Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Αναστάσιος Γκιολής: "ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ...ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!"

Αναστάσιος Γκιολής Ο εκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με τον συνδυασμό "ΟΜΟΝΟΙΑ" του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ηλία Ανδρικόπουλου , ιατρός κ. Αναστάσιος Γκιολής, δήλωσε τα εξής:

"ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!!
ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!"

Ο σύγχρονος Τσολάκογλου υποδύεται τον ήρωα…

Δεν έχει όρια, δεν έχει φραγμούς και το θράσος του ξεπερνάει κάθε ανθρώπινη λογική. Το απόλυτο τίποτα, ο σύγχρονος Τσολάκογλου που κατέστρεψε την χώρα και γενεές Ελλήνων  δεν αισχύνεται ούτε στιγμή για το κακό που έσπειρε…
Αντί αυτού κάθεται και γυρνάει σε ξένα πανεπιστήμιο και διατυμπανίζει πως είναι ήρωας…της Ελλάδας και πως έχασε την θέση του για να ανοίξει τον δρόμο για την κυβερνήσεις συνεργασίας…διαβάστε εδώ να δείτε που πήγε και τι είπε…! 
 

Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος /pinakio.blogspot.gr

"Αγκαλιά" με την άνοδο στη Γ Εθνική ο ΠΑΟ Λουτράκι - Έχασε η 'Ιαλυσος στο Μεγάλο Πεύκο


Mε το απόλυτο των νικών στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ο ΠΑΟ Λουτράκι κρατά στα χέρια του  το εισιτήριο για την εθνική κατηγορία. Σήμερα νίνησε στο "Θωδειο" Στάδιο Λουτρακίου επικράτησε με 4 - 2 επι του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και ξέφυγε με +6 βαθμούς από την Ιάλυσο Ρόδου πού έχασε με 2 - 1 στη Νέα Πέραμο από τον τοπικό Άτταλο.
 Οι οράνιε αν και χρειάστηκε να ισοφαρίσουν δυο φορές και να και να κάνουν στο δεύτερο ημίχρονο τη μεγάλη ανατροπή. Μαγική τριάδα Ζερβού- Σουσούνη - Αποστολάκη. 
Ο Κατσιγιάννης στο 4' ανοιξε το σκορ γιά την ομάδα του Μπογιατίου ,ο Σουσούνης ισοφάρισε στο 9' σε 1-1. Ο Βαζέχα στο 40' έδωσε το προβάδισμα στην φιλοξενούμενη ομάδα . Πάλι ο Σουσούνης στην εκπνοή του ημιχρόνου σημείωσε το 2-2. Στην επανάληψη ο Αποστολάκης στο 49 και το 57  εκανε τη μεγάλη ανατροπή με τελικό σκορ το 4 - 2. Πλήγμα για τους οράνιε η αποβολή με απευθείας κόκκινη του Μητσόπουλου στο 87. Ο αρχηγός Κώστας Αντωνίου τερματοφύλακας στα τελευταία λεπτά. . Τώρα ένα μολις βαθμό θέλουν οι οράνιε σε Ρόδο (την Κυριακή) ή Νέα Πέραμο (την επόμενη Τετάρτη) για να δουν το όνειρο της Γ εθνικης να γίνεται αληθινό!

 Στη Νέα Πέραμο ο Άτταλος επικράτησε με 2 - 1 επι τής Ιάλυσου Ρόδου. Ο Παρασίδης άνοιξε το σκορ γιά τον Άτταλο στο 52' , η ροδίτικη ομάδα ισοφάρισε στο 54' με τον Παφιάκη. Στο 72' σημειώθηκε ένταση στους πάγκους των 2 ομάδων με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον αγωνιστικό χώρο ο Γεν. Γραμματέας του Άτταλου Σ. Καραμπέτσος και ο προπονητης της Ιάλυσου, Αλέκος Αλεξανδρής. Στο 76' ο Τσεφεράκος σημείωσε το νικητήριο τέρμα γιάτον Άτταλο , ενώ ο ίδιος στο 89΄ σημάδεψε το δοκάρι της ροδίτικης ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας του Μεγάλου Πεύκου, Βανδώρος , στο 85'  απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σπάρταλης.
11ος όμιλος
ΠΑΟ Λουτράκι – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 4-2
Άτταλος Ν. Περάμου – Ιαλυσός 2-1

