Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 180 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Αν η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, ποια μπορεί να είναι η φάρσα της εθνικής καταστροφής του ‘22. Διχασμένοι και διασκορπισμένοι οι αντιπρόσωποι του λαού ντρέπονται να εκλέξουν έναν Έλληνα, για να εγκατασταθεί στο Προεδρικό Μέγαρο και να συμβολίσει την ενότητά μας, στρουθοκαμηλίζοντας ότι επιτελούν εθνικό έργο.
Η Ελλάδα δείχνει ανάξια της αντικατάστασης της ξενόδουλης Βασιλείας, που πάντα τουλάχιστον είχε μία λύση για τη μικρή Ελλάδα. Η Μεταπολίτευση ξεγυμνώνεται μπροστά στις αγορές ως άλλη εταίρα με τους ντόπιους νταβαντζήδες να εμπορεύονται την ψυχή της για μία καλύτερη τιμή σε οποιοδήποτε νόμισμα.
Τις ημέρες που οι Έλληνες θα έπρεπε να δοξάζουν τα Χριστούγεννα τους και να περιτριγυρίζουν τις αγορές με τα παιδιά τους, οι καλοπληρωμένοι βουλευτές επιδίδονται σε ένα ρεσιτάλ διχασμού και φοβίας για να πείσουν ότι πρέπει να διαλυθούμε για το καλό μας.
Οι συνέπειες αυτού του συνταγματικού βιασμού θα είναι τραγικές σε όποιον Θεό και να πιστεύει κάποιος και ο λογαριασμός θα σταλθεί την 1η Φεβ 2015 στον όποιον νικητή των πρόωρων εκλογών, που προκαλεί ο κ.Τσίπρας με έπαρση ως ένας ρομαντικός μπαχαλάκης της Δημοκρατίας. Έναν λογαριασμό που θα πληρώσει η ελληνική οικογένεια και ο Έλληνας επιχειρηματίας που ήδη αρχίζει να νιώθει το έδαφος να κουνιέται κάτω από τα πόδια του.
Κουβέλης και Καμμένος τα πολιτικά εξαπτέρυγα της ανεπανόρθωτη βλάβης της ζωής μας. Μαζί τους και ένας συρφετός ανένταχτων πατριωτών που συναλλάσσονται με την πολιτική ανωμαλία. Είναι ντροπή η Ελλάδα να κοιτάζει στο ναζισμό για την σταθερότητα της παλλόμενης μεταπολίτευσης πιστοποιώντας την πολιτική και κοινωνική αυτοκτονία της.
Δεν υπήρχαν τότε 180 Έλληνες θα καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος και η χώρα παραδόθηκε στους Ευρωπαίους τοκογλύφους και τους ντόπιους τσιφλικάδες, για την ρευστοποίησή της για έναν ακόμα αιώνα εις βάρος των ψυχών των αγέννητων εγγονιών μας.

Μικροί λαοί, μικρά πράγματα…
Μην κλαις Ελλάδα, για τους έλληνες..

thedayaftergr.blogspot.gr

Ο Μπακογιάννης ζήτησε την παρέμβαση Εισαγγελέα για την φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι

bakogiannis Άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα για διερεύνηση του τροχαίου δυστυχήματος ζήτησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Ο Κώστας Μπακογιάννης, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο που έγινε η θανατηφόρα καραμπόλα και όπως είπε έχει προσωπική άποψη, ωστόσο δήλωσε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, από την οποία ζήτησε άμεσα να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.
Παράλληλα, έδωσε εντολή σε τεχνικό κλιμάκιο της Περιφέρειας να εξετάσει εξονυχιστικά την εθνική οδό και να κάνει μια έκθεση για τα επικίνδυνα σημεία.
«Δεν είναι ώρα να επιρρίψουμε ευθύνες, όταν μάλιστα το αίμα της κοπέλας που σκοτώθηκε είναι ακόμη νωπό….», είπε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Στερεάς, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της 28χρονης που χάθηκε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ΕΚΑΒ και όλους όσους βοήθησαν τους τραυματίες, τους οδηγούς και τους επιβάτες το βράδυ του τροχαίου δυστυχήματος.

Αυστηρή προειδοποίηση Στουρνάρα εάν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Ο κίνδυνος μιας ανεπανόρθωτης βλάβης της ελληνικής οικονομίας, είναι μεγάλος

Αυστηρή προειδοποίηση Στουρνάρα εάν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Ανεπανόρθωτη βλάβη στην οικονομία - Ήδη η αγορά έχει πρόβλημα ρευστότητας
Ο τραπεζίτης της χώρας και διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας σε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του Ξενοφώντα Ζολώτα, έκανε μία δυναμική παρέμβαση στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών αναφορικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μοσκοβισί: Θα είναι κρίμα η Ελλάδα να βρεθεί αντιμέτωπη και πάλι με το Grexit

mosko O επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γκίκα Χαρδούβελη υπογράμμισε ότι ήρθε στην Αθήνα για συζητήσει για την επόμενη μέρα της Ελλάδας και την «προληπτική πιστωτική γραμμή».
«Θα είναι κρίμα η Ελλάδα να βρεθεί αντιμέτωπη και πάλι με το Grexit μετά τη σημαντική δουλεία που έχει κάνει», τόνισε ο Μοσκοβισί, ενώ απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, με αφορμή την Προεδρική εκλογή.

Η Τράπεζα της Ελλάδος τίμησε τον Ξενοφώντα Ζολώτα

Xenofon-Zolotas

Η Τράπεζα της Ελλάδος τίμησε σήμερα τον Ξενοφώντα Ζολώτα με ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων της Τράπεζας της Ελλάδος (Κεντρικό Κατάστημα) με αφορμή τη συμπλήρωση 110 ετών από τη γέννησή του.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Διοικητής κ. Γιάννης Στουρνάρας, ο καθηγητής της Ιστορίας Οικονομικών Θεωριών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Μιχάλης Ψαλιδόπουλος και ο πρώην διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος και στενός συνεργάτης του Ζολώτα κ. Νίκος Αλεξόπουλος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε σπάνιο αρχειακό υλικό για τη ζωή και το έργο του Ζολώτα.

