Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της KEΔΕ ( Απευθείας συνδεση με τη Χαλκιδική)


Watch live streaming video from kede at livestream.com
Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο με θέμα:
«Η Αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
 με τους Πολίτες Μπροστά»
Σιθωνία, 7-9 Μαΐου 2015
Ξενοδοχείο PORTO CARRAS
Πέμπτη 7 Μαΐου 2015
09:00 – 11:00        Διαπίστευση – Εγγραφή Συνέδρων  
11:00 – 13:00        Τελετή Έναρξης Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου
                            
          Καλωσόρισμα Δημάρχου Σιθωνίας
                             Γιάννη Τζίτζιου, Μέλους Δ.Σ. ΚΕΔΕ
                             Χαιρετισμοί
                             Προέδρου Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας
                               Λάζαρου Κυρίζογλου, Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης
                             Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
Απόστολου Τζιτζικώστα
                             Προέδρου ΕΝ.Π.Ε.
Κώστα Αγοραστού
                             Προέδρου Εκτελεστικής Επιτροπής Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Θέμη Μπαλασόπουλου
                             Προέδρου Π.Ο.Π.-Ο.Τ.Α.
Μάρκου Δαρδαμάνη
                             Εκπρόσωποι Κυπριακής Αυτοδιοίκησης 

13:00 – 17:00        Εισήγηση Διοικητικού Συμβουλίου Κ.Ε.Δ.Ε. από τον
                             Πρόεδρο Γιώργο Πατούλη, Δήμαρχο Αμαρουσίου
                             Χαιρετισμοί – τοποθετήσεις εκπροσώπων Πολιτικών Κομμάτων

                             Κήρυξη έναρξης εργασιών από τον Υπουργό Εσωτερικών
και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκο Βούτση
19:30                    Τιμητική Εκδήλωση
                             Κεντρικός Ομιλητής: Δημήτρης Αβραμόπουλος
Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε.
Θέμα: «Αυτοδιοίκηση, Ελλάδα, Ευρώπη»

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΔΕ ( Απευθείας μετάδωση)


Watch live streaming video from kede at livestream.com

Ανάστατη η Πάτρα με τον Κούγια - Ράπτης: «Ο Κούγιας να σεβαστεί την ιστορία της Παναχαϊκής» - Η Παναχαϊκή δεν μεταβιβάζεται και δεν παραχωρείται.

Ράπτης: «Ο Κούγιας να σεβαστεί την ιστορία της Παναχαϊκής»
Πολλές είναι οι αντιδράσεις που δημιούργησε στην Πάτρα η απόφαση του Αλέξη Κούγια η Παναχαϊκή σε πρώτη φάση να χρησιμοποιήσει για έδρα το γήπεδο της Κορίνθου στα υπολειπόμενα παιχνίδια των πλέι οφ. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Νίκος Ράπτης μιλώντας στο thebest.gr ξεκαθάρισε ότι η Ερασιτεχνική θα πάρει θέση για όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο καιρό με την ΠΑΕ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ.
Επίσης έκανε γνωστό ότι με δική του πρωτοβουλία είχε προτείνει να παραχωρηθεί το γήπεδο της Αγυιάς για τους συγκεκριμένους αγώνες, ωστόσο σε ότι αφορά το θέμα της μεταφοράς της ομάδας στην Κόρινθο έκανε γνωστό ότι η Ερασιτεχνική δεν θα συναινέσει σε κάτι τέτοιο, αλλά όπως τονίζει χαρακτηριστικά θα «σιωπήσει» για τα μπαράζ και μετά θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις.
Για τη μετακόμιση της ομάδας στην Κόρινθο, δήλωσε: «Καταρχήν για να κάνει αυτή την κίνηση ο κ. Κούγιας πρέπει να έχει συγκατάθεση της Ερασιτεχνικής. Δεν ζήτησε την έγκριση από την Ερασιτεχνική για συγχώνευση και από εμάς κάτι τέτοιο θα είναι απαγορευτικό. Το όνομα δεν μεταβιβάζεται και δεν παραχωρείται. Σε ό,τι αφορά την έδρα θα πρέπει να επικαλεστεί σοβαρούς λόγους όπως το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κατάλληλα γήπεδα στην Πάτρα, ότι δηλαδή το Παμπελοποννησιακό και το δικό μας δεν είναι κατάλληλα.
Εμείς θα "σιωπήσουμε" για τα μπαράζ για να μπορέσει να παίξει η ομάδα στην Κόρινθο, αλλά μετά θα έχουμε εξελίξεις. Θα πρέπει να μάθει να σέβεται τους νόμους και την ιστορία της ομάδας».
Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκος Ράπτης ότι με δική του πρωτοβουλία είχε προτείνει να παίξει στην Αγυιά τα μπαράζ η ομάδα: «Με δική μου πρωτοβουλία έκανα πρόταση στον κ. Γερόλυμο να παίξει η ομάδα τα μπαράζ στο γήπεδό μας, χωρίς να δώσει χρήματα, αρκεί να κάνει επίσημα την δήλωση ότι το γήπεδο της Αγυιάς είναι κατάλληλο για αγώνες, αφού υπάρχει η άδεια για αγώνες της Α' Εθνικής.
Και αυτό το έκανα για να μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε τον φίλαθλο κόσμο. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα γι αυτό δεν θα κάνουμε τίποτα μέχρι να ολοκληρωθούν τα μπαράζ και στη συνέχεια η Ερασιτεχνική, να είναι σίγουροι, οι Πατρινοί θα υπερασπιστεί την ιστορία της ομάδας».