Η Βαθμολογία
(Επι 4 αγώνων )

1
ΠΑΟ Λουτρακίου
9-2
12
2
Ιάλυσος Ρόδου
6-4
6
3
Άτταλος Νέας Περάμου
3-6
4
4
Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου
2-8
1

Γιάννα: Πίστευαν ότι στην Ελλάδα θα επέστρεφε το αεροπλάνο με το… φέρετρό μου

Gianna-Aggelopoulou
Twitter @EmOikonomidis
Για το βιβλίο-αυτοβιογραφία της Γιάννας Αγγελοπούλου (“My greek drama”, από τις εκδόσεις Λιβάνη), που κίνησε τόση περιέργεια ώστε να καρφιτσωθεί στα ράφια των best sellers, έχουν γραφτεί πολλά. Η “φήμη” που το συνοδεύει λειτούργησε προωθητικά για τις πωλήσεις, αλλά και ως ερέθισμα για να αναζητήσει κανείς στις σελίδες του, between the lines και στο περιθώριο της αφήγησης της ίδιας της Γιάννας Αγγελοπούλου για πρόσωπα και καταστάσεις, μια διαφορετική ανάγνωση και αποτίμηση. Ίσως και σε απόσταση από εκείνη της συγγραφέως και ισχυρής κυρίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Η Σελήνη έχει… γρηγορότερη σύνδεση (video)

broadband
Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με ταχύτητα κάτι λιγότερο από 20 mbps αλλά μας πέφτει λίγο μακριά… στη Σελήνη.
Το Lincoln Laboratory του ΜΙΤ σε συνεργασία με τη NASA έσπασαν όλα τα ρεκόρ με το νέο, ταχύτατο δίκτυο μετάδοσης, όπου υπάρχει πια η δυνατότητα μεταφοράς μεγάλου όγκου δεδομένων και streaming για τους επισκέπτες του φυσικού δορυφόρου της Γης.
Ταχύτητα download 19,44 mbps επιτεύχθηκε με τη χρήση ενός δικτύου laser μέσω σημάτων RF, ενώ η ταχύτητα upload ανέβηκε στα 622 mbps, 4.800 φορές ταχύτερο από το προηγούμενο ρεκόρ.
Με τη Σελήνη να βρίσκεται 284.633 χμ μακριά από τη Γη, η σύνδεση είναι εξαρτώμενη από την περιστροφή της γύρω από τον πλανήτη μας (τηλεσκόπια laser εκπέμπουν τα δεδομένα μέσω ‘στηλών’ αέρα που υφίστανται κάμψη λόγω της ατμόσφαιρας), και αυτό είναι μάλλον πιο ικανοποιητική απάντηση για ένα άστατο Wi-Fi από το ‘οι τοίχοι είναι πολύ παχείς για το rooter’.
Δείτε το σχετικό video 

ΑΝΝΑ ΣΑΒΒΑ / ysterografa.gr

Η πιο παχύσαρκη γυναίκα του κόσμου έχασε 300 κιλά- Δείτε πώς έγινε (φωτό)


Την απίστευτη ιστορία της διηγήθηκε η Mayra Rosales από το Τέξας, που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία του ανιψιού της.Ο μόλις 2 ετών Eliseo Jr πέθανε τον Μάρτιο του 2008, καθώς τον πρόσεχε η Rosales που τότε ζύγιζε 469 κιλά!

Παραίτηση-βόμβα από τον Φώτη Κουβέλη

Fotis-Kouvelis
Υπό το βάρος του οδυνηρού για τη Δημοκρατική Αριστερά αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών, ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του.
Ακολουθεί η σχετική δήλωση του Φώτη Κουβέλη:
“Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.

Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας.
Τα  αποτελέσματα  των εκλογών  για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως  έχω χρέος , να υποβάλω στην  Κεντρική  Επιτροπή  και στο Συνέδριο  του κόμματος την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες.
Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις”.

Ο Τσίπρας θέλει τον Καραμούζη διάδοχο του Προβόπουλου!