Πρόσκληση για συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Προς: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί την   ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 & ΩΡΑ 20:00΄  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

 1. Αποδοχή απόφασης Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων περί ένταξης έργων της ΟΤΔ ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ. Α.Ε. ΟΤΑ στο Πρόγραμμα «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013» (ΠΑΑ) Μέτρο 413 Υπομέτρα L123, L321, Δράσεις L123a , L321-1, L321-2 του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ Δ.Κ. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ» - Τροποποίηση προϋπολογισμού.
2. Λήψη απόφασης σχετικά με την έκθεση αυτοψίας αυθαίρετης κατασκευής και υπολογισμός προστίμων σε ιδιοκτησία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στη δημοτική κοινότητα Ξυλοκάστρου.
3. Λύση σύμβασης μεταξύ Δήμου Ξυλοκάστρου και της σύμπραξης Μελετητικών Γραφείων Αναστασίας Λαγουδάκη και Γιώργου Β. Μπάρτζη που αφορά τη μελέτη «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ».
4. Έγκριση τροποποίησης σχεδίου πόλης Ξυλοκάστρου στο Οικοδομικό Τετράγωνο 79.
5. Έγκριση τροποποίησης σχεδίου πόλης στο Οικοδομικό Τετράγωνο 35 της πόλης του Ξυλοκάστρου.
6. Έγκριση απαγόρευσης ανάρτησης διαφημιστικών πανό στην πόλη του Ξυλοκάστρου.
7. Λήψη απόφασης για κοπή δένδρων (βραχυχίτωνες) στα πεζοδρόμια της οδού Π. Τσαλδάρη στη δημοτική κοινότητα Ξυλοκάστρου.
8. Έγκριση παράτασης μίσθωσης ΚΕΠ Δερβενίου.
9. Έγκριση δημοπράτησης για την προμήθεια τροφίμων Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για το έτος 2015.
10. Έγκριση διαγραφής οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου λόγω λανθασμένων εγγραφών στη Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης.
HELLAS
ISO 9001:2008
11. Έγκριση απόφασης Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ περί έγκρισης απολογισμού και ισολογισμού έτους 2012.
12. Έγκριση απόφασης Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ περί έγκρισης απολογισμού και ισολογισμού έτους 2013.
13. Έγκριση απόφασης Δ.Σ. ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε. περί τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2014.
14. Έγκριση απόφασης Δ. Σ. ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε. περί ψήφισης προϋπολογισμού έτους 2015.
15. Έγκριση πρακτικού ακαταλληλότητας Οχημάτων και Μηχανημάτων για το με αριθμ κυκλοφορίας ΚΗΥ 2135 επιβατικό αυτοκίνητο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
16. Έγκριση συμμετοχής στην καταπολέμηση του δάκου της ελιάς για το έτος 2015.
17. Έγκριση συμμετοχής στο ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης στύλου και φωτιστικού σώματος στην δημοτική κοινότητα Ξυλοκάστρου.
18. Έγκριση συμμετοχής στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων στην τοπική κοινότητα Μελισσίου.
19. Τροποποίηση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΛΑΚΚΟΥΒΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΑΠΟΡΡΟΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ».
20. Έγκριση 1ου ΑΠΕ έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ».
21. Χορήγηση παράτασης ολοκλήρωσης εργασιών της εργασίας «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ».
22. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΟΥ ΕΩΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ».
23. Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής παραλαβής έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ 3Ης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (ΥΠΟΕΡΓΟ: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ».
24. Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΒΑΘΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΣΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ».
25. Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ) ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ».
26. Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ Π.Ε.Ο. ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ».
27. Έγκριση αυτοδίκαιης προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 Τ.Δ. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΗΛΙΑΣ ΝΙΑΡΡΟΣ

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου

ΠΡΟΣ: κ. κ. Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου.
http://www.perifereianews.com/Images/Large/A-13500-1353658409.jpgΚαλείστε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου (Λ.Φραντζή 2) την 16/12/2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.45 για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88. του Ν. 3852/2010.
  1. Έκφραση γνώμης σχετικά με την έκθεση αυτοψίας αυθαίρετης κατασκευής και υπολογισμός προστίμων σε ιδιοκτησία του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στη Δημοτική Κοινότητα Ξυλοκάστρου.
  2. Έκφραση γνώμης περί τροποποίησης σχεδίου πόλης Ξυλοκάστρου στο οικοδομικό τετράγωνο 79.
  3. Έκφραση γνώμης για κοπή δένδρων (βραχυχίτωνες) στα πεζοδρόμια της οδού Π.Τσαλδάρη στη Δημοτική Κοινότητα Ξυλοκάστρου.
  4. Έκφραση γνώμης περί τροποποίησης στο Ο.Τ. 35 της πόλης του Ξυλοκάστρου για την τακτοποίηση τυφλών οικοπέδων
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

