Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ TΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Μ. ΣΠΥΡΑΚΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΞΗΡΟΥ



https://pbs.twimg.com/profile_images/460494302469046272/iQtxhbF3_400x400.jpegΗ Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σύλληψη του Χρ. Ξηρού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

« Αντί άλλης απάντησης στο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία δίνει στη δημοσιότητα τα τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη του δολοφόνου της 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού και απόσπασμα από το επίσημο καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ που αποδεικνύεται η συγκρότησή του από άτομα του λεγόμενου «επαναστατικού και ελευθεριακού χώρου»

Μάρτυρες υπεράσπισης Χριστόδουλου Ξηρου: Τίτος Καρίμαλης, Γιώργος Μαρκατσέλης, Δημήτρης Καρακώστας, Μανώλης Σαρρής(στελέχη ΣΥΡΙΖΑ)

Απόσπασμα επίσημου καταστατικού ΣΥΡΙΖΑ (σελ 9): Η συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται  «…αγωνιστές και αγωνίστριες από διάφορα ρεύματα και οργανώσεις της κομμουνιστικής, της σοσιαλιστικής, της διεθνιστικής, της αντικαπιταλιστικής και αντιμπεριαλιστικής Αριστεράς, το χώρο του δημοκρατικού πατριωτικού κέντρου, αλλά και τον επαναστατικό και τον ελευθεριακό χώρο…»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την προτίμηση του κ. Τσίπρα στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας εξευτελίζει με χυδαίο τρόπο την φιλοευρωπαϊκή αριστερά της ΔΗΜΑΡ, αποκαλύπτει ότι ο μόνος πιθανός κυβερνητικός του εταίρος θα μπορούσε να είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το κόμμα που λυσσαλέα ζητάει να βγούμε από το Ευρώ και την Ευρώπη.
Ντροπή και κατάντια!».

Στην Β΄ Αθηνών με την Ν.Δ. η Βαρβάρα Γελαδάκη με ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα

Εμφάνιση barbar.jpgΣτην Β΄ Αθηνών με την Ν.Δ. η Βαρβάρα Γελαδάκη - τι δήλωσε http://grafida-sintikis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_4.html
Μ ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της η Γιατρός Βαρβάρα Γελαδάκη υποψήφια στην Β΄ Αθηνών με την Ν.Δ. όπως χαρακτηριστικά δήλωσε :
"Είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση. Από την συντονισμένη ασυνεννοησία  που έχουν τα στελέχη του στις

προγραμματικές δεσμεύσεις και την φυγόπονη τάση να δώσει σαφείς απαντήσεις σε καίρια ζητήματα  της καθημερινότητας μπορούμε να φανταστούμε το μέγεθος της καταστροφικής πορείας που θα πάρει η χώρα"
Και συνεχίζει την δήλωση της:
"Η ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές θα είναι πρώτη δύναμη γιατί με ουσιαστικές παρεμβάσεις που κόστισαν πολιτικά έμπηξε το μαχαίρι στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα. Ποτέ άλλοτε δεν έχει γίνει τόσο μεθοδευμένος πόλεμος εναντίον των μεγάλων εχθρών της νομιμότητας,  της διαφθοράς και του δημοσιονομικού εκτροχιασμού που αντιμετώπιζε η χώρα. Αυτός ο πόλεμος συνεχίζεται και μόνο η ΝΔ αποτελεί εγγύηση για την επόμενη μέρα των Ελλήνων πολιτών.
 ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ
ΙΑΤΡΟΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ –ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τη συνταύτιση στην καταψήφιση του προτεινόμενου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του πιστοποιεί το καταστατικό του σε κώδικα δεοντολογίας,  που προβλέπει στο άρθρο 29 την υποκατάσταση του Συντάγματος από το Κόμμα ως προς την αμοιβή των εκλεγμένων αντιπροσώπων του λαού.

Πλήθος κόσμου στην πρώτη προεκλογική περιοδεία του υποψήφιου Βουλευτή Κώστα Κόλλια στα χωριά του Βέλου



Από τη Στιμάγκα ξεκίνησε την προεκλογική περιοδεία του ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας, και  στη συνέχεια επισκέφθηκε τα χωριά του Βέλου Ελληνοχώρι, Ταρσινά, Πουλίτσα και Κρήνες.
Στη Στιμάγκα, σε ένα κατάμεστο από αγρότες χώρο, ο κ. Κόλλιας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους ντόπιους παραγωγούς για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα που ενδιαφέρουν την αμπελοπαραγωγό περιοχή της Στιμάγκας.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καταβολή των αποζημιώσεων για τον περονόσπορο, το χαλάζι και τις βροχοπτώσεις, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Επίσης, ενημέρωσε τους αγρότες για θέματα για τα οποία έχουν γίνει σοβαρές, επιτυχημένες παρεμβάσεις, όπως το φορολογικό και η μείωση του ΕΝΦΙΑ, η ρύθμιση των κόκκινων δανείων, η ρύθμιση των 100 δόσεων, η συνταξιοδότηση στα 62.
Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στις Κρήνες, όπου, για ακόμη μία φορά, η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική και η στήριξη δυναμική. Ο κ. Κόλλιας συνεχίζει την περιοδεία του το πρωί και το απόγευμα της Δευτέρας σε χωριά της Νεμέας και του Κιάτου.


            ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :   ΔΕΥΤΕΡΑ     5-1-2015
ΠΡΩΙ
ΠΕΡΙΟΧΗ
ΩΡΑ
ΨΑΡΙ
10.30
 ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ
 11.00
ΚΑΣΤΡΑΚΙ
11.30
ΔΑΦΝΗ
12.00
ΜΠΟΖΙΚΑ
12.30
ΤΙΤΑΝΗ
 13.00

ΓΟΝΟΥΣΑ
13.30

ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ
14.00


ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ
ΩΡΑ

ΚΡΥΟΝΕΡΙ
18.00

ΣΟΥΛΙ
18.30
ΜΙΚΡΟΣ ΒΑΛΤΟΣ
19.00
ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΛΤΟΣ
19.30
ΛΑΛΙΩΤΗ
20.00