Nikos-KaramouzisΗ στρατηγική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να επιχειρήσει δημοσίως να μπλοκάρει την επιλογή του διαδόχου του Γιώργου Προβόπουλου στη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδας από την κυβέρνηση Σαμαρά, άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση για το ποιούς έχει στο μυαλό του Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το αξίωμα του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των “Νέων”, στο… μπλοκάκι του Αλέξη Τσίπρα είναι σημειωμένα τα ονόματα των Λούκα Κατσέλη, Γιάννη Βαρουφάκη, Θεόδωρου Πανταλάκη και Νίκου Καραμούζη.
Όπως πληροφορούνται τα “Υστερόγραφα”, και αν εξαιρέσει κανείς τη Λούκα Κατσέλη, που λόγω της πολυετούς θητείας της στον χώρο της Οικονομίας έχει το προβάδισμα, συναντά ωστόσο και σημαντικές αντιδράσεις, εκείνος που πραγματικά αποτελεί την πρώτη επιλογή του Αλέξη Τσίπρα είναι ο Νίκος Καραμούζης.
Ο τελευταίος, βρέθηκε από τη Eurobank στον Όμιλο Σάλλα, διατηρεί ωστόσο εξαιρετικά καλό όνομα στους οικονομικούς κύκλους, αναγνωρίζονται τα προσόντα του, και οι Βρυξέλλες δεν θα είχαν σοβαρές ενστάσεις για την επιλογή του.
Στην Κουμουνδούρου σημειώνουν με νόημα ότι μια επιλογή Καραμούζη θα έστελνε το μήνυμα της “ήρεμης δύναμης” που θα μπορούσε να είναι μια αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στον ευαίσθητο τομέα του τραπεζικού συστήματος, ενώ την ίδια στιγμή θα προχωρούσε σε μεγάλες ανατροπές της πολιτικής του Μνημονίου που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια.

ysterografa.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ



                                      ΔΗΜΟΣ                                               

      ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ –ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ                        
                                                                   
                                 Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π.
            ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
         ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
                                 «ΜΕΡΙΜΝΑ»

  ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
 ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

                                                                                                                            Λουτράκι:  27-5-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Πρόεδρος του Δ. Σ. του  Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π  κ. Λούκας Λουκάς, ανακοινώνει ότι από
2 Ιουνίου μέχρι και 30 Ιουνίου 2014 οι Παιδικοί Σταθμοί θα δέχονται αιτήσεις ενδιαφερομένων εργαζομένων γονέων για την εγγραφή ή την επανεγγραφή των παιδιών τους καθημερινά και τις εργάσιμες ώρες.
 Για την εγγραφή των  παιδιών στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Λουτρακίου καθώς και στον Παιδικό Σταθμό Αγίων Θεοδώρων, απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση- Υπεύθυνη δήλωση της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού.(Δίδεται από τον Παιδικό Σταθμό)
  2. Πιστοποιητικό γέννησης.
  3. Πιστοποιητικό Υγείας σωματικής και πνευματικής, με πρόσφατα αποτελέσματα ΜΑΝΤΟUΧ συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον παιδίατρο που παρακολουθεί το παιδί.
  4. Βεβαίωση εργασίας μητέρας και πατέρα με τις μηνιαίες αποδοχές.
  5. Φωτοτυπία ενσήμων μητέρας ή φωτοτυπία άλλου ταμείου ασφάλισης.
  6. Αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης εισοδήματος του τρέχοντος έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος.
  7.  Υπεύθυνη δήλωση για την οικογενειακή κατάσταση των γονέων του παιδιού. (πολύτεκνοι, διαζευγμένοι, μονογονεϊκή οικογένεια ,κοινωνικά προβλήματα, προβλήματα υγείας  κ.λ.π.)Επίσης στην ίδια δήλωση θα αναφέρονται τα άτομα που θα συνοδεύουν το παιδί κατά την προσέλευση και αποχώρηση του από τον Παιδικό Σταθμό.
  8. Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων ,εκτός των ανωτέρω δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας ,όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.
  9. Κάθε άλλο δικαιολογητικό που το Δ. Σ. θεωρεί απαραίτητο

 Κατά την εγγραφή προηγούνται αιτήσεις Δημοτών Λουτρακίου – Αγ.Θεοδώρων, γονέων με κοινωνικά , οικονομικά προβλήματα και πολυτέκνων.