ΠΡΟΣ: Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Καλείστε να προσέλθετε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, στις 17 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, που θα γίνει στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο Δημοτικό Κατάστημα, σύμφωνα με τα άρθρα 73 και 75 του Ν. 3852/2010, με θέματα :
  1. Έγκριση τροποποίησης σχεδίου πόλης Ξυλοκάστρου στο    Ο.Τ.79
  2. Έγκριση τροποποίησης σχεδίου πόλης Ξυλοκάστρου στο    Ο.Τ.35 .
  3. Έγκριση απαγόρευσης ανάρτησης διαφημιστικών πανό στην πόλη του Ξυλοκάστρου
  4. Περί κοπής βραχυχίτωνων δέντρων στα πεζοδρόμια της οδού Π.Τσαλδάρη στη δημοτική κοινότητα Ξυλοκάστρου.
  5. Προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος ΥΕ στη Τ.Κ. Δενδρού της κ. Δήμητρας Δουβίκα.
  6. Προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος ΥΕ στη Τ.Κ. Ρεθίου της κ. Ελένης Μενούνου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΛΟΓΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Πρόσκληση για συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΙΔ ΔΗ.K.E. Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Αναστάσιος Γκιολής
Προς: Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΙΔ ΔΗ.K.E.Ξ.Ε.
Την 16η του μηνός Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ., στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), θα συνέλθει σε δημόσια συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε., σύμφωνα με το Άρθρο 3 της Απ. ΥΠΕΣΔΔΑ 43254/31.07.2007 (ΦΕΚ 1492/17.08.2007 τεύχος Β’), με θέματα:
  1. Ψήφιση Προϋπολογισμού έτους 2015.
  2. Εγγραφή πίστωσης για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της επιχείρησης για τη χρήση του 2014, στον Προϋπολογισμό έτους 2015.
  3. Τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2014 της ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε.
ΓΚΙΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Πρόσκληση για συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.«ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Προς: Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ».
Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης «ΗΛΙΑΣ   ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ», που θα πραγματοποιηθεί :
Την ΤΕΤΑΡΤΗ  17  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ   2014  και ώρα 14.00 στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα    παρακάτω θέματα:
  1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ  :   «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»
  2. ΨΗΦΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΠΛΗΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΡΓΩΝ)
  3. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ»
  4. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ»
  5. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ  Γ΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2014
  6. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α΄ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ KOΡΙΝΘΟΥ

http://www.flashnews.gr/Image.ashx?fid=169854&w=300&h=300&q=80
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

     Οι ανήλικοι μαθητές του σχολείου στο ΕΚΚΝ της Κορίνθου αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε βασικά είδη ατομικής φροντίδας, υγιεινής, καθαριότητας καθώς και σε γραφική ύλη. Συγκεκριμένα υπάρχει μεγάλη ανάγκη για:

1) Σαμπουάν – Σαπούνια – Αφρόλουτρα.
2) Οδοντόκρεμές – Οδοντόβουρτσες.
3) Χαρτί υγείας.
4) Απορρυπαντικό για πλύσιμό ρούχων – Υγρό καθαρισμού χώρου.
5) Τηλεκάρτες ΟΤΕ.
6) Παπούτσια – Παντελόνια- Φόρμες- Φούτερ – Πυτζάμες – Μπουφάν.
7) Εσώρουχα – κάλτσες – παντόφλες.
8) Πετσέτες – σεντόνια.
9) Πλαστικά κουτάλια, πιρούνια, μαχαίρια.
10) Στυλό, τετράδια, τσάντες, φακέλους, χάρτες, ξυλομπογιές, μπάλες.

     Παρακαλούμε  τους Δ/ντες να ενημερώσουν τους συναδέλφους. Το υλικό θα συγκεντρωθεί στα γραφεία της Α ΕΛΜΕ   Κορινθίας  την Δευτέρα 22/12/14 από τις 20:00 έως τις 22:00. 


   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΣΠΥΡΟΣ ΣΒΕΡΚΟΥΝΟΣ                                            ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΡΙΚΝΟΠΟΥΛΟΣ

Έφοδος της αστυνομίας στο καφέ με τους ομήρους στο Σίδνεϊ! - Τουλάχιστον δυο νεκροί! - ΔΕΙΤΕ LIVE

Έφοδος της αστυνομίας στο καφέ με τους ομήρους στο Σίδνεϊ! - Τουλάχιστον 2 τραυματίες - ΔΕΙΤΕ LIVE
 Η αστυνομία εξαπέλυσε έφοδο στο καφέ του Σίδνεϊ όπου ένας ένοπλος κρατάει ομήρους. Τις εικόνες μετέδωσε η αυστραλιανή τηλεόραση. Στα πλάνα φαίνονται οι όμηροι να βγαίνουν από το καφέ με την βοήθεια των αστυνομικών.
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΝΕΙ


 Οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων βαριά οπλισμένοι εισέβαλλαν στο καφέ. Με την εισβολή ακούστηκαν εκρήξεις και λίγη ώρα αργότερα διασώστες κουβαλώντας φορεία μπήκαν μέσα στον χώρο για να βγάλουν τους τραυματίες.Σύμφωνα με πληροφορίες από τα διεθνή και τα αυστραλιανά ΜΜΕ υπάρχουν δυο νεκροί. Ο δράστης και ένας από τους ομήρους.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι δημοσιογράφοι που είναι στην περιοχή, εκτός από τους δυο νεκρούς είναι και άλλοι 2 σε κρίσιμη κατάσταση. Συνολικά έχουν μετρήσει 7 ανθρώπους να έχουν μεταφερθεί με φορεία έξω από το καφέ.

Θλίψη στην κηδεία του Τόνυ Άντονυ – Με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησαν οι φίλοι του

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν τον Τόνυ Άντονυ οι φίλοι του. Ο γνωστός ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 66 χρόνων.

Η κηδεία του έγινε στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω και πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν κοντά στην οικογένεια για να συμπαρασταθούν για το χαμό του...

