Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Σαντάνα

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Σαντάνα

Τη πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Φελίπε Σαντάνα που βρίσκεται στην Ελλάδα από το μεσημέρι της Παρασκευής και ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε το συμβόλαιό του που τον κάνει παίκτη του Ολυμπιακού τουλάχιστον ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες οι πρωταθλητές έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη για δύο ακόμα χρόνια και αναμένεται στο τέλος του δανεισμού του να γίνει κίνησει ώστε να αποκτηθούν τα δικαιώματά του από τη Σάλκε στην οποία ανήκει.
Ο 28χρονος στόπερ αγωνίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα από το καλοκαίρι του 2008 αρχικά με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και εν συνεχέια, από το 2013 με εκείνη της Σάλκε.
Πέρα από την παρουσία του στην Μπουντεσλίγκα οι εμπειρία του από αγώνες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, μέτρησε σημαντικά στην απόφαση της ομάδας του Πειραιά να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Λατινοαμερικάνου.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φελίπε Σαντάνα».

Superleague: Δύσκολη “έξοδος” για Ολυμπιακό - Εντός Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Με Μπακασέτα κόντρα στον Πανθρακικό ο Πανιώνιος
Η... λειψή 21η αγωνιστική (αφού δεν θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις Εργοτέλης – Νίκη Βόλου και Ατρόμητος – ΟΦΗ) κρύβει μια δύσκολη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό στην έδρα της Βέροιας. Να επουλώσει τις “πληγές” του από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο θέλει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τον Πλατανιά. Στην Τούμπα με τον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Superleague:

Σάββατο 31/01/15
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (15:00)
ΚΑΛΛΟΝΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17:15)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (19:30)

Κυριακή 01/02/15
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (15:00)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ (17:15)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ (17:15)
ΒΕΡΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30)

Το «κόμμα του Πούτιν» στην ελληνική πολιτική σκηνή

Του Ιωάννη Σ. Θεοδωράτου
Το «κόμμα του Πούτιν» στην ελληνική πολιτική σκηνήΣτο πολυκομματικό φάσμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής, κυριαρχεί ένας αόρατος αλλά χαρτογραφημένος «κομματικός» σχηματισμός, ο οποίος αποτελεί τον μακροβιότερο που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος! Γεννήθηκε πριν ακόμη απελευθερωθεί η χώρα από τους Οθωμανούς. Πρόκειται για το διαχρονικά ισχυρό «Ρωσικό Κόμμα», του οποίου πρώτος ηγέτης ήταν ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
Σύγχρονα μέλη του είναι όσοι πιστεύουν στην μεσσιανική ισχύ του «ξανθού γένους», ευθυγραμμίζουν απόλυτα την κοινή θρησκευτική κληρονομιά (σ.σ. οι Ρώσοι ορθόδοξοι είναι παλαιοημερολογίτες) με την αναγκαιότητα μιας μόνιμης συμμαχίας με την Μόσχα (σ.σ. την αποκαλούμενη και Τρίτη Ρώμη από τους Πανσλαβιστές) και ευελπιστούν ότι πλησιάζει η ώρα (ο καιρός γαρ εγγύς…) για να συντριβεί η Τουρκία από τα ρωσικά όπλα, τα οποία στη συνέχεια θα μας παραδώσουν την Κωνσταντινούπολη… στο πιάτο, βάσει κάποιου μυστικού γεωπολιτικού συμβολαίου.

