Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Βρέθηκε νεκρός ο "Σήφης" ο Κροκόδειλος στην Κρήτη

ΦΩΤΟ από rethemnosnews.grΝεκρός εντοπίστηκε χθες το απόγευμα ο Σήφης ο κροκόδειλος, το διάσημο ερπετό που ζούσε στην τεχνητή λίμνη του Φράγματος των Ποταμών στο Αμάρι.

Ο Σήφης που εντοπίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι από δύο πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολίες για την πρόληψη πυρκαγιών στην περιοχή, οι οποίοι τον είδαν να κινείται στην ξηρά και κατόπιν να βουτάει στη λίμνη του φράγματος, εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός στις 14 Φεβρουαρίου. Χθες το απόγευμα βρέθηκε νεκρός... Οπως δήλωσε  o Βαγγελης Μαμαγκάκης απο τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης "τελευταία φορά τον είδαμε στις 14 Φεβρουαρίου που έγινε και η τελευταία προσπάθεια να τον προσεγγίσουμε και να τον πιάσουμε. Δυστυχώς χθες το απόγευμα ένας φύλακας τον εντόπισε νεκρό. Το ερπετό δεν είχε σημάδια από τραύματα και πέθανε από παθολογικά αίτια καθώς δεν άντεξε το κρύο και τη βαρυχειμωνιά. Τον βγάλαμε και θα μεταφερθεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης για να τον εξετάσουν οι επιστήμονες".
 Σε δηλώσεις του o ερπετολόγος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, Πέτρος Λυμπεράκης  ανέφερε ότι "το ερπετό βρήκε νεκρό χθες το απόγευμα ένας εργαζόμενος του Οργανισμούς Ανάπτυξης Κρήτης. Ο Σήφης ηταν μέσα στο νερό και ήταν νεκρός εδώ και τουλάχιστον 10 ημέρες. Η αιτία είναι η βαρυχειμωνιά που είχαμε φέτος στην Κρήτη και το γεγονός ότι είχαμε μικρή ηλιοφάνεια." Είναι χαρακτηριστικό ότι για περίπου ενάμιση μήνα, από τα μέσα Φεβρουαρίου, οι άνθρωποι της επιτροπής, που είχαν αναλάβει το θέμα δεν τον είχαν εντοπίσει να πηγαινοέρχεται στα νερά της λίμνης, όπως έκανε το προηγούμενο διάστημα.

Όλον αυτόν τον καιρό προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν και δυστυχώς το διάσημο ερπετό φαίνεται πως δεν τα κατάφερε. Σήμερα, στο φράγμα έχουν μεταβεί τα στελέχη της επιτροπής, από τον ΟΑΚ , το Δασαρχείο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, με σκοπό να ανασύρουν το νεκρό ζώο. Στη συνέχεια, το ζώο θα μεταφερθεί στο μουσείο φυσικής ιστορίας προκειμένου να γίνουν εξετάσεις και να απαντηθούν τα ερωτήματα που παραμένουν από την ημέρα που εντοπίστηκε για πρώτη φορά και προκάλεσε με την παρουσία του έκπληξη και πολύ έντονο ενδιαφέρον, επιστημόνων και κοινού.

Είδαν το χάρο με τα μάτια τους οι Φετφατζίδης, Μόρας, Ταχτσίδης - Σοβαρό τροχαίο για τρεις διεθνείς! - ΕΝΑΣ Ο ΝΕΚΡΟΣ...

Σοβαρό τροχαίο για τρεις διεθνείς! (pics+vds) 

Σοβαρό δυστύχημα, είχε το ταξί στο οποίο επέβαιναν οι διεθνείς μας Γιάννης Φετφατζίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Βαγγέλης Μόρας στην Βουδαπέστη, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η υγείας τους. Οι τρεις Έλληνες παίκτες δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα. Eνδεχομένως για να μεταβούν απευθείας στην Ιταλία, όπου και αγωνίζονται.