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Κορυφώνεται η αγωνία 48 ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία - Ποιοί βουλευτές θα "βγάλουν" Πρόεδρο Δημοκρατίας


Κορυφώνεται η αγωνία 48 ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία - Ποιοί βουλευτές θα `βγάλουν` Πρόεδρο Δημοκρατίας - Ποιούς άγχωσε η δήλωση ΚουβέληΔυο 24ωρα πριν γίνει η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιό θα είναι το αποτέλεσμα της κάλπης.
Μέσα σε όλα αυτά είναι και το κλίμα πόλωσης το οποίο θυμίζει περισσότερο κλίμα εθνικών εκλογών. Με άλλους βουλευτές να ξεκαθαρίζουν την θέση τους και άλλους να πηγαίνουν από το “όχι” στο “ναι” και από το “ναι” στο “όχι”.
Με πολιτικούς αρχηγούς να λύνουν τα λουριά στους βουλευτές τους, όπως ο Φώτης Κουβέλης και να δίνουν άλλο σασπένς στις διεργασίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Με αυτές τις εξελίξεις κυλήσει μέχρι στιγμής πολιτικά η ημέρα.

Έλληνας ομογενής ο ένας από τους πέντε ομήρους που «δραπέτευσαν» από την καφετέρια στο Σίδνεϊ – Δεκάδες άλλοι κρατούνται από μεσήλικα άνδρα

Έλληνας ομογενής ο ένας από τους πέντε ομήρους που «δραπέτευσαν» από την καφετέρια στο Σίδνεϊ – Δεκάδες άλλοι κρατούνται από μεσήλικα άνδρα
Ο Έλληνας ομογενής δικηγόρος Στέφαν Μπαλαφούτης ήταν ανάμεσα σε εκείνους που εγκλωβίστηκαν νωρίς το πρωί σε καφετέρια στο επιχειρηματικό κέντρο του Σίδνεϊ, όταν άγνωστος άνδρες εισέβαλε στο καφέ και κράτησε δεκάδες ανθρώπους ομήρους!
  Ο Στέφαν Μπαλαφούτης όμως κατάφερε, μαζί με άλλες δυο γυναίκες και δυο άνδρες να δραπετεύσουν κατί που φαίνεται πως εξόργισε τον μεσήλικα δράστη. Ο άνδρας εισέβαλε στην καφετέρια στις 09:30 το πρωί, έβγαλε μια καραμπίνα από μια μπλε τσάντα που κρατούσε και μπλόκαρε τις πόρτες.
Ο ομογενής δεν έκανε δηλώσεις αλλά ενημέρωσε την αστυνομία για τον δράστη και τους άλλους ομήρους.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας η ομηρία ενδέχεται να μην λυθεί για πολλές ώρες ακόμη καθώς στόχος της είναι να λήξει αναίμακτα. Ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον δράστη και αυτός είναι ένας λόγος που οι πληροφορίες που δίνονται είναι περιορισμένες προκειμένου να μην τον εξοργίσουν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με τον Κώστα Τζανέτο

orttvgr

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για το πλαστό μήνυμα δήθεν από το Υπ.Οικονομικών

greek-cyber-crime-unit
Η σελίδα Safer-Internet.Gr ξεκίνησε 2/2013 και είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό την σωστή ενημέρωση των γονέων , παιδιών και εφήβων με άρθρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και η ενημέρωση για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και τεχνολογικα νέα . Περισσότερα για την σελίδα ΕΔΩΣτόχοι της σελίδας είναι : Η προστασία – ενημέρωση των ανήλικων χρηστών του Διαδικτύου από ακατάλληλο ή επιβλαβές για αυτούς περιεχόμενο που κυκλοφορεί και ειδικότερα στα κοινωνικά δίκτυα , Η ενημέρωση των γονέων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν αλλά και να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους από τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη μη ορθή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών, όπως είναι το Διαδίκτυο ή το κινητό τηλέφωνο , Η ενημέρωση των χρηστών για τα ψέματα – απάτες – αλυσιδωτά μηνύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , Η βοήθεια των χρηστών πάνω σε διαδικτυακά θέματα . Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω & θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει)

Κώστας Κόλλιας: «Έως 23 Δεκεμβρίου η δεύτερη δόση της ενιαίας ενίσχυσης στους αγρότες της Κορινθίας χωρίς παρακράτηση για οφειλές προς τον ΟΓΑ»



Έως τις 23 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί στους αγρότες της Κορινθίας η δεύτερη δόση της ενιαίας κοινοτικής ενίσχυσης, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας από τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αποστολάκο. Σχετικά με το θέμα ο κ. Κόλλιας δήλωσε:
«Ανέλαβα την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αποστολάκο, προκειμένου να ενημερωθώ για την διαδικασία καταβολής της δεύτερης δόσης της ενιαίας ενίσχυσης στους αγρότες μας. Είναι γνωστό ότι η πρώτη δόση πληρώθηκε με μία μικρή καθυστέρηση, εξαιτίας του θέματος που είχε προκύψει με το ενδεχόμενο παρακράτησης των επιδοτήσεων έναντι εισφορών προς τον ΟΓΑ.
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος διότι, όπως με πληροφόρησε ο Πρόεδρος, η δεύτερη δόση θα καταβληθεί κανονικά πριν το τέλος του έτους, όπως προβλέπει η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και μάλιστα πριν τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 22-23 Δεκεμβρίου,  οι αγρότες μας θα λάβουν τη δεύτερη δόση από τα χρήματά τους χωρίς καμία παρακράτηση για οφειλές προς τον ΟΓΑ.            Για ακόμη μία φορά, θέλω να προτείνω στους αγρότες μας να κάνουν χρήση τις ευεργετικής ρύθμισης των εκατό δόσεων και να διακανονίσουν τις τυχόν οφειλές τους προκειμένου να διασφαλίσουν τα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα αλλά και την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού τους ταμείου.
Επίσης, όπως με ενημέρωσε ο κ. Αποστολάκος, μία εβδομάδα αργότερα αναμένεται να πιστωθούν και τα ποσά στους δικαιούχους της εξισωτικής. Επιπλέον, έθεσα εκ νέου στον Πρόεδρο το ζήτημα των τηλεπισκοπήσεων, οι οποίες έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα επιλεξιμότητας στους αγρότες μας και του ζήτησα οι υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ να κινητοποιηθούν ώστε οι διορθώσεις να γίνουν το συντομότερο δυνατόν. Ο κ. Αποστολάκος με διαβεβαίωσε ότι το σύστημα του Οργανισμού δέχεται ήδη συμπληρωματικές δηλώσεις ώστε οι όποιες διορθώσεις χρειάζονται, να γίνουν άμεσα και να καταβληθούν στις προσεχείς πληρωμές τα σωστά ποσά στους δικαιούχους.»