Ο Τσίπρας “παραποίησε” τη συνομιλία του με τον Ομπάμα, λένε οι ΗΠΑ

the-white-house3
Σαφέστατα ενοχλημένη εμφανίζεται η Αμερικανική πλευρά από την “παραποίηση” των όσων διεμήφθησαν στην τηλεφωνική επικοινωνία του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα με τον Αλέξη Τσίπρα και διέρρευσαν από την Ελληνική πλευρά, όπως αναφέρει ο πάντα καλά πληροφορημένος Μιχάλης Ιγνατίου στην ιστοσελίδα του http://mignatiou.com
Εκπρόσσωποι του Λευκου Οίκου, “διορθώνουν” την Ελληνική “εκδοχή ” της συνομιλίας, ο Μπ. Ομπάμα:
1. Αρχικά συνεχάρη τον ¨Ελληνα πρωθυπουργό, στον οποίο επανέλαβε την πάγια θέση του για στροφή της Ευρώπης από τη λιτότητα σε πολιτικές ανάπτυξης ( θέση που είχε υποστηρίξει παλαιότερα και στους κ. Γ.Παπανδρέου, Παπαδήμο και Σαμαρά). Αυτο ήταν και το σημείο που ικανοποίησε τον ¨Ελληνα πρωθυπουργό, σημείο στο οποίο επέμεινε η διαρροή του Μαξίμου.
2. Είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι οι ΗΠΑ ”σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους της και το ΔΝΤ θα εργαστουν για την ευημερία του Ελληνικού λαου και ότι στο,πλαίσιο αυτό είναι αναγκαίο να συνεχιστουν οι μεταρρυθμίσεις”
3. Επέμεινε στην ανάγκη πάταξης της τρομοκρατίας

Σούπερ ντέρμπι, Ολυμπιακός - ΑΕΚ στους «8» του Κυπέλλου

Σούπερ ντέρμπι, Ολυμπιακός - ΑΕΚ στους «8» του Κυπέλλου Σπουδαίο ντέρμπι προέκυψε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας καθώς, μετά από σχετική κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, με την ομάδα που θα προκριθεί να θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, ο οποίος μένει να δούμε αν θα καταφέρει να συμμετάσχει. Τα Χανιά θα κοντραριστούν με τον Απόλλωνα και τέλος ο Πανιώνιος θα βρει απέναντι του τον Ηρακλή.

Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν 10-12 Φεβρουαρίου και οι αγώνες ρεβάνς 3-5 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι τα εξής:

Χανιά-Απόλλων Σμύρνης
ΟΦΗ-Ξάνθη
Ηρακλής-Πανιώνιος
Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Τελευταίο χειροκρότημα για τον Ντέμη Ρούσσο

Τελευταίο χειροκρότημα για τον Ντέμη ΡούσσοΤο τελευταίο αντίο στον σπουδαίο καλλιτέχνη Ντέμη Ρούσσο είπαν το πρωί της Παρασκευής συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, όπου τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία.
Ο ερμηνευτής πολλών και μεγάλων επιτυχιών, με περισσότερες από 60 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε όλο τον κόσμο, πέθανε από καρκίνο την Κυριακή στα 69 του χρόνια, έπειτα από μακρά νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

«Ο Ντέμης υπήρξε μία μοναδική, ασυναγώνιστη, θα έλεγα, φωνή αλλά και ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος» δήλωσε έξω από τον ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Χατζηνάσιος.
«Έχω την αίσθηση ότι ο Ντέμης δεν μεγάλωσε ποτέ και διατήρησε αυτή την παιδική του αθωότητα. Συναντηθήκαμε λίγο μετά την εφηβεία μας όταν ήρθε από την Αίγυπτο και παίξαμε μαζί, όπου εκείνος έπαιζε μπάσο και εγώ πιάνο, ο Βαγγέλης τύμπανα και ο Σπανουδάκης κιθάρα. Ήταν ένα τρομερό φυτώριο».
Για τη μεγάλη απώλεια μίλησε ο ερμηνευτής και μουσικός Λάκης Παπαδόπουλος. «Είναι τιμή μας που ήταν Έλληνας. Αυτός, η Νάνα Μούσχουρη, ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης και μερικοί άλλοι, ήταν διαφημιστές για την Ελλάδα» είπε.
«Έφυγε ένας μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης, πρέσβης της Ελλάδας, όπου βρισκόταν και στεκόταν» ανέφερε ο τραγουδιστής Πασχάλης. «Ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης που θαυμάζω για την ιδιαιτερότητα της φωνής του και της καλλιτεχνικής του έμπνευσης. Ο Ντέμης φεύγει, όμως, με ένα παράπονο για την πατρίδα του, την Ελλάδα, που δεν τον τίμησε όσο θα έπρεπε».
Μεταξύ των παρόντων στην κηδεία ήταν οι Νίκος Αλιάγας, Μαρίζα Κωχ, Δημήτρης Ιατρόπουλος αλλά και άνθρωποι από την πολιτική ζωή, όπως ο Τέρενς Κουίκ, υφυπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό Κυβερνητικού Έργου, ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.
Στεφάνια στη μνήμη του Ντέμη Ρούσσου έστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρεσβευτής της Αιγύπτου, η πρεσβεία της Γαλλίας, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, η Νάνα Μούσχουρη, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η δισκογραφική εταιρεία Minos- EMI.
Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Ντέμη Ρούσου έχει ζητήσει να δοθούν χρήματα στον σύλλογο συμπαράστασης παιδιών με καρκίνο και αναξιοπαθούντων περιθωριακών.