Υπάρχει πάντως νεκρός και αυτός είναι ο οδηγός του ταξί που τους μετέφερε μετά από τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση που είχε με Ι.Χ. που ερχόταν απο το αντίθετο ρεύμα!

Από το τρακάρισμα, ο «Φέτφα» είναι εκείνος που χτύπησε περισσότερο, και έτσι χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα. Ράμματα έκανε και ο Ταχτσίδης έκανε στο γόνατο. Μάλιστα, όπως προέκυψε, κατά τη σύγκρουση Φετφατζίδης και Μόρας έχασαν τις αισθήσεις τους.

Και οι τρεις τους είναι σοκαρισμένοι, περισσότερο όμως φέρεται να είναι ο Φετφατζίδης. Μάλιστα ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπάρχει περίπτωση να μείνει περισσότερο στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε πιο λεπτομερείς εξετάσεις.
Αναφορικά με το τρακάρισμα, οι ποδοσφαιριστές μας πήραν ταξί, προκειμένου να τους μεταφέρει από το ξενοδοχείο προς το αεροδρόμιο. Κάποια στιγμή, σε έναν δρόμο που δεν είχε διαχωριστική νησίδα στη μέση, το άλλο Ι.Χ. έπεσε στο ταξί που μετέφερε τους παίκτες. Πάντως όπως αναφέρουν οι ουγγρικές Αρχές, είτε ο οδηγός είχε απώλεια των αιθήσεων, είτε κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι.

Αρχικά είχαν δοθεί άλλες χειρότερες διαστάσεις στο συμβάν, όμως τελικά η υγεία των διεθνών δεν διατρέχει κανένα σοβαρό κίνδυνο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές, επρόκειτο να μεταβούν στο αερoδρόμιο προκειμένου στη συνέχεια να ταξιδέψουν για την Ιταλία όπου και αγωνίζονται.
Τελικά στάθηκαν τυχεροί στην ατυχία τους και γρήγορα θα μπορέσουν να επιστρέψουν και πάλι στις ομάδες τους.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΠΟ, και οι τρεις παίκτες είναι καλά στην υγεία τους, και τα σενάρια για τραυματισμούς που κυκλοφόρησαν δεν ευσταθούν. και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.
Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.
Τι μετέδωσε η τηλεόραση της Ουγγαρίας για το δυστύχημα στο video που ακολουθεί:





Αυξάνονται τα όρια ηλικίας για σύνταξη από 2 έως 5 έτη

Αυξήσεις στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης κατά 2 ως 5 έτη φέρνουν οι αλλαγές που ετοιμάζονται στο ασφαλιστικό και θα αρχίσουν να εφαρμόζονται σταδιακά, αρχής γενομένης από τις πρόωρες συντάξεις, και το «μπλόκο» στην εθελούσια έξοδο από ΔΕΚΟ και τράπεζες.

Ειδικά για τις «εθελούσιες» ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, πρόκειται να ζητήσει την πλήρη εφαρμογή του νόμου (3863/10) ώστε να καλύπτονται πλήρως οι απώλειες των Ταμείων, διαφορετικά δεν θα μπορούν να εφαρμοστούν τα προγράμματα εθελουσίας εξόδου.

Από τις επικείμενες ρυθμίσεις δεν θα θιγούν όσοι έχουν θεμελιώσει δικαίωμα εξόδου, ενώ είναι αμφίβολο αν θα διατηρηθούν όλα τα κατοχυρωμένα δικαιώματα.

Πατήστε πάνω  στα δημοσιευματα από τον Ελεύθερο Τύπο, για να τα δειτε μεγαλύτερα:



«Ο κ. εργατολόγος που όλους μας… έδεσε χειροπόδαρα» – Οι περιπέτειες μιας ομάδας συμβασιούχων

Στην προσπάθειά της να μονιμοποιηθεί στο Δημόσιο, η καθαρίστρια σχολικών κτιρίων Δέσποινα Κουρτέση είχε ακολουθήσει πριν από λίγα χρόνια μαζί με δεκάδες άλλες συμβασιούχους μια πάγια στρατηγική: πορείες διαμαρτυρίας, ολιγοήμερη κατάληψη γραφείων υπουργείου και συνεργασία με γνωστό εργατολόγο των Αθηνών. Τελικά πέτυχε τον στόχο της μέσω πολιτικής οδού (νέα νομοθετική ρύθμιση) και όχι λόγω δικαστικής απόφασης. Η δικαίωση, όμως, της άφησε πικρή γεύση.