Σας ζήτησαν φωτοτυπία της ταυτότητας σας; - Ορίστε τι να προσέξετε πριν τη δώσετε!

Σας ζήτησαν φωτοτυπία της ταυτότητας σας; - Ορίστε τι να προσέξετε πριν τη δώσετε!
Οι καταναλωτές που τους ζητείται φωτοτυπία της ταυτότητας από διάφορες ιδιωτικές εταιρείες ή από το Δημόσιο για να προστατεύονται από τυχόν πλαστογραφία της ταυτότητάς τους με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες, πρέπει να ενεργούν ως εξής...
• Αν τους ζητείται φωτοτυπία. Επάνω στην φωτοτυπία της ταυτότητας και στις δύο πλευρές να γράφουν την εταιρεία που συναλλάσσονται και την ημερομηνία πχ: «μόνο για χρήση εταιρείας τάδε, ημερομηνία... ». Τα γραφόμενα να τίθενται και στις 2 όψεις της ταυτότητας.
• Αν τους ζητείται σκανάρισμα της ταυτότητας σε καμία περίπτωση δεν παραδίνουν την ταυτότητά τους για σκανάρισμα, αλλά πρέπει να ενεργούν, όπως στην παραπάνω περίπτωση, δηλαδή να φωτοτυπούν την ταυτότητά τους να γράφουν πάλι «μόνο για χρήση εταιρείας τάδε ημερομηνία...» και να παραδίδουν την φωτοτυπία με το εν λόγω κείμενο για σκανάρισμα.
Αυτές βέβαια είναι οι ελάχιστες προφυλάξεις για την ασφάλεια της συναλλαγής, αλλά απαραίτητες για τη διασφάλιση των προσωπικών μας δεδομένων.
Επίσης, συνιστάται οι καταναλωτές να αποφεύγουν να δίδουν τα προσωπικά τους δεδομένα «στο δρόμο» από τραπεζάκια που στήνονται για πώληση διαφόρων υπηρεσιών, π.χ καλλυντικών, απορρυπαντικών και να προτιμούν για τις αγορές τους, τα καταστήματα.
ΠΗΓΗ: tro-ma-ktiko.gr

Πέτρος Τατούλης: «Η Μεσογειακή Διαστημική Πύλη της Καλαμάτας θα προσφέρει στρατηγικά πλεονεκτήματα στη χώρα»



Εμφάνιση DSC_3411.jpg 
«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι έτοιμη μέσα σε αντίξοες συνθήκες για ένα εγχείρημα που θα προσφέρει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, στρατηγικής σημαασίας, στη χώρα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, αναφερόμενος στη Μεσογειακή Διαστημική Πύλη της Καλαμάτας, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Περικλή Παπαδόπουλο, Αστροφυσικό της ΝΑΣΑ και Καθηγητή Αεροδιαστημικής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο San Jose των ΗΠΑ, και τη Θεματική Ανιτπεριφερειάρχη κα Κωνσταντίνα Νικολάκου στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοίνωσε ότι στις αμέσως επόμενες ημέρες θα ψηφιστεί από τη Βουλή το νομοσχέδιο για την ίδρυση του Ελληνικού Οργανισμού Διαστήματος, πράξη που διεκδικεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η οποία θα αποτελέσει το σημαντικότερο σταθμό για τη διεκδίκηση εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για λογαριασμό της χώρας, μεγάλου τμήματος χρηματοδότησης από τα 20 δις ευρώ του προγράμματος Gallileo της Ε.Ε. για την ανάπτυξη της διαστημικής επιστήμης.
Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Von Karman Institute του ΝΑΤΟ, μαζί με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, όπου ήδη φοιτούν οι υπότροφοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την έρευνα στους μικροδορυφόρους και τόνισε ότι «αν πετύχουμε το στόχο της διαστημικής πύλης στην Καλαμάτα θα προσδώσουμε άλλο τόνο αισιοδοξίας στην Περιφέρειά μας και στη χώρα».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοίνωσε τέλος ότι θα υπάρξει ειδική παρουσίαση των προοπτικών επενδύσεων και ανάπτυξης του διαστημικού τουρισμού στο συνέδριο του συνδέσμου Βρετανών τουριστικών πρακτόρων ΑΒΤΑ που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2015 στην Πελοπόννησο.
Ο κ. Περικλής Παπαδόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το ενεργό και συνεπές ενδιαφέρον του για τη διαστημική πύλη της Καλαμάτας, μετέφερε τη βαθιά εκτίμηση των επικεφαλείς του Von Karman Institute για τη συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τόνισε το ιδιαίτερα αυξημένο διεθνές ενδιαφέρον για τους μικροδορυφόρους μετά την επιτυχή εκτόξευση των Λ-sat μικροδορυφόρων, όπως χαρακτηριστικά η Google που σκοπεύει να επενδύσει σε 700 μικροδορυφόρους.

