Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Κεκλεισμένων των θυρών η 28η αγωνιστική της Super League


Κεκλεισμένων των θυρών ξανά η Super LeagueH απόφαση από την πλευράς της πολιτείας και του υφυπουργού Αθλητισμού ήταν άμεση και γνωστοποιήθηκε λίγη ώρα μετά τη διακοπή του προημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή και μετά την εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ η 28η αγωνιστική θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση θα κοινοποιηθεί αύριο στην διοργανώτρια αρχή.

Γκολ, διακοπή και ο Ολυμπιακός στους "4" .Τα επεισόδια που σήμαναν την οριστική διακοπή του αγώνα και "καίνε" την ΑΕΚ!



 
Γκολ, διακοπή και ο Ολυμπιακός στους  4
Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι και αν για 88' η ατμόσφαιρα έφτανε στα όρια να θυμίζει... εκκλησία – με ελάχιστες κακές στιγμές –, το γκολ του Χάρα στο 89', που έδινε σαφές προβάδισμα για πρόκριση στον Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με τους έντονους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν… αφύπνισαν τη βλακεία που έφερε και τη διακοπή στο ματς, λόγω εισβολής οπαδών και - σύμφωνα με πληροφορίες - τραυματισμό σεκιούριτι και αστυνομικών. Φυσικά μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Στη ρεβάνς του 1-1 η ΑΕΚ υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, παρουσία 67.000 θεατών τον Ολυμπιακό (19:00, OTE 1) με... έπαθλο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόζα, Αραβίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ ( 11΄ αν αλ Αφελάι), Ντοσεβί, Χάρα.

Η Παναγιωταρέα αναλαμβάνει τα ηνία της επικοινωνίας στη ΝΔ

 
Η Παναγιωταρέα αναλαμβάνει τα ηνία της επικοινωνίας στη ΝΔ
Στην Άννα Παναγιωταρέα δίνει ο Αντώνης Σαμαράς τα ηνία της πολιτικής επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης της Συγγρού.
Η έμπειρη δημοσιογράφος δέχτηκε τους προηγούμενους μήνες κριτική για το πώς χειρίστηκε επικοινωνιακά το θέμα της Αμφίπολης, ο Αντώνης Σαμαράς ωστόσο έκρινε επαρκή την παρουσία της, και σήμερα κάνει ένα βήμα μπροστά, αναθέτοντάς της ουσιαστικά τον επικοινωνιακό σχεδιασμό της ΝΔ.
Η Άννα Παναγιωταρέα είχε το τελευταίο διάστημα εμπλοκή και με τα περιφερειακά ΜΜΕ στη Νέα Δημοκρατία, ο ρόλος της δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά ωστόσο είναι επιτελικός και στρατηγικά κρίσιμος για το επόμενο διάστημα.
 

Κατηγορηματικό "ΟΧΙ" της Γερμανίας για τις πολεμικές αποζημιώσεις του Β' Παγκοσμίου Πολέμου - "Το θέμα έχει επιλυθεί νομικά και πολιτικά εδώ και πολλά χρόνια"

Κατηγορηματικό "ΟΧΙ" της Γερμανίας για τις πολεμικές αποζημιώσεις του Β' Παγκοσμίου ΠολέμουΜε τον πλέον επίσημο τρόπο η Γερμανία απέρριψε το αίτημα της Ελλάδας, το οποίο διατυπώθηκε και από τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, για τις πολεμικές επανορθώσεις του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όταν οι ναζί κατακτητές προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές και ανυπολόγιστες ζημιές στην Ελλάδα.

Ο Στέφεν Ζάιμπερτ, εκπρόσωπος Τύπου της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ τόνισε ότι "το ζήτημα έχει διευθετηθεί εδώ και πολλα χρόνια, τόσο σε νομικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το πρακτορείο reuters σε τηλεγράφημά του από το Βερολίνο.

