Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Κώστας Αν. Κουσουλός" "Οσο εμείς είμαστε ενωμενοι δεν μας σταματάει τίποτα. Ο Αστέρας Δερβενίου θα κάνει αυτό πού επιβάλει η Ιστορία του..."

Kostas Kousoulos Ο Γενικός αρχηγός του Αστέρα Δερβενίου και Δημοτικός Συμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστινής, Κώστας Αν. Κουσουλός μετά τον αγώνα στο Βέλο δήλωσε τα εξής:
"Οσο εμείς είμαστε ενωμενοι δεν μας σταματάει τίποτα. Ο Αστέρας Δερβενίου θα κάνει αυτό πού επιβάλει η Ιστορία του.
Να μην τον ξεχνανε ποτέ όσα χρόνια και αν περάσουν όσο και να τον σταματάνε εμείς Κύριοι είμαστε οικογένεια και αγαπάμε αυτο που κάνουμε!!
Ολοι μαζί πάμε να συνεχίσουμε το όνειρο!!"

Η 7η αγωνιστική στην Β κατηγορία Κορινθίας

http://www.e-diseis.gr/post_images/thumbs/Anebainei-o-PAO-Koutala-0-2-ti-THuella-Leontiou-Video.html.jpg 
Β1 Κατηγορία
7η αγωνιστική
 ΑΟ ΜΑΨΟΥ -ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡ.ΒΡ.-ΣΟΦΙΚΟ '05
ΑΟ ΡΟΜΑ -ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Β2 Κατηγορία
7η αγωνιστική
 ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ -Ν. ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
 ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤ.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ -ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ -ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ -ΑΠΕΣΣΑΣ

Η Δάφνη Εξαμιλίων 5 - 1 τον ΑΟ Σολομού , ξέφυγε στο +3 από τον Ολυμπιακό Άσσου και Ηρακλή Λεχαίου , που έχουν έναν αγώνα λιγότερο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7WzXFJOEBa1bx7kLSExz1N8X1TecZIx3aCNuO4GYm5tO4AAibpyYs4IMDXbbDJ5sgyFQZVfyxk18YIpwZvzN4iyHMNGIuY7WVr0Gaiy1IcvVfd1psN2EWnczTFznBxoBhi22Ux0wwq3A/s1600/%CE%94%CE%91%CE%A6%CE%9D%CE%97+%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%9B%CE%99%CE%A9%CE%9D+2010-2011.JPG  
Με νίκες των γηπεδούχων άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής των 3 αγώνων που έγιναν σήμερα , Σάββατο, στο πρωτάθλημα της Α2  Κατηγορίας Κορινθίας
Η Δάφνη Εξαμιλίων με το 5 - 1 επί του ΑΟ Σολομού , ξέφυγε στο +3 από τον Ολυμπιακό Άσσου και Ηρακλή Λεχαίου , που έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Αύριο ο Ολυμπιακός Άσσου αντιμετωπίζει τον Φωκά , ενώ ο Ηρακλής Λεχαίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αετό Κρυονερίου.
Στους άλλους δύο αγώνες που έγιναν σήμερα ο Ισθμιακός επεβλήθει σήμερα με το ευρύ 4 - 0 επί των Ταρσινών'97, ενώ  ο Πανσολυγειακός επικράτησε με 2 - 1 επί του Σαρωνικού.
Η 8η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο με τον Πανευρωστινιακό να υποδέχεται την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου , στο Δερβένι, την Δαφνη Πουλίτσας να αντιμετωπίζει την Περαχώρα και τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου να μάχεται με την Θύελλα Κ. Διμηνιού.

8η αγωνιστική 
29.11.14
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2 - 1
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ  5 - 1
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ -ΤΑΡΣΙΝΑ '97  4 - 0
30.11.14 
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΣΤΣΑΣ -ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
 ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ -ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛ.
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ -ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ. 
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡ. - ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΙΝΙΟΥ

Αήττητος ο Αστέρας Δερβενίου πέρασε από το Βέλο παρα τη "σφαγή" του από τον Δασκαλόπουλο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1gIQ7kDsJQNOY-Bf-FesMX5hSOujWnKulv5CrRDkhPwhA73Pq13TmCHE1QzncbRVH1L-OxvQerHDaXrvY5XQDhvjBRG2G4B7RpA9OYufAfmWGmvvolxYLwclDioE7bON5140sNKd_mvUI/s1600/daskalopoylos.jpg


Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της  Α1 Κατηγορίας Κορινθίας, ο Αστέρας Δερβενίου πέρασε αήττητος και από την έδρα , της Ελλάδας Βέλου μετά το ισόπαλο 1 - 1. Ο αγώνας είχε ένταση  καθώς η διαιτησία του  Δασκαλόπουλου ήταν άκρως εχθρική - σφαγιαστική για την ομάδα του Δερβενίου καθώς ισοφαρίστηκε με ανύπαρκτο πέναλτι , ενώ τελείωσε  τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, μετά την άδικη αποβολή του Αντωνόπουλου. Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο γνωτός Βελιώτης π. αρχιδιατητής Γ. Δούρος.
 Μετά το αποτέλεσμα αυτό ο Αστέρας απέκτησε συγκάτοικο στο "ρετιρέ" της βαθμολογίας, την Θύελλα Πετρίου που επικράτησε με 3 - 0 επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου
Την ίδια ώρα στο Συνοικισμό στο τοπικό ντέρμπι της Κορίνθου ο Κύψελος επικράτησε με 2 - 1 επί της Κορίνθου '06, ενώ η Κόρινθος πέρασε με σκορ 1 - 3 από το Χιλιομόδι, επί του Ατρόμητου που κινδυνεύει. Στο  Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός, σε ενδιαφέροντα αγωνα επικράτησε  με 1 -  0 επί του Παννεμεατικού που τώρα κινδυνεύει.ενώ την  ομάδα της Νεμέας ισοβάθμισε ο Α.Ο. Σπαθοβουνίου που επικράτησε με 2 - 1 επί του Πέλοπα Κιάτου.  
Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου με τον Τενεάτη Αθικίων, στο "Θώδειο" μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις με το ισόπαλο 1 - 1 . Τέλος άκαρπος ήταν και ο αγώνας στους Αγίους Θεοδώρους όπου οι "Άγιοι" έμειναν στο 0 - 0 με τον Α.Ο Ζευγολατιού.

Η 9η αγωνιστική
 ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ  0 - 0
 ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ -ΠΕΛΟΠΑΣ 2 - 1
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ 3 - 0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. -ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1 - 3
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 2 - 1
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΤΕΝΕΑΤΗΣ 1 - 1
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 1 - 0
 ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 1 - 1


Η Βαθμολογία
( Επί 9 αγώνων)


ΑΣΤΕΡΑΣ  ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
16-
5
21
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
19-
11
21
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
20-
8
18
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
14-
3
18
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
17-
9
18
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
16-
9
14
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
10-
10
14
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
9-
18
12
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
15-
12
11
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
8-
14
11
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
8-
14
11
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
8-
14
10
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
9-
13
7
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
13-
21
7
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
8-
14
6
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
10-
25
5

Παπαφωτίου - Παπαγγελόπουλος στην Εναρκτήρια Συνέλευση της Μακροπεριφέρεια Αδριατικής και Ιονίου



Εμφάνιση u03A6u03C9u03C4.1.png Εμφάνιση u03A6u03C9u03C4.3.jpg
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πελοποννήσου αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Απόστολος Ε. Παπαφωτίου εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κο. Πέτρο Τατούλη και την Περιφέρεια συμμετείχε, με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κο. Αγγ. Παπαγγελόπουλο, στην Εναρκτήρια Διάσκεψη της Στρατηγικής της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής και Ιονίου πελάγους USAIR), η οποία έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες, στις 18 Νοεμβρίου 2014.

Με το Facebook μπορείς να μείνεις δωρεάν σε ξενοδοχείο!

Με το Facebook μπορείς να μείνεις δωρεάν σε ξενοδοχείο!
Ένα ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη προσφέρει δωρεάν διαμονή στους δημοφιλείς χρήστες του Facebook
Ο λόγος για το Nordic Light Hotel το οποίο αποφάσισε όσοι θαμώνες του έχουν δυνατή παρουσία στα social media θα μπορούν να μένουν δωρεάν μιας και θα ανεβάζουν φωτογραφίες από το ξενοδοχείο στο προφίλ τους και στην ουσία θα του κάνουν δωρεάν διαφήμιση.
Έτσι όσοι έχουν πάνω από 2.000 φίλους στο Facebook μετά από  εφτά διανυκτερεύσεις μπορούν να μένουν δωρεάν στο ξενοδοχείο ενώ όσοι έχουν Facebook page με 100.000 Likes μπορούν να μείνουν εντελώς δωρεάν από την πρώτη κιόλας μέρα.

techit.gr

«Συνταγματική εκτροπή» μόνο όπου μας συμφέρει;