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου – Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι της Πάτρας


Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου – Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι της Πάτρας Το απόγευμα, λόγω των ισχυρών ανέμων, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο cruise europa προσέκρουσε στο λιμάνι της Πάτρας χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν κάποιοι από τους επιβαίνοντες.

Το πλοίο υπέστη μικρό βούλιαγμα πάνω από την ίσαλο γραμμή. Αφού ελεγχθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα θα αναχωρήσει κανονικά για Ιταλία.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία έχει ανακοινώσει από το μεσημέρι ότι το πλοίο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή του Ιονίου, δεν θα προσεγγίσει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Στο μεταξύ, δεμένα εξακολουθούν να είναι τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη.

Συγκεκριμένα, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τις Κυκλάδες, την Κρήτη τα Δωδεκάνησα και το βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ κλειστό παραμένει το Ρίο-Αντίρριο και η γραμμή Κυλλήνη-Ζάκυνθος.

 Πηγή: ΑΠΕ

Φινάλε Α΄ γύρου με ντέρμπι κορυφής , Ολυμπιακός Άσσου κόντρα στον Ηρακλή Λεχαίου , στην Α2 Κορινθίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSUQPA_NiPytiK8hJdVCG0ym7V4o0Y7CgdjAK9s1_dc7ZRp5gBD2HTUssn5TM9ZY7nkR175StUNtP3oI4DJMLLKhX7yKcUKdeAaNXh8BOH3t8uRrWUBPsMuM34NW6kYgRf5z8a5aSsQ0AR/s200/08adfe7bb544d357e3127c038f06a978_L.jpg Φινάλε του πρώτου γύρου στην Α2 Κατηγορία Κορινθίας αποτελεί η 15η αγωνιστική όπου περιλαμβάνει και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Άσσου και στον Ηρακλή Λεχαίου. Ο νικητής του ντέρμπι θα αναδειχθεί σε άτυπο "Πρωταθλητή χειμώνα".
Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει αύριο με τους αγώνες της Δάφνης Εξαμιλίων με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, του Πανσολυγειακού με την Περαχώρα και του Ισθμιακού με τον Σολομό.
Η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Κυριακή με το ντέρμπι κορυφής που προαναφέραμε ,στον Άσσο, την ίδια ώρα που στο Ζευγολατιό η Δάφνη Πουλίτσας αντιμετωπίζει τον Πανευρωστινιακό. Στίς Κλένιες η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου αντιμετωπίζει σε ενδιαφέροντα αγώνα τα Ταρσινά ΄97. Στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών , ενώ τέλος στο Κιάτο ο Αετός Κρυονερίου υποδέχεται τον Σαρωνικό Γαλατακίου.