Κατρούγκαλος: Έτσι θα γίνουν οι αλλαγές για την επιλογή προϊσταμένων στο Δημόσιο

Το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με τις επερχόμενες νομοθετικές του πρωτοβουλίες, θα δημιουργήσει το απαραίτητο θεσμικό πλαίσιο, έτσι ώστε οι οργανισμοί των υπουργείων να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της Δημόσιας Διοίκησης και της κοινωνίας, αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Ανακαλύψτε την πολιτική


Γράφει ο
Σάββας Καλεντερίδης
 
Όταν βλέπει κανείς το σύνολο μιας ομάδας να είναι απέναντί του, το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να βλέπει παντού θεωρίες συνωμοσίας και προβοκάτσιας, να επιβάλλει μέσα από προπαγανδιστικές μεθόδους τη λογική της θυματοποίησης σε μια ολόκληρη κοινωνία και να υιοθετεί τη λογική του «στραβός είναι ο γιαλός»!
Τα κόμματα της συγκυβέρνησης ακολούθησαν μια τακτική ακραίου αντιπολιτευτικού λόγου, με κατηγορίες και φρασεολογία όπως «Γερμανοτσολιάδες, προσκυνημένοι, αυτοί που ήταν στημένοι στα τέσσερα στους δανειστές» και δημιούργησαν το λεγόμενο αντιμνημονιακό στρατόπεδο, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο διχαστικές συνθήκες που δεν επέτρεπαν την εθνική συνεννόηση για την έξοδο από την κρίση. Όλες οι άλλες χώρες που πέτυχαν μια ελάχιστη εθνική συνεννόηση, βγήκαν από την κρίση σχετικά αλώβητες.

Όποιος γνωρίζει την απάντηση, να κάνει ένα βήμα μπροστά

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Ο κ. Τσίπρας και όλα τα στελέχη της συγκυβέρνησης «πρώτη φορά αριστεροδεξιά», δεν σταματούν να επαναλαμβάνουν ότι η μεγάλη τους επιτυχία στις διαπραγματεύσεις (λέμε τώρα), είναι ότι με την Συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου κατάφεραν την επέκταση της δανειακής σύμβασης «αλλά όχι των μνημονιακών δεσμεύσεων και του προγράμματος λιτότητας», διότι «τα μνημόνια τελείωσαν στις 25 Γενάρη».

Τα είπε ο κ. Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο της 27ης Φεβρουαρίου, τα ξανάπε στην Κ.Ε. του κόμματός του την επομένη, τα λέει ξανά και ξανά με κάθε ευκαιρία:

Ματαιώνεται η σημερινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθι για τα αγροτικά ζητήματα



http://www.sfedona.gr/sites/default/files/styles/node-detail/public/field/image/%CE%A3%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%96%CE%91-%CE%9E%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82.jpg?itok=_vbckJfZ
Η σημερινή εκδήλωση στο Ρέθι για τα αγροτικά ζητήματα και για το πρόβλημα της κορινθιακής σταφίδας ματαιώνεται λόγω της παρουσίας των βουλευτών στην έκτακτη αυριανή συζήτηση στη Βουλή που ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την τρέχουσα διαπραγμάτευση.