Γράφει ο Νίκος Πέρπερας 

Ώστε έτσι, λοιπόν. «Συνταγματική εκτροπή»*, η μη καταβολή του 50% των αναδρομικών μισθών των δικαστών, που περικόπηκαν από την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης, αλλά ξανακερδήθηκαν από το περιβόητο μισθοδικείο τους, κατά το «Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει»…

Η αγορά «ουρλιάζει»: όχι νέους φόρους – ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΥΚΕΤΑ!

louketa-mme
Σύσσωμη η αντίδραση των επαγγελματικών φορέων στο άκουσμα πως η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει το δημοσιονομικό κενό, θα βάλει νέους φόρους. Τεράστια η αντίδραση του Ανδρεάδη προέδρου των Ξενοδόχων, του Μίχαλου προέδρου των Εμπορικών Επιμελητηρίων και πολλών άλλων.

Σε ιδιώτες και δήμους για 50 χρόνια τα κενά και εγκαταλελειμμένα κτίρια (σχέδιο νόμου)

Τις διαδικασίες με τις οποίες κενά και εγκαταλελειμμένα κτίρια μπορούν να περιέλθουν στη διαχείριση ή στην κυριότητα δήμων και ιδιωτών για χρονικό διάστημα ως και 50 έτη περιλαμβάνει σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Οι νέες ρυθμίσεις, μεταξύ άλλων, εισάγουν ειδική διαδικασία αναγκαστικής εξαγοράς κτιρίων από ιδιώτες, εφόσον οι ιδιοκτήτες είτε αρνούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των ακινήτων (ιδιαίτερα στις περιπτώσεις συνιδιοκτησίας), είτε αδρανούν. Επίσης, σύμφωνα με το in.gr, προβλέπουν ειδική πλειοψηφία για τη λήψη αποφάσεων εκμίσθωσης ή μεταβίβασης ακινήτου, σε περίπτωση συνιδιοκτησίας.

Πρόκληση! Οι Τούρκοι ζήτησαν από το ελικόπτερο του Δένδια να μην πετά ...στο Καστελόριζο

Image
Η πρόκληση ήταν “λεκτική” αλλά έχει μεγάλη σημασία. Οι Τούρκοι κάλεσαν το πλήρωμα του ελικοπτέρου CHINOOK που μετέφερε τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια στο Καστελόριζο να απομακρυνθεί γιατί “πετάει σε τουρκικό εναέριο χώρο”.

Η πρόκληση έχει την σημασία της και δείχνει ότι η Τουρκία έχει ξεκινήσει την κλιμάκωαη της “παρουσίας” της στο Καστελόριζο. Γίνεται δε αυτή η πρόκληση λίγες ώρες  πριν από την επίσκεψη του ΥΠΕΞ Ευάγγελου Βενιζέλου στην Τουρκία.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου φυσικά δεν απάντησε στην τουρκική κλήση. Την ώρα που ο Δένδιας προσγειωνόταν στο νησί δύο τουρκικά F 16 απογειώθηκαν από την Μπαντίρμα προσέγγισαν την περιοχή αλλά δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό.

Η επίσκεψη Δένδια

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: Η Ελλαδα δεν υπερψήφισε το σχέδιο απόφασης του ΟΗΕ για την ποινική δίωξη προώθησης του ναζισμού!

Η σιωπή των (αχ)αμνών απο τα ΜΜ»Ε». Αφήνουν ατιμώρητη τη ναζιστικη προπαγάνδα!

Εναντίον της καταδίκης και της δίωξης του ναζισμού εψήφισαν η Ουκρανία, ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες!
Μια Ιστορική Μη-Ψήφος της Ελλάδας στον ΟΗΕ
Του Μιχαήλ Στυλιανού
H είδηση, που πνίγηκε στο μακρόσυρτο σήριαλ της ηρωικής μάχης κατά του Μνημονίου, θα ανακουφίσει τους υποδίκους της Χρυσής Αυγής και θα χαροποιήσει τους δικηγόρους τους:

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ;

Κατάλαβες τώρα, γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)
και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα

(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);
Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που
διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν...
Περισσότερα στο  olympia.gr

Δεκαπλάσιες καρκινογόνες ουσίες σε ηλεκτρονικά τσιγάρα

ELECTRONIC CIGARETTEΈνα ακόμη πλήγμα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, αυτή τη φορά από την Ιαπωνία, καθώς σύμφωνα με νέα έρευνα μπορεί να περιέχουν έως δέκα φορές μεγαλύτερες ποσότητες ορισμένων καρκινογόνων ουσιών σε σχέση με τα κανονικά τσιγάρα. Ο επικεφαλής δε της ερευνητικής ομάδας προειδοποίησε πως πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι «οι κατασκευαστές πουλάνε τέτοια προϊόντα για διπλή χρήση» δηλαδή παράλληλα με τον καπνό ή ως «προθάλαμο» καπνίσματος για τους νέους.