Ο κ. Ζάιμπερτ συμπλήρωσε επίσης ότι "θα πρέπει να επικεντρωθούμε στα τρέχοντα ζητήματα και σε ένα ελπίζω καλό μέλλον"

Εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας δήλωσε ότι "δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε με την ελληνική κυβέρνηση για τις επανορθώσεις, όπως αναφέρει το reuters και οι απαιτήσεις της Ελλάδας είναι αντιπερισπασμός από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα"


e-typos.com

Κόρινθος: Δημιουργία κοινωνικού φαρμακείου για τη στήριξη των κοινωνικά και οικονομικά αδυνάτων

Κόρινθος: Δημιουργία κοινωνικού φαρμακείου
Μια καινούργια κοινωνική δομή δημιούργησε ο Δήμος Κορινθίων, για τη στήριξη οικονομικά αδύναμων πολιτών. Πρόκειται για το κοινωνικό φαρμακείο, το οποίο  λειτουργεί από την Τετάρτη 8 Απριλίου.
Το κοινωνικό φαρμακείο της Κορίνθου θα είναι ανοικτό κάθε Τετάρτη, το πρώτο χρονικό διάστημα από τις 18:00 έως 20:00 και δικαιούχοι είναι ανασφάλιστοι, αλλά και όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τα φάρμακα που έχουν ανάγκη.

Με δεδομένη τη λειτουργία του φαρμακείου, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορινθίων καλεί τους πολίτες που έχουν ανάγκη στήριξης να ενημερωθούν από τα γραφεία του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας για τις προϋποθέσεις ένταξής τους στο πρόγραμμα στήριξης, κάθε Τετάρτη, 10:00 έως 14:00.

Επίσης, ενημερώνει όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν φάρμακα στην κοινωνική δομή ότι μπορούν να απευθυνθούν στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορινθίας, στην Απ. Παύλου 20-24, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 14:00 και σε όλα τα φαρμακεία της Κορινθίας, τις ώρες λειτουργίας τους.

Ηλίας Ανδρικόπουλος: Στον ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου θα πάρουμε ένα μέρος των σκουπιδιών του Κιάτου.

http://korinthiannews.gr/wp-content/uploads/2015/03/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%97..jpg
Σε δήλωσή του στην korinthiannews.gr o πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και Δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης κ. Ηλίας  Ανδρικόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων για το θέμα:
«Από την αρχή της εβδομάδας έκλεισε ο ΧΥΤΑ Κιάτου καθώς όπως γνωρίζετε για την λειτουργία του τα πρόστιμα από την Ε.Ε ήταν μεγάλα. Τώρα όλοι πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τα σκουπίδια της περιοχής του Κιάτου.
Στον ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου θα πάρουμε ένα μέρος των σκουπιδιών του Κιάτου. Ακόμα δεν μπορώ να προσδιορίσω τον όγκο των απορριμμάτων. Είναι εκτός των άλλων συναδελφική αλληλεγγύη σε έναν γειτονικό μας δήμο. Αν βλέπουμε για παράδειγμα να καταστρέφεται ο διπλανός μας δήμος θα καταστραφούμε και εμείς…».

Σε ερώτησή μας για το τι θα γίνει με τα σκουπίδια του δήμου Βέλου- Βόχας που μέχρι πρότινος πήγαιναν στον ΧΥΤΑ Κιάτου ο κ.  Ανδρικόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Στο ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου όπως ανέφερα θα έρχεται μέρος των σκουπιδιών του Κιάτου. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να πω για την ώρα τίποτα σε ότι αφορά τα σκουπίδια του δήμου Βέλου- Βόχας. Θα κάνουμε πρώτα μία επαφή και με τον δήμαρχο Βέλου- Βόχας για να δούμε τι θα γίνει…».
 ΣΣ. Πλέον αρχίζουν τα δύσκολα και για τη Δυτική Κορινθία σε ότι αφορά το θέμα των απορριμμάτων μετά το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Κιάτου…

Εδώ ο καλός ΧΥΤΑ...

  Γράφει ο Ανδρέας Απ. Ζάρρος
Ανδρέας Ζάρρος
Έφτασε στα χέρια μου το παρακάτω ντοκουμέντο που αφορά στη συνάντηση-δέσμη (sic) που έγινε στις 25/2/2015 μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εφαρμογή της Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας στη χώρα μας. Σύμφωνα με το πρακτικό, δεσμεύτηκε το Υπουργείο μας ότι τα σκουπίδια του ΧΥΤΑ Κιάτου θα έρθουν στο Ξυλόκαστρο. 