Ξυλόκαστρο, 30 Μαρτίου 2015

Άγιος Γεώργιος και Κουταλάς πρωταθλητές στη Β Κορινθίας, Μάχη για την δεύτερη θέση ανόδου στους 2 ομίλους

 Mε τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής συνεχίστηκε χθες Κυριακή το πρωτάθλημα των 2 ομίλων της Β κατηγορίας Κορινθίας. Ενώ τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει μέ τους πρωτοπόρους των ομίλων καθώς ο Αγιος Γεώργιος , σττο 1ο όμιλο και ο ΠΑΟ Κουταλάς , στον 2ο, έχουν έξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδό τους στην Α2 κατηγορία, η άνοδος δεν έχει εξασφαλιστεί για τις δευτεραθλήτριες των 2 ομίλων καθώς τα εισιτήρια διεκδικούν αρκετές ομάδες
Στη Β1 Κατηγορία  ο Αγιος Γέώργιος νίκησε στο ντέρμπι κορυφής , στο γήπεδο των Εξαμιλίων,με 1 - 0  τον ΠΑΣ Κλένια και εξασφάλισε τον τίτλο,  καθώς  ξέφυγε στο +3 από το Σοφικό ΄05 που έμεινε στο ισόπαλο 1 - 1 με την ομάδα του ΑΠΣ Αγιάννη.  Το δεύτερο εισιτήριο ανόδου διεκδικούν ο  ΠΑΣ Κλένια και το Σοφικό ΄05. 
Η 20η αγωνιστική
 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡ.ΒΡΥΣΗΣ-ΑΟ ΡΟΜΑ  0 - 3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ  3 - 3
ΣΟΦΙΚΟ '05-ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ   1 - 1
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ  3 - 1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ-ΑΟ ΜΑΨΟΥ   5 - 2
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 1 - 0

Η βαθμολογία
( Σε 12 αγώνες)
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
58-
13
49
ΣΟΦΙΚΟ
55-
32
46
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
65-
19
45
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
48-
28
40
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
48-
18
39
Α.Ο. ΡΟΜΑ
40-
24
29
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
35-
38
21
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
34-
46
20
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
39-
53
19
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ
13-
52
11
Α.Ο ΜΑΨΟΥ
17-
62
7
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
15-
82
6

Το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα των τριών πρωτοπόρων της Β1 κατηγορίας
Ο Αγιος Γεώργιος (49):
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Το Σοφικό '05  (46):
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ   -ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Ο ΠΑΣ Κλένιας   (45):
ΣΟΦΙΚΟ '05  - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡ.ΒΡ

 
Στη Β2 Κατηγορία ο ΠΑΟ Κουταλάς έχει κερδίσει από τώρα τον τίτλο του πρωταθλητή και το εισιτήριο ανόδου στην Α2 κατηγορία, καθώς προπορεύεται με +8  βαθμούς από τους δύο διεκδικητές της δεύτερης θέσης που οδηγεί και αυτή σε άνοδο Προοδευτική Περιγιαλίου και Άρη Βοχαϊκού. Χθές ο ΠΑΟ Κουταλάς πήρε πόντο μετά το ισόπαλο 1 - 1 στη  Στιμάγκα με την τοπική ομάδα των Νέων. Σκληρή αναμένεται να δοθεί η μάχη για την διεκδίκηση του δευτέρου εισητιρίου ανόδου στη Β2΄ κατηγορία Κορινθίας  ανάμεσα στη Προοδευτική Περιγιαλίου και τον Άρη Βοχαϊκού για την τελική επικράτηση. Χθες στον αγώνα ντέρμπι , στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής που έγινε στο Ζευγολατιό, ο Άρης Βοχαϊκού επικράτησε με 2 - 0 επί της Προοδευτικής και την ισοβάθμισε στην 2 θέση της βαθμολογίας και στους 44 βαθμούς.  Τα τέρματα της ομάδας του Βοχαϊκού πέτυχαν ο Καλαντζής και στο 78' ο Παπαδάτος. Εδώ σημειώνουμε ότι ένα λεπτό πριν την επίτευξη του δεύτερου τέρματος του , ο Αρης εμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή με κόκκινη κάρτα του Σκόρδα γιά τζαρτζάρισμα στον Τζαναβάρα. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι κατά τον πρωτο γήρο νικήτρια με το ίδιο σκορ είχε αναδειχθεί η Προοδευτική
Ελπίδες για το δεύτερο εισητίριο ανόδου έχει και η Λυκοποριά. που πέρασε αήττητη με σκορ 1 - 3 από την έδρα του  ΑΟ Λεχαίου