15η αγωνιστική
31.1.15
 ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 
 ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ -ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
01.2.15 
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -ΤΑΡΣΙΝΑ '97 
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡ. - ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ  
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ -ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ

Δοκιμάζονται Ζευγολατιό και Κόρινθος '06 σε Χιλιομόδι και Βέλο - Ντέρμπι στο Δερβένι ο Αστέρας κόντρα στον Τενεάτη


 Με ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Κορινθίας , αύριο Σάββατο στις 3 το απόγευμα. Οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος ΑΟ Ζευγολατιού και Κόρινθος 2006 δοκιμάζονται εκτός έδρας κόντρα σε Ατρόμητο Χιλιομοδίου και Ελλάδα Βέλου. Ενδιαφέρον είναι και το ντέρμπι ανάμεσα στον Αστέρα Δερβενίου και στον Τενεάτη Αθικίων, ενώ την ίδια ώρα ο Πανκαμαριακός αντιμετωπίζει στο Ξυλόκαστρο, την Κόρινθο. Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός υποδέχεται τους Αγίους Θεοδώρους, ενώ στο Συνοικισμό ο Κύψελος μάχεται με τον Πέλοπα Κιάτου.
Στις Κλένιες ο Α.Ο. Σπαθοβουνίου αντιμετωπίζει τή Θύελλα Πετρίου ενώ ο Ολυμπιακός Λουτρακίου υποδέχεται στο "Γιάννης Στέφας" , τον ουραγό Ηρακλή Ξυλοκάστρου

18η αγωνιστική
 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ -ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ -ΤΕΝΕΑΤΗΣ 
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 
 ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για δηλώσεις Βαρουφάκη: Ναι στην αποπομπή της τρόικα, όχι στα πυροτεχνήματα και τις κωλοτούμπες

http://www.santonews.com/wp-content/uploads/2015/01/x.a.logo_.jpgΠάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η κατάργηση του Μνημονίου και η οριστική αποπομπή της τρόικα.
Η Χώρα χρειάζεται σοβαρή εθνική πολιτική κατά των τοκογλύφων δανειστών και όχι πυροτεχνήματα που μετατρέπονται σε κωλοτούμπες, όπως στην περίπτωση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΗΛΩΣΗ TOY ΕΚΠΡOΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ EUROGROUP κ. ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ


Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τις δηλώσεις που έγιναν κατά την επίσκεψη του Προέδρου του Eurogroup κ. Ντάισελμπλουμ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν ξέρει που βρίσκεται, δεν ξέρει τι διαχειρίζεται, δεν καταλαβαίνει τι πάει να κάνει».







Απόψε στον ΗλΕΚΤΡΑ TV ο Γιώργος Ψυχογιός σε μιά συνεντευξή του εφόλης της ύλης

Φωτογραφία του χρήστη Σουκαρά Τζένη.Φωτογραφία του χρήστη Σουκαρά Τζένη.
Δειτε απόψε την εκπομπή "Στο Περισκόπιο" στις 22.00 απο τον ΗΛΕΚΤΡΑTV
Καλεσμενος της Τζένης Σουκαρά ο νέος βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιωργος Ψυχογιός.
Αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, η νέα κυβέρνηση, οι νέοι υπουργοί, οι εξαγγελίες ,η έναρξη της διαπραγμάτευσης, η Κορινθία, τα σκουπίδια και ο ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου.Απόψε στις 22.00
Ο νέος βουλευτής του Σύριζα Γιώργος Ψυχογιός γεννήθηκε το 1983 στη Λυκοποριά Κορινθίας και μεγάλωσε στο Ξυλόκαστρο. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΔΠΘ (Κομοτηνή) και ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 2009. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Διεθνές Δίκαιο και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα από το City University του Λονδίνου. Οργανωμένος στη Νεολαία ΣΥΝ από το 2002 και μετέπειτα μέλος του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ με ενεργή συμμετοχή στα κινήματα κατά της διακοπής του ρεύματος λόγω του «χαρατσιού» της ΔΕΗ, των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, αλλά και στις ομάδες υπεράσπισης δικαιωμάτων των προσφύγων.
Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του 2012 και σε όλες τις Νομαρχιακές και Περιφερειακές εκλογές από το 2006 και έπειτα με τα ψηφοδέλτια της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής Αριστεράς. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών «Κώστας Βάρναλης» του ΔΠΘ και της παράταξης
του ΣΥΡΙΖΑ στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΡΑΚ). Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου με την παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα». Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Κορινθίας και Αθήνας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ

Το Κτηνιατρείο του Λεβιδίου θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Παρασκευή


http://douridasliterature.com/arkadika_xoria25.jpg 
Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας ανακοινώνεται ότι το Κτηνιατρείο του Λεβιδίου θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Τις υπόλοιπες ημέρες οι ανάγκες θα καλύπτονται από τη Δ/νση Κτηνιατρικής στην Τρίπολη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Δ/νση Κτηνιατρικής στο τηλέφωνο 2710222520.

