Μεγάλη δικαίωση του Hellasforce…. Η παρουσία τζιχαντιστών στην Ελλάδα από το 2012!Το HELLASFORCE πρόσφατα προχώρησε πρώτο στην μεγάλη αποκάλυψη: Η σημαία των ισλαμοφασιστών της Συρίας είχε κυματίσει για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την πολιτική κηδεία του αγωνιστή αυτόχειρα Δημήτρη Χριστούλα στις 7 Απριλίου του 2012!
Ο άνθρωπος που συγκλόνισε το πανελλήνιο στις 4 Απριλίου με την αυτοκτονία του στην πλατεία Συντάγματος, απετέλεσε φαίνεται ευκαιρία για τους αχυρανθρώπους των ιμπεριαλιστών και των σιωνιστών να φανερώσουν την παρουσία τους στο Ελληνικό έδαφος, παριστάνοντας προφανώς τους αλληλέγγυους.
Σήμερα, μετά και την αποκάλυψη των ελληνικών αρχών και της CIA για την ύπαρξη Έλληνα υπηκόου τζιχαντιστή στο Ισλαμικό Κράτος, το HELLASFORCE δικαιώνεται πανηγυρικά αφού αποκάλυψε πρώτο την ύπαρξη τζιχαντιστών στη χώρα μας.
3

Ο εικονιζόμενος εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της συριακής κοινότητας στην Ελλάδα και τοποθέτησε την σημαία που τότε χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές σύμμαχοι των σιωνιστών στην Συρία πριν αυτή αντικατασταθεί με την γνωστή μαύρη σημαία.

.hellasforce.com