 Η 20η αγωνιστική
 ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  2 - 0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤ.-ΑΠΕΣΣΑΣ   4 - 5
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ  1 - 3
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ-ΑΟ ΑΣΠΡΟΑΚΑΜΠΟΥ 1 - 3
 ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ-ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ 2 - 2
ΘΕΥΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ-ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ 1 - 2

H Bαθμολογία
( Σε 20 αγώνες)
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
73
-24
52
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
58
-18
44
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓ.
60
-24
44
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
50
-27
41
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
50
-24
39
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
45
-53
30
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
28
-32
27
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
26
-39
22
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
24
-41
14
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
18
-55
10
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
28
-60
9
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ
21
-84
7

Το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα των τεσσάρων πρωτοπόρων της Β2 κατηγορίας
Ο ΠΑΟ Κουταλάς (49):
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ , ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
H Προοδευτική Περιγιαλίου (44) :
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ,  ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ
O Άρης Βοχαϊκού (44) :
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ, ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
Ο Α.Ο. Λυκοποριας (41):
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ , AΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ


ΠΑΣΧΑ;.... Με κακοκαιρία .... Ίσως και με ...χιόνια!

Πάσχα 2015 - Ο Απρίλης τρελάθηκε και ενδέχεται να φέρει χιόνια!!!
Φτιάχνει ο καιρός και μάλιστα με ζέστη, από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου και μετά, με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει και στους 24-25 βαθμούς Κελσίου και το κρύο να υποχωρεί μαζί με τις βροχές και τις καταιγίδες.

Ωστόσο, δεν θα χαρούμε για πολύ, καθώς προς τα τέλη της άλλης εβδομάδας και μετά, σταδιακά ο καιρός θα χαλάσει και πάλι, με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια, ενώ η κακοκαιρία όπως επισημαίνει το Greek-Weather.Org, ενδέχεται να συνεχιστεί και μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα ως και το Πάσχα.

Πρωτοφανές για τα καιρικά ιστορικά δεδομένα, θα είναι να χιονίσει μέσα στις γιορτές του Πάσχα στη χώρα μας και να εισβάλλει πολικό ψύχος, ωστόσο όπως τονίζει η έγκυρη σελίδα καιρού της Ελλάδας, Greek-Weather.Org, κάτι τέτοιο έχει ξανασυμβεί τελευταία τον Απρίλιο του 2003 με χιόνια ακόμα και μέσα στην Θεσσαλονίκη.

Θα είναι άκρως εντυπωσιακό να δούμε χιόνι μέσα στο Πάσχα, καθώς κάθε χρόνο την τελευταία τουλάχιστον 10ετία, έχουμε κάνει Πάσχα με καλοκαιρία και θερμοκρασίες ακόμα και κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου. Αυτή τη φορά το Greek-Weather.Org, τονίζει πως μερικές περιοχές στην βόρεια, βορειοδυτική Ελλάδας, δεν αποκλείεται να κάνουν Πάσχα ακόμα και με ολικό παγετό.

Φυσικά και κάτι τέτοιο μας δείχνει πως η Άνοιξη φέτος δεν θα έρθει όπως όλα δείχνουν στη χώρα μας και θα μεταβούμε απευθείας στο Καλοκαίρι. Μάλιστα αν έχετε παρατηρήσει, τα δέντρα ακόμα δεν έχουν ανθίσει και ενώ έχουμε ήδη φτάσει στα τέλη του Μαρτίου… Για να δούμε λοιπόν τι θα συμβεί ως τα μέσα του Απριλίου στον καιρό της Ελλάδας και της Ευρώπης. Το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο μέχρι περίπου και τα μέσα του Απρίλη, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Greek-Weather.Org

ASTRONAFPAKTOS - NEWS