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ: Θα περιμένουμε με ελπίδα και υπομονή να δούμε, τι θα δούμε...

Μετά την προηγούμενη Κυριακή, ημέρα Βουλευτικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, τα ψέματα τέλειωσαν και ο λογαριασμός βρίσκεται καθ’ οδόν προς εξόφληση από τη νέα δικομματική κυβέρνηση. Οι δημοσκοπήσεις, όλως παραδόξως, επετράπη από την απερχόμενη Κυβέρνηση, να διενεργούνται μέχρι την τελευταία ημέρα των εκλογών και επαληθεύτηκαν, πως θα έχουμε πρωθυπουργό τον άνθρωπο, που έταξε τα πάντα σε όλους μέσα σε δέκα μέρες..

Ποιοι είναι οι “αυτoδιοικητικοί” της κυβέρνησης Τσίπρα – Τα ηχηρά ονόματα που θήτευσαν στους ΟΤΑ

Από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν περάσει μέλη της κυβέρνησης Τσίπρα. Αν και ο αριθμός τους δεν είναι μεγάλος (έξι στους 41) σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλά και ο πρώτος τη τάξει υπουργός Νίκος Βούτσης. Υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κατέχουν πλέον θέση στη νέα κυβέρνηση και μάλιστα οι δύο από αυτούς την πρώτη και την τρίτη!

Τα γύρισε ο Ρωμανιάς: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθούν οι συντάξεις

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, όσον αφορά την καταβολή των συντάξεων, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην καταβληθούν, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει μείωση ούτε στις επικουρικές.

«Αυτή τη στιγμή, είναι δεδομένο ότι μείωση συντάξεων ή περίπτωση να μην καταβληθούν οι συντάξεις δεν υπάρχει καμία. Οι συντάξεις θα καταβάλλονται κανονικότατα και όχι μόνο αυτό, δεν θα υπάρξει και νέα μείωση. Και έχουμε βέβαια το δεδομένο ότι θα επαναχορηγηθεί η 13η, το δώρο Χριστουγέννων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

airetos.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΙΑ TOYΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ



Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, για τους παλληκαρισμούς του Αλ. Τσίπρα σε ό,τι αφορά τις ευρωπαϊκές κυρώσεις προς τη Ρωσία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μέσα σε δύο μέρες η εξωτερική πολιτική της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου μετρά μόνο απώλειες. Οι παλληκαρισμοί του κ. Τσίπρα και του υπουργού του για την Εξωτερική Πολιτική σε ό,τι αφορά τις κυρώσεις της Ε.Ε. στη Ρωσία, όχι μόνο αποδείχτηκαν λόγια του αέρα, αλλά κατέληξαν και στο αντίθετο αποτέλεσμα. Και αυτό γιατί η νέα κοινοτική απόφαση δεν σταματά, αλλά επεκτείνει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις.
Με τέτοιες πρακτικές όμως η αξιοπιστία της χώρας υπονομεύεται και η θέση της στο πλαίσιο των εταίρων και συμμάχων μας αποδυναμώνεται. Είναι εξαιρετικά  επικίνδυνο στους δύσκολους καιρούς που περνά η Πατρίδα μας οι κομματικές επικοινωνιακές σκοπιμότητες να παραμερίζουν τις εθνικές προτεραιότητες

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟΥΣ NEW YORK TIMES



Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, για τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Βαρουφάκη στους New York Times, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Οι χειρότερες ανησυχίες μας έρχονται δυστυχώς πιο κοντά, με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού κ. Γιάννη Βαρουφάκη ότι η κυβέρνηση «δεν θέλει τα 7 δις ευρώ» που μπορεί η χώρα να εκταμιεύσει από τους εταίρους μας.
Οφείλει να μας πει η κυβέρνηση από πού θα βρει τα χρήματα για να καλύψει τις βασικές ανάγκες του κράτους"