Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Η 28η αγωνιστκή στοπρωτάθλημα της Α2 Κορινθίας το Σαββατοκύριακο

Με τους αγώνες της 28ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα  στην Α2 κατηγορία Κορινθίας .

Η 28η αγωνιστική
Σάββατο 16.5.15 17:00
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΤΑΡΣΙΝΑ '97
Κυριακή 17.5.15 17:00
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ. - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ο "θεός" - "Θρύλε" μόνο εσύ μπορείς ΤΣΣΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 68-70 - Είναι ο βασιλιάς και είναι εδώ

 Ο Ολυμπιακός έκανε και πάλι το... θαύμα του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ νικώντας με 70-68 παρότι ήταν στο -9 στο 36' και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Μίλησε στο φινάλε με 11π. ο Σπανούλης.
Απλά πράγματα! Ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό! Νίκησε την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας με σκορ 70-68. Ένα ματς που για μία ακόμη φορά οι Ρώσοι πίστευαν ότι είχαν νικήσει και οι «ερυθρόλευκοι» όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Γιατί μόνο ο Θρύλος μπορεί να γυρίσει ένα τέτοιο παιχνίδι και να το κάνει δικό του!
ΠΗΓΑΙΝΑΝ... ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ!
Στην πρώτη περίοδο καμία ομάδα από τις δύο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στο παιχνίδι. Με την ΤΣΣΚΑ όμως να είναι αυτή που οδηγούσε στο μεγαλύτερο μέρος της περιόδου το σκορ και ο Ολυμπιακός ακολουθούσε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν άφησαν οι «ερυθρόλευκοι» τους Ρώσους να ξεφύγουν.
Όταν αυτό πήγε να γίνει ο Παπαπέτρου με τρίποντο έφερε ξανά τον Θρύλο κοντά στο σκορ. Έτσι οι Ρώσοι, οι οποίοι υπέπεσαν σε αρκετά λάθη στα πρώτα λεπτά του αγώνα, τελείωσαν το δεκάλεπτο με το υπέρ τους 20-17, με τον Ολυμπιακό όμως να αναγκάζει την ΤΣΣΚΑ σε πολλά λάθη και να έχει χαμηλό σκορ, από τη στιγμή που μιλάμε για την ομάδα με την καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκας.
Η ΕΚΠΛΗΞΗ... ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ... ΦΟΡΑ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
Στο δεύτερο δεκάλεπτο του ημιτελικού του Final 4 της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά. Γεγονός που έδωσε το δικαίωμα στους Ρώσους να ξεφύγουν στο σκορ μέχρι και 7 πόντους με 24-17. Ο Πέτγουεϊ όμως μείωσε σε 24-20 και στη συνέχεια ανέλαβε... δράση ο Παπαπέτρου! Ο νεαρός του Θρύλου ήταν αυτός που έκανε το 24-22, ενώ στη συνέχεια έπαιξε καλή άμυνα, πήρε και επιθετικό ριμπάουντ.
Κάτι που έκανε τον Ολυμπιακό να ανέβει ψυχολογικά και να επιστρέψει ξανά στο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ με επτά πόντους. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν μπροστά στο σκορ με καλάθι του Ντάνστον 28-27, κάτι που έγινε για πρώτη φορά μετά το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.
Στη συνέχεια ο Παπαπέτρου έκατσε στον πάγκο για να ξεκουραστεί και ανέλαβε ο Πρίντεζης. Ο... υπαρχηγός του Θρύλου έκανε την ΤΣΣΚΑ να φορτωθεί γρήγορα με φάουλ, ενώ ισοφάρισε σε 33-33 με τρίποντο στη λήξη της επίθεσης αλά... Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ! Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με την ΤΣΣΚΑ να προηγείται με έναν πόντο με 36-35, χάρη σε εύστοχη βολή του Κιριλένκο. Αν και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα στο ημίχρονο, όμως είχε λάθος επιλογές στις τρεις τελευταίες του επιθέσεις.
Ο Ολυμπιακός μπήκε χωρίς καθαρό μυαλό στο παιχνίδι, κάνοντας διαδοχικά λάθη τόσο στην επίθεση όσο και την άμυνα. Από την άλλη στην επιθετική εξίσωση της ΤΣΣΚΑ μπήκε ο Ντε Κολό. Μάλιστα με επτά συνεχόμενους πόντους του Γάλλου οι Ρώσοι ξέφυγαν με +8 (47-39) στο 27'.
Δύο λεπτά... ενέργειας ήταν αρκετά όμως για να ξαναβάλουν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι που με ένα επιμέρους σκορ 8-2 μείωσε σε 49-47. Ωστόσο σε τρεις προσπάθειες να προσπεράσει δεν τα κατάφερε με την ΤΣΣΚΑ να κλείνει την τρίτη περίοδο με 51-47.