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

ΠΡΟΣ: Μέλη Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Καλείστε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης την 2α Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, που θα γίνει στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο Δημοτικό Κατάστημα, σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010, με θέματα:

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου 1/12/2014

ΠΡΟΣ: κ. κ. Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου.
Καλείστε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου (Λ.Φραντζή 2) την 01/12/2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.45 για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88. του Ν. 3852/2010.
  1. Προέγκριση ίδρυσης: Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων & Ποτών-ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, του κ.Κωνσταντίνου Κορδαλή του Παναγιώτη που βρίσκεται στην οδό Κ.Τσαλδάρη 27, στη Δημοτική Κοινότητα Ξυλοκάστρου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
  2. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΖΕΣΤΗΣ & ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ)» με διακριτικό  τίτλο «Το Σπιτάκι» της κ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΛΙΛΙΑΝ ΚΑΛΟΕΙΔΑ του Εμμανουήλ, που βρίσκεται στην οδό Νοταρά 127, στη Δημοτική Κοινότητα Ξυλοκάστρου, του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
  3. Έκφραση γνώμης σχετικά με τη τοποθέτηση  διαφημιστικών πανό στην πόλη του Ξυλοκάστρου.
  4. Πρόταση περί ονομασίας οδού που βρίσκεται παράλληλα και δυτικά του  ποταμού ΣΥΘΑ (πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής).
  5. Έκφραση γνώμης περί αιτήματος της ΜΟΤΟ ΛΕΣΧΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ παραχώρησης του αριστερού πύργου του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής για στέγαση των γραφείων της.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Προς: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Σας καλούμε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί τη   ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 & ΩΡΑ 19:30  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 163 παρ. 4 του Ν. 3463/2006 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:
1.    Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έτους 2013.
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΗΛΙΑΣ  ΝΙΑΡΡΟΣ     



Προς: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί τη   ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 & ΩΡΑ 20:00  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
  • Έγκριση πρωτοκόλλων παράδοσης-παραλαβής οικονομικού και φυσικού αντικειμένου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  την 31-8-2014.
  • Έγκριση αρ 72/2014 απόφασης Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.Ε. περί παράδοσης – παραλαβής του οικονομικού αντικειμένου της στη νέα Δημοτική Αρχή (υπόλοιπο 31-8-2014).
  • Έγκριση αρ 45/2014 απόφασης ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε. περί παράδοσης – παραλαβής του οικονομικού και φυσικού αντικειμένου της την 31-8-2014.
  • Κλείσιμο  ΧΑΔΑ Ξυλοκάστρου.
  • Ορισμός ελεγκτού ισολογισμού του Δήμου για τη χρήση 1-1-2014 έως 31-12-2014 (Επανάληψη).
  • Ορισμός ελεγκτών ισολογισμού της ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε. για τη χρήση 1-1-2014 έως 31-12-2014 (εξ αναβολής).
  • Αίτημα ΜΟΤΟ ΛΕΣΧΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ για παραχώρηση χρήσης ανατολικού πύργου που βρίσκεται στο ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΡΚΟ ΑΘΛΗΣΗΣ-ΑΝΑΨΥΧΗΣ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ στη δημοτική κοινότητα Ξυλοκάστρου.  
  • Κατανομή ποσού στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου για λειτουργικές δαπάνες.
  • Απόδοση εντάλματος προπληρωμής-Απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.
  • Απόδοση εντάλματος προπληρωμής-Απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.
  • Απόδοση εντάλματος προπληρωμής-Απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.
  • Απόδοση εντάλματος προπληρωμής-Απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.
  • Απόδοση εντάλματος προπληρωμής-Απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.
  • Απόδοση εντάλματος προπληρωμής-Απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.
  • Απόδοση εντάλματος προπληρωμής-Απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.
  • Απόδοση εντάλματος προπληρωμής-Απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.
  • Έγκριση 2ου ΑΠΕ (τακτοποιητικός) έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΝΤΟΥΡΙΑΝΙΚΑ ΣΤΟ Τ.Δ ΧΕΛΙΔΟΡΕΟΥ».
  • Έγκριση 2ου ΑΠΕ (τακτοποιητικός) έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΝΤΟΥΡΙΑΝΙΚΑ ΣΤΟ Τ.Δ ΧΕΛΙΔΟΡΕΟΥ».
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΗΛΙΑΣ  ΝΙΑΡΡΟΣ      