Υγειονομικοί έλεγχοι ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Εντατικούς ελέγχους σε όλα τα σημεία παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας τροφίμων που αυτή την περίοδο ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση, πραγματοποιεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του πολίτη-καταναλωτή από φαινόμενα αισχροκέρδειας και παραπλάνησης.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται καθημερινά, με έμφαση στα σημεία αιχμής αυτής της περιόδου, δηλαδή στην Κεντρική Αγορά του Ρέντη, στη Δημοτική Αγορά του Πειραιά, στα τελωνεία του Πειραιά, σε κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές, σε καταστήματα πώλησης αλλαντικών και τυροκομικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής ευθύνης της.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Πειραιά εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στα παρακάτω:

Δεκέμβριος: Ο μήνας των ... παθών, λόγω Εφορίας

Οι ημέρες των εορτών ήταν συνήθως ημέρες που οι περισσότεροι ξόδευαν το μισθό αλλά και το δώρο σε δώρα για την οικογένεια τους και τους φίλους τους.Τα τελευταία χρόνια όμως τα δεδομένα άλλαξαν  και ο Δεκέμβριος έχει γίνει ο μήνας που οι μισθοί και το δώρο (για όσους παίρνουν ακόμα) έχει μετατραπεί στο μήνα πληρωμής χαρατσιών.

Ετσι μέχρι το τέλος του χρόνου οι φορολογούμενοι θα πρέπει να πληρώσουν, σύμφωνα με το οικονομικό επιτελείο σχεδόν 2,5 δις ευρώ..

Τα χαράτσια του Δεκεμβρίου

- Η 4η δόση του ΕΝΦΙΑ, ενώ όσοι έχουν εκκρεμότητες με τις προηγούμενες, μπορούν να τις εντάξουν στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων με ετήσιο επιτόκιο 8,75%.
- Τα τέλη κυκλοφορίας, διαφορετικά ακολουθεί πρόστιμο ισόποσο των τελών.
- Περίπου 1.000.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει ως το τέλος του έτους να υποβάλλουν τις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών προμηθευτών οικονομικού έτους 2014 (συναλλαγές-τιμολόγια 2013). Όσοι ξεχάσουν και δεν υποβάλουν ενώ οφείλουν θα επιβαρυνθούν με πολύ υψηλό πρόστιμο 1.200 ευρώ.
- Εως τις 31 Δεκεμβρίου πρέπει να εξοφλήσουν τη 2η δόση οι περίπου 30.000 που οφειλέτες του Δημοσίου που εντάχθηκαν στη νέα ρύθμιση χρεών.
- Εως τις 19 Δεκεμβρίου -αν και αναμένεται να πάρει παράταση- έχουν προθεσμία όσοι πρέπει να κάνουν τροποποιημένες δηλώσεις Ε9 για να πληρώσουν μικρότερο ΕΝΦΙΑ και ως το τέλος του χρόνου θα πρέπει να κάνουν διακοπή εργασιών οι επαγγελματίες που θέλουν να γλιτώσουν το τέλος επιτηδεύματος των 650 ευρώ του 2015.

iefimerida.gr

airetos.gr

Περιθώρια εξορθολογισμού & συρρίκνωσης δομών βλέπει η κυβέρνηση για τους δήμους- Τι λένε οι υπουργοί

Περιθώριο για περαιτέρω εξορθολογισμό των δομών των δήμων και των νομικών τους προσώπων, βλέπει η κυβέρνηση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για άποψη την οποία διατύπωσε στη Βουλή, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Υπήρξε εξορθολογισμός σε ένα βαθμό από τον Καλλικράτη αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω εξορθολογισμό», είπε ο κ. Μητσοτάκης επικαλούμενος στοιχεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που δείχνουν ότι σήμερα έχουμε 116 ΝΠΔΔ των ΟΤΑ που έχουν λιγότερους από 5 εργαζόμενους και 126 ΝΠΔΔ που έχουν 6 έως 20 εργαζόμενους. «Πείτε μου τι νόημα έχει ένα ΝΠΔΔ το οποίο έχει δύο ή τρεις εργαζόμενους» αναρωτήθηκε μιλώντας σε υποεπιτροπή που έχει συγκροτηθεί με έργο την υποβολή προτάσεων στην κυβέρνηση ενόψει διορθωτικών παρεμβάσεων στον Καλλικράτη.
«Θα πρέπει να δούμε κατά πόσον πρέπει να συγχωνευθούν τέτοιες περιπτώσεις με τις κύριες δομές των δήμων ώστε να παρέχουν καλύτερα τις υπηρεσίες τους», είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ενώ μέχρι τώρα έχει γίνει καλή προσπάθεια για τη στελέχωση των δήμων, θα πρέπει να εντοπιστούν στρεβλώσεις που παραμένουν ώστε να διορθωθούν με πιο προχωρημένα σχήματα κινητικότητας.
«Σήμερα η κινητικότητα, έτσι όπως έγινε, έδωσε την αφορμή και τη δυνατότητα σε υπαλλήλους να μετακινηθούν, πλην όμως δεν εντάχθηκε στη λογική του απόλυτου εξορθολογισμού των δομών», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Αν για παράδειγμα ένας δήμος έχει δέκα μηχανικούς ο διπλανός δήμος δεν έχει κανέναν, αυτό πρέπει να μας προβληματίσει πως θα το αντιμετωπίσουμε», είπε ο υπουργός.
Από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, αναφερόμενος στον Καλλικράτη είπε ότι η εφαρμογή αποδείχθηκε στην πράξη, με κάποιες δυσκολίες βεβαίως, θετική. «Οι δήμοι μπορούν να κάνουν τομές στις τοπικές κοινωνίες και να συμβάλλουν σε ζητήματα περιφερειακής ανάπτυξης. Έχουμε εντοπίσει προβλήματα και είμαστε εδώ για να τα συζητήσουμε», είπε ο κ. Ντινόπουλος.
Αντίθετα όμως ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος έσπευσε να προειδοποιήσει πως «ήταν μέγα λάθος το ότι ανοίγουμε αυτή τη συζήτηση τώρα», διότι ο λόγος όλων των πλευρών μπορεί να επηρεαστεί από πιθανή προεκλογική περίοδο. Είπε πάντως ότι το εγχείρημα του Καλλικράτη δεν στηρίχθηκε ούτε τεχνικά ούτε πολιτικά και ότι ναρκοθετήθηκε όταν μπήκε στην προκρούστεια κλίνη της δημοσιονομικής προσαρμογής και χρησιμοποιήθηκε ως μοντέλο εξοικονόμησης δαπανών. Επανέλαβε δε ότι αυτή την εποχή υπάρχει μείζον πρόβλημα με τον ισοσκελισμό των προϋπολογισμών των δήμων.

