάτου

imgbox
Mε νίκη και μάλιστα με το ευρύ 4 – 1 επί της Αναγέννησης Κιάτου, ο Αστέρας Δερβενίου ολοκλήρωσε τους εντός έδρας αγώνες του στο πρωτάθλημα, μιας και ο τελευταίος αγώνας του είναι στο Λουτράκι με τον πρωταθλητή ΠΑΟ Λουτράκι.
Rytj3mamΣτο α’ μέρος ο Αστέρας δεν ξεπέρασε τη μετριότητα, όπου δυσκολεύτηκε, ιδιαίτερα , να επιβληθεί της Αναγέννησης. εκτός μιας φάσης που δημιούργησε στο 6’ ο Πεθαίνος, όταν έβγαλε παράλληλη με την εστία του τερματοφύλακα Καραγκούνη χαμηλή μπαλιά και ο Κουτρούλης μπερδεύτηκε και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, δεν έκανε σπουδαία πράγματα, 
OtglhpeqΟι πολλοί νεαροί παίκτες του δεν μπορούσαν να βρεθούν μεταξύ τους, παρόλο που διατηρούσαν τον έλεγχο του αγώνα. Η άμυνα τους με προεξάρχοντες τους Γιαννόπουλο και Βασιλάρη σταματούσε εύκολα τις όποιες ορέξεις των επιθετικών της Αναγέννησης, αλλά μπροστά.


Oμόνοια Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Ηλίας Ανδρικόπουλος

Ομόνοια Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Γιατί συζητάμε για διαφορετική οπτική διοίκησης


Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές. Αν εξαιρέσουμε τις Άγιες ημέρες του Πάσχα και τις απαραίτητες ημέρες περισυλλογής και ανάπαυσης, ουσιαστικά πολύ λίγες ημέρες απομένουν για να σκεφτούμε, να αξιολογήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με την επιλογή μας προς τις κάλπες.
Ταυτόχρονα όμως, αυτές τις ημέρες θα έχουμε και τη δυνατότητα να ξεκλέψουμε χρόνο για να συζητήσουμε με φίλους, να καθίσουμε στο οικογενειακό τραπέζι, να μιλήσουμε για όσα μας απασχολούν.

Νέος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας ο κ. Λεωνίδας Παπακώστας

Εμφάνιση P1020282.JPG
Ορκίστηκε σήμερα Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 ο νέος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας κ. Λεωνίδας Παπακώστας.

Η Ντόρα θέλει να κληρονομήσει τον μεσαίο χώρο

Dora-Bakoyannis-Kostas-Karamanlis
Στον απόηχο της υπόθεσης Μπαλτάκου, και της μακράς συζήτησης που ξεκίνησε στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για τη φυσιογνωμία της παράταξης, είναι εμφανής η στρατηγική επανατοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη σε κεντρικό ρόλο.
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών, που και λόγω… πολιτικών γονιδίων εκκινεί παραδοσιακά από τον χώρο του Κέντρου, υπήρξε στο σύνολο της διαδρομής της στον δημόσιο βίο εκφραστής της ανάγκης για μια Κεντροδεξιά με διευρυμένα χαρακτηριστικά και αντανακλαστικά.
Μετά τις χαμένες εκλογές του 2000 άλλωστε, συντάχθηκε πλήρως με τον Κώστα Καραμανλή στη στρατηγική του μεσαίου χώρου, για να κυριαρχήσει η Νέα Δημοκρατία στο πολιτικό κέντρο, ένα στρατήγημα που έδωσε νίκες σε εθνικές εκλογές, σε ευρωεκλογές καθώς και σε εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και για συνδικαλιστικούς φορείς.
Σήμερα, η Ντόρα Μπακογιάννη δείχνει να επιχειρεί να κληρονομήσει τον μεσαίο χώρο, με δεδομένη και την απουσία του Κώστα Καραμανλή από τα πολιτικά δρώμενα. Πολιτικοί φίλοι της μάλιστα σημειώνουν με νόημα ότι η ίδια, σε αντίθεση με άλλους κορυφαίους της Κεντροδεξιάς, δεν είχε μιλήσει ποτέ επικριτικά για τον Κώστα Καραμανλή, ενώ είχε υπερασπιστεί και τη στρατηγική του μεσαίου χώρου.
Η κινητικότητα από την πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη αποτυπώνει εύγλωττα τις ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στον χώρο της Κεντροδεξιάς, με επίκεντρο την επόμενη μέρα των διπλών εκλογών του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ysterografa.gr

Ο Χαρδαλιάς "πούλησε" την Κεντροδεξιά. Κατεβαίνει με Σγουρό

Nikos-Hardalias-Giannis-Sgouros
Πριν ακόμη ο Αντώνης Σαμαράς επιλέξει τον Γιώργο Κουμουτσάκο για υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, είχαν παρατηρηθεί “περίεργες” κινήσεις στον χώρο της Κεντροδεξιάς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με “γαλάζιους” δημάρχους να στηρίζουν παρασκηνιακά τον Γιάννη Σγουρό, τελευταίο εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ στην ΤΑ, μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.
Είναι εκείνοι για τους οποίους ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης είχε υποστηρίξει σε κομματική συγκέντρωση στη Συγγρού ότι “πούλησαν την ιδεολογία τους, για μερικές…

Λοβέρδος: Το 2010, ΣΥΡΙΖΑ ήταν... η Νέα Δημοκρατία

Andreas-LoverdosΜιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο Ανδρέας Λοβέρδος άφησε αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας, για τη στάση που είχε κρατήσει στο παρελθόν, απέναντι στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.
“Τότε, ΣΥΡΙΖΑ ήταν… η Νέα Δημοκρατία”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος, για την περιόδο του 2ο10, και τις πολιτικές αλλαγών που υποστήριξε ότι επιχείρησε να προωθήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά την ένταξη της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου.

υστερογραφα

Η λίστα με τους νικητές των MTV Movie Awards 2014

MTV-Movie-Awards-2014
Movie of the year
WINNER: The Hunger Games – Catching Fire
Nominees:12 Years a Slave; American Hustle; The Hobbit: The Desolation of Smaug; The Hunger Games: Catching Fire; The Wolf of Wall Street
Best female performance
WINNER: Jennifer Lawrence, The Hunger Games: Catching Fire
Nominees: Amy Adams, American Hustle; Jennifer Aniston, We’re the Millers; Sandra Bullock, Gravity; Lupita Nyong’o, 12 Years a Slave
Best male performance