 Γα τις επανεγγραφές των νηπίων απαιτούνται επίσης όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά εκτός από το πιστοποιητικό γέννησης
Για περισσότερες πληροφορίες, καθημερινά από τις 8 π.μ.-13 μ.μ. εντός των Παιδικών Σταθμών και στα τηλ. 27440 – 64785 (Κα Βασιλειάδου Αρετή- Π.Σ. Λουτρακίου) & 27410 - 62028. (Κα Γυφτοπούλου Αθηνά – Π.Σ. Αγίων Θεοδώρων).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ 
του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π.
ΛΟΥΚΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ « ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ… » ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΓΚΡΙΜΜ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

https://gm1.ggpht.com/VJNhe65acCpsZXcze-y_GMfzXcSJ1nq0tyb2oY_lY-3gJtUHXXZlE9Sv_ZQvsNYUU85XMKDijiBZE9XAlPcTqnGEYw-_BEZm7ZWAEGvV5kK09Sw9dxBluVUvuqfemn9TRvlu7_WJ2Z3BkdKYJjbaZQAJLXc8Cdu9sk_Icf1XQ6z3zSEprTxTcXMYj4lrbS5ZqUAAl-pzp2gMkDTjnjlznwnGoQP_DMZ9EwvYq5bMvEZZDyu7IiSkgimeJcJ1RXAzYR-bDVw43Zo22L7e5q5mUSfqS54k5Q7dhewLBv50lot_OAN08n1GwkBPzcNkezcT8Ys9pPn0JG6pSlnwHQxVR62ueVW-N19Udww-HyeLZ5XImlaqI3IPbN8bN7Vgya7eItY4fFdyTN9S_ilfW83UfBrIGg9o-Cl7_g_FLDtW3JSVg4Wz0WPYBX5myEJ5IfT5-JVQh6eSWIMNj7suJKkjQ3sNwgv5XmZe4_gPK2JpXoK377PNEe8gVlLDxdlGECUC-ghrpoObWme95uKEO8PEcB1IriaP6O_jfN8ncpS-kAAjPxUpSrg8W1ziOHpGC1Nc3rAYttj5=w1169-h479-l75

Η Παιδική Σκηνή του θεάτρου «ΠΡΟΒΑ» παρουσιάζει την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, στις 12:00 π.μ., τη σπαρταριστή κωμωδία  «Και Ζήσαμε Εμείς Καλά» των Αδερφών Γκριμμ, σε προσαρμογή και σκηνοθεσία της Κοραλίας Τσόγκα, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου:

« Φέτος έκλεισαν 200 χρόνια από την πρώτη έκδοση των παραμυθιών των αδερφών Γκριμμ. Αποφασίσαμε λοιπόν να το γιορτάσουμε με ένα αφιέρωμα στους μεγάλους αυτούς παραμυθάδες. 

Ανακοίνωση - Club Hotel Casino Loutraki



 CHCL_logo-Gold
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

28 Μαΐου 2014,

          Με αφορμή δημοσιεύματα/αναρτήσεις και ανακοινώσεις, αλλά και προσκλήσεις του σωματείου προς τους εργαζομένους, προς αποκατάσταση της αληθείας γνωστοποιούμε ότι η επιχείρηση - συνεπεία της προηγηθείσας πολυήμερης απεργίας περιήλθε σε ανυπαίτια αντικειμενική αδυναμία λειτουργίας της, ως άλλωστε εγκαίρως γνωστοποίησε στην αρμόδια εποπτική αρχή ( ΕΕΕΠ ) και τους πελάτες της.

          Για την άρση της κατάστασης αυτής, απαιτείται εύλογος χρόνος, ανεξάρτητα από την θέλησή μας και του αριθμού των εργαζομένων  που τυχόν προσέλθουν να προσφέρουν την εργασία των, σύμφωνα με το πρόγραμμα  εργασίας .

          Είναι αυτονόητο ότι μόλις αρθούν τα κωλύματα της αντικειμενικής αδυναμίας λειτουργίας της επιχείρησης, γεγονός για το οποίο εργαζόμαστε, η επιχείρηση θα λειτουργήσει κανονικά .


Η Διοίκηση της Club Hotel Casino Loutraki
 SIGN FOR MAIL

TRIPADVISOR2013SIGNATURE