Στα δύσκολα... άμυνα και Σπανούλης
Από εκεί που... σταμάτησε ο Ντε Κολό, άρχισε ο Τεόντοσιτς που με οκτώ δικούς του σερί πόντους έβαλε την ΤΣΣΚΑ και πάλι με οκτώ πόντους μπροστά (57-49 στο 32').
Με το επιθετικό πρόβλημα του Ολυμπιακού να συνεχίζει (0/11 σουτ ο Σπανούλης) και να μην υπάρχει καθαρό μυαλό, η ΤΣΣΚΑ συντήρησε αυτή τη διαφορά και στο 36' την έστειλε για πρώτη φορά στο +9 (61-52) με τον Κάουν.
Σε εκείνο το σημείο το πρώτο καλάθι -στο 12 σουτ του- του Σπανούλη (τρίποντο) και μία καλή άμυνα που οδήγησαν σε βολές του Σλούκα έριξαν τη διαφορά στους τέσσερις πόντους (63-59) και έβαλαν τον Ολυμπιακό και πάλι στο παιχνίδι.
Η άμυνα συνέχισε να αλλάζει το παιχνίδι και στα δυόμισι λεπτά με καλάθι στο ανοικτό γήπεδο το παιχνίδι πήγε στο καλάθι (63-61) ενώ βρέθηκε μία ακόμα κατοχή. Και στα δύο λεπτά για το τέλος τρίποντο του Σπανούλη και προβάδισμα για τον Ολυμπιακό (63-64), τρέχοντας επιμέρους σκορ 12-2.

Με τον... δικό του τρόπο
Ο Ολυμπιακός έβγαλε μία ακόμα καλή άμυνα και ο Σπανούλης με ένα «δικό του» καλάθι έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά με 66-63. Ο Πρίντεζης αστόχησε σε τρίποντο (στο 64-66) και στα 31'' ο Ουίμς έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια (66-66).
Η επόμενη επίθεση ήταν... Σπανούλης! Πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση και στα 10'' σηκώθηκε και σκόραρε για τρεις βάζοντας τον Ολυμπιακό μπροστά με 66-69! Στα 7'' ο Ντε Κολό με ένα εύστοχο ζευγάρι βολών μείωσε σε 68-69 και στα 6,6'' οι Ρώσοι έστειλαν τον Σλούκα στις βολές. Εκείνος με 1/2 έκανε το 68-70 όμως έβγαλε την άμυνα στον Κιριλένκο που αστόχησε και η πρόκριση πήγε στον Ολυμπιακό!



Τα δεκάλεπτα: 20-17, 36-35, 51-47, 68-70
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Ιτούδης): Ντε Κολό 18 (2), Τεόντοσιτς 8 (1), Νίκολς, Τζάκσον 9, Μαρκοϊσβίλι, Ουίμς 9, Βοροντσέβιτς 5 (1), Κάουν 11, Χριάπα 2, Χάινς 1, Κιριλένκο 5.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ 5 (1), Χάντερ 2, Ντάνστον 5, Σπανούλης 13 (3), Παπαπέτρου 9 (1), Σλούκας 10, Πρίντεζης 14 (2), Αγραβάνης 2, Μάντζαρης 5 (1), Λαφαγιέτ 3 (1), Ντάρντεν, Λοτζέσκι 2.

Ώρα Μαδρίτης για τον Ολυμπιακό

 
Ραντεβού στον τελικό της φετινής Euroleague θέλει να κλείσει σε λίγη ώρα η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζει στην Μαδρίτη στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του φάιναλ- φορ την ρωσική ΤΣΣΚΑ.