Συγκεκριμένα κάτω από τον τίτλο ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ στο τέλος της εικόνας 2 λέει ότι:

"Δέσμευση: Προκειμένου να αποφευχθεί η προώθηση της υπόθεσης εκ μέρους της Επιτροπής σε νέα διαδικασία παράβασης λόγω μη εκτέλεσης της απόφασης του Ε. Δικαστηρίου, θα σταλεί, εντός του Μαρτίου, απάντηση στο πλαίσιο της οποίας θα αναφέρεται η απόφαση για την παύση λειτουργίας του ΧΥΤΑ Κιάτου από τις 13/2/2015 και θα παρέχονται αποδείξεις για την εφαρμογή της απόφασης και τη μεταφορά των αποβλήτων στο ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου."

Να σημειώσουμε εδώ ότι ΧΥΤΑ Κιάτου σημαίνει, Κιάτο, Στυμφαλία, Βέλο, Βόχα και Φενεός. Δείτε το έγγραφο και θα επανέλθω...

Πίσω στους δήμους η Δημοτική Αστυνομία – Τα σχέδια και το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΕΣ

Ειλημμένη είναι η απόφαση της κυβέρνησης για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο, όπως τονίζουν πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν θα γίνει με το πρώτο νομοσχέδιο που θα δώσει τις επόμενες ημέρες προς διαβούλευση ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος αλλά με κάποιο μεταγενέστερο. Κι αυτό γιατί, όπως είπε ο υπουργός, «δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι σε τεχνικό επίπεδο».
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, o κ. Κατρούγκαλος είχε χθες σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών για το θέμα, ανάμεσα στις οποίες και με το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη ο οποίος του τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη επανασύστασης της Δημοτικής Αστυνομίας για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Δήμος Αθηναίων έχει έτοιμη ρύθμιση για τη Δημοτική Αστυνομία η οποία τέθηκε στη διάσταση του υπουργού.
Στόχος είναι να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό η Δημοτική Αστυνομία έστω και με τον αριθμό των δημοτικών αστυνομικών που σκόπευε να διαθέσει η ΕΛΑΣ για την Αθήνα (σ.σ. υπολογίζονται σε 500 με 600 από τους συνολικά 1.100) προκειμένου να επανέλθει η εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Χρυσή Αυγή : Υποτακτικός της τρόικα και ο Σύριζα

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτάχθηκε στην τρόικα που συνεχίζει το καταστροφικό της έργο σε βάρος των Ελλήνων διαγράφοντας την νωπή λαϊκή εντολή που επιβάλλει άμεσα την κατάργηση του Μνημονίου και της εποπτείας.
 
 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΡΑΣΗ: Το χρεοκοπημένο κράτος κάνει χιλιάδες νέους διορισμούς, τακτοποιεί ρουσφέτια και μιλά για «πατριωτισμό»!


Αθήνα, 11 Μαρτίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ώρα που το χρεοκοπημένο κράτος λεηλατεί τα τελευταία αποθεματικά των ταμείων για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προχωρά σε χιλιάδες νέους διορισμούς, δεκάδες χιλιάδες μονιμοποιήσεις και μαζικές επαναπροσλήψεις ρουσφετολογικά (στην πλειοψηφία τους) διορισμένων, όπως π.χ. οι πρώην υπάλληλοι της ΕΡΤ, οι σχολικοί φύλακες κ.λπ. Και μιλά κι από πάνω για «πατριωτισμό». Ο πατριωτισμός κύριοι της κυβέρνησης δεν κρίνεται από τα μεγάλα λόγια και τις υπερεθνικόφρονες κορώνες. Ο πατριωτισμός κρίνεται από τις πράξεις. Ποιος θα φέρει τα χρήματά του στην Ελλάδα όταν ξέρει ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησής της είναι να συνεχίζει προκλητικά να χρηματοδοτεί την αδιόρθωτη πελατειακή φαυλότητα;