aftodioikisi.gr

Όλο το κράτος στα ΚΕΠ – Ποιες νέες υπηρεσίες προσφέρουν (λίστα)

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει καταστήσει σαφές ότι τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την παροχή υπηρεσιών του δημόσιου τομέα. Δεν είναι τυχαία παλαιότερη τοποθέτηση του αρμόδιου υπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με την οποία τα ΚΕΠ επιτυγχάνουν βαθμούς εξυπηρέτησης που θα ζήλευε ο ιδιωτικός τομέας.
Τα ΚΕΠ εμπλουτίζονται διαρκώς με νέες υπηρεσίες, ώστε να γίνουν μελλοντικά το μοναδικό σημείο εξυπηρέτησης των πολιτών στην επαφή τους με το Δημόσιο. Από το ΥΔΜΗΔ έχει δρομολογηθεί ένας ουσιαστικός σχεδιασμός αναδιοργάνωσης και ενίσχυσης των ΚΕΠ, έτσι ώστε να μπορέσουν να επιτελέσουν πραγματικά και ουσιαστικά τον ρόλο για τον οποίο σχεδιάστηκαν. Το σχέδιο αυτό θα προχωρήσει σε συνδυασμό με τη διαδικασία απλοποίησης διαδικασιών που μέχρι σήμερα είχε εφεύρει το γραφειοκρατικό κράτος ταλαιπωρώντας τους πολίτες.
Σαφή σχεδιασμό ενίσχυσης των ΚΕΠ εμφάνισε και η υφυπουργός, Εύη Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας προσφάτως στη Βουλή. Όπως τόνισε η υφυπουργός, ο στόχος είναι να μεταφερθεί «όλο το κράτος στα ΚΕΠ» ώστε να υπάρξει η απόλυτη δυνατότητα στον πολίτη να έρχεται σε επαφή αποκλειστικά με την υπηρεσία του ΚΕΠ.
ΚΕΠ online.
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: Η ηλεκτρονική διασύνδεση με βάσεις δεδομένων της δημόσιας διοίκησης επιτρέπει την έκδοση πιστοποιητικών και άλλων εγγράφων εύκολα και γρήγορα. Τους τελευταίους πέντε μήνες περισσότερες από 1.000.000 υποθέσεις πολιτών διεκπεραιώθηκαν από τα ΚΕΠ μέσα σε 2 λεπτά.
Η ζήτηση των νέων βεβαιώσεων και των πιστοποιητικών που εκδίδονται ηλεκτρονικά μέσω ΚΕΠ ανέρχεται σε άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, ενώ το σύνολο σχεδόν από τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αποτελούν δικαιολογητικά που απαιτούνται σε 473 διαδικασίες του δημoσίου τομέα. Για τις διαδικασίες αυτές, το ΚΕΠ αναζητά ηλεκτρονικά τα σχετικά δικαιολογητικά, οπότε δεν απαιτείται η προσκόμισή τους από τον πολίτη.
Από τον Οκτώβριο, μπορεί ο ενδιαφερόμενος πολίτης να υποβάλει στα ΚΕΠ ηλεκτρονική αίτηση για την χορήγηση σύνταξης ΙΚΑ και να πληροφορείται για την πορεία εξέλιξης της αίτησης του, ενώ σύντομα τα ΚΕΠ θα χορηγούν το σύνολο των βεβαιώσεων του ΟΑΕΔ. Τους επόμενους μήνες θα προστεθούν πολλές ακόμη υπηρεσίες, κάνοντας την εξυπηρέτηση των πολιτών ακόμη πιο αποτελεσματική, γρήγορη και φιλική.
Ιδιαίτερη μέριμνα υπάρχει και για τους Έλληνες κατοίκους εξωτερικού, καθώς εντός των προσεχών εβδομάδων θα μπορούν στα προξενεία να εξυπηρετούνται όπως θα εξυπηρετούντο σε ένα από τα 1.060 ΚΕΠ που υπάρχουν στην ελληνική επικράτεια.
Στη λίστα όσων υπηρεσιών προσφέρουν τα ΚΕΠ, εντάχθηκαν προσφάτως:
-Παροχή βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες
-Αντικατάσταση αδειών μοτοποδηλάτων
-Μεταβιβάσεις και άδειες κυκλοφορίας Ι.Χ. και μοτοσυκλετών
-Άδειες λιανικής και χονδρικής πώλησης κτηνιατρικών φαρμάκων (ΦΕΚ)
-Πιστοποιητικά Δημοτολογίου:
– Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης
– Βεβαίωση γέννησης
– Βεβαίωση ιθαγένειας
– Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης ειδικά για τον ΟΓΑ
-Φορολογική ενημερότητα των αρμόδιων ΔΟΥ
-Ασφαλιστική ενημερότητα και βεβαίωση οικοδομοτεχνικού έργου του ΙΚΑ
-Βεβαίωση αποδοχών συντάξεων και εκκαθαριστικό σημείωμα του ΝΑΤ
-Άδειες οδήγησης
-Αίτηση για ένταξη στο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ
-Βεβαίωση αποδοχών συντάξεων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και πρώην ΤΑΠ – ΟΤΕ
-Αιτήσεις για επίδομα θέρμανσης
-Αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) αρμοδιότητας ΟΓΑ και διανομή των αντίστοιχων δελτίων, μέσω ενιαίου ηλεκτρονικού εντύπου αίτησης, για τις ακόλουθες παροχές:α. Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού
β. Πρόγραμμα ιαματικού τουρισμού
γ. Πρόγραμμα εκδρομών
δ. Πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων
ε. Πρόγραμμα δωρεάν παροχής δελτίων εισιτηρίων θεάτρων