Συγχώνευση Παναχαϊκής-Κορίνθου θέλει ο Κούγιας και έστειλε την Παναχαϊκή στην Κόρινθο !


Ο Κούγιας έστειλε την Παναχαϊκή στην Κόρινθο! (vds)Σχέδιο συγχώνευσης της Παναχαϊκής με την Κόρινθο επεξεργάζεται ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης των «ροσονέρι» είναι απογοητευμένος με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του, γι' αυτό και κάνει αυτές τις σκέψεις, όπως αποκάλυψε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Κορίνθου.

«Η Παναχαϊκή έχει αθλητικό κέντρο, γήπεδα, εγκαταστάσεις και μετέχει στα πλέι οφ. Έχει 24 νεαρούς, εκ των οποίων οι επτά είναι διεθνείς με τις μικρές εθνικές, έχει μέλλον μεγάλο. Ωστόσο, η Πάτρα δεν βοηθά. Δεν κρύβω ότι από το καλοκαίρι το έχω στο μυαλό μου, όχι να πουλήσω, γιατί η Παναχαϊκή δεν πουλιέται. Πιθανότατα να βρούμε ένα μέρος και να παίξουμε σαν Παναχαϊκή με άλλη ομάδα» είπε ο έμπειρος νομικός, διευκρινίζοντας, ωστόσο πως «τυπική συγχώνευση δεν μπορεί να γίνει, γιατί οι περιφέρειες είναι διαφορετικές. Ουσιαστικά θέλω συνένωση με την Κόρινθο. Να προπονείται η ομάδα στις εγκαταστάσεις της και να παίζει στην Κόρινθο ως Παναχαϊκή-Κόρινθος!».
Και συνέχισε λέγοντας: «Θα συζητήσω με τον δήμαρχο, το γήπεδό της μας καλύπτει. Στο πρώτο ματς των πλέι οφ κόψαμε 500 εισιτήρια. Ο κόσμος δεν έρχεται. Στην Ευρώπη πλέον υπάρχει μία ομάδα που εκπροσωπεί μία περιφέρεια. Ποια ιστορία της Παναχαϊκής; Η ιστορία γράφεται καθημερινά. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν παίζαμε με την ΑΕΛ στην Κόρινθο».
Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως «θα ζητήσω να μας δώσουν άδεια να παίξουμε στην Κόρινθο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα είναι ένα τεστ για μένα. Το γήπεδο της Πάτρας είναι ακατάλληλο και θα είναι για μας ένα πρώτο τεστ, ώστε να εκπροσωπήσουμε με μία ομάδα την Πελοπόννησο. Η Παναχαϊκή είναι έτοιμη, το περιβάλλον της λείπει».

Ο Αλέξης Κούγιας το είπε και το έκανε. Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής βρέθηκε στην Κόρινθο, όπου σε συνέντευξη Τύπου με το δήμαρχο της πόλης Αλέξανδρο Πνευματικό, ανακοίνωσε την από κοινού συμφωνία τους η ιστορική ομάδα της Αχαϊας να δώσει τα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ στη Football League, στην Κόρινθο.

Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης, γιατί κάτι τέτοιο απαγορεύεται, ενώ θα πρέπει να συναινέσει η Ερασιτεχνική.

«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το γεγονός ότι σε εντός έδρα παιχνίδια οι φιλοξενούμενες ομάδες είχαν περισσότερο κόσμο» δήλωσε ο Κούγιας,
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στην Κόρινθo

Πύρρειος ψηφοφορία

Πύρρειος ψηφοφορία

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νέο αθλητικό νομοσχέδιο ύστερα από μία συνεδρίαση που διήρκεσε πέντε ώρες, είχε αντεγκλήσεις και βρήκε τον Υφυπουργό Πολιτισμού Σταύρο Κοντονή να αλλάζει το άρθρο 15 παρ. 2 και να το συντάσσει ακριβώς με τον τρόπο που ζήτησε η UEFA, αλλά να μην πειράζει καθόλου το άρθρο 5, που αφορά στους δικαστές και στο οποίο αντιτίθεται η ΕΠΟ.

Μάλιστα το άρθρο 5 πέρασε κυρίως με τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (146 ναι, 67 όχι, παρών 33 σε σύνολο 246 που ψήφισαν), αφού «απώλειες» σημειώθηκαν και από την πλευρά των ΑΝΕΛ – ο Παύλος Χαϊκάλης είχε ζητήσει από τον Σταύρο Κοντονή να το τροποποιήσει, καθώς δύναται να φέρει το Grexit.

Εγκαινίασε την πρώτη «ΔΙΔΕΡΓΩΝ» στο 747 ΕΤΜΧ της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι ο Πάνος Καμμένος. (φώτο - video)

https://www.facebook.com/RAMONASS1/videos/917872831567446/?pnref=story 
Την πρώτη «ΔΙΔΕΡΓΩΝ» επανασύστησε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο 747 ΕΤΜΧ  της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι.
Οι Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεων που ανασυγκρότησε ο Πάνος Καμμένος είναι οι ομάδες που συγκροτήθηκαν μετά τις τεράστιες καταστροφές στις κρατικές υποδομές από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Εμφύλιο, στις έδρες των σπουδαιότερων νομών και συγκεκριμένα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Λαμία, Λάρισα και Ιωάννινα, για να συμβάλουν στην αποκατάστασή τους.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΑΣ!

 
greekradiowebchannel.blogspot.gr

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ: Ο σύντροφος και σύμβουλος της Ρένας Δούρου, διευθύνων σύμβουλος στην ΕΥΔΑΠ;

capital.gr
Ο μαθηματικός Γιάννης Μπενίσης, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο των φωτοβολταϊκών φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του Capital.gr, ότι θα αποτελέσει την πρόταση του Δημοσίου για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΥΔΑΠ στην προγραμματισμένη γενική συνέλευση μετόχων της επόμενης Τετάρτης.

Ο κ. Μπενίσης είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τακτικός αρθρογράφος της εφημερίδας ΑΥΓΗ και διαθέτει μία ακόμη ιδιότητα που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει την επιχειρηματολογία όσων κατηγορούν την κυβέρνηση για οικογενειοκρατία.

Είναι κατά την τελευταία πενταετία ο σύντροφος της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, με την φερόμενη τοποθέτησή του στη θέση του διευθυντή του γραφείου της να έχει ήδη προκαλέσει τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για το ζήτημα η κα Δούρου έχει αναφέρει ότι ο κ. Μπενίσης δεν έχει διοριστεί στην Περιφέρεια, επικαλούμενη την ανυπαρξία σχετικού ΦΕΚ.

Πάντως, στην ΕΥΔΑΠ εάν προχωρήσει η πρόταση του κ. Μπενίση για την ανάληψη καθηκόντων διευθύνοντα συμβούλου - θέση για την οποία προβλέπεται μηνιαία αποζημίωση της τάξης των 3.000 ευρώ – εγείρεται-για πολλοστή φορά στις 110 πρώτες ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ - ζήτημα αναξιοκρατικών διορισμών “ημετέρων”.

Όπως επισημαίνεται στο βιογραφικό του, ο κ. Μπενίσης “έχει αναπτύξει έντονη αντιδικτατορική δράση, ενώ συμμετείχε στην ίδρυση του ενιαίου Συνασπισμού και στα κινήματα πόλης. Είναι από τους πρώτους που ασχολήθηκε με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συγκεκριμένα τα φωτοβολταϊκά”.

Το Μάρτιο του 2014 όταν η φράση της Ρένας Δούρου “για τους αντιμνημονιακούς που μαζεύουν αλλιώς τα σκουπίδια” είχε προκαλέσει συζητήσεις, ο ίδιος με άρθρο του στον ιστότοπο ecoleft έδωσε τη δική του ερμηνεία μιλώντας για "παπαγαλάκια" και "μονταζιέρες".

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης «Η Κυβέρνηση οφείλει να καταθέσει το αναπτυξιακό της μοντέλο στους πολίτες»



Εμφάνιση IMG_1870.JPG 
Την ανάγκη να καταθέσει η Κυβέρνηση το σχέδιό της για το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας, έθεσε ως προτεραιότητα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για την ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας και της παραγωγικότητας στην ομιλία του στα εγκαίνια της 11ης Περιφερειακής Έκθεσης «Αργολίδα 2015» τονίζοντας παράλληλα ότι στην εθνική διαπραγματευτική προσπάθεια της χώρας για συμφωνία με τους εταίρους μας πρέπει να είμαστε συνολικά ισχυροί.

Πέτρος Τατούλης στην ομιλία του στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος GOALs, «Αναπτύσσουμε την εξωστρέφεια της Πελοποννήσου, ώστε να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα της στη διεθνή τουριστική αγορά»



Εμφάνιση IMG_9837.JPG
Η Πελοπόννησος διαθέτει εξαιρετικό τουριστικό προϊόν, η δυναμική του οποίου αναπτύσσεται τάχιστα καθιστώντας την σε διεθνώς αναγνωρίσιμο προορισμό, ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην ομιλία του στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος GOALs, που πραγματοποιήθηκε στο Οινοποιείο «Σκούρας» την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015, τονίζοντας παράλληλα ότι «οι επενδύσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν βασική στόχευση την ανάπτυξη θεματικών μορφών τουρισμού στις οποίες διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα».
«Αναπτύσσουμε την εξωστρέφεια της Πελοποννήσου, ώστε να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα της στη διεθνή τουριστική αγορά» σημείωσε ακόμη ο κ. Τατούλης, υπογραμμίζοντας το μεγάλο έργο που υλοποιείται στο επίπεδο των υποδομών στην Πελοπόννησο, «και μάλιστα στην ιδιαίτερα δύσκολη παρούσα χρονική συγκυρία».
Εμφάνιση IMG_9826.JPGΟ Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ακόμη ότι στόχος της Περιφερειακής αρχής είναι να αναπτύξει θεματικές διαδρομές τουρισμού, στις οποίες, αφενός, θα εμπλακούν διαφορετικοί τομείς τοπικής οικονομίας σε αλληλεπίδραση μεταξύ τους, αφετέρου, θα αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της προσφέροντας κατ’ αυτό τον τρόπο ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν στον επισκέπτη της.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου Goals, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και συγκεκριμένα το Πρόγραμμα ENPI CBC MED. Πρόκειται για ένα διασυνοριακό έργο που λαμβάνει χώρα σε 7 χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Λίβανο, Παλαιστίνη, Ιορδανία και Αίγυπτο) και έχει ως στόχο την τουριστική προώθηση συγκεκριμένων περιοχών των χωρών αυτών με την δημιουργία και προώθηση διαδρομών (itineraries). Για την Ελλάδα έχει επιλεγεί η Πελοπόννησος.

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο της ύδρευσης Αγίου Βασιλείου Νότιας Κυνουρίας



http://cultureportal.uop.gr/upload_pictures/1371739166_243_min_agios%20Vasileios%20Kynourias9646513.jpg 
Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και την ανάδοχο εταιρεία η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ύδρευση Αγίου Βασιλείου Νότιας Κυνουρίας» προϋπολογισμού 120.000 ευρώ.
Το έργο αφορά στη βελτίωση του υφιστάμενου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού του Αγίου Βασιλείου, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. Συγκεκριμένα θα γίνει καθαίρεση της υφιστάμενης υδροσυλλογής από την οποία χάνεται μεγάλο μέρος της υδροφορίας και κατασκευή νέας. Θα γίνουν εργασίες περίφραξης του χώρου ο οποίος τώρα είναι εκτεθειμένος σε εξωτερικές παρεμβάσεις. Στη συνέχεια θα γίνει αντικατάσταση  του  παλαιού δικτύου από PVC με αγωγούς πολυαιθυλενίου και  τοποθέτηση σύγχρονου συστήματος χλωρίωσης του νερού.

Αλληλεγγύη και ανθρωπισμός η λύση στο μείζον ζήτημα της μετανάστευσης και της προσφυγιάς.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Οι λογικές της μηδενικής ανοχής και της «Ευρώπης φρούριο», όχι μόνο απέτυχαν παταγωδώς, αλλά κυρίως έδωσαν τροφή και άλλοθι στο φάντασμα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας
 
http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2015/02/06/553214/main/zoi-konst-parliament22.jpgΤη θέση ότι το θέμα της μετανάστευσης πρέπει να αντιμετωπισθεί με αλληλεγγύη, ανθρωπισμό και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξέφρασε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωκοινοβουλίου, η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε προσκληθεί ως κεντρική ομιλήτρια σε συζήτηση με θέμα «Η κατάσταση στη Μεσόγειο και η ανάγκη για μια ολιστική προσέγγιση της ΕΕ στο ζήτημα της μετανάστευσης».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΣΟΦΙΑΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ



Η Γραμματέας της Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας κα Σοφία Βούλτεψη, σχετικά με το διορισμό συγγενών του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικές θέσεις, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τελειωμό δεν έχουν οι «πρώτη φορά αριστερά» διορισμοί συγγενών στον ΣΥΡΙΖΑ. Στον ήδη μακρύ κατάλογο, που όμοιό του δεν βρίσκει κανείς ακόμη και στα πιο αυταρχικά καθεστώτα, ήλθε να προστεθεί και ο διορισμός της συντρόφου του βουλευτή και πρώην γραμματέα του κόμματος, Δ. Βίτσα.
Η Πέτη Πέρκα τοποθετήθηκε γενική γραμματέας στο υπουργείο Υποδομών, την ημέρα ακριβώς που ο κ. Βίτσας, ως πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο, διακήρυσσε πως… «η αλήθεια είναι λυτρωτική» και πως προεδρεύει μιας επιτροπής που θα ρίξει φως σε σκοτεινά σημεία, τα οποία έκαναν τον λαό να υποφέρει.
Και μέχρι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλύψουν γιατί ο λαός υποφέρει, η νομενκλατούρα τους θα βολεύεται σε θέσεις και αξιώματα.
Προφανώς το έχουν βάλει σκοπό να έχει τακτοποιηθεί και ο τελευταίος συγγενής μέχρι να οδηγήσουν το λαό στο τρίτο μνημόνιο!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΓΙΟΥΝΚΕΡ



http://www.haniotika-nea.gr/media/2014/06/Vassilis-Oikonomou1.jpgΟ Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή  το κοινό ανακοινωθέν Τσίπρα –Γιούνκερ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αβεβαιότητα των συνταξιούχων και των ασφαλισμένων συνεχίζεται. Η κοινή ανακοίνωση του πρωθυπουργού και του προέδρου της ευρωπαϊκής επιτροπής καταδεικνύουν περίτρανα ότι οι λεγόμενες "κόκκινες" γραμμές της κυβέρνησης αρχίζουν να ξεθωριάζουν και μάλιστα ερήμην των πολιτών.
Η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων με την τρόικα τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά ζητήματα, την ώρα που το υπουργείο Εργασίας προωθεί την αύξηση του κατώτατου μισθού και την έναρξη των συλλογικών συμβάσεων μέσα από νομοθετικές ρυθμίσεις, αποδεικνύει την πολυγλωσσία και την ανεπάρκεια εντός της κυβέρνησης.
Η Νέα Δημοκρατία ζητά καθαρές κουβέντες, προκειμένου οι χιλιάδες ασφαλισμένοι και εργαζόμενοι να μάθουν την αλήθεια. Τελικά τι ισχύει; Τι δίνουν και τι παίρνουν; Έλεος πια με τα επικοινωνιακά τερτίπια.  Η Νέα Δημοκρατία δε θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με το μισθό και τη σύνταξη των πολιτών».