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ



Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Λαφαζάνη για τον τομέα της Ενέργειας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κ. Λαφαζάνης αμφισβητεί, με δηλώσεις του, τις στρατηγικές επιλογές της χώρας μας και της Ε.Ε. στον τομέα της Ενέργειας και αντιτίθεται στην απελευθέρωση της αγοράς Ενέργειας και των υποδομών της, λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν θα γίνει «ενεργειακή μπανανία».
Πράγματι, με τις λογικές αυτές η Ελλάδα θα γίνει σκέτη «μπανανία».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ- ΡΩΜΑΝΙΑ



http://www.anexartiti.gr/main/wp-content/uploads/2013/12/vroutsis-neo.jpgΟ Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Βρούτσης, κληθείς να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις των κ.κ. Στρατούλη και Ρωμανιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το «αχτύπητο δίδυμο» Στρατούλη – Ρωμανιά ξαναχτύπησε!
Με τις σημερινές δηλώσεις τους επιβεβαιώνουν ότι συνεχίζουν το «κυνήγι μαγισσών».
Τα επιχειρήματά τους είναι αστεία και στερούνται υπευθυνότητας.
Η συγκυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου, μετά την αφαίμαξη των διαθεσίμων των ασφαλιστικών ταμείων, την αδυναμία υλοποίησης όσων έχουν υποσχεθεί και προ της άφιξης της τρόικας, κάνει παιχνίδια επικοινωνιακού αντιπερισπασμού και «στήνει συνομωσίες».
Σήμερα είχε σειρά η «συνομωσία» της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, που δήθεν «μαγείρεψε» τις αναλογιστικές μελέτες, για να προκύψουν μειώσεις συντάξεων.
Οι αναλογιστικές μελέτες που εκπονούνται από την Εθνική Αναλογιστική Αρχή, η οποία είναι Ανεξάρτητη Αρχή, εντάσσονται στις υποχρεώσεις της χώρας που απορρέουν από το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης για τη διασφάλιση των δημοσιονομικών κανόνων σε κάθε κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι μελέτες εκπονούνται με βάση κοινή μεθοδολογία, προϋποθέσεις και κανόνες, που παρέχονται από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πάντως, κανείς δεν εμποδίζει το «αχτύπητο δίδυμο» να επιστρέψει στους συνταξιούχους τον κρυμμένο θησαυρό που ανακάλυψε!!

Βασίλης Κεγκέρογλου : Να αποκαλύψει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τα ονόματα των μεγαλοεπιχειρηματιών στους οποίους –όπως ισχυρίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ- δόθηκαν με συγκεκριμένη τροπολογία 1.2 δις ευρώ.

Εμφάνιση kege.jpg
Με παρέμβαση του στη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή με στόχο την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου ζήτησε για μια ακόμη φορά από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να αποκαλύψει τα ονόματα των μεγαλοεπιχειρηματιών στους οποίους δόθηκαν- κατά τους ίδιους- 1.2 δις ευρώ με συγκεκριμένη τροπολογία.

Συγκεκριμένα στη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για το Ν/Σ: 

ΔΗΛΩΣΗ TOY ΕΚΠΡOΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ "ΣΤΗΡΙΞΗ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ"



Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, για την πρωτοφανή τροπολογία τεσσάρων ευρωβουλευτών της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για «στήριξη χωρών που πρόκειται να βγουν από την Ευρωζώνη», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσει άμεσα και να καταδικάσει την πρωτοφανή τροπολογία που κατέθεσαν τέσσερις ευρωβουλευτές της ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την οποία ζητούν την οικονομική στήριξη από τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό του 2016 χωρών που πρόκειται να βγουν από την Ευρωζώνη.
Να μην αφήσει να πλανάται εκτός Ελλάδος η υποψία ότι η παράταξη, την οποία εκπροσώπησε ο κ. Τσίπρας στις Ευρωεκλογές, προετοιμάζει το έδαφος για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, για την άφιξη της τρόικα στην Αθήνα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τώρα αρχίζουν να μπαίνουν στην πραγματική διαπραγμάτευση, διότι μέχρι στιγμής έπαιζαν θέατρο. Έπαιζαν με συμβολισμούς και με λέξεις.
Τώρα μπαίνουν στην ουσία. Συζητάνε με αριθμούς, με την τρόικα και εδώ.
Στο μεταξύ, ο λογαριασμός ανεβαίνει.
Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι σε όλη την κοινωνία και στο ΣΥΡΙΖΑ που αρχίζουν να βλέπουν τι γίνεται.