aftodioikisi.gr

ΔΗΜΑΡ και ΑΝ.ΕΛ προτού φύγουν για πάντα από τη Βουλή, στέλνουν την Ελλάδα στην καταστροφή

tsipras-kammenos-kouvelisΤα κόμματα ανεύθυνης «ευθύνης» ΔΗΜΑΡ και ΑΝ.ΕΛ από τη στιγμή που ενσωματώθηκαν πλήρως στο δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ, υιοθέτησαν τη φρασεολογία του από τις ευρωεκλογές και μετά. Βάσης αυτής, οι δημοσκοπήσεις δίνουν το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και άρα υπάρχει αναντιστοιχία της βούλησης του λαού και της εκπροσώπησης στη Βουλή.

Βάση όμως των ίδιων δημοσκοπήσεων, ΔΗΜΑΡ και ΑΝ.ΕΛ δεν μπαίνουν στη Βουλή!

Άρα οι καιροσκόποι ΔΗΜΑΡ και ΑΝ.ΕΛ, που ζητούν εκλογές, δεν συγκυβερνούν με το ΣΥΡΙΖΑ. Η μεν ΔΗΜΑΡ ξεδοντιάστηκε πολιτικά από τις κυβιστήσεις του «σοφού» Κουβέλη, οι δε ΑΝ.ΕΛ από τις πνιγηρές σκέψεις του Καμμένου.

Και τα δύο αυτά κόμματα που ξεπεράστηκαν από τα γεγονότα και τις εξελίξεις, ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία (απεριόριστος μιντιακός χρόνος) να αποδείξουν αν νοιάζονται για την Ελλάδα, σήμερα συζητούν αν θα δώσουν τους βουλευτές τους μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν να αναπνέουν μέσα από αυτόν με προφανή στόχο το μπόνους των 50 εδρών.

Δηλαδή οι δεξιοί φιλελεύθεροι ΑΝ.ΕΛ θα ταιριάξουν με το ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να δώσει στα Σκόπια το όνομα «Μακεδονία» και να επιτρέψει τη συνεκμετάλλευση της ενέργειας στο Αιγαίο με τους Τούρκους και πολλά άλλα... και η ΔΗΜΑΡ που μέχρι χτες μιλούσε για τον κακό οπισθοδρομικό συνδικαλιστικό ΣΥΡΙΖΑ, τώρα τον έχει ερωτευτεί πάλι.. Πολιτική ότι να ΄ναι..

Μέλημά τους δεν είναι πλέον αν θα ορθώσουν επιτέλους, ένα ρεαλιστικό πολιτικό λόγο, αν θα συνεισφέρουν σε κάποιο αναπτυξιακό σχέδιο, παρά μόνο αν θα διασωθούν πολιτικά μέσα από την «εντατική» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη όμως έχουν καταφέρει να γίνονται και αυτοί κομιστές του χάους. Κομιστές της καταστροφής, απέναντι πάντα σε μία κακή κυβέρνηση, που την ώρα της πολιτικής αστάθειας χρησιμοποιεί μία κάκιστη επικοινωνιακή τακτική. Να μην ξεχνιόμαστε. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει λόγω αυτής της κυβέρνησης.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr

Χριστουγεννιάτικες Ευχές από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πελοπίδα Καλλίρη


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΄΄ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ΄΄ ΣΤΟ ΒΕΛΟ ΑΠΟ 15/12/2014 ΕΩΣ 21/12/2014

https://gnomipoliton.files.wordpress.com/2014/11/4500_01.jpg http://www.parapolitika.gr/Media/Default/images/nhytggg.JPG

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                       ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 15-12-2014
Πληροφορίες:Mασούρη Αικ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 6.00 – 8.00 μ.μ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΠΑΡΑΜΥΘΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ-ΤΑΡΑΝΔΟΣ-FACE PAINTING-ΜΙΚΥ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 4.00 μ.μ.- 8.00μ.μ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ
8.00 μ.μ. Ο ΧΟΡΕΎΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΣΟΥ ΄΄ Η ΡΕΑ΄΄ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ.
8.30 μ.μ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ ΄΄ Ο ΦΩΚΑΣ΄΄ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ
9.00 μ.μ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΣΟΥ ΄΄Η ΡΕΑ΄΄ .

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 4.00 μ.μ. ΤΟ ΄΄ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΧΑΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ΄΄ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.
ΣΤΙΣ 6.30μ.μ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΛΑΪΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ.
7.00 μ.μ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄ ΚΑΙ Ο Ο ΧΟΡΕΎΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΣΟΥ ΄΄ Η ΡΕΑ΄΄ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΛΑΤΙΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
11.00 π.μ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ALTIUS ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ
4.00 μ.μ. ΤΟ ΄΄ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΧΑΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΣΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
7.00 μ.μ. ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΑΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
7.30 μ.μ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΚΚΩΝΙΟΥ ΄΄ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ΄΄ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΛΑΤΙΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4.00 μ.μ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6.00 μ.μ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥ ΄΄ΦΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΗ΄΄
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Συνάντηση του Πελοπίδα Καλλίρη με Δ. Σ. Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου.



Εμφάνιση 20141211_142821.jpg 
Συνάντηση πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου.
Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και αντηλλάγησαν απόψεις για την ιατρική κάλυψη των πολιτών της Π.Ε Κορινθίας .
Και τα δυο μέρη συμφώνησαν, με κοινές προσπάθειες και παρεμβάσεις να αγωνιστούν για την βελτίωση της Ιατρικής κάλυψης των συμπολιτών μας.


Γραφείο τύπου Αντιπεριφερειάρχη