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας θέλοντας να συνεχίσει μια ευνοϊκή παράδοση απέναντι στη ρωσική ομάδα την οποία κέρδισε στα δυο τελευταία φάιναλ- φορ που συμμετείχε στην Κωνσταντινούπολη και στο Λονδίνο όπου και τις δυο φορές στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.
live/  Συνδεση

«Άγιος Σάββας»: Ουρές πιστών για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας - Δεν κατάφεραν να προσκυνήσουν - Δεν έδωσε το «παρών» ο υπουργός Υγείας

«Άγιος Σάββας»: Ουρές πιστών για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας - Δεν κατάφεραν να προσκυνήσουν
 Συνεχίζονται με την ίδια ένταση οι προσκυνηματικές επισκέψεις στον Ι.Ν. της Αγίας Βαρβάρας, μετά την επιστροφή των ιερών λειψάνων της Αγίας από το αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», τη συνοδεία του Επισκόπου Φαναρίου και διευθυντή της Αποστολικής Διακονίας κ. Αγαθαγγέλου.
Στο πλαίσιο της μεταφοράς του ιερού σκηνώματος στο ογκολογικό νοσοκομείο, ο Επίσκοπος Φαναρίου δήλωσε ότι «ήρθαμε να στηρίξουμε τους ασθενείς και το ιατρικό - νοσηλευτικό προσωπικό. Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για την υγεία»

To 69,1% Ελλήνων θέλει Ευρώπη και ευρώ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

To 69,1% Ελλήνων θέλει Ευρώπη και ευρώ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση
Εκδήλωση με τίτλο «Η Ευρώπη και η Ελλάδα στο σταυροδρόμι των προκλήσεων» διοργάνωσαν την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 στην Αθήνα το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής σε συνεργασία με το Ίδρυμα Hanns Seidel και το Goethe Institut Athen.

Παρουσιάστηκε δημοσκόπηση της εταιρείας Kappa Research με τίτλο «Ο Ευρωσκεπτικισμός στην Ελλάδα» η οποία πραγματοποιήθηκε ειδικά για την εκδήλωση. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής της Kappa Research Τάσος Γεωργιάδης, οι πολίτες εκτιμούν ότι η χώρα μας ωφελήθηκε από τη συμμετοχή της στην ΕΕ σε ποσοστό 62,9%, έναντι 29,6% που εκτιμά ότι ζημιώθηκε. Οι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι η χώρα ωφελήθηκε κυρίως στα θέματα κοινωνικής προόδου αλλά και στη διεθνή της θέση, ενώ ζημιώθηκε στον αγροτικό και εξαγωγικό τομέα. Από την έρευνα προκύπτει μεγάλη εμπιστοσύνη των Ελλήνων στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, αλλά και η εκτίμηση ότι η συμβολή της χώρας μας στο ευρωπαϊκό εγχείρημα είναι θετική (71%). Είναι σημαντικό ότι εάν γυρίζαμε πίσω στον χρόνο της ένταξης μας στην ΕΕ, το 62,5% θα ψήφιζε θετικά σε ένα δημοψήφισμα. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα διαπιστώνουν ότι υπήρξε κερδοσκοπία κατά την ένταξη της χώρας στο Ευρώ, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία (69,1%) επιθυμεί συνολικά την παραμονή της χώρας στην ΕΕ και το Ευρώ. Σε ένα πιθανό δημοψήφισμα σήμερα το 61,5% θα ψήφιζε Ευρώ, το 26,8% εθνικό νόμισμα, το 9% είναι αναποφάσιστο και το 2,7% αρνήθηκε να απαντήσει. Ξεκάθαρη είναι η εκτίμηση των πολιτών ότι με ένα ενδεχόμενο Grexit το μέλλον της χώρας θα είναι χειρότερο (67,9%). Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η απαισιοδοξία των Ελλήνων για το μέλλον καθώς το 39,9% εκτιμά ότι μετά από 10-20 χρόνια η κατάσταση στη χώρα θα είναι ίδια με σήμερα, το 27,3% ότι η Ελλάδα θα είναι μια ανεπτυγμένη χώρα και 25,6% μια χώρα εξασθενημένη.

«Βάζουν χέρι» και στα λεφτά πρεσβειών και προξενείων

Με έγγραφό του το Υπουργείο Εξωτερικών ζητάει την επιστροφή αδιάθετων κονδυλίων

Μετά τους ΟΤΑ και τα ΝΠΙΔ η κυβέρνηση τώρα βάζει χέρι και στα χρήματα των πρεσβειών. Με έγγραφό της ζητά από τις πρεσβείες να επιστρέψουν άμεσα στη Δ΄ ΔΥΟ Αθηνών τυχόν αδιάθετα κονδύλια.

Χρήστος Δημητρόπουλος: Θέτουν σε κίνδυνο τις αγροτικές επιδοτήσεις

Εμφάνιση IMG_3649.JPG
Γράφει ο                                                                                                Χρήστος Σ. Δημητρόπουλος                                                          Επικεφαλής Νομαρχιακής Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας

Στις αρχές Μαρτίου ο ΟΠΕΚΕΠΕ ήταν ο πρώτος δημόσιος οργανισμός στον οποίο η κυβερνηση ¨έβαλε  χέρι¨ στα αποθεματικά.
O ΟΠΕΚΕΠΕ ειναι οργανισμός με σοβαρή δουλειά, καθώς κάνει τους δευτερογενείς ελέγχους για τις αγροτικές επιδοτήσεις που έρχονται από την Ευρώπη, ποσά που ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρω. Τέτοιοι οργανισμοί υπάρχουν σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, το πλήθος δε των εργαζομένων δεν είναι υπερβολικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ελέγχονται δειγματοληπτικά αγροκτήματα και στάβλοι σε όλη την επικράτεια.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝEAΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΞΕΝΙΚΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, για το θέμα των προξενικών εισπράξεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

http://www.alphatv.gr/sites/tv/files/news-article/koumoutsakos.jpgΗ Κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα διευκρινίσεις και πλήρη ενημέρωση για το θέμα που έχει δημιουργηθεί όσον αφορά στη μεταφορά από τις διπλωματικές και προξενικές αρχές της χώρας των προξενικών τους εισπράξεων.
Οφείλει να το πράξει άμεσα για να μη δημιουργούνται  στο εξωτερικό εντυπώσεις, που πλήττουν την εικόνα και τα συμφέροντα της χώρας.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Λ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ




Ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, για το κλείσιμο της Λ. Κατεχάκη από λαθρομετανάστες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
Είναι πραγματικά απαράδεκτο κεντρικότατες αρτηρίες της Αθήνας, όπως η Κατεχάκη, να κλείνουν εκβιαστικά από μεμονωμένους, παράνομους μετανάστες, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται χιλιάδες συμπολίτες μας, αλλά και να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές λόγω αποκλεισμού της πρόσβασης στα παραπλεύρως ευρισκόμενα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα. Είναι πρωτάκουστο επείγοντα περιστατικά να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν και τα οχήματα να αναζητούν εναλλακτικές διόδους, προκειμένου να φτάσουν στα Νοσοκομεία και η επίσημη πολιτεία να σφυρίζει, για μία ακόμη φορά, αδιάφορα.
Η εκ μέρους της Κυβέρνησης ανοχή και η αποδοχή τέτοιων εκβιαστικών πρακτικών πρέπει να έχει ένα τέρμα, γιατί θα καταλήξει σε ενοχή και ευθύνες για τους συναρμόδιους Υπουργούς.
Η Κυβέρνηση πρέπει άμεσα να κατανοήσει ότι οφείλει να κυβερνήσει τη χώρα, εγκαταλείποντας τις στρατηγικές της απάθειας και διασφαλίζοντας τόσο την τήρηση των νόμων, όσο και την ομαλή λειτουργία του κράτους, της κοινωνίας και των θεσμών. 

Νέο βιβλίο από τις εκδόσεις Gema: "Σύστημα Διαγνωστικής Ταξινόμησης Ψυχικής Υγείας και Αναπτυξιακών Διαταραχών της Βρεφικής και Νηπιακής Ηλικίας (DC:0-3R)"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

DC:0-3R
Σύστημα Διαγνωστικής Ταξινόμησης Ψυχικής Υγείας
και Αναπτυξιακών Διαταραχών της Βρεφικής
και Νηπιακής Ηλικίας
ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
Μετάφραση: Κορνηλία Χατζηνικολάου, Βασιλική Καρβέλη, Ελεάννα Ρίτσου, Βασιλική Κονδύλη
Επιστημονική επιμέλεια: Κορνηλία Χατζηνικολάου και Βασιλική Καρβέλη
Σελ.: 88, τιμή: 12 ευρώ (με το ΦΠΑ)
ISBN: 978-960-6893-26-1
ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA


Εμφάνιση EXOFYLLO_DC-0-3R.JPGΔημοσιευμένο το 1994, το Σύστημα Διαγνωστικής Ταξινόμησης Ψυχικής Υγείας και Αναπτυξιακών Διαταραχών της Βρεφικής και Νηπιακής Ηλικίας (DC:0-3) του οργανισμού Zero to Three, αποτελεί το πρώτο σύστημα με αναπτυξιακό προσανατολισμό για τη διάγνωση της ψυχικής υγείας και των αναπτυξιακών διαταραχών σε βρέφη και νήπια. Η διαγνωστική ταξινόμηση που προτείνεται είναι το αποτέλεσμα των εργασιών διεπιστημονικής ομάδας ειδικών στην ψυχική υγεία βρεφών και νηπίων.
Η αναθεωρημένη έκδοση του Συστήματος Διαγνωστικής Ταξινόμησης Ψυχικής Υγείας και Αναπτυξιακών Διαταραχών της Βρεφικής και Νηπιακής Ηλικίας (DC:0-3R) βασίζεται σε εμπειρικές έρευνες, κλινικές παρατηρήσεις και κλινικές εφαρμογές διεθνώς από το 1994. Η αναθεωρημένη έκδοση του DC:0-3 έχει σχεδιαστεί με στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας και άλλους, προκειμένου να:

·       Αναγνωρίζουν τις προκλήσεις που θέτουν η ψυχική υγεία και η ανάπτυξη των βρεφών και των νηπίων
·       Κατανοούν τον ρόλο και την επίδραση των σχέσεων και των περιβαλλοντικών παραγόντων στην εμφάνιση ψυχικών και αναπτυξιακών διαταραχών
·       Χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα διαγνωστικά κριτήρια για την ταξινόμηση και παρέμβαση
·       Εργάζονται αποτελεσματικότερα με γονείς και άλλους επαγγελματίες προκειμένου να σχεδιάζουν τις κατάλληλες θεραπευτικές παρεμβάσεις.

Το DC:0-3R ενισχύει την ικανότητα του κλινικού να προλαμβάνει, να διαγιγνώσκει, και να θεραπεύει προβλήματα ψυχικής υγείας τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού, αναγνωρίζοντας και περιγράφοντας διαταραχές που δεν περιλαμβάνονται σε άλλα ταξινομικά συστήματα και αναδεικνύοντας τρόπους για αποτελεσματικότερη παρέμβαση.
Οι κλινικοί της ψυχικής υγείας, οι σύμβουλοι, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι ειδικοί της πρώιμης παρέμβασης, οι εκπαιδευτικοί προσχολικής αγωγής, καθώς και οι ερευνητές, θα αναγνωρίσουν στο DC: 0-3R έναν απαραίτητο οδηγό για την κλινική εκτίμηση και το θεραπευτικό σχεδιασμό σε βρέφη, νήπια και στις οικογένειές τους σε ένα εκτεταμένο εύρος πλαισίων.



ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA: Σπευσίππου 1, 106 75 Αθήνα,
τηλ.: 210- 7258350, fax: 210- 7222072,


Τεχνών Προώθηση

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κας ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ



https://dorida.files.wordpress.com/2012/06/arabatzi_600_375_-1520156875-png.jpgΗ Υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας κα Φωτεινή Αραμπατζή, για την καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών στους εργαζόμενους του ΟΠΕΚΕΠΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» για τις δραματικές επιπτώσεις, που θα επιφέρει η δέσμευση των αποθεματικών των Οργανισμών, των ασφαλιστικών ταμείων και των Δήμων από την «πρώτη φορά αριστερά» Κυβέρνηση.

Πριν καν στεγνώσει το μελάνι, η διήμερη καθυστέρηση της καταβολής, τόσο της μισθοδοσίας των 630 εργαζομένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία ήταν κανονικά προγραμματισμένη για τις 13/05/2015, όσο και της καταβολής των εργοδοτικών εισφορών τους, ήταν ένα μαύρο μαντάτο για τον Οργανισμό, που πρώτος έδωσε τα αποθεματικά του, ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ, στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Οι 800.000 και πλέον Έλληνες παραγωγοί, οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, αλλά και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία είδαν αποσβολωμένοι την πρώτη στάση πληρωμών μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών εξαιτίας των επικίνδυνων πειραματισμών και ερασιτεχνισμών της Κυβέρνησης, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στα βράχια