Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Τι σημαίνει η απειλή Σόιμπλε για χρεοκοπία εντός ευρώ -Είκοσι ερωτήσεις-απαντήσεις για τις καταθέσεις και τον έλεγχο κεφαλαίων για επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Τι σημαίνει η απειλή Σόιμπλε για χρεοκοπία εντός ευρώ
Ως το χειρότερο σενάριο για το τραπεζικό σύστημα, την οικονομία και τη χώρα συνολικά αντιμετωπίζουν οι τραπεζίτες το ενδεχόμενο επιβολής περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls). Οι τραπεζίτες φοβούνται μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία με τις καταθέσεις, καθώς το σύστημα βρίσκεται σε οριακή κατάσταση από πλευράς ρευστότητας με «ταμείο» μόλις 140 δισ. ευρώ σε αποταμιεύσεις και οποιαδήποτε αρνητική είδηση -με τον κίνδυνο Grexit να είναι πια στην ημερήσια διάταξη των διεθνών ΜΜΕ- μπορεί να προκαλέσει πανικό στους αποταμιευτές.

ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ( Ανοιχτή επιστολή )



Προς                                           17-04-15
Εξοχώτατον Κύριον
Πρωθυπουργό            (ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ)
Μέγαρο  Μαξίμου
Κύριε  Πρόεδρε,
                Θέμα: ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ
                            -------------------------------
Ενώ η πατρίδα μας βρίσκεται σε σχεδιασμένη (από τη παγκόσμια Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ) χρεοκοπία, ο παραγόμενος ΧΡΥΣΟΣ στα μεταλλεία της Χαλκιδικής, φεύγει για τις τσέπες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, & ΣΟΡΟΣ, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. (Των Κοσμοκρατόρων & Πλανηταρχών), ενώ ο Ελληνικός Λαός πεινάει.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, προς ενίσχυση των οικονομικών του Κράτους, εισηγούμαι την ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των μεταλλείων ΧΡΥΣΟΥ της Χαλκιδικής.
ΟΧΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ, αλλά  ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.
Εδώ βρίσκεται το πολύ χρήμα, και όχι στις 100 δόσεις, και στις διάφορες φορολογίες-χαράτσια.
Τα χαράτσια ΜΟΝΟ στο φτωχό Λαό, (πόπολο), θεωρούνται ψιλο-εισοδήματα για το Κράτος.
Με την ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, και οι μεταλλωρύχοι θα έχουν δουλειά, και το περιβάλλον θα προστατεύεται μερίμνη του Κράτους, και ο ΧΡΥΣΟΣ θα ρέει στα κρατικά ταμεία.
ΜΟΝΟΝ έτσι θα ξεχρεώσουμε!!!!
Μην περιμένετε να σωθούμε ΜΟΝΟΝ από τις διάφορες φορολογίες στο πόπολο!
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό μας πλούτο, που μας χάρισε ο καλός ΘΕΟΣ!!! Απλώς χρειάζεται στιβαρά πολιτική ηγεσία. Ο καλός ΘΕΟΣ χάρισε το πλούτο στους Έλληνες, και εσείς οι πολιτικοί τον δώσατε στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ και την συνοδεία αυτού!
Τώρα ο ΧΡΥΣΟΣ πηγαίνει κατά 95% στην Καναδική EL-DORADO ( ROTHSCHILD), και 5% στην Ελληνικός Χρυσός. (Μπόμπολας).
Αυτές τις συμβάσεις υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη – ΓΑΠ- Πάχτα.
Ανάξια πολιτική ηγεσία, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Εδώ δεν έχουμε ψωμί να φάμε, και εσείς δίνετε το χρυσό στο Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;;;;;;;;;;;;
Έκαναν την Ελλάδα Κράτος-αποικία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Σήμερα οι μεταλλωρύχοι – εν αγνοία τους- αγωνίζονται για τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΧΡΥΣΟΣ που παράγουν εξάγεται για τις τράπεζες των Επικυρίαρχων της Γης, δανειστών της Ελλάδος, και εμείς οι Έλληνες μένουμε με το κυάνιο, και τα καμμένα δάση στο χέρι!!!
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία υποκινεί όλες τις διαδηλώσεις και άλλες φασαρίες, για να κλέψει το ΧΡΥΣΟ και τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, όπως έκαναν το 2008.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έκαψαν την Ελλάδα το 2008 για το ΧΡΥΣΟ- τους αγωγούς, και τον υπόλοιπο ορυκτό πλούτο. ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ λοιπόν εδώ και τώρα, για να ξεχρεώσουμε, και να δούν άσπρη μέρα τα παιδιά μας και τα εγγονάκια μας.
Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ μας χρεοκόπησαν, και έφεραν εδώ τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να μας κλέψουν το ΧΡΥΣΟ!!!
Οι μεταρρυθμίσεις που ζητάνε οι γύπες δανειστές -«Θεσμοί», δεν είναι η λιτότητα, αλλά να γίνουμε κυρίαρχοι στη χώρα μας, όπως οι Τούρκοι.......
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ εδώ και τώρα του ορυκτού πλούτου, για να υπάρξει ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!
                               Μετά  τιμής
                        Αντώνης  Γρυπαίος
                       Διεθνολόγος-Αρθρογράφος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ    ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Είμαστε κάτοικοι της πόλεως της Κορίνθου, επί της οδού Πηγάσου, στο οικοδομικό τετράγωνο που σχηματίζεται στη διασταύρωση της με της οδούς Στεφάνου και Κροκιδά, αλλά και των πέριξ αυτής οδών.
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20140903/low/newego_LARGE_t_1101_54392691.JPG
Την 15/4/2015 το μεσημέρι   εμφανίστηκε στην πολυκατοικία επί της οδού Πηγάσου αρ. 41 συνεργείο εξουσιοδοτημένο από την  «WIND HELLAS ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.» να προβεί  στην  τοποθέτηση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας(κεραία) στο δώμα της ως άνω πολυκατοικίας δυνάμει της υπ’ αριθμ. πρωτοκόλλου 51/ 19-03-2014 έγκρισης εγκατάστασης δομικού σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας από το Τμήμα έκδοσης αδειών δόμησης της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Κορινθίων.
Οι ως άνω εργασίες διακόπηκαν προσωρινά μετά από καταγγελία μας στην υπηρεσία δόμησης του Δήμου Κορινθίων.
Επειδή το θέμα μας αφορά όλους λόγω των βλαβών που μπορεί να επιφέρει η ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας  στην υγεία μας και ειδικά στον ευπαθή πληθυσμό και δη τους μαθητές του νηπιαγωγείου που βρίσκεται στο ίδιο Ο.Τ. με την ως άνω πολυκατοικία που έχει εγκριθεί να  τοποθετηθεί η κεραία,  αλλά και του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου και του 3ου Γυμνασίου Κορίνθου, στα οποία φοιτούν περίπου 500 μαθητές, την πλατεία, το γήπεδο μπάσκετ, supermarket, τα οποία απέχουν λιγότερο από 300 μέτρα από το σημείο που θα τοποθετηθεί η κεραία, πρέπει όλοι μαζί να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ώστε να διασφαλίσουμε την προστασία της υγείας ημών και των παιδιών μας.
Τηλ επικοινωνίας: 2741023018 και 6947833658
Βασιλόπουλος Μάκης,έμπορος επίπλων
Κάτοικος Πηγάσου 42-Κόρινθος,μέλος της επιτροπής κατοίκων
Ενάντια στην ανεξέλεγκτη  ακτινοβολία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΔ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΠΕΛΙΕ



http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20150418/low/newego_LARGE_t_1101_54493721.JPGΑπό το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στους κρίκους, από τον Λευτέρη Πετρούνια, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μονπελιέ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σήκωσε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης.
Έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους.
Εκφράζουμε τα πιο θερμά συγχαρητήριά μας.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ κ. Κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τις εξελίξεις στην οικονομία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Κλείνουμε δύο μήνες από τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου. Και εξακολουθούμε να είμαστε στο σημείο μηδέν ενώ η οικονομία μέρα με τη μέρα βουλιάζει.
Αντί ο υπουργός Οικονομικών να υλοποιήσει αυτά που ο ίδιος έχει υπογράψει, περιφέρεται ανά τον κόσμο κάνοντας θεωρητικές διαλέξεις και ταξίδια.
Επιτέλους οφείλουν να κυβερνήσουν και έστω την ύστατη στιγμή να κάνουν πράξη αυτά για τα οποία δεσμεύθηκαν γιατί η οικονομία δεν αντέχει άλλο.

Η Πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με τον νομπελίστα οικονομολόγο Πολ Κρούγκμαν

Εμφάνιση IMG_2015_04_18_00037a.jpgΗ Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε με τον νομπελίστα οικονομολόγο Paul Krugman, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα με πρόσκληση του Ινστιτούτου Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση.

Μετά το πέρας της μεταξύ τους συζήτησης, έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Τα Εξαμίλια σταθερά στην τρίτη θέση

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg31jM5yFm-piI3Vvb7XyRQpnLnkGydV45wJ7bfEq_-NkkjWe7ogbu97ULMd8Y0zV12A78Bz3V8yWcYxCtVBBc77EDyEiHBhOTjjdqwMt7hvEaVkRnJUgV3IaS6SnrMuAUEe7MLL8EQZ5mP/s320/%CE%93%CE%A6.jpg Στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Κορινθίας, στα Εξαμίλια η Δάφνη  σε αγώνα ντέρμπι επικράτησε με 5 - 3 επί του τον Ισθμιακού και εδραιώθηκε  στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ την ίδια ώρα , στο Σοφικό, ο Πανσολυγειακός στην κυριολεξία σάρωσε με το αστρονομικό 11 - 0 τον ουραγό Φωκά Αρχαίων Κλεωνών.
Οι υπόλοιποι αγώνες του προγράμματος διεξάγονται αύριο Κυριακή. Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λεχαίου αντιμετωπίζει εκτος έδρας την Δάφνη Πουλίτσας, ενώ ο Ολυμπιακός στον Άσσο αντιμετωπίζει τον Σολομό. Στο Κιάτο στήν κοινή τους έδρα ο Αετός Κρυονερίου υποδέχεται την Θύελλα Κάτω Δημινιού, ενώ στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης μονομάχει με τα Ταρσινά. Στο Δερβένι ο Πανευρωστινιακός θα προσπαθήσει για το τρίποντο απέναντι στον Σαρωνικό, ενω τέλος η Περαχώρα αντιμετωπίζει την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.

Η 24η αγωνιστική
Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ  5 - 3
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ  11 - 0
19.4.15 16:00
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟ Υ 
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ   
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ 
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΤΑΡΣΙΝΑ '97 

Φινάλε στην Α1 Κορινθίας - Σώθηκε την τελευταία στιγμή ο Κύψελος Κορίνθου - Αγωνία στους Αγίους Θεοδώρους

Τα "φώτα της ράμπας" έσβησαν  καθώς έπεσαν και οι "τίτλοι αυλαίας" σήμερα το απόγευμα, στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α1 κατηγορίας Κορινθίας  , με την διεξαγωγή και της τελευταίας στροφής, του  «μαραθωνιίου» των 30 αγωνιστικών, να φτάνει στο τέρμα του.   
 Ο ήδη πρωταθλητής (νταμπλούχος) Α.Ο. Ζευγολατιού , στο τελευταίο του αγώνα στην Α1 κατηγορία , μέσα σε πραγματική φιέστα σάρωσε με 6 - 0 τον ΠΑΣ Κόρινθος που επέστρεψε για 2η φορά στην ιστορική του διαδρομή στα "πέτρινα χρόνια και εξασφάλισε , στο "παραένα" την παραμονή του στην κατηγορία.Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Ζευγολατιού για πρώτη φορά στην ιστορία του αναδείχτηκε πρωταθλητής Κορινθίας πετυχαίνοντας μάλιστα το νταμπλ. 
Η αγωνία παρατείνεται για την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, που ηττήθηκε με 2 - 1 από τον Πανκαμαριακό , στο Ξυλόκαστρο και σε περίπτωση μη εξασφάλισης ανόδου του ΑΟ Ζευγολατιού στην Γ  Εθνική κατηγορία), θα ακολουθήσει στην Α2 κατηγορία τις  υποβιβασμένες ομάδες του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και του ΑΟ Σπαθοβουνίου. Αντίθετα για τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου μετά την "λευκή" ισοπαλία με τον Παννεμεατικό παρέμεινε στην κατηγορία, 
 Στο Συνοικισμό ο Κύψελος Κορίνθου , έμεινε στην κατηγορία την τελευταία στιγμή, καθώς επικράτησε με 5 - 3 του Αστέρα Δερβενίου
Την ίδια ώρα  η Κόρινθος ΄06, επικρατούσε εκτός έδρας με σκορ 5 - 10 επί του ήδη υποβιβασμένου Α.Ο Σπαθοβουνίου, ενώ άνετη επικράτηση με 4 - 0 είχε στο Κιάτο ο Πέλοπας επί του ήδη υποβιβασμένου Ηρακλή Ξυλοκάστρου. 
Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τερμάτισε ο Τενεάτης  Αθικίων που πέρασε με 2 - 4 από το Πετρί επί της τοπικής Θύελλας. Τέλος  ο Ολυμπιακός Λουτρακίου με την Ελλάδα Βέλου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 - 1.
Η 30η ( τελευταία) αγωνιστική
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ  2 - 1
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ  1 - 1
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -  ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 5 - 3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ  0 - 0
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ  2 - 4
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06  5 - 10
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  6 - 0
ΠΕΛΟΠΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ 4 - 0

H TEΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
64-
20
65
2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
72-
32
61
3
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
57-
38
55
4
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
49-
33
52
5
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
45-
35
50
6
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
51-
34
49
7
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
47-
51
49
8
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
47-
50
46
9
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
41-
26
41
10
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
35-
40
41
11
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
50-
49
40
12
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
47-
55
39
13
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
39-
37
37
14
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
44-
44
34
15
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
42-
94
19
16
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
26-
11
3