Ανακοίνωση λειτουργίας τμημάτων παραδοσιακών χορών για παιδιά και ενήλικες σε Δερβένι - Ξυλ'οκαστρο

To Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ–ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ–ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ», προτίθεται να λειτουργήσει τμήματα παραδοσιακών χορών για παιδιά και ενήλικες.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να δηλώσουν την πρόθεσή τους  να συμμετέχουν σε αυτά, το αργότερο  μέχρι την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014.
  • Για το  Ξυλόκαστρο στο Δημαρχείο (γραφείο ΝΠΔΔ): Αντωνία Ράλλη 2743360255  και   Γιώτα Κανελλάκη 2743360254
  • Για το  Δερβένι στο Δημοτικό Κατάστημα: Κων/νος Καίτσας 2743360101

Ξυλόκαστρο: Παρουσίαση βιβλίου «Αμεβ. Οι δρόμοι των ονείρων δεν τελειώνουν ποτέ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρίζας, οι Εκδόσεις Όστρια και η συγγραφέας Ελένη Ψευτέλη – Κορωνιώτη, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Αμεβ. Οι δρόμοι των ονείρων δεν τελειώνουν ποτέ».
Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 Ώρα 18:30

Η παρουσίαση θα γίνει στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
Προλογίζει & παρουσιάζει :
Γιώργος Σταματόπουλος: Αρθρογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών (Εφ. Συν.)

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Γιώτα Μπάγκα: Φιλόλογος του Λυκείου Ξυλοκάστρου

Θα διαβάσουν αποσπάσματα του βιβλίου τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Κρήνη»
Κική Κλωνή (Συντ. του Δημοσίου)
Τάνια Λαζαρίδου (Αγιογράφος)
Κική Σακελλαρίου (Επιχειρηματίας)
Νικολέτα Αθανασοπούλου (Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας)
Κιθάρα: Ο Άγγελος Τσουκαλάς

Χριστούγεννα στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης




Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Οι  Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν.
Ο Δήμος μας, στην προσπάθειά του να συμβάλλει στο εορταστικό κλίμα και να προσφέρει μια γιορτινή νότα χαράς και ξενοιασιάς στους κατοίκους και τους επισκέπτες του, προγραμμάτισε μια σειρά εκδηλώσεων, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και τη δημιουργικότητά τους. Μέσα από δράσεις θεάτρου, μουσικής, κατασκευών, παραμυθιού, προβολών, αλλά και μέσα από δράσεις αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς,ελπίζουμε ότι –παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας- θα προσφέρουμε θαλπωρή, ζεστασιά, ψυχαγωγία, διασκέδαση σε όλους.
Ας αντλήσουμε από τη χαρά και το γέλιο των μικρών παιδιών, το χαμόγελο και την αισιοδοξία που όλοι έχουμε ανάγκη κι ας κρατήσουμε ζωντανό μέσα μας το μήνυμα της αγάπης των Χριστουγέννων.
Ας είναι αυτές οι γιορτές τόσο φωτεινές, όσο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας….
Τις θερμότερες ευχές μου σε όλους και όλες σας,για χαρούμενες γιορτές κι ένα καλύτερο κι ελπιδοφόρο 2015.
Ηλίας Ανδρικόπουλος
Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Για την προσπάθεια, την προσφορά και τη συνεργασία τους ευχαριστούμε θερμά Φορείς, Συλλόγους, καλλιτέχνες, επαγγελματίες  και εθελοντές, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πρωτοβουλία αυτή του Δήμου.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της τρόικα οδηγούν την χώρα στα βράχια

samaras-venizelos
Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της τρόικας έχουν στριμώξει τρομερά την ελληνική κυβέρνηση, που καλείται μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου να βρει λύσεις για να μην οδηγηθεί η χώρα στα βράχια
Εκτός όμως από την τρόικα το Μέγαρο Μαξίμου έχει να αντιμετωπίσει και τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες, που τις τελευταίες ώρες περιμένουν με αγωνιά, έκπληξη και οργή το θρίλερ που διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες.