Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ κα O. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Από πότε η κα Γεροβασίλη ως κυβερνητική εκπρόσωπος εκδίδει ανακοινώσεις και ως εκπρόσωπος της Προεδρίας της Δημοκρατίας;
Το Σύνταγμα προβλέπει δύο συνεδριάσεις:
Η μία για τη διερεύνηση σχηματισμού κυβέρνησης από όλα τα κόμματα που φαίνεται ότι δεν μπορεί να γίνει, διότι δεν θέλει ο κ. Τσίπρας.
Και η δεύτερη για τη συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης που δεν δημιουργεί καμία καθυστέρηση στην εκλογική διαδικασία.
Αλήθεια, ποιοι θα είναι οι υπουργοί της υπηρεσιακής κυβέρνησης για τους οποίους το Σύνταγμα ορίζει ότι πρέπει να έχουν την ευρύτερη αποδοχή;
Μόνο ο κ. Τσίπρας θα καταθέσει την πρότασή του;
Μπορεί ο κ. Τσίπρας να μετατρέψει την υπηρεσιακή κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής σε μονοκομματική δική του;».

Ματαιώθηκε η συνεδρίαση της Ολομέλειας για τις γερμανικές αποζημιώσεις - παρίσταντο μόλις... 16 βουλευτές, 15 εξ αυτών της Λαϊκής Ενότητας και η Νάντια Βαλαβάνη

Ματαιώθηκε η συνεδρίαση της Ολομέλειας για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Την ματαίωση της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, για τις γερμανικές αποζημιώσεις, κήρυξε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, διαπιστώνοντας έλλειψη απαρτίας, καθώς στην αίθουσα παρίσταντο μόλις 16 βουλευτές, 15 εξ αυτών της Λαϊκής Ενότητας και η Νάντια Βαλαβάνη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τα όσα διαρρέουν κυβερνητικοί κύκλοι, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 «Αντί ο κ. Τσίπρας να κρύβεται και να σχολιάζει με διαρροές, ας εμφανιστεί όπως ρητά επιτάσσει το Σύνταγμα, και υπεύθυνα ζητά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο  των διερευνητικών εντολών.
Όσον αφορά στα περί κοινωνικής ευαισθησίας, την απάντηση δίνουν τα επώδυνα μέτρα που επιβάλλει το τερατώδες Μνημόνιο Τσίπρα – Καμμένου».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ 10 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ



http://www.ikariamag.gr/sites/default/files/field/image/barbitsijan.jpgΟ Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με την απόφαση της παραιτηθείσας Κυβέρνησης για ξήλωμα των διοικήσεων 10 περιφερειακών λιμανιών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δημοσκόπηση: Όλο και πιο χαμηλά ο ΣΥΡΙΖΑ! - "Μάχη" με Νέα Δημοκρατία!

Δημοσκόπηση: Όλο και πιο χαμηλά ο ΣΥΡΙΖΑ! - `Μάχη` με ΝΔ!
Μόλις δύο ποσοστιαίες μονάδες χωρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. 
Δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Βεργίνα TV δίνει οριακή πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ με 24% της πρόθεσης ψήφου, έναντι 22% που συγκεντρώνει η Νέα Δημοκρατία. Η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη μπαίνει στο κοινοβούλίο με 4,5%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή, με 6% και ακολουθεί Το Ποτάμι, με 5,5%. Η δημοσκόπηση δείχνει Βουλή εννέα κομμάτων, καθώς πάνω από το όριο του 3% βρίσκονται επίσης το ΚΚΕ (4,5%), το ΠΑΣΟΚ (4,5%), η Ένωση Κεντρώων (4%) και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (3%).

Ανοιχτή Επιστολή της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Μανώλη Γλέζο

http://www.skai.gr/files/temp//B08A47A09C9E8EB876EB8D6A369ACCC0.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύντροφε Μανώλη, αγωνιστή της Αντίστασης, της Δημοκρατίας, της Αριστεράς.

Σου απευθύνω αυτήν την επιστολή με τέσσερις ιδιότητες:

-την ιδιότητα του πολίτη, ενεργού μέλους της κοινωνίας και του λαού, τη σημασία του οποίου έχεις πολιτικά τιμήσει και αναδείξει όσο λίγοι, όντας ο ίδιος ένας πραγματικά ενεργός πολίτης

M. ΣΠΥΡΑΚΗ: Ακατάλληλη χρήση των όρων «Μακεδονία» και «Βόρεια Κύπρος»από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.



Tην άμεση διόρθωση χάρτη που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον οποίο η π.Γ.Δ.Μ. αναγράφεται ως «Macedonia» και το βόρειο κομμάτι της Κύπρου ως ξεχωριστό κράτος με την ονομασία «Northern Cyprus», ζητά η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και του Ε.Λ.Κ. Μαρία Σπυράκη.

Η κ. Σπυράκη με ερώτηση που κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαρακτηρίζει ακατάλληλη την χρήση των συγκεκριμένων όρων από την ιστοσελίδα της DG Growth «Watify» που απευθύνεται σε επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την έναρξη ή την ψηφιοποίηση της επιχείρησής τους.

Όπως τονίζει η κ. Σπυράκη ο όρος «Macedonia» δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεδομένου ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαπραγματεύεται με την π.Γ.Δ.Μ. ως υποψήφια χώρα, ενώ η Συνθήκη ένταξης της Κύπρου στην Ε.Ε. αναφέρει ρητά ότι η Κύπρος εντάχθηκε συνολικά στην Ε.Ε.  και υπάρχει αναστολή του κοινοτικού κεκτημένου στο Βόρειο Τμήμα του κράτους.

Στην ερώτησή της η Μαρία Σπυράκη ζητά επίσης να μάθει υπό ποιους όρους υλοποιήθηκε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και ποιος έχει την ευθύνη για τη δημιουργία αλλά και την τελική έγκριση του δημοσιευμένου περιεχομένου.

Ολόκληρη η ερώτηση της ευρωβουλευτού της Ν.Δ. και του Ε.Λ.Κ. έχει ως εξής:

Ακατάλληλη χρήση των όρων «Μακεδονία» και «Βόρεια Κύπρος»από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ιστοσελίδα της DG Growth«Watify».
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δημιουργήσει την πλατφόρμα «Watify»με στόχο, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας, «να βοηθήσει επιχειρηματίες να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους αποτρέπουν από την έναρξη ή την ψηφιοποίηση της επιχείρησηςτους».

Ωστόσο, στον διαδραστικό χάρτη που βρίσκεται περί το μέσο της της υποσελίδας «WatifyStart», εάν ο χρήστης τοποθετήσει τον«κέρσορα» πάνω από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, εμφανίζεται ο - μη αναγνωρισμένος από την Ευρωπαϊκή Ένωση - όρος «Macedonia». Αντίστοιχα εάν ο χρήστης τοποθετήσει τον «κέρσορα» στην περιοχή της Κύπρου, δίπλα στον όρο «Cyprus» εμφανίζεται ο - επίσης μη αναγνωρισμένος - όρος«Northern Cyprus».

Δεδομένου ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαπραγματεύεται με την FYROM ως υποψήφια χώρα, ενώ και η Συνθήκη ένταξης της Κύπρου στην Ε.Ε. αναφέρει ρητά ότι η Κυπρος εντάχθηκε συνολικά στην Ε.Ε.  και υπάρχει αναστολή του κοινοτικού κεκτημένου στο Βόρειο Τμήμα, ερωτάται η Επιτροπή:

-    Υπό ποιους όρους υλοποιήθηκε η παραπάνω ιστοσελίδα και ποιος έχει την ευθύνη για τη δημιουργία αλλά και τελική έγκριση του δημοσιευμένου περιεχομένου;
-    Σκοπεύει να διορθώσει άμεσα τα παραπάνω λάθη, αντικαθιστώντας τον όρο «Macedonia» με τον όρο «fYRΟΜ» και αφαιρώντας τον όρο «Northern Cyprus»;



ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" κ. Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ



Μεϊμαράκης μετά τη συνάντηση με Λαφαζάνη: Να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
                                                        
«Στο πλαίσιο του Συντάγματος και της διερευνητικής εντολής την οποία έχει ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, συναντηθήκαμε πριν από λίγο. Είχαμε μια μακρά και εποικοδομητική συζήτηση. Είναι γνωστό ότι έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές. Μας χωρίζει άβυσσος, θα έλεγα, για τις διαφορές μας. Παρόλα αυτά, όμως, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να συζητάμε, ότι δεν πρέπει να διαλεγόμαστε, ότι δεν πρέπει να προσπαθούμε να βρούμε σημεία συνεννόησης και σύγκλισης. Και γι’ αυτό ακριβώς, θεωρώ αδιανόητο και απαράδεκτο, ένας αρχηγός κόμματος, που σήμερα είναι και Πρωθυπουργός, να μη θέλει να έρθει σε συζητήσεις και συνεννοήσεις με τους άλλους αρχηγούς των κομμάτων, όχι μόνο για να δούμε αν μπορεί να βρεθεί μια κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, αλλά και για να συζητήσουμε, ώστε να δούμε πως μπορεί να διαμορφωθεί το σκηνικό ακόμα και μετά τις εκλογές. Ακούγοντας και διαβάζοντας ταυτόχρονα μια διαρροή, επίσημη όμως, ότι δε θα συγκληθεί το Συμβούλιο Αρχηγών, θέλω να εκφράσω και δημόσια τη θέση της Νέας Δημοκρατίας: Κατά τη γνώμη μας και σύμφωνα με τους ειδικούς που έχουμε στη Νέα Δημοκρατία και τους συνταγματολόγους, απαιτείται από το Σύνταγμα να γίνει η σύσκεψη των αρχηγών και αν κάποιοι δε θέλουν να έρθουν, μπορεί η θέση τους να μείνει κενή. Επίσης απαιτείται να υπάρξει και δεύτερη σύσκεψη ή μπορεί να γίνει εκείνη την ημέρα με δεύτερο θέμα ημερήσιας διάταξης για να δούμε αν μπορούμε να συμφωνήσουμε ή όχι στο θέμα της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Αν τελικά δε βρεθεί υπηρεσιακή κυβέρνηση, ορίζει το Σύνταγμα ότι ο Πρόεδρος ενός εκ των τριών ανώτατων δικαστηρίων αναλαμβάνει την Πρωθυπουργία και συζητούν οι αρχηγοί τα ονόματα των υπουργών που θα συμφωνούσαμε όλοι μαζί, ώστε να προχωρήσουμε στην υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Ως εκ τούτου, θα πρότεινα να συγκληθεί η Σύνοδος Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανεξαρτήτως αν κάποιοι δεν έρθουν. Και εφόσον δεν έρθουν, να συζητηθεί το θέμα τουλάχιστον της υπηρεσιακής κυβέρνησης, γιατί είναι- κατά τη γνώμη μου- πάρα πολύ σοβαρό με ποια κυβέρνηση θα προχωρήσουμε μέχρι τις εκλογές».

Ο Σύριζα στην Κόρινθία έμεινε μισός - Παραιτήθηκαν ο Συντονιστής και άλλα 12 μέλη της Ν .Επιτροπής.

http://peloponnisosprota.gr/wp-content/uploads/2014/05/Vasilakopoulos2.jpg


 Δήλωση Παραίτησης από τη ΝΕ και το ΣΥΡΙΖΑ 13 Μελών της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η ενεργητική σύμπραξή μας στην ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ και η συμμετοχή μας με όλες μας τις δυνάμεις στην εκλογική του επιτυχία υπαγορεύτηκε από δύο βασικούς παράγοντες. Πρώτα απ’ όλα από το πολιτικό σχέδιο που ο ΣΥΡΙΖΑ συνεπής στις αρχές δημοκρατικής λειτουργίας της αριστεράς διαμόρφωσε μετά το 2010 και το οποίο με βάση τις ανάγκες της κοινωνίας στηριζόταν στην κατάργηση των μνημονιακών πολιτικών, στη διαμόρφωση των όρων εκείνων που θα απάλλασσαν την κοινωνία και το λαό μας από τη διαφθορά και τη διαπλοκή, που καταδυναστεύουν τη χώρα, και θα συντελούσε στην κοινωνική δικαιοσύνη και στην αναδιανομή του πλούτου προς όφελος των αδυνάτων. Ύστερα από το σεβασμό στη δημοκρατική λειτουργία του κόμματος που όλοι μαζί ιδρύσαμε και την οποία όλοι συνομολογήσαμε. Οι δύο αυτές αρχές είχαν υποστεί στα δύο χρόνια λειτουργίας του νέου κόμματος πλήγματα, αλλά παράλληλα είχαν εμπλουτιστεί με τη συνεπή και ανιδιοτελή προσφορά πολλών συντρόφων, συνήθως όχι των πλέον προβεβλημένων. Τις τελευταίες όμως σαράντα μέρες, από τη συμφωνία της 13ης Ιουλίου δηλαδή και μετά, οι δύο αυτές βασικές αρχές έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα.

            Το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταρρεύσει με τη συμφωνία της 13ης Ιουλίου έτσι όπως αυτή αποτυπώθηκε στις 14 Αυγούστου με την υπογραφή του 3ου μνημονίου. Ενώ είχαμε δεσμευτεί ενώπιον του λαού σε όλους τους πιθανούς τόνους για την κατάργηση των μνημονίων, υπογράψαμε ένα εξίσου επαχθές, αν όχι χειρότερο, μνημόνιο  και μάλιστα πολλά εκ των κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και του κόμματος βαφτίζοντας το κρέας ψάρι προσπαθούν να το παρουσιάσουν σαν καλύτερο από τα δύο προηγούμενα! Τραγικό σημείο των καιρών αποτελεί και το γεγονός ότι τα ίδια στελέχη υιοθετούν σχεδόν στο σύνολό της την επιχειρηματολογία των συστημικών κομμάτων και μέσων ενημέρωσης σε βάρος όσων αρθρώνουν διαφορετικό λόγο, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι αναιρούν την ίδια τους την πολιτική υπόσταση και συνέπεια! Μάλιστα όλα αυτά μετά το ηχηρό ΟΧΙ του λαού μας στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, που αποτέλεσε την κορυφαία έκφραση της αποφασιστικότητας των συμπολιτών μας να τελειώνουν με τις αδιέξοδες πολιτικές της υποταγής.

            Η δημοκρατική λειτουργία του κόμματος μας, η οποία αποτελεί εξίσου σημαντική παράμετρο με το πολιτικό μας σχέδιο, έχει δεχθεί συνεχή πλήγματα από την επόμενη κιόλας μέρα της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση της Αριστεράς. Η συμμετοχή σε αυτήν προσώπων που έχουν ταυτιστεί με τις πολιτικές του παρελθόντος (Πανούσης, Σπρίτζης, Μάρδας), η επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, η στελέχωση του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού με την παρουσία του κ. Σαγιά, η επιλογή στελεχών της δημόσιας διοίκησης που είχαν ταυτιστεί με τα συστημικά κόμματα και την ακύρωση της λειτουργίας του κράτους ήταν τα πρώτα δείγματα γραφής. Σε αυτό συνέβαλε και η αδράνεια της κομματικής λειτουργίας με την ευθύνη όλων των τάσεων, αλλά και των μελών (δηλ. ακόμη και με τη δική μας ευθύνη που εμπιστευθήκαμε την ηγεσία) προφανώς όμως με προεξέχουσα την ευθύνη της ηγετικής ομάδας. Αποκορύφωμα όμως της καταστρατήγησης κάθε έννοιας δημοκρατικής εσωκομματικής λειτουργίας αποτελεί βεβαίως η απόφαση για την προσφυγή σε εκλογές που πήρε η ηγετική ομάδα (ένα άτυπο όργανο χωρίς καμία νομιμοποίηση) σε πλήρη αναντιστοιχία με την απόφαση της ΚΕ της 30ης Ιουλίου για τη διεξαγωγή έκτατου συνεδρίου του κόμματος στο οποίο θα συζητούνταν διεξοδικά όλα τα ζητήματα και θα λαμβάνονταν δημοκρατικά οι όποιες αποφάσεις για το μέλλον.

            Με δεδομένη λοιπόν την ακύρωση των δύο βασικών αυτών παραμέτρων (πολιτικού σχεδίου και δημοκρατικής λειτουργίας) –και όχι μόνο- με μεθόδους και πρακτικές που μας προσβάλλουν όχι μόνο ως μέλη του κόμματος, αλλά και ως δημοκρατικούς πολίτες, είμαστε υποχρεωμένοι να διαφοροποιηθούμε με τρόπο σαφή από την πορεία αυτή σεβόμενοι τόσο την ιστορία μας όσο και τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και στρατεύθηκαν μαζί μας με κάθε τρόπο στον αγώνα για την ανατροπή. Παραιτούμαστε επομένως από τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ αλλά και από μέλη του κόμματος, γιατί η παραμονή μας στο κόμμα στην παρούσα περίσταση θα σήμαινε και αποδοχή των ακολουθούμενων πολιτικών με τις οποίες διαφωνούμε κάθετα. Δε θα πάμε βέβαια στο σπίτι μας. Ο δρόμος του αγώνα και της πάλης, για να αλλάξουμε τη ζωή και την κοινωνία μας προς το καλύτερο, χωρίς «ανθρωποφαγία» και «εμφύλιες» αντεγκλήσεις, είναι πάντα ανοιχτός!



Βασιλακόπουλος Θοδωρής, Συντονιστής ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (ΟΜ Κορίνθου)

Ανδρικόπουλος Παναγιώτης, Μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (ΟΜ Συκιωνίων)

Δημητριάδη Μαρία, Μέλος   της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (ΟΜ Κορίνθου)

Δημόπουλος Σάκης, Μέλος   της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (ΟΜ Νεμέας)

Κυριάκος Μάριος, Μέλος   της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (ΟΜ Νεμέας)

Μπάρτζης Ασημάκης, Μέλος   της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (ΟΜ Βέλου –Βόχας)

Παύλου Γιώργος, Μέλος   της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (ΟΜ Λουτρακίου)

Ρίσκα Μαίρη, Μέλος   της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (ΟΜ Λουτρακίου)

Σακούλας Ηλίας, Μέλος   της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (ΟΜ Ξυλοκάστρου)

Σούκουλης Κώστας, Μέλος   της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (ΟΜ Κορίνθου)
Τέκνου Νατάσσα, Μέλος   της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (ΟΜ Βέλου –Βόχας)

Τσάνης Ηρακλής, Μέλος   της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (ΟΜ Κορίνθου)

Ψηλογιαννόπουλος Παναγιώτης, Μέλος   της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (ΟΜ Κορίνθου) 

Θοδωρής Βασιλακόπουλος